محرمانه
♻️آقا محسن، آقا رحیم، آقا عزیز...
🔰سردار محسن رضایی روز ۱۰ دی ۹۷، برای پاسخ به شبهاتی که در هفتهی گذشته راجع به عملیات کربلای ۴ مطرح شده بود، در برنامهی حالا خورشید حاضر شد و به سؤالات مجری برنامه پاسخهایی داد. او ضمن صحبتهایش به نکتهای در بارهی نوع خاص روابط انسانی در جنگ تحمیلی اشاره کرد. اینکه روابط عاطفی فرماندهان و همچنین رزمندگان در شرایط جنگ، حتی از روابط خانوادگی عمیقتر میشود و اُنس میان پاسداران آنچنان بود که فرمانده سپاه را "آقامحسن" صدا میکردند؛ نه سردار یا ژنرال یا هر چیز دیگر...
🔰عمق یافتن روابط انسانی در هر جنگی میان سربازان محتمل است، اما انحصار این ویژگی در فرهنگ دفاع مقدس و بهخصوص فرهنگ پاسداری از آنجا پیدا میشود که زمینهی آیینی و ایمانی انسانهای این جنگ، یعنی مؤلفههای عرفانی سنتهای شیعی، به این عمق رابطه رنگ و بویی دیگر میدهد؛ عمقی روحانی و باطنی. در فیلم "مهاجر" هم ابراهیم حاتمیکیا سعی داشت به همین نوع رابطه بپردازد و آن پهباد کوچک، بهنوعی واسطهی نمایشی شدن این رابطهی درونی میان آن دو رزمنده بود.
🔰سپاه نهادی بود که در دل فرهنگ غلیظ انقلابی – که در آن مثلاً لفظ "برادر" به شکلی بیسابقه میان انقلابیون رواج یافته بود – شکل گرفت و هرچند به مرور گارد نظامی به خود گرفت و این گارد با شروع جنگ تثبیت شد، اما قدرت مؤلفههای فرهنگ انقلاب آنچنان بود که در تمام طول جنگ، رفتارها و مناسبات نظامی پاسداران شدیداً متأثر از آن بود. این سایهی سنگین فرهنگی، عملاً سبک انسانی متفاوتی به مناسبات نظامی داد که از خصوصیات خشک و ماشینی ارتشهای جهان مبرّا بود. نمونهاش همان اصطلاح "آقا محسن" یا "برادر محسن" است که تا همین حالا و با گذشت 30 سال از پایان جنگ هنوز در بارهی فرمانده کل سپاه کاربرد دارد.
🔰از شاخصهای دیگر این سبک، "اقناع فرماندهان" برای انجام یک عملیات بود. فرماندهان قبل از هر طرح عملیاتی توجیه شده و بحثهایی شکل میگرفت. حتی مسبوق است که در بعضی عملیاتها بعضی از فرماندهان، به دلیل عدم پذیرش طرح عملیاتی، در آن عملیات شرکت نکردند و این شامل توبیخ و تنبیه نظامی هم نشد. در واقع روابط عمیق انسانی و اخلاقی چنان بود که تحکم بیرحم دستور نظامی در آن چندان جایی نداشت و در شرایطی که ارتش عراق بسیاری از فرماندهان خود را به دلیل شکست و ناتوانی در جنگ به جوخهی اعدام سپرد، یا به خلع درجه، بازداشت و... محکوم نمود، در نیروهای مسلح ایران چنین رفتارهایی مشاهده نشد، و یا بسیار نادر بود. طبیعی است که برحسب قواعد مرسوم نظامی این مسامحات قابل قبول نباشد، اما فرهنگی که سپاه در خاک آن پا گرفت، اقتضایی دیگر دارد.
🔰ویژگی مهم دفاع مقدس در سطح کلان همین بود که هیچگاه مردم اجباراً به جنگ فراخوان نشدند، و حضور همهی رزمندگان بر حسب انتخاب خود و احساس وظیفه درونی بود و طبیعی است که این روش، اقتضائات رفتاری متفاوتی با خود میآورد.
🔰حقیقتاً قابل تأمل است که حتی پس از جنگ که سازمان سپاه به سبک نظامی رایج نزدیک شد و مراتب و عناوین نظامی در آییننامهها تعریف و ابلاغ شد، هنوز آنطور که باید در بدنه پاسداران فراگیر نشده است. استفاده از اصطلاحاتی مانند جناب سرهنگ، جناب سروان و امثالهم هنوز در میان پاسداران – حتی نسلهای جدید پاسدار – سخت و نامأنوس است. من خود تجربهی حضور در یک مانور نظامی را داشتم که علیرغم حاکمیت شرایط صددرصد نظامی و حضور عالیرتبهترین فرماندهان سپاه، حتی یک سلام نظامی میان افراد حاضر رد و بدل نشد!
🔰هرچند عدهای این حالت را حمل بر ضعف سازمانی سپاه میکنند و به بینظمی نسبت میدهند، اما من معتقدم که این نظم انسانی خاص و یونیک سپاه است که امیدوارم روزی سازمان سپاه به فضیلت و ارزشِ اسلامی و انسانی آن در مقایسه با ارزشهای ماشینیستی ارتش کلاسیک پی ببرد و برای ارائهی تعریف و مفهومسازی از آن بکوشد.
✍ مهدی متولیان
💯%یهتدونی باشیم😎👆
@yahtadoon
#بوی_نامطبوع
2روز پیش مهلت اروپا برای انجام تعهدات برجامی تمام شد، امروز موگرینی تیرخلاص را زد و گفت اروپاییها هیچ موفقیتی دراین زمینه کسب نکردند.
خبرها حاکی ست در پی ابراز موضع اروپا در قبال تعهدات برجامی کودک برجام دچار اختلال مزاج شده که نشتِ بوی آن هوای تهران را فرا گرفته است.
💯%یهتدونی باشیم😎👇
@yahtadoon
پهلوان، قهرمان و سلبریتی شانزده ساله ی ما😎💪✌️
🔵 #آرین_غلامی #شطرنج باز #نابغه ایرانی.. حاضر نشد با شطرنج باز اسراییلی مسابقه دهد
💯%یهتدونی باشیم😎👇
@yahtadoon
هدایت شده از آنتی بیوتروریسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مورچه ها با اتحاد و پاشیدن بزاق اسیدی، از خانه و خاک خودشان در برابر گاوها دفاع می کنند.
بزرگی گاوها مهم نیست، اتحاد، همدلی و شجاعت است که پیروز می شود.
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
یهتدون
#بانوی_عمارت
⚠️سریالی که با تمام اشکالات ساختاری ، داستانی و انحرافی در سایه ی جذابیت های ظاهری و احساسی مانند سناریوی عشقی ، جنایی ، سیاسی و طراحی صحنه و لباس و گریم چشم نواز و تجملاتی فارغ از توجه به نقدهای جدی ای که نسبت به آن وجود داشت نمایش داده و به پایان رسید.
🔴 در حالی هیچیک از دست اندرکاران و سازندگان آن و یا مسئولان صدا سیما خود را ملزم به پاسخ گویی در برابر افکار عمومی و منقدین در مورد انحرافات این سریال نکردند که نقدها در میانه ی طول مدت نمایش شروع شده و تا پایان سریال جواب و توضیحی به انتقادات داده نشد.
🔺تلاش در تطهیرسازی نسبت به خاندان قاجاری بوسیله همراه کردن احساسات عمومی نسبت به شخص شاهزاده ی قاجار، اولین تلاش این سریال در تاثیر گذاری بر افکار عمومی بود که ذهن را به سمت چرایی همزمانی این سریال با شروع فعالیت های براندازانه ی شاهزاده ای قاجاری در خارج از کشور میبرد.
🔺 تخریب طب سنتی بوسیله ی فضا سازی های منفی نسبت به حجامت( موضوع "لیلا" زن بدکاره ای که حجامت میکند و طلا دختری که توسط تیغ حجامت مبتلا به جزام شده است در حالیکه این ادعا اصلا سندیت علمی ندارد و حجامت از این طریق سرایت نمیکند) و دارو های سنتی (در جریان مهرالنساء که داروی سنتی موجب فوت مادر میشد) در مقابل طب فرنگی و داروهایش( که باعث شد مادر و نوزاد هر دو زنده بمانند) و استفاده از شخصیت منفی سیمونِ کریه المنظر و کریه الخلق و منفور که حجامت میکند و خرما میخورد (صحنه ی بسیار تاثیر گذار حمام رفتن شاهزاده ی مضطر با سیمون بدجنس و اصرار سیمون بر حجامت کردن و انکار و نارضایتی شاهزاده از حجامت کردن در صحنه پردازی بسیار هول انگیز و ترسناک) در مقابل طبیب الاطبای فرنگ رفته که مهربان خوش سیما و خوش زبان و... است.
🔺تلاشی بسیار ریز در تخریب چهره ی روحانی انقلابی " میرزا رضا کرمانی" در صحنه داخل زندان، که با حریص نشان دادن میرزا رضا در برداشتن سهم زندانی دیگر از خربزه، صحنه ای ناخوشایند و سخیف را در مورد ایشان به نمایش درآورد. این صحنه نه چندان مهم که هیچ تاثیری بر روند داستان نداشته و معلوم نیست سندیت تاریخی داشته باشد به چه منظور به نمایش گذاشته شد و هدف چه بوده است؟
🔺تشویقی پنهان نسبت به مهاجرت برای تحصیل و القای تحصیل راحت در خارج با به تصویر کشیدن تلاش زیاد "یحیی" جوانِ با هوش و با انگیزه، برای تحصیل در دارالفنون(تحصیلات ملی ) که ممکن نمیشود، در مقابل دست یافتن او به تحصیل در فرنگ که به راحتی محقق میشود.
🔺مهاجرت شخصیت های مثبت داستان( فخرالزمان و شاهزاده ارسلان) به دلیل عدم امکان زندگی همراه با آسایش در کشور بواسطه ی شرایط بد اجتماعی و حضور افراد و نیروهای شرور، در مقابل ماندن شخصیت های منفی(سیمون، یاور شریفی، افسرالملوک) در وطن.
🔺و جالب اینکه گذرگاه عبور از وطنِ پر از سیاهی برای تمام کسانیکه از زخم وطن خسته شده اند، عثمانی( ترکیه ی امروزی)( با در نظر گرفتن حجم تبلیغات و تسهیلات سفر به ترکیه در سالهای اخیر ) و مقصد آرمانی شان هم فرنگ (اروپا) ست.
اینها بخشی از تلقینات منفی، نادرست و ضد فرهنگ بومی در این سریال ست(در کنار مواردی دیگر) که بوسیله ی ترفندهای رسانه ای بر ناخودآگاه مردم تاثیر گذاشته و منتج به تخریب باورهای ملی خواهد شد.
مواردی که علیرغم شروع انتقادات در میانه ی مدت پخش سریال، همانند سریال "حوالی پاییز" (در بکارگیری هنرپیشه ای رقاصه)، جوابی قانع کننده برای افکار عمومی داده نشد.
آنچه که مسلم است سکوت یا عدم توجه سازندگان و مسئولان نسبت به اقناع افکار عمومی و اصلاح رویه، منجر به فراموشی یا مهیا شدن زمینه ی فرار همیشگی از پاسخگویی، برای آنها نمیشود و بلاخره زمانی، مردم ایشان را وادار به اصلاح عملکرد خود خواهند کرد.
مردم مومن، متعهد و وطن دوست ایران، از سازمان صدا سیما توقع انجام وظیفه و مسئولیت ذاتی خود که تربیت اسلامی_ایرانی نسل هاست را دارند و نسبت به عملکرد ضد تربیتی و فرهنگی عواملِ صدا سیما و سازندگان تلویزیونی بی تفاوت نیستند. بهتر است ریاست و واحد های نظارتیِ صدا سیما نسبت به محصولات این رسانه در بخش تولید و پخشِ، اقدامات نظارتیِ در خور و مناسب را داشته باشند.
✍مـحـمــ🔆ــد (ص)
#صدا_سیما_پاسخگو
💯%یهتدونی باشیم😎👇
@yahtadoon
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت یک نمونه دیپلماسی اقتصادی موفق با ایجاد چند هزار شغل و دروغگویی برخی رسانه های جناحی
‼️وقتی با وجود #ظرفیت داخلی، ۶۵۰ میلیون دلار پول بی زبان بیت المال به جیب کره ای ها میرود...
✅ @saeedjalily