🔵 لاف استعفا
دست و پا زدنهای زنگنه برای حفظ صندلی وزارت را باور کنیم یا لاف استعفای روحانی را؟
استعفای محمود صادقی از مجلس دهم و اقدام به ثبت نام برای انتخابات مجلس یازدهم در روز اول، عریانترین مصداق این بازی نخنما است.
این تشنگان سیری ناپذیر قدرت و ثروت را چه به ترک میزهای ریاست!
eitaa.com/yadegaranir
#داستان_کوتاه
🔵خدا روزی رسونه
دیروز رفته بودیم بیمارستان، ملاقات. موقع برگشت من زودتر اومدم که برم ماشین رو بیارم، یه پسر جوانی جوراب میفروخت، دنبالم راه افتاد آقا توروخدا جوراب بخر ازم، گفتم نمیخوام ممنون، چون روز قبلش چهارتا جوراب از همین دستفروشا خریده بودم. گفت توروخدا یکی. کلی التماس. گفتم اینطوری دنبال مردم راه نیفت، یه جا وایسا، جوراباتو دستت بگیر، خدا خودش روزیت رو میرسونه.
نباید که التماس کسی رو کرد. اینطوری شبیه گدایی میشه. خدا خودش روزی رو میده
خلاصه رسیدم دم ماشین دیدم پسرم داره دنبالم میاد، گفت بابا، بابا یه 20 تومن بده. گفتم برای چی. گفت مامان جوراب خریده.
بله خدا روزیش رو رسوند😆😭
از طریق ما باید روزیش میرسید خلاصه
حسین_دارابی
eitaa.com/yadegaranir
4_6030481301625112094.mp3
2.57M
🎙قدر نعمت ها را بدان...
استاد هاشمی نژاد
eitaa.com/yadegaranir
🔰ما باید به قلهٔ علمِ کنونی سوار شویم و آن را #مُسخّر کنیم و در دستگاه خودمان #استحالهاش کنیم.
#یک_دقیقه_مطالعه_مجازی 👇
♦️غرب، ترکیب نخودولوبیا نیست که گزینش کنیم. غرب، #سیستم است که باید با طراحی جدید، در #تمدن_اسلامی منحل شود. ما قائل به استحاله تمدن غرب در تمدن جدید اسلامی هستیم... .
♦️شکاف اسلام و تجدد با جمع ارزشها رفع نمیشود. اینکه بدون توجه به یکپارچگی غرب، علم و تکنولوژی را وارد کنیم و بکوشیم که صرفاً جلوی ورود اخلاق و فرهنگ غربی را بگیریم و به اصطلاح بخواهیم «ژاپن اسلامی» به وجود آوریم، نوعی سادهانگاری و #غفلت از سیستم و پیوستار سبک زندگی و تأثیر و تأثر ابعاد آن بر یکدیگر است و در عمل هم شدنی نیست، وقتی بیدار شویم خواهیم دید که نظریهٔ «ژاپن اسلامی»، همهٔ #هویت ما را فروپاشیده است.
♦️ما باید به قله علم کنونی سوار شویم و آنرا مسخّر خودمان کنیم و در دستگاه خودمان استحالهاش کنیم.
مثل کودی که شما پای یک درخت سیب میریزید، استحاله میشود و به سیب تبدیل میشود.
♦️ #تمدن_غرب را باید اینگونه در جهاز هاضمه فرهنگ اسلام هضم کنیم.
فرهنگ اسلام ظرفیت این هضم را دارد.
eitaa.com/yadegaranir
#نوجوان
اگر که میخواهیم تغییری در رفتار کودک و نوجوان مان ایجاد کنیم لازم است:
پیشرفتهای کوچک او را ببینیم و به او بازخورد دهیم.
برای اشتباهات و شکستهایش او را سرزنش نکرده و در یافتن مسیر درست و جبران شکست، کمک و همراهی کنیم.
اجازه دهیم بین راه درست و راه غلطی که چندان آسیب رسان نیست، دست به انتخاب بزند و با پیامد انتخابش مواجه شود.
صبور باشیم،
تغییر نیاز به زمان دارد.
eitaa.com/yadegaranir
🔴همان سناریویی که بر سر قیمت بنزین پیاده و کشور را ۲روز به آشوب کشاند، در حال اجرا شدن برای گازوئیل است
علی قلهکی
برنامهای برای افزایش قیمت گازوئیل و تک نرخی کردن قیمت بنزین نداریم
♦️از آخرین باری که گفت برنامه ی برای افزایش قیمت بنزین نداریم بیشتر از ۲۰۰ نفر از مردم کشته شدن و بیشتر از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به اموال مردم و کشور وارد شد.
eitaa.com/yadegaranir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 براستی آیا جان مردم برای علی لاریجانی مهم است ؟
♦️جلوگیری علی لاریجانی از انتشار گزارش کمیسیون عمران مجلس در خصوص علت حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در یاسوج
🔺اقای لاریجانی، گفته است به هیچ وجه این گزارش منتشر نشود!
♦️سه بار تا الان تذکر داده ایم که گزارش حادثه ای که این تعداد انسان جان شان را از دست داده اند منتشر کنید.
♦️ماجرا چیست؟
مسئول این حادثه از نزدیکان فکری علی لاریجانی است و او نمی خواهد اسمش در جامعه مطرح شود!
eitaa.com/yadegaranir
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیبرالهایی که عادت و اعتقادشان له کردن مردم است، قرار نیست بدون عزت به رفاه برسیم!
نقد تفکر مرده لیبرال
استاد پناهیان...
eitaa.com/yadegaranir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نقد جالب رضاپهلوی توسط فعال رسانهای اپوزیسیون
♦️تو هنوز دخترت فارسی حرف زدن بلد نیست!
eitaa.com/yadegaranir
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که یکی از مشهورترین افراد غایب در رقابتهای این دوره علی لاریجانی است. لاریجانی که سه دوره متوالی از شهر قم به مجلس راه یافته بود، دوازده سال سکان ریاست قوه مقننه را در دست داشت. نیمی از این دوره با ریاست جمهوری احمدی نژاد و نیم دیگر همزمان با ریاست حسن روحانی در رأس قوه مجریه گذشت.
از تفاوتهای لاریجانی در این دو دوره این بود که او در نیمه اول ریاست مجلس، از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی این جایگاه برای فشار بر دولت احمدی نزاد بهره برد و دقیقا بر عکس این روال، در نیمه دوم عمر ریاست پارلمانیاش از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی ریاست مجلس برای حمایت از عملکرد ناصواب حسن روحانی استفاده کرد تا جایی که افکار عمومی، حسن روحانی واقعی را علی لاریجانی می دانست.
درست چند ماه قبل بود که مجلس فعلی با ارائه طرحی، ممنوعیت کاندیدا شدن نمایندگانی که سه دوره متوالی در مجلس بودهاند را به تصویب رساند. این مصوبه هرچند به دلیل مخالفت شورای نگهبان، تبدیل به قانون نشد اما از همان روز، انصراف لاریجانی قابل پیش بینی بود.
اما چرا لاریجانی رفت؟ آیا این سیاستمدار محبوب دیروز اصولگرایان و مطلوب امروز اصلاح طلبان در اوج از قدرت خداحافظی کرد؟
لاریجانی رفت تا برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 خود را بازسازی کند. رفت بلکه تا 1400 از تیر رس منتقدان در امان بماند. رفت تا حافظه تاریخی مردم از عملکرد ناصوابش خالی شود. رقت تا مجبور نباشد حمایتهای پیدا و پنهانش از دولت شکست خورده حسن روحانی را ادامه دهد. رفت تا آینده سیاسیاش به آینده سیاسی حسن روحانی گره نخورد.
لاریجانی البته چارهای هم جز رفتن نداشت. او سه دوره نماینده مردم قم بود. در دور اول حمایت برخی از مراجع تقلید، جامعه مدرسین و جرسان اصولگرایی در قم را به همراه داشت. در دور دوم و بعد از عملکرد دوپهلویش در همراهی با فتنهگران و سکوتی که در قبال کودتای سال 88 داشت، حمایت جریان اصولگرایی را از دست داد. در دور سوم نیز جامعه مدرسین حاضر به حمایت از او نشد و لاریجانی به عنوان سرلیست اصلاح طلبان قم در لیست امید قرار گرفت.
لاریجانی که در مجلس هشتم رای اول قم را داشت، در مجلس نهم به نسبت با کاهش شدید آرا مواجه شد و در دور سوم نفر دوم قم شد. لاریجانی اگر این دوره در عرصه رقابت باقی میماند، نه حمایت اصولگرایان را همراه خود داشت، نه استقبال مراجع و نه تأیید جامعه مدرسین.
کاهش آرای او نشان می داد که احتمالا رأی هم نیاورد. اگر رای میآورد هم تقریبا یقین داشت که به ریاست مجلس نمیرسد و باید کنار نادر قاضیپور بنشیند و وظایف نمایندگی را انجام دهد.
علاوه بر اینها لاریجانی باید میرفت چون تمام تخم مرغهای سیاست ورزیاش را در دو سبد قرار داده بود که هر دو آنها سوراخ بود. اولین سبدی که لاریجانی تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در آن داشت، برجام بود. نقش لاریجانی در تحمیل برجام و تبعات ضدملی، ضد اقتصادی و ضدامنیتی آن برای مردم و نظام، اگر بیشتر از حسن روحانی نباشد، کمتر نیست. تمام امید او به این بود که از میوه برجام در رقایت های انتخاباتی پیش روی از جمله انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری 1400 بهرهبرداری کند.
دومین سبد سرمایهگذاری لاریجانی، حسن روحانی و دولت او بود. لاریجانی هرگز گمان نمیکرد روزی میزان مقبولیت دولتی که تمام آینده سیاسیاش را به آن گره زده به کمتر از پنج درصد برسد. لاریجانی بیشتر از هرکس حس میکند که مردم دولت روحانی و شخص او را نمیخواهند. خصوصا بعد از اتفاقاتی که در خصوص تغییر قیمت بنزین رخ داد.
🔺 قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوایند👇
ادامه دارد
eitaa.com/yadegaranir