🔴 دلگویه یک دختر بلوچ برای جناب مولوی عبدالحمید
🔹 جناب مولوی عبدالحمید ؛ سلام علیکم
🔻من دختر پدری هستم که از مریدان شما و نمازگزارانی است که نماز جماعتش را همیشه به امامت شما اقامه می کند.
🔹اما این پدر اجازه نداد من و هفت خواهرم همسر آینده خودمان را انتخاب کنیم و زمانی که هنوز در حال و هوای کودکی مان بودیم ما را به عقد مردانی در آوردند که چندین سال از ما بزرگتر بوده و قبل ما چند همسر اختیار کرده بودند. به خودمان آمدیم چندین کودک در آغوشمان بود تنها در میان خانواده و دریغ از مهر و محبت همسری...
🔹گویا به دنیا آمده بودیم که کنیزی مردان مان را بکنیم و حق انتخاب واعلان نظر را نداشتیم، حتی لباسمان را آن مردان انتخاب می کردند..
🔹می خواستم حضوری مانند آن دخترانی که بدون پوشش اسلامی به راحتی در مسجد مکی خدمت شما رسیدن شما را از نزدیک ببینم و آشکارا، درد دل هایم را بگویم، ولی جرات نداشتم ؛ ترسیدم توسط بعضی از همین مردان، ومریدان شما حذف شوم وبدنم در کنار خیابان بی جان پیدا شود
🔹جناب مولوی کاش توریست هایی که مسجد مکی را دیدند مادران و خواهران مظلوم من را در جاده های استان سوار بر عقب وانت و تویوتا می دیدند!. مادران و دخترانی که در عرف مردسالارانه ی تجویزی حضرت تان و مولوی های تحت زعامت تان، فقط به جرم دختر بودن محروم از امکانات اولیه هستند.
🔹 اگر نادان به این رسوم جاهلانه ی زن ستیز و بدیهیات هستید ، امامت جاهل در مسجد مکی خطاست و چنانچه آگاه به این ظلم هستید سکوت تان خیانت است. نمی توان سهم منِ دختر اسیر در تفکرات شما و پدرم، فقط اخم و سکوت تان باشد ولی سهم آن دخترک بهایی کشف حجاب کرده در مسجد مکی لبخند و نوازش شما باشد!
🔹 جناب مولوی پدرم چنان مومنانه این آیه قران را تلاوت می کند که " یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، چرا چیزی به زبان میگوئید که در مقام عمل خلاف آن میکنید" ولی نمیدانم پدرم چگونه این تعارض در قول و فعل شما را نمی خواهد ببیند یا بفهمد!
🔹صادقانه بگویم همگان دختران بلوچ را به نجابت میشناسند ولی اگر در نگاه شما ملاک انسان بودن دختران ، فقط کشف حجاب ، آرایش ، عشوه گری و رقص در مسجد مکی است به پدران ما بگویید به ما هم فقط کمی اجازه بدهند تا استعداد و انسانیت خودمان را در محراب مسجد مکی به محضرتان اثبات کنیم!! ؛ البته ما این غلط ها از ما به دور است که چرا ما نجابت را از پیامبر و نیاکان ما به ارث برده ایم نه از کاسبان....!
🔹جناب مولانا عبدالحمید: اگر صدای من به هر نحوی به گوش شما که امروز مدعی آزادی و حقوق زنان و مخالف ظلم هستید ،رسید ، لطفا #علنی در خطبه های نمازجمعه یتان بفرمائید که
دیگر هیچ پدر و مردی حق ندارد دختر بلوچ را به اجبار عقد مردان چند همسری که بزرگتر از آنهاست در آورد. چند همسری های اجباری و مردسالاری های وحشتناک و غیرانسانی که خلاف سیره پیامبر اعظم است را ظالمانه بدانید و قویاً محکوم کنید.
🔹من و دیگر دختران مظلوم بلوچ منتظر واکنش و حمایت شما هستیم.
🔹به امید آن روز که دختران بلوچ با پوشش اختیاری خودشان مانند توریست های امروز مسجد مکی بتوانند آزادانه شما را ببینند....
درد دلی نا امیدانه با هزاران آه و ناله جانسوز برای عمری که تباه شد گرچه با خواندن این نامه جانسوز فقط ریش تان رک بالا انداخته و دیگر هیچ
امضاء :
یک دختر بلوچ مظلوم😢
--------------------------------------------------
پی نوشت: عجب روزهایی را تجربه می کنیم.
مرگ هر آنچه در لباس بدعت و تحریف دین؛
از سوی اربابان زر و زور و تزویر ؛
زیر دلار و تیغ و عمامه های آمریکایی ؛
این چنین روشن ؛
جلوی چشمان بهت زده مردم زمانه.
ارباب شان آمریکا و صهیونیست به نحوی؛
این لکاته های سیاسی مذهبی هم بنحوی.
افول یک تمدن ظالم؛
یعنی پیشرو و پیرو ؛
همه حواله جهنم شوند با ظاهری شیک و مجلسی ؛
و رسانه هایی بوق تر از گوساله سامری.
خدا بحق جای حق نشسته است.
آسیاب به نوبت.
تا امروز و به درازای تاریخ و پهنای عالم ؛
هر چه نیاکانشان توانستند بردند و خوردند و حال کردند!
و امروز همه را ذریه نگون بخت شان یکجا در حال قی کردن اند .
غافل از آنکه:
یوم لک و یوم علیک.
و امروز روز ماست اما تا قیامت و بی بازگشت به روزهای سیاه.
کین همه از نتایج سحر است
باش تا آفتاب دولتش بدمد.
❤️🌷
نیک منش
۱۴.۱.۰۲
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنوع میوه ها
همراه با تلاوت سوره مبارکه رحمن
چقدر ما هنوز با محتوی قرآن فاصله داریم
فعالیت های زیست محیطی راخارج از قران می بینیم.
دنبال نسخه های باطل شده غرب راه افتادیم.
چی میشد که در سطح کشور ما شاهد این تنوع میوه ها بودیم
چی میشد بجای این بی ثمرکاری شاهد مثمرکاری در کشور می شدیم .
✏️ https://eitaa.com/thagalayn 👈 عضو شوید 🙏
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️انتقاد صریح آیت الله میرباقری از برخوردهای موردی با پدیده بیحجابی و عدم شفافیت در تصمیم سازی ها
🔻به جای تمرکز روی برخورد با اشخاص مرتکب بی عفتی، با شبکه های اقامه و اشاعه بی عفتی درگیر شوید
🔸در موضوع حجاب، مسئولینی که ۴۰ سال است دنبال اشاعه فرهنگ غربی هستند، باید پاسخگو باشند!
▫️اکتفا به برخورد با فلان رستوراندار و راننده در موضوع مبارزه با بدحجابی، اقدام ناموفقی است، چرا که فقط با کسانی که مرتکب جرم شدهاند برخورد کردهاید، اما با شبکه اشاعه و اقامۀ آن درگیر نشدهاید.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
▫️پی نوشت: تمام حرف ما در چند سال اخیر که بارها، هم نوشته و هم گفته ایم همین چند کلمه حرف حساب ایت الله میرباقری است. تفسیر دیگر کلام ایشان در متن زیر آمده است که نظر به اهمیت آن لطفا با تامل بخوانید و بازنشر دهید. شاید به دست مخاطبان اصلی برسد.👇
در یک تقسیم تفصیلی و دقیق می توان کل جامعه را به 5 گروه تقسیم کرد:
▫️اول - حکیمان و نخبگان حوزوی که در مقام الگوپردازی دینی در دو ساحت حکمرانی و سبک زندگی اسلامی مسوولند. عملکرد و رویکرد اکثر بزرگان ما در اصل استنباط احکام حکومتی از متن کتاب و سنت ، وافی به مقصود نبوده و نتوانسته است رهبری و نظام را در زیرساختی ترین لایه های حکمرانی و سبک زندگی که از آن به نظام تصمیم پژوهی حکیمانه یاد می کنیم یاری رساند.
دلیل این امر را باید در ضعف کارامدی این قشر کم تعداد اما بشدت موثر و جهت دهنده جامعه بشری دانست که تاکنون با ابزار استنباط اخلاق و کلام و فقه فردی و با کمک منطق انتزاعی ، در مقام تولید احکام اجتماعی و حکومی بوده اند که بدیهی است سطح و مستوای این دو کاملا متفاوت است.
اما در مقابل، فیلسوفان و متدولوژیست ها و الگوپردازان و شاخص نگاران ماده گرای غربی توانسته اند زیرساخت های مدرنیته را در مقام مهندسی فرهنگ، مرتبا نوسازی کنند. علت افول مدرنیته در زمان ما به اصل باطل بودن جریان کفر و شرک بازمی گردد و الا در همین باطل خودشان توانستند دهها بلکه صدها سال، ظالمانه، حکمرانی کرده ؛ و سبک زندگی مردم جهان را غربی کنند.
▫️دوم- کارشناسان غربی در خارج و کارشناسان غالبا غربزده دانشگاهی ما در داخل، الگوهای گروه اول را تبدیل به تصمیمات راهبردی می کنند. این گروه ، حلقه واسط حکیمان با حاکمان اند و به آنها تصمیم ساز می گوییم. قوت و ضعف یا صحت وبطلان مبانی گروه اول، به تصمیمات صحیح و فاسد و خلاف شرع گروه دوم تسری و ادامه می یابد. 44 سال است کشور ما روی انگشت همین جماعت غالبا مدعی و غیرارزش گرا بلکه دین ستیز می چرخد. این گروه هم مثل گروه اول، در انظار دیده نمی شوند و تاکنون کمتر انسان منصفی از اینها مسوولیت تصمیمات غلط کارشناسی خود را پذیرفته است. تمامی موفقیت ها یا بحران های اخلاقی و جمعیتی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و امنیتی و ... در کشور ما به تصمیمات این جماعت که در مقام اقامه کننده منکر و معروف در جامعه اند باز می گردد.
▫️گروه سوم را همه می شناسید . تصمیم گیران و مدیران و مجریان و مشاوران ؛ که بر اساس نظام الگوهای بنیادی گروه اول و تصمیمات راهبردی گروه دوم، تصمیمات اجرایی می گیرند و عمل می کنند. اینها در دو مقام اقامه کننده واشاعه دهنده معروف و منکر (بسته به اینکه مدیر ارشد یا خرد باشند) عمل می کنند و بیشتر از همه هم دیده می شوند.
▫️گروه چهارم را صنوف و انجمن ها و خصولتی ها و حلقات واسط حاکمان با مردم تشکیل می دهند که باز بخشی از اشاعه دهندگان معروف و منکر در جامعه اند اما در رتبه بعد از گروه مدیران. از این دسته اند طراحان مد و لباس و اشاعه دهنده خرده فرهنگ ها و هنجارهای فردی و اجتماعی که به نحوی گروه مرجع و سلبریتی و ... نامیده می شوند و هم بشدت دیده می شوند و هم تاثیرگذارند. لذا مرتبا سبک زندگی توسط ایشان نو به نو می شود.
▫️و بالاخره گروه پنجم را مردم و در یک عنوان کلی، مصرف کنندگان فرهنگ و کالا و خدمات تولید شده توسط گروه های چند گانه بالا تشکیل می دهند که نه مانند حکیمان و حاکمان ، اقامه کننده اند و نه مانند صنوف و مشاغل و حلقه های واسط، اشاعه دهنده اند. بلکه اینها عمدتا مرتکبان معروف و منکرند .
▫️حال لب کلام این است که نباید با این 5 گروه ، یکسان برخورد کرد. عدالت حکم می کند که احکام 3 گروه اول ، در تشویق و تنبیه تاثیرگذار اجتماعی و قضایی ، به ترتیب باید از شدت و ضعف متناسب برخوردار باشد. سپس نوبت گروه چهارم است که با برخوردهای نرم و سخت باید با آنها مواجه شد. و نهایتا مردم که عمدتا با تذکر و احیانا برخوردهای خفیف باید تشویق و تنبیه شوند. مگر آنکه گروه های سازماندهی شده باشند که در رتبه های چهارم و سوم قرار می گیرند و برخوردهای سخت قضایی را با آنها طلب می کند.
▫️متاسفانه در 44 سال گذشته ، ما کمتر با اقامه کنندگان و اشاعه دهندگان ، برخورد سخت عبرت آموز کرده ایم بلکه همواره اکثر قریب به اتفاق ایشان ، تجلیل نیز شده اند! اینکه می گویند قدرت و ثروت اصلی در کشور ما حداقل در 4 دولت 8 ساله لیبرال ها ، بین 400 تا 500 مدیر اصلی و چند صد کارشناس پشتیبان و سرحلقه های خصولتی خائن و فاسد مرتبا گردش داشته است و کمترین برخورد قضایی با مفسدان و فاسدان آنها شده است عاری از واقعیت نیست .
▫️این نقص بزرگ ج.ا.ا علیرغم جایگاه بی بدیل اش در خدمت به دین و بشریت است که باید در چله دوم بسرعت و با برنامه هوشمندانه و طبق الگوی کارامد حکمرانی اولا و سبک زندگی مردمی ثانیا اصلاح شود که بارها گفته ایم طرح بلد طیب دقیقا این دو هدف اصلی را در دولت سازی و کشورسازی دنبال می کند. اگر تصور می کنیم می توان با دستمال کثیف مدرنیته، آینه جامعه اسلامی را پاک کرد سخت در اشتباهیم. مگر 44 سال گذشته ، جز با همین الگوها و ابزار غربی عمل کرده ایم؟ تا کی باید درب بر همین پاشنه بچرخد و باز منتظر معجزه از این امامزاده چشم آبی بلوند باشیم؟ اندکی همت کنیم در تغییر الگوها و رویکردها؛ قطعا معجزه اسلام را در اقامه تمدنی نو خواهیم دید. نیک منش
15.1.02
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 وضعیت دانش آموزان بعد از بیش از دو هفته تعطیلی 😄😄
📍 پانوشت تربیتی: مهمترین عامل کنترل سرکشی کودک، اقتدار توام با محبت والدین است.
📍 پانوشت آموزشی: درس معلم ار بود زمزمه محبتی / جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را .
مدرسهای که معلم و دانش آموز هر دو از آن فراری هستند از پای بست ویران است. مدرسه دیگری باید ساخت تا نسل دیگری تربیت شود.
❇️ اینجا کانال رسمی ستاد مدارس مسجدمحور کشور است:
https://eitaa.com/joinchat/3942449329C0d3812e329
پی نوشت: خطابم به نسل اول و دوم انقلاب - امثال بنده- است و مدیران و سیاست گذاران. چه نسل یا نسل هایی تربیت کرده ایم؟ مسئولیت پذیر و رشید و مقاوم در مقابل حوادث بزرگ پیشاظهور ؛ یا منفعل و وابسته و کم اراده و مسئولیت ناپذیر ؟ نمی توان به همه جوانان و نوجوانان یک حکم راند . اما می توان به غالب انها چنین کرد. قضاوت با شما و هر پاسخی که به این سوال مهم می دهید.
نسل انقلاب و جنگ عمدتا بر دوش جوانان بود لشکری و کشوری. کم نبودند جوانان کمتر از سی سال که بر دهها هزار نفر مدیریت می کردند و با کمترین امکانات ان زمان بهترین نتایج را رقم می زدند. الان چگونه است؟ بله می توان پذیرفت که خیلی از همان جوانان قدیمی اجازه عرض اندام جوانان جدید را نمی دهند . اما جدا از این اشکال وارد؛ باز جای طرح سوال اول هست و ریشه یابی سیستمی و عمیق آن.
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در تجربه گران مرگ موقت همه بدون استثنا می گند نور و رنگ و زیبایی و حیات برزخی اصلا نه قابل توصیف است و نه قابل مقایسه با دنیا.
من برزخ را ندیده ام ولی این تصاویر تصنعی هم بسیار زیبا و البته دلهره اور است و به انسان مغرور، حس تواضع در مقابل عظمت خلقت که فعلا اسیر ناسوتی ترین عالمش هستیم دست می دهد.
احتجاج رهبری را با اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی اعم از فرهنگ عمومی و تخصصی و صنفی بخوانید. ترکیب ۲۵ نفره شورای فرهنگ عمومی را هم ببینید و بعد به این سوال جواب دهید و از اینها بخواهید جواب دهند که اگر این همه تشکیلات و ساختار و ساختمان نبود وضع فرهنگ کشور بهتر بود یا بدتر یا تفاوتی نداشت؟👇
امام خامنه ای :بنده با شما پیش خدای متعال احتجاج خواهم کرد»
من خاطرهیی را عرض بکنم: تقریباً دو، سه سال قبل یکی از دوستان خیلی خوب ما که در این شورا هم فعالیتی داشتهاند، راجع به مسائل فرهنگ عمومی کشور و مسألهی تربیت و ناهنجاریهایی که احیاناً در سطح جامعه بتدریج بروز کرده، با من گفتگو میکردند و مطالبات و توقعات بهحقی را درمیان میگذاشتند. من به آن دوست عزیز گفتم کاری که من در این زمینه میتوانم بکنم، همین کاری است که تا حالا کردهام؛ یعنی تشکیل این شورا و وارد کردن افرادِ با فکر و با انگیزه برای تصمیمگیری درباره فرهنگ کشور؛ و کمک قانونی و حیثیتی و هرچه که لازم است نسبت به این شورا؛ این کاری است که به عهدهی من است؛‼️ اما از اینجا به بعدش به عهدهی شما. من به آن دوست گفتم که ‼️بنده با شما پیش خدای متعال احتجاج خواهم کرد و به پروردگار خواهم گفت من بهترین کسانی را که مناسب این کار میشناختم، در این شورا جمع کردم؛ شما به خدای متعال باید جواب بدهید.‼️
(بیانات در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی ۱۳۸۴/۱۰/۱۳)
بسمالله الرحمن الرحیم
ماده 2ـ اعضای شورای فرهنگ عمومی استان
1ـ امام جمعه مرکز استان به عنوان رئیس شورا
2ـ استاندار به عنوان نایب رئیس شورا
3ـ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان
4ـ مدیر کل سازمان صدا و سیمای مرکز استان
5ـ یک نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان به انتخاب مجمع نمایندگان استان.
6ـ یک نفر از رؤسای دانشگاههای مرکز استان به انتخاب مجمع رؤسای دانشگاههای مرکز
استان
7ـ رئیس سازمان آموزش و پرورش استان
8ـ مدیر کل اطلاعات استان
9ـ مدیر کل تربیت بدنی استان
10ـ رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان
11ـ شهردار مرکز استان
12ـ فرمانده نیروی انتظامی مرکز استان
13ـ فرمانده نیروی مقاومت بسیج مرکز استان
14ـ رئیس جهاد دانشگاهی مرکز استان
15ـ رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان
16ـ رئیس کل دادگستری استان
17ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که مسئولیت دبیری شورا را نیز عهدهدار
است
18ـ یک نفر از رؤسای نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاههای استان به انتخاب مجمع
نهاد نمایندگی استان.
19ـ مسئوول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان
20ـ مسئول دفتر رسیدگی به امور مساجد استان یا یک نفر از ائمه جماعات فعال به
پیشنهاد امام جمعه
21ـ یک نفر از ارباب جراید استان به پیشنهاد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و
تأیید شورای فرهنگ عمومی استان
22ـ سه نفر از شخصیت های معتبر فرهنگی و هنری استان (حداقل یک نفر از خواهران) به
پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی استان
........
هرکس در هر زمان کوتاهی کرده یا کوتاهی بکند ، باید استغفار کند .
1_2865058306.mp3
12.08M
سخنان یکی از مدیران اداره اطلاعات در تحلیل فتنه نیمه دوم سال ۱۴۰۱ حتما تا آخر گوش کنید. نکات مفیدی را ارائه میکند.
🆔 @hajaboozarrastgar
پی نوشت: مطالب مهمی که خواهید شنید:
۱. گزارشی از ۱۰ پروژه اصلی دشمن در غائله پاییز ۱۴۰۱ که غالبا مردم نشنیده اند.
۲. ارتباط غائله با شیاطین جن و انس
۳. ارتباط آن با افول تمدن مادی و ظهور تمدن اسلامی
۴. لوازم تمدن سازی اسلامی در تحول جدی در همه ابعاد
۵. بیان چند راهکار
# نشر حداکثری دهید. ارزش شنیدن دارد.مخصوصا چند دقیقه اخر.
نیک منش
۱۵.۱.۰۲
🔻دعا برای حاجات شخصی و امت اسلامی
رهبر انقلاب:
🔹در ماه رمضان دعا را قدر بدانید، حاجات بزرگ را، حاجات امّت و کشور اسلامی را، حاجات ملت خودتان را، حاجات شخصی خودتان را، مورد توجّه قرار دهید و آنها را متضرّعانه و مجدّانه از خدای متعال بخواهید. جامعه ما اگر جامعه تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد.
🔴 دعای مجیر در ایام البیض رمضان
🔵 هر کس دعای مجیر را در «ایام البیض» ماه رمضان ( سیزدهم و چهارهم و پانزدهم ) این ماه بخواند گناهانش هر چند به عدد دانههاى باران و برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد! آمرزیده میشود.
🌕 با این وجود خواندن آن براى شفاى بیمار، اداى دین، بى نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است.
🔵#پیوست :حقیقت (اجرنا من النار یا مجیر)
معنایش این است که دست من را به دست امام زمانم برسان.
📚 مفاتیح الجنان/اعمال ماه رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اتاق بازرگانی در جنگ اقتصادی نهاد کدام جبهه است؟
💬 دکتر مجتبی قافلهباشی پژوهشگر و تحلیلگر اقتصادی:
🔻 عدهای در کشور بدنبال سقوط ارزش پول ملی و گرانی دلارند، اعضای اتاق بازرگانی دقیقا چنین کسانی هستند. اتاق بازرگانی اتاق دلالان است و منافعشان در از بین بردن استقلال و سقوط ارزش پول ملی است.
@StrategicNews_ir
پی نوشت: رهبری بارها از مردمی سازی اقتصاد و فرهنگ و ... سخن گفته اند. هر چند اشاراتی هم به کمک به بخش خصوصی و تجار و سرمایه گذار و تولیدگران داشته اند اما هیچگاه از زالوصفتان و مافیا و خصولتی های فاسد نه تنها دفاع نکرده بلکه فرمان مبارزه با آنها هم داده اند.
بی تردید جز افراد صالح و سالم نه چندان زیاد بخش خصوصی و پارلمان آنها که اطاق بازرگانی نامیده می شود بقیه را باید با سوء ظن در دلالی و فساد وحشتناک و پشت صحنه های تمام فتنه های اقتصادی کشور ؛ مورد پیگرد قرار داد.
اقتصاد ملی و مردمی سازی اقتصاد سامان نمی یابد مگر با حذف اقتصادی بلکه فیزیکی این قماش. این تجربه را چین و چند کشور داشتند اما ایران اسلامی هنوز جربزه و برنامه برخورد قاطع با این مفسدان را ندارد.