فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 چ خلاقیت باحالی😁😁😁
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال #یاد_ایام
هدایت شده از یاد ایام
🔴 اگر بایدن پیروز انتخابات شود
به معرکه گیری سطحی اصلاحطلبان نگاه نکنید که سعی دارند بایدن را منجی خود معرفی کنند. حقیقت پیروزی بایدن بر ترامپ فرارتر از معرکه گیری ذلیلانه مشتی بی وطن غربزده در ایران است . هنوز مانده تا خوشحالی اصلاحطلبان از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا به عزا تبدیل شود.
حقیقت پیروزی بایدن بر ترامپ و تک دوره ای شدن ریاست جمهوری ترامپ به معنای شکست فاحش سیاست های منطقه ای و بین المللی هیئت حاکمه آمریکاست . اقدامات نابخرادانه ترامپ در منطقه غرب آسیا مانند ترور سپهبد قاسم سلیمانی ،پایگاه آمریکا را در میان متحدانش در وضعیت بسیار متزلزلی قرار داد و حالا با شکست ترامپ آمریکا مجبور به عقب نشینی از برخی مواضع خود در غرب آسیاست. این عقب نشینی به معنای گسترش حوزه نفوذ جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت است . قدرت نمایی موشکی سپاه در روز شمارش آرای انتخابات آمریکا حکایت از عزم جدی جبهه مقاومت برای عقب راندن آمریکاییها از منطقه را دارد.
عقب نشینی آمریکا از خاورمیانه به معنای افول قدرت آمریکاست و بیشترین ضربه را متحدین آمریکا در منطقه خواهند خورد . بزودی شاهد خواهیم بود که شادی جریان غربگرا در ایران تبدیل به عزا و یاس خواهد شد چرا که دیگر آمریکا آن توان و قدرت گذشته را نخواهد داشت که از مزدوران و کاسه لیسان خود در کشورهای منطقه حمایت کند.
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️پدر میدانست که اگر سمت لقمه ی حرام برود در فرزندانش تاثیر گذار خواهد بود..
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 اجرای سرود "آقازاده" سیاسی ترین سرود تاریخ انقلاب جلو چشم مسئولین👆
🎞 حساب و کتاب این روزاتونو پس میدین / واسهی شماست اگه رو لب مردم آهه...
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️ حالا که بایدن در آستانه پیروزیه ، با رئیس جمهور جدید آمریکا بیشتر آشنا بشید!
🔴 بیمار جنسیه طرف‼️
🔺بعد از یه روانی به اسم ترامپ، حالا آمریکا رئیس جمهوری داره که سابقه خیلی جالبی در رفتار با بچهها نداره!
کاش دولتیها هم حواسشون باشه بایدن به اسم مذاکره گولشون نزنه🙄🚶♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واقعیت ایران و انتخابات آمریکا
👈 حرف های مهمی که باید گفته میشد حتی برای یکبار هم که شده
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
🔻امروز ۱۸ آبان سالروز تیرباران دکتر فاطمی از اعضای جبهه ملی است.
🔹دكتر حسين فاطمي
روزنامه نگار و وزير امورخارجه دولت دكتر مصدق،
18 آبان 1333 به جوخه اعدام سپرده شد.
🔹او كه محكوميتش چند روز پيش از اين تاييد شده بود هنگام اعدام 34 ساله بود.
🔹حكم دادگاه نظامی پس از تاييد و امضای شاه به اجرا درآمد.
🔹دكتر فاطمي متولد 1299 در نائين اصفهان به دنيا آمده بود و پدر و پدر مادرش روحانی بودند.
🔹او كار روزنامه نگاری را با نوشتن مطلب برای نشريه برادرش آغاز كرده بود و در سال 1328 پس از تاسيس جبهه ملی به آن پيوسته و مورد توجه دكتر مصدق قرار گرفته بود.
فاطمی سپس با انتشار
«باختر امروز»آن را عملا به صورت روزنامه ناشر افكار جبهه ملی درآورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊صدقه امروزمان باشد
مشتی دانـه
بـرای گنجشکها
🕊شـاید
با جیک جیکشان
دعایی کنند که
دلیل اجابت آرزویمان باشد
📄 #گزارش - مورخه 16 آبان 1344
📃سندی از اعتکاف طلاب حوزه علمیه قم
🔹هرچند رژیم پهلوی میکوشید تا با تمام مظاهر مذهبی و آیینهای دینی مقابله کند و در این مسیر اقدامات ممانعتی نیز انجام میداد اما در این میان گروهی از طلاب بودند که میکوشیدند تا این مراسم دینی را زنده نگه دارند. یکی از این موارد به سال 1344 مربوط میشود که در آن سال، طلاب حوزه علمیه قم مراسم اعتکاف را برگزار میکنند.
🔹در گزارشی آن زمان آمده است:
✍️ طبق اطلاع واصله از قم بمناسبت تصادف با میلاد مسعود امیرالمومنین(ع) طبق معمول سنواتی از شب 16 آبان 44 به مدت سه شب عدهای از طلاب قم در مسجد امام و بعضی از مساجد دیگر شهرستان مذکور معتکف شده و جلسات درس آیات نیز در این سه روز تعطیل میباشد.
📄 برگی از #خاطرات_علم
⏳ جمعه، 18 آبان 1352
✍️ «کیسینجر و سفیر آمریکا کارایی و خوشرویی مرا در برخورد با آنها و خواستهایشان مورد تمجید قرار دادند. شاه در جواب گفت که کارایی من نتیجه مستقیم امکان دسترسیام به او در هر ساعت از شب و روز است. "اما در مورد خوشرویی، جز این هم نمیتوان انتظار داشت؛ چون او هرگز فرصت لذت بردن از شراب ناب و مصاحبت با خوبرویان را از دست نمیدهد."
بعدا قصد کردم که کیسینجر را تا فرودگاه همراهی کنم، اما شاه با اشاره سرش مرا باز داشت...»1
1. #اسدالله_علم ، گفتگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیر اسدالله علم)، ج2، تهران، طرح نو، چاپ اول، بهار 1371، ص525.
@yade_ayyaam
✅ #یاد_ایام
❌ مشکل لاینحل بیکاری افراد تحصیلکرده و فقیر بودن کشور از لحاظ افراد کاردان و متخصص/ ما حتی آماری از دانشجویان ایرانی در خارج از کشور نداریم/کجای دنیا رسم است کودک خردسالی را برای تحصیل به خارج بفرستند؟! / دیپلم به چه درد مملکت میخورد، مملکت آدم احتیاج دارد! (http://www.iichs.ir/News-8303/18-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86-1342/?id=8303)
#روزشمار
#18_آبان_1342
‼️ مشکل لاینحل بیکاری افراد تحصیلکرده و فقیر بودن کشور از لحاظ افراد کاردان و متخصص!
روزنامه «اطلاعات» در سرمقاله امروز خود نوشت: آقای وزیر کار در مصاحبهای که با نمایندگان جراید داشتهاند شرح مسبوطی ایراد فرمودهاند از عدم تناسب طبقه تحصیلکرده با احتیاجات مملکت. همانطور که آقای وزیر کار میگویند، متأسفانه امروز با افزایش سریع تعداد افراد دانشگاهدیده مشکلات لاینحلی برای مملکت پیدا شده است؛ برای اینکه اولا هنوز هم در کشور ما مدارک تحصیلات عالیه به عنوان جواز ورود به خدمت دولت و دخول در قشر ممتازه ملت تلقی میشود، درحالیکه نه در دستگاه دولت جالی خالی باقی مانده و نه در طبقه ممتازه.
از طرفی هم بیکار ماندن و بیکار گشتن طبقه تحصیلکرده، سوای آنکه معایب زیاد در بردارد، برای مملکتی که از لحاظ آدم کاردان و متخصص به این درجه فقیر است، مایه بسی تأسف میباشد. این درست مثل آن است که در خانهای اهل خانه محتاج نان باشند و آن وقت از آرد موجود در آشپزخانه آنقدر شیرینیهای متنوع تهیه کنند که روی هم بماند و بگندد.
‼️ ما حتی آماری از دانشجویان ایرانی در خارج از کشور نداریم!
مسئله این است که متأسفانه بر اثر عدم کنترل و نظارت سازمانهای مسئول، غرض نهایی از اعزام محصل به خارجه در درجه اول و هدف تحصیلات عالیه در درجه ثانی به کلی فراموش شده است. به طوری که وضع ما از این لحاظ شاید در دنیا منحصربهفرد و نمونه است. ما حتی آماری که نشان بدهد رقم دقیق محصلین ایرانی در خارج چیست و اینها چه میکنند و چه میخواهند و هدفشان برای آینده چیست، محققا در دسترس نداریم؛ زیرا محصلین ما زیر نظر کسی و تحت قاعده و برنامهای برای درس خواندن به خارج نرفتهاند و نه کسی به آنها گفته است چی بخوانید نه آنها از کسی پرسیدهاند.
‼️ کجای دنیا رسم است کودک خردسالی را برای تحصیل به خارج بفرستند؟!
کجای دنیا رسم است که کودک خردسال را برای تحصیل به خارج بفرستند؟ کجای دنیا معمول است در حالی که مملکت در رشتههای مختلف فنی و تخصصی احتیاج به کارشناس و کاردان تحصیلکرده دارد فرزندان مملکت بروند در خارج درس آرایشگری و دکورسازی بخوانند.
کجای دنیا محصلین هجده و بیست سال آستین سر خود هرجا میخواهند میروند و هر چه میخواهند میخوانند و بعد از بیست سال پیدایشان میشود که آقای دولت این دیپلمها را بگیر و به من کار بده؟
‼️ دیپلم به چه درد مملکت میخورد، مملکت آدم احتیاج دارد!
دیپلم به چه درد مملکت میخورد، مملکت آدم احتیاج دارد. مملکت به مغز، به فکر، به روح و بازوی خلاق و مدیر و مبتکر نیازمند است. مملکت مرد کار میخواهد، نه دیپلم، ولی بدبختانه ما هنوز باید در انتظار آن ساعتی بنشینیم که دولت پایش را پیش بگذارد و بگوید از این ساعت تحصیل، مدرسه رفتن، دانشگاه رفتن، خارج رفتن همهاش حساب دارد و مبتنی بر قرار و قاعده است.
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
🗓 ۱۸ آبان ۱۲۵۶ - سالروز ولادت علامه اقبال لاهوری
شاعر، فیلسوف، سیاستمدار و متفکر مسلمان - نخستین کسی بود که ایدهٔ یک کشور مستقل را برای مسلمانان شبه قاره هند مطرح کرد که در نهایت منجر به ایجاد کشور پاکستان شد. تاکید زیادی بر وحدت امت اسلامی داشت و از این رو بیشتر اشعارش را به زبان فارسی سرود. علاقه زیادی به ایران داشت و می گفت اگر تهران مرکز اتحاد اسلامی باشد، تقدیر جهان تغییر خواهد یافت
💠 رهبرانقلاب:
علامه اقبال لاهوری، یک شاعر، متفکر، فیلسوف، انسان شناس و جامعه شناس بزرگ است گرچه این عناوین معرف آنچه که در خور شخصیت اقبال باشد نیست، اقبال یکی از شخصیتهای برجسته، عمیق و متعالی تاریخ اسلام است که نمیتوان روی یکی از خصوصیات وی تکیه کرد و آنرا ستود، اقبال بیشک یک شاعر بزرگ است اما ستودن او بعنوان یک شاعر یقینا کوچک کردن اقبال است، اقبال یک مصلح و آزادی خواهی بزرگ است اما با معرفی او بعنوان مصلح حقیقتا همه شخصیت او را بیان نکردیم، من آن تعبیری را که بتوانیم اقبال را تعریف کنیم، نمییابم، این شخصیت با عظمت کجا و ما کجا، ما انصافا از توصیف این انسان بزرگ دور هستیم، بلاشک جا دارد ما اقبال لاهوری را ستاره بلند شرق بنامیم، باید هنرمندان بر روی آثار اقبال کار کنند و ترویج کنند تا اشعار وی بر زبان و دل پیر و جوان ما جاری شود، امیدوارم خدای متعال بما توفیق دهد بتوانیم به سهم خودمان حق بزرگ اقبال بر امت اسلامی را جبران کنیم! ۶۴/۱۲/۱۹
@yade_ayyam
✅ #یاد_ایام
🌷 #شهید_انقلاب
🌿 علی اکبر درستی
فرزند غلامحسین در تاریخ 1339 به دنیا آمد مشغول تحصیل بودو در مقطع دوم نظری درس خوانده بود . او در تاریخ 18آبان 1357 در هنگام تظاهرات علیه شاه در جلوی پل شهرستان آمل از ناحیه سر مورد اصابت تیر توسط دژخیمان شاه واقع شد و به درجه رفیع شهادت نائل گشت
⏳ 18 آبان 1333 - روزی که دکتر حسين فاطمی تيرباران شد
دكتر حسين فاطمی روزنامه نگار و وزير امورخارجه دولت دكتر مصدق بود. پس از کودتای آمریکایی 28 مرداد به همراه مصدق دستگیر و محاکمه شد.
محاكمه دكتر فاطمی در دادگاه نظامی و به صورت غيرعلنی انجام گرفت و كسی جز اعضای محكمه نتوانست حرف های او را بشنود. حكم اعدام او صادر شد. محمدرضا پهلوی با فرجام خواهی دكتر فاطمی موافقت نكرد، درخواست روحانيون و بزرگان اصفهان هم در دادن يك درجه تخفيف به او پذیرفته نشد و با اين كه غير نظامی بود و اقدام مسلحانه نكرده بود در سحرگاه 18 آبان 33 در ميدان تير لشكر دو زرهي به جوخه اعدام سپرده شد و «تيرباران» گرديد!
@yade_ayyaam
✅ #یاد_ایام
یاد ایام
⏳ 18 آبان 1333 - روزی که دکتر حسين فاطمی تيرباران شد دكتر حسين فاطمی روزنامه نگار و وزير امورخارجه
18 مهر 1333 اعلام حکم اعدام دکتر حسین فاطمی
تولد و زندگی :
• سید حسین فاطمی در 1296 شمسی در نائین یزد تولد یافت. پدرش سید محمد علی سیف العلماء روحانی متعین و متشخص بود. سید حسین فاطمی چندی در نائین و چند سالی در اصفهان به تحصیل اشتغال ورزید .
• در سال 1315 برادرش نصراله سیف پور فاطمی امتیاز روزنامه باختر اصفهان را گرفت. حسین در کار روزنامه برادرش همکاری کرد.
• خیلی زود به پیچ و خمهای کار واقف شد و در کلیه امور روزنامه سررشته پیدا کرد
• در سال 1316 شمسی ، برای فعالیت بیشتر مطبوعاتی ، اصفهان را ترک کرد به تهران آمد و در روزنامه ستاره که متعلق به احمد ملکی بود استخدام گردید.
• استعداد ذاتی، نگارش کاملا روان و پرکاری و جدیت موجب شد سردبیری روزنامه ستاره به او محول شد .
• در سال 1319 به اصرار برادرش که به علت اشتغال در سمت شهرداری شیراز ناچار به ترک اصفهان بود به اصفهان بازگشت و پس از چندی اداره روزنامه باختر به تهران انتقال یافت و شرکتی برای اداره آن تشکیل شد و مدیریت آن شرکت به عهده حسین فاطمی محول گردید .
• روزنامه باختر تا 1324 به مدیریت و سرد
بیری حسین فاطمی به طور یومیه انتشار مییافت .
در آن سال فاطمی تصمیم گرفت برای تحصیل در فن روزنامه نگاری و آموزش در مطبوعات در اروپا سفری به فرانسه نماید.
• در سال 1327 بعد از سه سال تحصیل ، به تهران بازگشت و تصمیم به انتشار روزنامه گرفت .
• در سال 1328 امتیاز روزنامه یومیه باختر امروز به نام حسن فاطمی صادر شد. این روزنامه و محتویات آن که نتیجه مطالعات چند ساله مدیرش در اروپا بود، در تهران مورد توجه قرار گرفت.
• در اواخر سال 1328 به دنبال تشکیل جبهه ملی، فاطمی در کنار مصدق قرار گرفت و روزنامه خود را ارکان جبهه ملی کرد .
• فعالیتها و برنامهریزیهای او در جبهه ملی باعث شد او به عنوان کارگردان جبهه ملی و مشاور نزدیک دکتر مصدق شناخته گردد.
• با آغاز نخست وزیری محمدمصدق، حسین فاطمی به عنوان معاونت سیاسی و پارلمانی دولت وقت انتخاب گردید. وی قریب هشت ماه در آن سمت قرار داشت تا اینکه در اواخر آذرماه سال 1330 برای شرکت در انتخابات مجلس شورای ملی از سمت خود کناره گیری نمود.
• در بهمن ماه 1330 روزنامه باختر امروز مراسمی به مناسبت سالگرد شهادت محمدمسعود برمزار
و تشکیل داد و دکتر فاطمی ناطق مراسم بود به هنگام سخنرانی مورد اصابت گلوله قرار گرفت و بر اثر این سوء قصد قریب هشت ماه در تهران و اروپا تحت عمل جراحی و درمان قرار گرفت .
• در انتخاب دوره هفدهم مجلس شورای ملی به وکالت از طرف مردم تهران انتخاب شد . ولی تا چند ماه به علت بیماری نتوانست در مبارزات پارلمانی شرکت کند .
• در مهرماه 1331 فاطمی عهدهدار وزارت امور خارجه گردید. این سمت در اجرای سیاست خارجی دولت قاطعانه عمل نمود .
• یکی از عمدهترین کارهای اساسی او در وزارت امور خارجه به قطع رابطه سیاسی با انگلستان و بستن سفارت انگلستان در تهران و کنسولگریها در شهرستانها بود.
• در مردادماه سال 1332 شاه به دنبال کودتای نافرجام خود به بغداد و سپس به رم فرار کرد . عصر آنروز تظاهرات بزرگی انجام شد و دکتر فاطمی سخنرانی انتقادآمیزی از شاه نمود .
• روز 26 و 27 مرداد فاطمی به اتفاق سعید فاطمی خواهر زاده خود به کاخ سلطنتی رفت و به دستور وی یکایک اتاقها را مهر و موم کردند و درباریان را توقیف و به زندان شهربانی انتقال دادند .
• در 28 مرداد کودتای آمریکایی- انگلیسی به مرحله اجرا درآمد حکومت مصدق و یاران او ساقط شد و شاه بازگشت .
• از همان روز انجام کودتا ، تصفیه حسابها شروع شد.
• روز ششم اسفندماه 1332 فاطمی توسط مأمورین فرمانداری نظامی دستگیر شد و در حین انتقال به فرمانداری نظامی توسط عدهای از اراذل و اوباش به سرکردگی شعبان جعفری مورد ضرب و شتم کارد و قمه قرار گرفت.
• مأمورین بدن نیمه جان او را به زندان بردند و قریب شش ماه در زندان با مرگ روبرو بود.
• سرانجام با مکالمات دادگاه چندین جلسه در 18 مهرماه 1333 دادگاه حکم اعدام او را اعلام نمود و حکم در روز چهارشنبه 19 آبان ماه 1333 به مرحله اجرا درآمد.
راست می گویند بعضی ها در انقلاب نبودند و الآن سر سفره از راه رسیده اند.
بالاخره انقلاب که فقط همین پیرمردهای خسته و از نفس افتاده ها و مدیران نجومی بگیر و چپ و راستی های ساکن در املاک نجومی بالاشهر نیستند ...
دهه هفتادی هایی که فقط 3 روز بعد از تاریخ ولادت، جشن تولد 20 سالگی شان را وسط عملیات در خون خودشان می گیرند هم بخشی از واقعیت های انقلاب در دهه چهارم هستند.
فقط اینها به قول آقایان در انقلاب نبودند سر سفره خون دادن که شد از راه رسیدند.
🌷 شهید #مدافع_حرم سید مصطفی موسوی
ولادت: 18 آبان 74
شهادت: 21 آبان 94
فرق مهم حامیان سیاسی موسوی و ترامپ
♦️سیاستمداران در آمریکا، این قدر شعور دارند که وقتی نامزدشان ترامپ، زیر میز نظام می زند و آشوب به پا می کند، پشت او را خالی کنند و بگویند ما تا انتخابات با تو بودیم و در آشوب افکنی پس از آن، با تو همراهی نمی کنیم.
🔹در ذهن خاتمی، هاشمی و شبه اصلاح طلبان (نفاق جدید) چه می گذشت که پشت خباثت موسوی ایستادند و او را شیر کردند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امام خمینی (ره):
من التماس میکنم به ملت ایران، غرب زده ها را کنار بگذارید
#علاج_مشکلات_در_داخل
#افول_آمریکا
🔴 امام خمینی(ره) :دانشگاهها باید از موجودات «عاشقِ آمریکا» تصفیه بشوند.
♦️ما تا تمام حیثیت خودمان را نفهمیم، نفهمیم چه هستیم، چه داریم، #استقلال نمیتوانیم پیدا کنیم. تا فکر شما #مستقل نباشد، کشور شما مستقل نمیشود. بروید دنبال اینکه فکرتان را مستقل کنید.
♦️ #دانشگاه ها بروند دنبال اینکه جوانهای ما را مستقل بجا بیاورند، تربیت کنند که بفهمند خودشان یک #فرهنگ بزرگ دارند. بفهمند فرهنگ از اینجا صادر شده است به خارج. بفهمند که ما خودمان میخواهیم خودمان را اداره کنیم، باید تصفیه بشود از این مغزهای پوسیدهای که عاشق #آمریکا هستند و عاشق #غرب هستند، باید تصفیه بشود از این موجودات. (۷ آبان ۱۳۵۸)