هدایت شده از جهاد تحول و تبیین
با صحبت های عجیب پزشکیان علیه حاج قاسم
حالا علت خوشحالی عجیب جواد ظریف را فهمیدم...
هدایت شده از جهاد تحول و تبیین
31.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔺چرا باید راه شهید رئیسی رو
ادامه بدیم؟!🧐
مگه آقای رییسی چیکار کرد؟
اینو ببین و جواب اونایی که میگن
آقای رییـــــسی چــــیکار کـرد رو بده
اعدام افرادی که وعده دادند ولی عمل نکردند !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
📗🖋📗🖋📗🖋📗🖋📗
کلام امیر :
🔰🔰🔰
اميرالمؤمنين(علیهالسلام)
بهترین فرمانروای عالم میفرمود:
چهار موضوع،
باعث شکست دولتها خواهد شد؛
• ضايع کردن اصول [مسائل مهم]
• سرگرم شدن به فروع [امور کم اهميت]
• به کار گماردن آدم هاي پَست
• کنار گذاشتن انسانهاي فاضل
غررالحکم،ص۳۴۲
🔰🖋🔰🖋🔰
🍀 🍀
در محضر امامین انقلاب اسلامی
نواب امام زمان
عجل الله تعالی فرجه الشریف
🍀 🍀
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇵🇸
🔴 حمله ناو آمریکایی به هواپیماى مسافربرى ایران
♦️امام خامنه ای :
آن چیزى که دشمن را مىترساند، اتحاد ملت ایران است. این خونخواران جهانى، بیشتر از همه چیز از اتحاد شما مردم مىترسند. اگر نمىتوانند با یک ملت روبهرو بشوند، بر اثر این نیست که نمىخواهند روبهرو بشوند؛ نه، از وحدت و شجاعت و ایمان آن ملت مىترسند؛ والّا استعمار جهانى و استکبار نشان دادهاند که از جنایت باکى ندارند.
♦️چند سال قبل از این، مثل همین روزها بود که یک ناو امریکایى در خلیج فارس، هواپیماى مسافربرى ایران را با قریب سیصد مسافر هدف قرار داد و آن را ساقط کرد و سوزاند و غرق نمود و همهى آنان را از بین برد. بعد هم که اعتراض و جنجال شد و دنیا به حقانیت ملت ایران در این حادثه واقف گردید، عذرى خواستند و گفتند که ببخشید، اشتباه کردیم! عجب! اشتباه کردید؟! برخلاف عرف موجود بین همین قدرتمندان امروز جهانى - که خیلى هم به انسانیت و مبانى اخلاق اعتنایى ندارند - هواپیماى مسافربرى را که محترم است و کسى اجازه ندارد به هواپیماى مسافربرى تعرضى بکند، با قریب سیصد مسافر ساقط مىکنید و بعد مىگویید که اشتباه کردیم! غلط کردید اشتباه کردید! اشتباه کردیم یعنى چه؟! اگر فرماندهى آن ناو اشتباه کرده بود، پس چرا او را به محاکمه نکشیدید؟! چرا به او مدال دادید؟! چرا با انواع و اقسام گفتهها، به دشمنیهاى خودتان با ملت ایران ادامه دادید؟! چه اشتباهى؟! شماها در پیدا کردن هدفهاى شوم، هیچوقت اشتباه نمىکنید؛ در رسیدن به کار زشت بر ضد ملتهاى مستقل، هیچوقت اشتباه نمىکنید؛ درست مىروید و همان نقطهیى که زشتترین و بدترین است، پیدا مىکنید. امروز استکبار جهانى این است، امروز امریکا این است، اینها از جنایت باکى ندارند.
۱۳۷۰/۰۴/۱۳
بیانات در دیدار جمعی از اصناف
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخن دیروز مختار برای امروز ما ....خیلی جالبه از دست ندهید
🔴۳توهین بزرگ شب گذشته جناب پزشکیان
🔷توهین به شهید سلیمانی ره
((موی دماغ آمریکا بود))
🔷توهین به شهید رئیسی ره
((تخریب و سیاهنمایی))
🔷توهین به رهبر حفظه الله
((حضرت آقا هر جا خوشش نیاد اجازه نمیده که کاری انجام بشه))
رهروان ولایت
سید محمد خاتمی: آقای پزشکیان برای بار عظیم مدیریت کشور ناتوان است یکی نیست به خاتمی بگه تو که داری
خدایا خودت رحم کن مارو با اینا عذاب نکن.....
🔻دربارۀ مناظرۀ دو جانبه
✍ دکتر مهدی جمشیدی
۱.جلیلی، حمله را آغاز کرد. او گفت برخلاف نظر پزشکیان، ترجیحها و مسألههای مردم، معیشت و گرانی و بیکاری است، نه حواشی دروغین و فرعی که در قالب تعبیر زنندهی «طالبان» که به رقیب، نسبت داده شد. برجستهسازی فرعیات، مشارکتسوز هستند. جلیلی توانست «زمین بازی» را از سیاست و فرهنگ به اقتصاد تغییر بدهد.
۲.پزشکیان میخواهد «قومیّت» و «مذهب» را تحریک کند تا برای خود، رأی بسازد. او برخلاف اقتضای تعهد به امنیت ملی، در حال تلاش برای فعّالسازی گسلها و شکافها است. این نیز مسألهسازی تصنّعی و به تعبیر جلیلی، معاملهی انتخاباتی است. جلیلی تلاش میکند که به گفتگو، هندسهی واقعی بدهد و حواشی را بزداید.
۳.پزشکیان، خود را در موقعیت یک «منتقد بیمَسند» نشسته و طوری سخن میگوید که گویا در قدرت نیست. گفتارش، «سیاستزده» است و میکوشد با ملامت دولت، جانب مردم را بگیرد. نقدهایش، «کوچهبازاری» و «عوامزده» است و ربطی به منزلت کسیکه داوطلب ریاستجمهوری است، ندارد. نگاه او، دولتزده است.
۴.جلیلی توانسته برای هر «گزارهی نظری»اش، «نمونهی عینی» بیاورد؛ نشان میدهد که نه ذهنزده است و نه عینزده، بلکه دوسویه تحلیل میکند. در مقابل، پزشکیان در سطح مثالهای عوامزده و خیابانی و پیشپاافتاده، متوقف مانده است و یا حداکثر، «شعار» میدهد و «سخنرانی» میکند، اما از برنامه نمیگوید.
۵.جلیلی میگوید «اعتراض خیابانی»، حاصل گسستگیِ مسئولان از مردم و نشنیدن صدای آنها و دوری از میدان و مردم است. اعتراض، وقتی به «خیابان» کشیده میشود که دفاتر کارگزاران به روی مردم بسته شد یا آنها در کنار مردم نباشند که صدای مردم را بشنوند. پس باید منطق حکمرانی به سطح زندگیِ روزمرهی مردم نزدیک شود.
۶.پزشکیان از «سروصدای معترضان» میفهمد که اعتراض وجود دارد، اما جلیلی، «سازوکار ارتباط مردمی» تعریف میکند تا در متن مواجههها و گفتگوهای منظم، حتی سروصدا نیز بلند نشود؛ چه رسد به اغتشاش خیابانی. منطق جلیلی، «مردمیسازی حکمرانی» است و میخواهد راهکار ساختاری بیابد.
۷.پزشکیان دربارهی فضای مجازی، بهطور کامل، به پوپولیسم رو آورده و میکوشد «سخنان رأیساز» بگوید نه «سخنان کارشناسی». ادبیات و منطق او، «تودهای» و «زرد» است. اما جلیلی، هم «سکوی خارجیِ مسئولیتپذیر» را مجاز میداند و هم میخواهد از «وضع مصرفی» خارج بشویم.
۸.مجری از پزشکیان دربارهی «احتمال وجودِ تضاد میان کارشناسان» میپرسد. پزشکیان میگوید ملاک، شواهد و نظر اکثریت است. اما مگر در فضای علمی، کارشناسی هست که به تجربه ارجاع ندهد؟! یا مگر در علم، اکثریتِ عددی، وجود یا حجیّت دارد؟! جلیلی نیز افزود که رئیسجمهور باید پیشاپیش، به نتیجه رسیده باشد.
۹.جالب است: پزشکیان میگوید ما در برجام و افایتیاف، «بدهکار» و «متهم» هستیم و جلیلی میگوید ما در هر دو، «طلبکار» و «مدعی» هستیم! یکی به ما میزند و دیگری به دشمن! پزشکیان در کجا ایستاده و مدافع و مخالف چه کسی است؟!
۱۰.پزشکیان میپرسد: «ما با دنیا چه کردهایم که دنیا با ما اینطور رفتار میکند؟» به این سئوال حقارتآمیز، دقت کنید؛ او ما را متهم میداند و تیغش را برای ما تیز کرده است! جلیلی میگوید ما معامله کردیم، اما همهچیز را دادیم اما چیزی نگرفتیم. پزشکیان، عصبی شده و سخنان جلیلی را مرتب قطع میکند.
۱۱.پزشکیان، همچنان در حال تکرار گفتارهای انتخاباتی خود در هفتهی گذشته است. او سخن افزودهای ندارد و فقط تکرار میکند. ذهنیّت او در یک نقطه، متوقف شده و هرچه بیشتر زمان بگذرد، تکرارهای او بیشتر میشود. او حتی هنوز هم از کلیات و ابتدائیات فراتر نرفته و قدرت ندارد وارد جزئیات و نتایج بشود.
۱۲.جلیلی، بسیار متراکم و فشرده سخن گفت؛ از تمام لحظهها برای روایتگری استفاده کرد؛ بیشترین تعداد کلمات را در دقیقه بیان کرد؛ برنامههایش را یکبهیک گفت؛ هم اثباتی گفت و هم سلبی؛ همدفاع کرد و هم حمله؛ تعادل و ثبات عصبی داشت؛ تناقضهای رقیب را استخراج کرد؛ و با شجاعت و قاطعیّت سخن گفت.
۱۳.پزشکیان در اثر عجز منطق و فقر استدلال، به پوپولیسم و لمپنیسم رو آورد؛ هوچیگری کرد تا سخن جلیلی شنیده نشود، اما جلیلی، چهرهی فعّال و قاطع و حاضرجوابِ خود را نشان داد و از عهدهی ابطال پزشکیان برآمد. چهرهی پزشکیان، در هم کشیده شد و تعادلش را از دست داد. در پایان هم انشاخوانی کرد و اتهام زد.
۱۴.جلیلی در نیم ساعتِ پایانی، چهرهی متفاوتی از خود نشان داد؛ او به یک سلاح نقطهزن تبدیل شد که در لحظه، شلیک میکند و به هدف میزند. او همان شد که بسیاری از هوادارانش خواسته بودند؛ یک مواجههگرِ ضربتی و بیتعارف. پزشکیان کوشید با ورود مکرر، جلیلی را مغلوب کند، اما ناخواسته به او کمک کرد.
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
🔻عقلانیّت در برابر عوامزدگی:
ریاستجمهوری و منطق کوچهبازاری!
✍ دکتر مهدی جمشیدی
[یکم]. مناظرۀ شب گذشته، یک موقعیت چالشی برای پزشکیان بود که برای گریختن از آن، چارهای جز در پیش گرفتن مسیر «عوامزدگی» نداشت. او بر روی استعداد «بازیگری» و «هوچیگری»اش حساب باز کرده بود و همۀ این ناهنر را نیز بهکار گرفت تا در مقابل جلیلی، قافیه را نبازد. یک غول فکری و میدانی همچون جلیلی در برابر او نشسته بود که از کلیات تا جزئیات را رصد کرده و با دقت فراوان، راهحلها را یافته است. در معرکۀ مواجهه با چنین شخصی، چه میتوان کرد جز شارلاتانیسم انتخاباتی. باید همۀ شگردهای مواجهۀ «کوچهبازاری» را بهکار گرفت و «کولیگری» کرد تا عوام، فریفته شوند. و البته برای مخاطب، بسیار عجیب است که چگونه «نامزد ریاستجمهوری»، اینقدر سخیف و مبتذل و دَمدستی سخن میگوید و با علم و منطق و عقلانیّت، بیگانه است. گویا در خیابان، با کسی درگیر شده و برای اینکه مغلوب نشود، باید هرچه که میتواند جوسازی و غوغاسالاری کند تا مردم، جانب او را بگیرند. وی بیادبانه، بارها و بارها، سخنان جلیلی را قطع کرد و کوشید با بیان حرفهای نامرتبط و غلط، مجال ندهد که منطق جلیلی در ذهن مخاطب بنشیند. او به دنبال ایجاد «اختلال» بود و نه طرح «اشکال». او میخواست سخن جلیلی، تثبیت نشود و برای این کار، کلام وی را قطع میکرد تا گزارههای بههممتصلِ جلیلی، بریدهبریده شوند. از نهجالبلاغه خواند اما خودش و نامنطقش، فرسنگها با چهارچوبهای آن فاصله داشتند.
[دوّم]. پزشکیان، سادهترین و ابتدایی سخنان را دربارۀ مدیریت گفت که در کتابهای «مدیریتِ مقدماتی» نگاشته شدهاند؛ و البته سعی کرد با گفتن معادل فرنگیِ اصطلاحات مدیریتی، نشان بدهد که بسیار میداند! اما نه سخنش عمق داشت و نه اصطلاحاتی که گفت، کاربردِ بهجا داشتند. باید حیرت کرد از درک نازل وی از مفاهیم علم مدیریت. و شگفتی بیشتر اینکه فهم ناچیز و سطحی خودش را به حالتی عرضه میکرد که گویا نکات و دقایقی را میگوید که در هیچ دکانی نیست و او، تازه به آنها دست یافته است. آنچنان سطحی و بیرمق است که حتی نمیفهمد که در «پوسته» و «مقدمات»، متوقف مانده است. گفتههای وی، شاید بهسختی و با تسامح، ارزش ارائه در کلاسهای کاردانی را داشته باشد، اما بدیهی است که با چنین سطح تفکری، هرگز نمیتواند تدبیر کلان و گسترده را به دست بگیرد. گفتههای پزشکیان دربارۀ مبنا و منطق حکمرانی، علم نیست؛ او هیچ درکی از منطق حلمسأله در جهان انسانی و اجتماعی ندارد؛ او نه اقتصاد میداند و نه سیاست و نه فرهنگ. او یک جراح قلب است و نه بیشتر. او میخواهد همانند رأیهای ناآگاهانهاش در مجلس، تدبیر را به دیگران بسپارد و هفتهای دو بار، عمل جراحی قلب انجام بدهد! بهراستی، آیا حکمرانی در جهان آشفتۀ کنونی، اینگونه است؟!
[سوّم]. پزشکیان، هم «عوامفریب» است و «عوامزده». او فقط به زبان عوام، «سخن» میگوید بلکه حتی عوامانه، «فکر» میکند. منطقِ ذهنی او، همین اندازه، سست و بیپایه و بیمقدار است. قدرت تجزیهوتحلیل ندارد و نمیتواند ریشهیابی و موشکافی کند؛ مانند یک رهگذرِ خیابانیِ بیخبر، به پیچیدهترین مسألههای حاکمیّتی مینگرد و سخیفترین و مبتذلترین روایتها را از آنها میپروراند. البته با گستاخی تمام، از علم و تجربه و عقلانیّت و کارشناسی نیز سخن میگوید تا مخاطبی که نمیفهمد، همچنان نفهمد که او نمیفهمد. مسأله نیز عبارت از همین ایجاد اختلال در فهم مخاطب. او میخواهد حقیقت، در پرده بماند و آشکار نشود. حقیقت این است که پزشکیان، هم «ادبیاتِ عوامزده» دارد و هم «تفکرِ عوامزده»، و این دوّمی، بسیار خطرناکتر و تأسفبرانگیزتر است. اگر چنین کسی به ریاستجمهوری دست یابد، در اثر درک ناچیزِ خود از مسألههای پیچیده، ایران را با چالشها و حتی بحرانهای بزرگی مواجه خواهد کرد و چهبسا در میانۀ راه، از این منزلت کنار گذاشته شود. آری، میان «مردمگرایی» و «عوامزدگی»، تفاوت وجود دارد؛ در میان عامۀ مردم بودن و جانب مردم را گرفتن و درد آنها را شناختن، یک سخن است و عوامفریبی و ذهن و فکر و شعور مردم را به بازی گرفتن و کولیگری سیاسی، سخن دیگر. مردمگرای حقیقی، جلیلی است که در طول دهۀ گذشته، به میان مردم رفته و از نزدیک، مسألهها و دغدغهها را دیده و شناخته. مردمگرایی، به معنی کاربستِ ادبیاتِ کوچهبازاری و مبتذل در گفتگوی سیاسی نیست، بلکه سیاستمدار مردمی، کسی است که واقعیّتها زندگیِ مردم را درک کرده و با آنها، همدل شده است؛ چه اینکه مولانا گفته است: «همدلی از همزبانی بهترست».
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از جوان بصیر
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 حضرت آقا در دیدار پایانی با دولت حسن روحانی
یک تجربه بزرگ ، از این دولت (روحانی) که همه باید استفاده کنند!
🚨اعتماد به غرب، جواب نمیدهد...
#انتخابات
هدایت شده از جوان بصیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر فرصت نکردهاید مناظر دو نفره پزشکیان و جلیلی را ببینید، وقت هم ندارید، پیشنهاد میکنم به جای دو ساعت، این ۳۰ ثانیه را ببینید.
🇮🇷 #انتخابات
🔴 #موی_دماغ!!
🔴 خطای سهوی یا باور راهبردی؟
پزشکیان گفت: شهادتِ #شهید_سلیمانی ربطی به برجام نداشت و چون موی دماغ آمریکاییها در منطقه شد، او را شهید کردند.
فارغ از اینکه پزشکیان توهین کرد یا نه، این کلام حاوی چند نکته مهم است:
1️⃣ این جمله تلویحاً به آمریکاییها #حق میدهد که هر مزاحمِ سر راهشان را ترور کنند. پزشکیان در حال توجیه رفتار آمریکاییها بود ...
2️⃣ این جمله کتمان واقعیت بود! پزشکیان نگفت که آمریکاییها با تشکیل داعش پس از سوریه و عراق به دنبال حمله به ایران بودند.
پزشکیان نگفت مجاهدت شهید سلیمانی و مدافعان حرم باعث شد بلایی که سر سوریه و عراق آمد، سر ایران نیاید. پزشکیان نگفت که شهید سلیمانی در مقابل یک برنامه مهم علیه امنیت ملی و تمامیت ارضی کشور ایستاد و آن را خنثی کرد.
3️⃣ پزشکیان با نادیده گرفتن این موضوع، عملاً #اقدامات_امنیتساز نظام در منطقه را زیر سوال برد! عجیب بود ...
4️⃣ موی دماغ یک اشتباه لفظی مرتکب شده توسط پزشکیان نبود، بلکه #مدل_نگاه این جریان در مواجهه با تهدیدات را نشان میداد. مدلی که میگوید نباید موی دماغ زورگوها بشویم و خودمان و ژنرالمان را توسط امثال ظریف خلع سلاح کنیم!! مدلی که منطق قدرت را فهم نمیکند و به دنبال ذلت ایران است. مدلی که میگوید ما باید خوار و خفیف باشیم تا زنده بمانیم!
برایم عجیب بود که برخی اینها را ندیدند و این منطق را فهم نکردند!
بله، #موی_دماغ نشدن منطق و باور جریان غربگراست، حتی اگر شما را زبون و ذلیل کنند، حق تو را بخورند، به تو حمله کنند و بخواهند تکلیفت را یکسره کنند، باز هم دلیلی ندارد با ایشان مبارزه کنی ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
جنایت کار جهان هم از پزشکیان حمایت کرد
واقعا دیگه باید چی بشه که آگاه بشیم خانومای گل!
اگه حتی مخالف نظام هستیم نذاریم دشمن شادبشیم..
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هاشاف رو تو صورت مردم پرتاب نکنید...
دولت سوم روحانی از رگ گردن نزدیکتره
آفرین به سازنده اش👆🏼👆🏼
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
حضرت امام خمینی ( ره ) :
نگذارید این انقلاب به دست نااهلان بیفتد .
با سلام ... خسته نباشید و خداقوت
دوستان و رفقای دلسوز اسلام و انقلاب و رهبری عزیز
با توجه به اینکه جبهه مقابل تمام توان و امکانات خود را معطوف این انتخابات کرده تا به هر نحو ممکن پیروز این رقابت شود و در این راه از هیچ بی اخلاقی و رذیله ای فروگذار نکرده و حتی کابینه خود را نیز از هم اکنون معرفی کرده که اکثریت آنها افراد قشر متمول و پولدار و نیز افراد زاویه دار با رهبری و انقلاب هستند ، لذا در این چند روز باقیمانده تا انتخابات با حداکثر توان و امکانات در صدد مجاب کردن مردم عزیزمان باشیم تا خدایی نکرده در انجام وظیفه و تکلیف خود نسبت به دین و انقلاب و رهبری و شهدای عزیز کوتاهی نکرده باشیم .
و من ا... التوفیق
هدایت شده از بیسیمچی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 انتقاد اعضای ستاد پزشکیان پس از شکست او در مناظره اول بالا گرفت
🔹پزشکیان در پاسخ به انتقادها:
همه میآیند میگویند این را بگو. من چقدر پیشنهاد تو ذهنم میتونم نگه دارم؟!
زمزمه شکستن استخوان های جریان غرب گرا طنین انداز شد، دولت سوم روحانی برنامه ندارد
کاندیدای بی برنامه
https://eitaa.com/bisimchi10
باسلام وخدا قوت خدمت همه عزیزان
روز چهارشنبه ساعت ۳ بعدازظهر از درب مسجد حجتیه به سمت منزل مادر خانم اعلایی (کاظمی)حرکت میکنیم وجلسه روضه را درآنجا برگزار میکنیم
این هفته منزل خانم کاظمی(شهید رمضانی)روضه برگزار نمی شود
📣📣📣📣📣📣📣📣📣
بعداز روضه در پارک ابن سینا روشنگری می کنیم
وبعد به پارک چشمه علی می رویم
هدایت شده از جهاد تحول و تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناظره احمدی نژاد و پزشکیان 😳
هدایت شده از جهاد تحول و تبیین
بیش از
۲،۶۰۰،۰۰۰
دومیلیون ششصد هزار مسکن در حال ساخته است.
🔻پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان پزشکیان درباره وعده ساخت مسکن در مناظره
🔹شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بی سابقه است.
🔹فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
🔹از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تامین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است. این در حالی است که در مسکن مهر کل زمین های الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است. این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرکهای جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تامین شده است.
🔹برنامه ریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور
همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت– معیشتی دریاپایه برنامهریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند.