eitaa logo
کانال شهدایی یاد یاران
395 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
9.7هزار ویدیو
55 فایل
✅کپی با صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عج تعالی فرجه الشریف بلامانع است 🌷🇮🇷ما را بدوستان خود معرفی کنید🇮🇷🌷
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 آقای زم می‌خواست آقای آوینی را بیرون کند، حتی جواب تلفن‌های او را نمی‌داد و یادم هست چقدر محزون می‌شد و می‌گفت: «حتی جواب تلفن‌های مرا نمی‌دهند!» 🔹خبرهای مختلفی می‌رسید، حتی سعی کردند برای آقای آوینی پاپوش درست کنند، به‌قدری بی‌رحم بودند که دوستی‌شان را هم نادیده گرفتند و انگار نه انگار که این آدم شخصیت داشته و با هم نان‌ونمکی خورده‌اند! 🔹حُزن را در چهره او می‌دیدیم، خیلی تنها شده بود. «سوره» در دوره‌ای خیلی شکوفا شد. جمعیتی از هنرمندان و منتقدان به «سوره» رفت‌وآمد می‌کردند. «سوره» پاتوق شده بود؛ آقای آوینی هم محور این جریان بود، به‌ویژه در بخش سینما این رونق به‌چشم می‌خورد. بخشی از دلیل تعدیل نیرو این بود که این پاتوق جمع شود. 🔸منبع: «زهرا زواریان از همکاران هنری شهید آوینی، سایت مشرق، ۱۳۹۸/۱/۲۰، کد خبر ۹۴۹۵۹۴»
وقت ناهار رفتم پشت یه تپه با تعـجب دیدم کاظم روی خاک نشسته و لبه‌ های نون رو از رو زمین بر می‌داره، تمیز می‌کنه و می‌خوره. اونقدر ناراحـت شدم که به جای سلام گفتم : داداش! تو فرمانده تیپ هستی ، این کارها چیه؟! مگه غــذا نیست؟! خودم دیدم دارن غذا پخش می‌کنند. کاظم گفت: اون غذا مال بسیجی ‌هاست... این نونارو مردم با زحمت از خرج زندگیشون زدند و فرستادند . درست نیست اسراف کنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکیل اولین ناوتیپ سنگین نیروی دریایی سپاه 🔸مراسم الحاق همزمان دو ناو محافظ از کلاس شهید سلیمانی به نیروی دریایی سپاه پاسداران امروز برگزار می‌شود. 🔹با الحاق دو ناو شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری به نیروی دریایی سپاه، بطور رسمی اولین ناوتیپ سنگین نیروی دریایی سپاه تشکیل می‌شود.
مصطفی علیدادی دانشجو بود، اما یکباره درس را رها کرد و در نیروی انتظامی استخدام و ازدواج کرد! بعدها فهمیدیم در دانشگاه، برخی از دختران دانشجو به سراغش آمده بودند، برای رهایی از وسوسه شیطانی تلاش های بسیاری کرد اما در نهایت درس را رها کرد و مشغول فعالیت شد. مصطفی زمانی که کار جهادی انجام میداد متوجه شد که یک خانم در محل آنها به خاطر گرفتاری مالی به کارهای خلاف شرع رو آورده! از طریق شخص دیگری پیگیری کرد و متوجه شد این خانم هر ماه باید چند میلیون بابت تهیه دارو پرداخت نماید و به همین دلیل آلوده به فساد شده. از طریق خیرین مبلغ داروی او را فراهم کرد و جلوی فساد یک انسان را گرفت... برگرفته از کتاب: آقای ایرانی. خاطرات مدافع سلامت شهیدمصطفی علیدادی. اثر گروه شهید هادی.
میگفت: یه کاری کن من برم سپاه! بش گفتم: امید جان شما ماشالله برقکاری و فنی ت خوبه چرا میخای بری؟؟؟ گفت: آخه تو این لباس زودتر میشه به آرزوی شهادت رسید... شهید امید اکبری
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری زیبا و خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و لحظه اعزام رزمندگان به جبهه ها با آهنگی شنیدنی و زیبا با صدای گرم و دلنشین حاج صادق آهنگران
هم اکنون نایب الزیاره دریادمان شهدادرفتح المبین
باسلام ..🇮🇷🌹🕌 دلسروده نادر ما از مازندران لاله زاریم مااز زرگرشهرو فریدونکناریم همی گوئیم به خوبان ولایی به عشق شهدا ما پای کاریم 🪴🌹🇮🇷🪴🌹🇮🇷🪴🌹🇮🇷 به یادشهدا صلوات خادم الحسین توحیدی کریمی
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادمان کربلای۴(علقمه) شهید «حسین شعبانی‌پور»: خواهرم حجاب تو سنگری است که آغشته به خون من است، بدان تفنگی که دست من است چادری است بر سر تو، اگر میل به حفظ اسلام داری چادرت را حفظ کن.
- دیگه سفارش نکنم ها! +از بَر شدم مامان جان! - باز بگو دلم آروم شه..! + سعی کنم تیر نخورم - دیگه؟! +اگه خوردم شهید نشم - دیگه؟ +اگه شدم،پلاکم رو گم نکنم - خب؟ +اگه گم کردم،زیر آفتاب نَمونم.. :)