eitaa logo
小猫|شائومائو‌‌゚⁠+⁩*⁠.✯
77 دنبال‌کننده
670 عکس
241 ویدیو
1 فایل
[من فقط یک انسان معمولی هستم.] وین نغمه محبّت بعد از من و تو ماند تا در زمانه باقی ست آواز باد و باران؛ [شفیعی کدکنی🎐] " https://daigo.ir/secret/1282206606 ~☆ دلتنگ امام رضا/محو جنگلای شمال/محمل اسکچ‌بوک های بیشمار/دلدادهٔ‌ نجف/منتظر ظهور؛
مشاهده در ایتا
دانلود
小猫|شائومائو‌‌゚⁠+⁩*⁠.✯
هی با خودم میگفتم کی قراره بزارمش.
اللهم عجل لولیک الفرج؛
برای سید حسن نصرالله هم دعا کنین. ایشالا خیره حالشونم خوب. خیلی دعا کنین بچه ها ما از این انتظارهای شبانه خاطره خوبی نداریم:)
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ آرامش متوکلان به خدا در میانه معرکه... ❣ در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع) 🆔 @razavi_aqr_ir
«اشهد أنّک جاهدتَ فی الله حقَ جهاده» آقا سید عزیزم.
小猫|شائومائو‌‌゚⁠+⁩*⁠.✯
«اشهد أنّک جاهدتَ فی الله حقَ جهاده» آقا سید عزیزم.
«باسمه تعالی؛ قطعا پیروز خواهیم شد. امضا، نصرالله». "قطعاً سننتصر"
هدایت شده از - 𝖨𝗇 𝗍𝗁𝖾 𝖾𝗇𝖽 - (13, my sacred number.)
واقعا میخوام عقاید سیاسیم رو اینجا بیان نکنم ولی نمیتونم. چرا برای کشته و مصدوم شدن 40-50 نفر از هم‌وطنای زحمت‌کشم، پاره‌های ایرانم، هیچ روز عزای عمومی‌ای در کار نبود؟؟ اما برای فلانی 5 روز؟! ببخشید ولی جمع کنید دیگه.
小猫|شائومائو‌‌゚⁠+⁩*⁠.✯
واقعا میخوام عقاید سیاسیم رو اینجا بیان نکنم ولی نمیتونم. چرا برای کشته و مصدوم شدن 40-50 نفر از هم‌
حرف شما درسته که باید به کارگر زحمت کش بیشتر اهمیت بدن جدا از حقوق و امکانات و قدردانی و سوگواری برای اون اتفاق تلخ ولی نصرالله فلانی نیست. نصرالله یه رهبر شیعه جبهه مقاومت اسلامی بود شاید برای شما خیلی شناخته نباشه اما ۳۰ سال تو این راه جنگید بارها هم به ایران امد حتی فارسی هم بلد بوده. با اینکه ملیت ایرانی نداره اما باعث و بانی عقب بودن اسراییله.حزب الله که رهبرش سیدنصرالله بود سد محافظ بود برای ایران و ما همه مدیونشیم مثل حاج قاسم مثل شهید رییسی.تعداد روزهای عزای عمومی هم نشون از شخصیت بزرگ و همه گیر ایشونه نه ملیتشون.لطفاً هم حواستون باشه چطور راجب شهید صحبت میکنین اون فقط یه غیر هموطن نیست بعد از شهادت ایشون رهبر حکم جهاد دادن که همه در هر شرایطی با لبنان بایستن لطفاً حواستون به کارهاتون باشه خدایی نکرده شرمنده نشین.