#حاج_آقا_قرائتی:
گناه #تمسخر تنها گناهیه که خدا به پیغمبر گفته اگر توی پیغمبر هم برای فرد گناهکار ۷۰ بار استغفار کنی، من نمیبخشمش....‼️
وای به حال کسی که کارش دلقک بازی و جوک سازی و مسخره کردن این و ان ... است‼️
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
💢💥تحلیل فوق العاده روایت امام حسن مجتبی (علیه السلام) توسط استاد ازغدی که شباهت بسیاری با اوضاع ایران دارد...
⬅️ شباهتهایی که دولت جمهوری اسلامی با حکومت بنیامیه پیدا کرده است.
⬅️ قولهایی که معاویه طی یک توافق نامه به شیعیان ساده لوح زمان امام حسن(علیه السلام) داد؛
و صحبتهای ایشان درباره این توافق
⬅️ امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) از همه افراطیتر بودند!
⬅️ جمهوری اسلامی با همین فرمان پیش برود؛
۲۰ سال آینده در ایران کربلا اتفاق خواهد افتاد.
⬅️ شباهت نصیحتهای رهبر انقلاب به نصیحتهای امام حسن (علیه السلام) به شیعیان زمان خود،
🔺حتما این ۲۸ دقیقه سخنرانی استاد ازغدی را ببینید؛
تا متوجه شوید که در این مدت چگونه برخی به امام حسن(علیه السلام) ظلم کردند؛
و گفتند ایشان آدم سیاسی نبود!
🔔گردن تفرقه افکن را بشکنید، با حفظ وحدت ...
#نهج_البلاغه
💥ألاَ مَنْ دَعَا إلَى هذَا الشِّعَارِ فَاقْتُلُوهُ، وَلَوْ کَانَ تَحْتَ عِمَامَتِي هذِهِ
🔴آگاه باشيد هر کسى به اين شعار (تفرقه انگيز) ، مردم را دعوت کند او را به قتل برسانيد هر چند زير اين عمامه من باشد»
📘#خطبه_127
هدایت شده از حوادث آخرالزمان و علائم ظهور⏰🌍
🎇ذکری شگرف از آیت الله العظمی بهجت:
🔻از حضرت آیت الله بهجت(ره) پرسیدم:
آقا میشود یک ذکری به ما بدید که دائمی باشد، خیلی بزرگ باشد؟؟
من فکر کردم ایشان یک دعاهای خیلی طویل و طولانی را میفرمایند.!
🏝آیت الله بهجت فرمودند:
💎در قبال این ذکری که من دارم به شما میدهم اگر تمام گنجهای عالم را جمع کنید بیاورید، بروید داخل کوهها هر چه جواهر وجود دارد جمع کنید، بروید در دریاها هر چه مروارید وجود دارد جمع کنید با این ذکری که به شما میدهم برابری نمیکند!!
🍀گفتم:
آقا بفرمایید چه ذکری هست که اینقدر با همه جواهرات دنیا برابری نمیکند؟
🌿ایشان فرمودند:
☀️#استغفار، استغفار، استغفار؛ اگر بدانید چه هست این استغفار! چه #گنجهایی در این #ذکر_استغفار نهفته هست! باید بیابید که این استغفار چیست!!
🌱ایشان فرمودند:
☀️زبانتان وقتی به ذکر استغفار باز میشود، در حقیقت #موانع همه بر طرف میشود و #حوایجتان هم #برآورده میشود. اصلاً استغفار #صیقلدهنده_روح است، شما را نزدیک میکند به خدا!!
💥کانال حوادث آخرالزمان و علائم ظهور]
╔═.🍃.════╗
@alamatha
╚════.🍃.═╝
ندای سعادت:
✅گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
💠 "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"💠
1️⃣بخش اول:
🔹یکی از ارکان مکتب تربیتی مرحوم آیت الله پهلوانی و مرحوم آیت الله جعفری و مشایخ شان انس با قرآن است به طوری که، هیچ شب و روزی نمی شود، الا اینکه سالک، قریب یک جزء قرآن می خواند.
🔹 انس با قرآن، هم تلاوت را شامل می شود و هم تجوید و زیبایی تلاوت را و حتی خواندن برای اموات تا اینکه می رسد به مراحل عالی تدبر و تفکر در قرآن.
🔹از جمله جلوه های انس با قرآن در این مکتب تربیتی، تلاوت هزار مرتبه سوره مبارکه قدر، در هر شب ماه مبارک رمضان تا قبل از اذان صبح است که ایشان و اساتیدشان دستور به انجام آن می دادند و خود نیز التزام عملی به این دستورات داشتند.
🔹اگر بسم الله را یک آیه حساب کنیم، سوره قدر شش آیه می شود ، یعنی شبی 6000 آیه قرآن و اگر بسم الله را آیه مستقلی نبینیم، سوره قدر پنج آیه می شود، یعنی شبی 5000 آیه قرآن.
🔹در خطبه شعبانیه آمده است کسی که در ماه مبارک رمضان یک آیه قرآن بخواند، حکم یک ختم قرآن دارد؛ در خصوص این مطلب دو روایت وجود دارد، یک روایت این است که از شب اول ماه مبارک تا شب آخر ماه، هزار مرتبه سوره قدر را تلاوت کنید و روایت دیگر این که در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان هزار مرتبه سوره مبارکه قدر بخوانید. اگر کسی در طول این ماه از ابتدا، مشغول این سوره نبوده، لااقل در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان هزار مرتبه سوره مبارکه قدر را بخواند و تا آخر ماه ادامه دهد.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
💠 "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"💠
2️⃣بخش دوم:
🔵رسیدن به مقام یقین
🔸مرحوم سید بن طاووس رضوان الله تعالی علیه در کتاب "اقبال الاعمال" که از مهم ترین کتب ادعیه ما می باشد، روایتی را نقل می کند که حضرت صادق صلوات الله و سلامه علیه فرمودند:
🔸 " لَوْ قَرَأَ رَجُلٌ لَیْلَةَ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِینَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ- إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ الْقَدْرِ أَلْفَ مَرَّهٍ" کسی که در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان هزار مرتبه سوره قدر بخواند "لَأَصْبَحَ وَ هُوَ شَدِیدُ الْیَقِینِ" اگر چنین کرد، مسلما با حال یقین صبح خواهد کرد "بِالاعْتِرَافِ بِمَا یَخُصُّ بِهِ فِینَا" و با حالت یقین اعتراف می کند به آن چیزی که مخصوص ما اهل بیت است یعنی امر ولایت .
🔸شدید الیقین بودن مسئلۀ بسیار مهمی بوده و همه ضعف های ما در این است که یقین نداریم؛ نقطۀ ضعف بعضی مسؤلان ما در تصمیمات سیاسی و مسائل اقتصادی کشورمان این است که به وعده های الهی یقین ندارند، به این و آن دل خوش می کنند و آسیبش را هم می بینند و در نتیجه دودش در چشم مردم می رود!
🔸اما مقام معظم رهبری روحی له الفداء اهل یقین است، ایشان یقین دارد به وعده های الهی لذا در برابر دشمن کوتاه نمی آید و شما می بینید تمام پیش بینی هایشان هم درست است؛ اینها علم غیب نیست، بلکه یقین به وعده های قطعی قرآن است.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
💠 "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"💠
3️⃣بخش سوم:
🔵آنچه سبب یقین می شود
🔻"امام (علیه السلام ) در ادامه می فرمایند: بِما یَخْتَصُ فینا" این یقین چه طور حاصل می شود؟ "وَ مَا ذَلِک إِلَّا لِشَی ءٍ عَاینَهُ فِی نَوْمِهِ" کسی که شب بیست و سوم، هزار مرتبه سوره قدر را بخواند، (البته به شرط فراهم شدن بستر و آمادگی های روحی) در خواب چیزی به او نشان می دهند که اثرش کسب "یقین" است.
🔻مرحوم استاد بزرگوار آیت الله پهلوانی در توضیح این روایت سه احتمال را بیان می فرمایند:
👈🏻احتمال اول اینکه مراد از بیان فوق رسیدن به مقام و منزلت ظاهری آنها در امر رسالت نبی و وصایت آن بزرگواران باشد.
👈🏻 احتمال دوم اینکه منظور رسیدن به مقام و منزلت معنوی اهل بیت (صلوات الله وسلامه علیهم) باشد که یک حساب خاصی دارد.
👈🏻احتمال سوم این که منظور - به اعتبار جمله یَخْتَصُ فینا- رسیدن به منزلت و مقام محمود و احدیّتی باشد که انبیا و اوصیای گذشته آن را نداشته اند.
🔻در ادامه حضرت استاد فرمودند: همۀ این نظرات محتمل است و هر کدام از اینها برای هر کس اتفاق بیافتد ارزنده بوده و به حساب مراتبی که افراد دارند به این برکات و فیوضات راه پیدا می کنند.
🔻انبیای قبل از نبی خاتم صلّی الله علیه و اله و سلّم دارای مقام احدیّت نبوده اند و این مقام از اختصاصات نبی خدا و امّت پیغمبر است لذا بنده یک بار خدمت استاد بزرگوارمان مرحوم آیت الله جعفری عرض کردم:
🔻 "وقتی انبیای گذشته در عالم برزخ از مقام رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم مطلع می شوند، آیا امکان دارد در آن عالم، مقامشان را تکمیل ک
شهر شلوغ می روند و دل شان خلوت است! ولی راهکاری ندادند ؛
✔️همین سوال را از مرحوم آیت الله بهجت کردم، ایشان هم چیزی مشابه مطلب آیت الله حسن زاده آملی فرمودند و این پاسخ هم مشکل ما را حل نکرد،
✔️تا اینکه موضوع را به مرحوم آیت الله پهلوانی (رضوان الله تعالی علیه) عرض کردم، فرمودند: "هر وقت خواستی به تهران بروی، قصد زیارت والدین کن و به قصد زیارت پدر و مادر برو، با این دید همه مشکلات برطرف می شود! بنده انجام دادم و همین طور هم شد.
✔️ پس اگر پدر و مادرتان از شما راضی نیستند در شب قدر رضایت آنها را کسب کنید و بخواهید شما را دعا کنند.
✔️در روایت است مردی خدمت حضرت رسول صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: "من نذر کرده ام که درب بهشت و صورت حور العین را ببوسم!" حضرت فرمودند: "برو پای مادر (به منزله صورت حور العین) و پیشانی پدرت را (بمنزله درب بهشت) ببوس." عرض کرد: "پدر و مادرم از دنیا رفته اند" حضرت فرمودند: "قبر آنها را ببوس" عرض کرد: "مکان قبر آنها را نمی دانم " حضرت فرمودند: "دو خط روی زمین به صورت دو قبر بکش به نیت قبر پدر و مادرت، و سپس آنجا را ببوس".
✔️در روایت دیگری از امام علی علیه السلام نقل شده که فرمودند: "ولْیَطلُبِ الرَّجُلُ حاجَتَهُ عِندَ قَبرِ أبیهِ واُمِّهِ بعدَما یَدعُو لَهُما "، انسان باید بعد از آن که سر قبر پدر و مادر، برایشان دعا کرد حاجت خود را نیز از خدا بخواهد.
✔️مرحوم سید بن طاووس (ره)که نتوانستند روحش را احضار کنند و در عالم برزخ وقف امیرالمومنین (علیه السلام) است، وصیت می کند "قبر مرا طوری آماده کنید که زیر پای والدینم باشد و سر من زیر پای آنها قرار گیرد!." یعنی در عالم قبر هم سر من زیر پای پدر و مادرم باشد.
✔️در برابر پدر و مادر جای عزت نیست، انسان فقط باید خاکساری کند در آن صورت است که قیمت پیدا می کند.
✖️پایان✖️
https://eitaa.com/Nedaysaadat
سنگ قبر و هفت مرتبه سوره مبارکه قدر را می خوانند و برای باقی اموات نیز همین برنامه را داشتند؛ از ایشان سوال کردم که "این عمل چه اثری دارد؟" فرمودند: "ابن قولویه در «کامل الزیارات» روایتش را نقل کرده اند.
آری ایشان از آثار و برکات این روایت استفاده کرده اند و از این عمل نیز دریافت هایی داشتند.
◼️روایت مذکور از امام صادق صلوات الله و سلامه علیه است. که فرمودند: "مَنْ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ عِنْدَ قَبْرِ مُؤْمِنٍ سَبْعَ مَرَّاتٍ" کسی که نزد قبر مومنی برود، هفت بار انا انزلناه بخواند، "بَعَثَ اَللَّهُ إِلَیهِ مَلَکاً یعْبُدُ اَللَّهَ عِنْدَ قَبْرِهِ وَ یکتَبُ لَهُ وَ لِلْمَیِّتِ ثَوَابُ مَا یَعْمَلُ ذَلِکَ الْمَلَکُ" همین که هفت بار سوره قدر را خواند، خداوند فرشته ای را می فرستد کنار این قبر که عبادت خدا را می کند و ثواب عبادت آن ملک را به حساب کسی که این سوره را هفت بار خوانده و میتی که به او هدیه شده، نوشته می شود.
◼️"فَإِذَا بَعَثَهُ اللَّهُ مِنْ قَبْرِهِ" ، قیامت که برپا می شود، این شخص از قبر خارج می شود، "لَمْ یَمُرَّ عَلَی هَوْلٍ إِلَّا صَرَفَهُ اللَّهُ عَنْهُ بِذَلِکَ الْمَلَکِ الْمُوَکَّلِ حَتَّی یُدْخِلَهُ اللَّهُ بِهِ الْجَنَّةَ" ، در تمام مواقف قیامت که هول و ترس است آن ملک این شخص را عبور می دهد که ترس و واهمه ای پیدا نکند، تا اینکه خداوند این شخص را به بهشت می برد؛ شاید تا روز قیامت هزاران سال طول بکشد ما نمی دانیم، در این مدت ثوابش هم برای میت نوشته می شود و هم برای کسی که خوانده و قطعاً اثرش در پیشرفت های معنوی نیز ظاهر می گردد و این یک خیر جاری برای میت است که او را خوشحال می کند؛
◼️ مرحوم آیت الله پهلوانی از مرحوم علامه رضوان الله تعالی علیه نقل می کردند که: " خوشحالی اموات در عالم برزخ سبب خوشحالی های معنوی در عالم دنیا برای ما می شود آنها دعا می کنند و آثار و برکاتش را انسان در زندگی خودش می بیند."
🔵راه گریز از خواب های شیطانی
بعضی ها می گویند، وقتی می خوابیم، شیاطین اذیت مان می کنند یا خواب های شیطانی می بینیم؛ علاج این هم قرائت سوره مبارکه قدر است، روایتی را مرحوم جمال العارفین مرحوم ابن طاوس در "فلاح السائل" نقل کرده اند که امام صادق صلوات الله و سلامه علیه فرمودند:
◼️" مَنْ قَرَأَ سُورَةَ إِنّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیلَةِ اَلْقَدْرِ إِحْدَی عَشْرَةَ مَرَّةً عِنْدَ مَنَامِهِ وَکلَ اَللَّهُ بِهِ أَحَدَ عَشَرَ مَلَکاً" ،کسی که هنگام خواب ، یازده مرتبه سوره قدر بخواند، " یحْفَظُونَهُ مِنْ کلِّ شَیطَانٍ رَجِیمٍ حَتَّی یصْبِحَ." خدا این شخص را از هر شیطان رانده شده ای تا صبح حفظ می کند.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Nedaysaadat
☑️گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
◾️ "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"◾️
6️⃣بخش ششم:
⚫️سرّ برتری شب قدر بر هزار ماه!
✔️دستوراتی که بزرگان اهل معرفت برای شب قدر داشتند، به این دلیل بود که شب قدر خیلی مهم است و اگر انسان به حقیقت این شب راه پیدا کند و آن را دریافت کند، در همان یک شب، ثمره عمرش را چیده و به هدف غایی خلقت رسیده است؛
✔️حضرت آیة الله پهلوانی در رابطه با سرّ برتری شب قدر بر هزار ماه در کتاب نور هدایت (شرح معارف ادعیه) می فرمایند: "در این ماه شریف، شبی است که همه مقدرات بندگان در آن تقدیر می شود، از این رو بندگان نباید از درخواست تمام مصالح ظاهری و معنوی خویش غفلت بورزند."
✔️نه فقط مسائل معنوی، بلکه مسائل ظاهری؛ حتی نمک آش تان را بخواهید، خانه ، ازدواج ، فرزند ، سلامتی ، مسائل دنیوی ، مسائل اخروی و مسائل معنوی، همه را بخواهید. چون اینها را برای انسان مقدر می کنند، پس نباید از درخواست تمام مسائل خویش غفلت بورزد و باید تمام احتیاجات مادی، روزی ها، ثواب های اخروی، مشاهدات و تجلیّات اسمائی و صفاتی و ذاتی حضرت حق، فنا و بقا را درخواست نماید؛ از خدا بخواهد تا از زشتی ها و آلودگی های نفسانی، عاری و تخلیه شود؛
✔️به احتمال قوی شب بیست و سوم؛ شب قدر است – در این شب حاجات مذکور را بخواهید و بسترش را فراهم کنید.
✔️یکی از اعمال بسیار موثر ، تشکر و قدردانی از والدین است، "أَنِ اشْکُرْ لِی وَ لِوالِدَیْکَ" ، حضرت حق، والدین را در کنار خودذکر کرده ؛ اگر پدر و مادر در حال حیات هستند، شب های قدر می توانید بروید دست و پای شان، را ببوسید و بخواهید که برای شما دعا کنند و اگر نمی توانید با آنها تماس بگیرید، تا برایتان دعا کنند.
⚫️حل مشکلات با قصد زیارت والدین!
✔️در ایام جوانی خدمت استاد حسن زادۀ آملی رسیدم و به ایشان عرض کردم : وقتی تهران می روم، می بینم آن حال قم را ندارم و وقتی از آنجا برمی گردم، نزدیک قم که می رسم حالم عوض می شود! فرمودند: بله بعضی ها این طور هستند، مثلا در یک ده خلوتی هستند و دل شان شلوغ است اما به یک
نند؟"
🔻فرمودند: اتفاقا من همین سوال را از مرحوم علامه طباطبایی پرسیدم و ایشان فرمودند: "ما که بخیل نیستیم!" یعنی در عالم برزخ، مسئلۀ تکمیل کردن مقام نیز وجود دارد.
🔵"خلسه"، "رویای صادقه" و "مکاشفه"
🔻برای بعضی در شب بیست و سوم - به حساب کمالات و ظرفیّتی که دارند- به واسطه تلاوت هزار مرتبه سوره قدر، یک صفای باطنی و معنویّتی پیدا می شود که ممکن است در عالم خواب آن مقام را مشاهده کنند.
🔻آیت الله پهلوانی در مورد تعبیر این روایت، می فرمودند در حدیث آمده "وَ مَا ذَلِک إِلَّا لِشَی ءٍ عَاینَهُ فِی نَوْمِهِ" و نفرموده "رآه فِی نَوْمِهِ"،
🔻بنابراین احتمال دارد این خواب معمولی نباشد، بلکه شهود برزخی در عالم بیداری باشد که در اصطلاح عرفا به آن "خلسه" می گویند.
🔻از آن چیزهایی که یک سالک موحّد، در خواب می بیند، تعبیر به "رویای صادقه" می کنند و از آن چیزهایی که در عالم بیداری می بیند تعبیر به "مکاشفه" می شود و آن چیزهایی که "بین النوم و الیقظه" (بین خواب و بیداری ) می بیند، را خلسه می گویند؛ از جلوه های خلسه این است که وضوی شخص باطل نمی شود! یعنی خواب نیست که وضویش باطل شود، می گویند مثلا در چرت است و صدا را هم می شنود، این شخص ممکن است در همان حالت خلسه (بین النوم و الیقظه) به شهود برزخی، حقایق را مشاهده کند؛ حضرت استاد در آخر بیاناتشان نیز فرمودند: "رزقنا الله و ایاکم" ، خدا این مقام را نصیب ما و شما بفرماید.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
💠 "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"💠
4️⃣بخش چهارم:
🔵اثرگذارترین عملِ جوارحیِ مستحبی
✔️یکی از دستوراتی که مرحوم آیت الله پهلوانی و مشایخ شان داشتند، خواندن صد مرتبه سوره قدر در شب های جمعه و عصر جمعه است، این دستور منحصر به ماه مبارک رمضان نیست و انسان می تواند تا آخر عمر به این دستور التزام عملی داشته باشد؛ مرحوم میرزا جواد آقای ملکی تبریزی هم در این زمینه بیانی دارند که مرحوم آیت الله پهلوانی در کتاب "پاسداران حریم عشق" این دستور را به اختصار از ایشان نقل فرموده اند.
✔️مرحوم میرزا جواد آقا می فرمایند: " از یکی از مشایخ بزرگوار خود که حکیمی عارف و معلمی خبیر و طبیب کاملی به سان او ندیدم، [منظور ایشان جمال العارفین مرحوم میرزا حسین قلی همدانی است] سؤال کردم شما کدامین عمل از اعمال جوارح را در تاثر قلب و اصلاح دل و جلب معارف کارسازتر یافته اید؟"
✔️مرحوم میرزا حسینقلی همدانی در جواب ، سه عمل را ذکر می کنند که دو مورد آن : " صد مرتبه قرائت سوره قدر در شب جمعه و صد مرتبه در عصر جمعه" است.
🔵سخنان بزرگان، سندی برای ما
✔️در روایات ما مبنای کلام بزرگان ذکر شده است البته ما وقتی می گوییم مبانی، یعنی گاهی در مسئله ای یک روایت خاصی وارد شده مانند قرائت سورۀ قدر در عصر جمعه، [در ادامۀ روایت قبل می فرماید] "...فَمَنْ قَرَأَ « إِنّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیلَةِ اَلْقَدْرِ » بَعْدَ اَلْعَصْرِ یوْمَ اَلْجُمُعَةِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَهَبَ اَللَّهُ لَهُ تِلْک اَلْأَلْفَ وَ مِثْلَهَا" (...پس هركس بعد از عصر جمعه صدبار سوره قدر را تلاوت كند،خداوند آن هزار و همانندش را به وى عطا مىكند.)
✔️ گاهی نیز این بزرگواران دریافت ها ، مکاشفات و استخراجاتی داشته اند که در خصوص آنها آیات و راویاتی به صورت کلی وجود دارد که این موارد را تصدیق می کند یا اینکه منافاتی با آیات و روایات ندارد.
✔️ لذا همۀ این سلسلۀ جلیله، از مرحوم آیة الله پهلوانی، استادشان علامه طباطبائی، استادشان آقای قاضی، تا می رسد به آقا میرزا حسینقلی همدانی، یک سری دستوراتی دارند که در بخشی از آن، مشترک هستند اما بعضی از این افراد خودشان هم دریافت ها و بهره هایی داشته اند که نخواستند شاگردانشان از این بهره ها محروم بمانند لذا آنها را هم به شاگردان شان توصیه کرده اند.
✔️وقتی که مرحوم میرزا حسینقلی همدانی می فرمایند در اعمال جوارحی، بالاتر از این (دستور العمل مذکور) چیزی پیدا نکردم، چون روایتی از موسی بن جعفر صلوات الله و سلامه علیه است که: "إِنَّ لِلَّهِ یوْمَ الْجُمُعَةِ أَلْفَ نَفْحَةٍ مِنْ رَحْمَتِهِ یعْطِی کلَّ عَبْدٍ مِنْهَا مَا یشاء" نسیم هایی از رحمت الهی در عصر جمعه می وزد که هزار رحمت است و خدا از این هزار نسیم رحمت، هر مقدار که بخواهد به بندگانش می دهد.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/Nedaysaadat
✅گزیدۀ سخنان یکی از شاگردان فقیه عارف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره) با موضوع:
💠 "آثار تلاوت سورۀ مبارکۀ قدر"💠
5️⃣بخش پنجم:
🔵دستورالعملی برای زیارت اهل قبور
◼️یکی دیگر از آثار سوره مبارکه قدر در زیارت اهل قبور است، بنده هر وقت با مرحوم آیت الله جعفری به قبرستان یا سر مزار مرحوم علامه می رفتیم، می دیدم ایشان دست مبارکشان را می گذارند روی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬
⬅️قسمتی از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسین یعقوبی قائنی( رحمةالله علیه)
✅عنوان :«مداومت در سلوک»
#پیشنهاد_دانلود
#قابل تأمل برای طالبان سلوک
🎥( کلیپ شماره ۱۹۵)
✅@safine_s
هدایت شده از قرآن وسنت
بنام خدا
💎 ۱۴ توصیه اخلاقی💎
🌱🌷 مرحوم علامه حسنزاده آملی در کتاب "لقاء الله" چهارده توصیه به علاقهمندان سلوک توحیدی بیان میکند. ایشان این رساله را در سال ۱۳۸۹ هجری قمری (۵۳ سال پیش) نوشتهاند:
۱. قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: "هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
۲. دائم الوضو بودن: "اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
۳. قلت طعام: "اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
۴. قلت کلام: "رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
۵ .محاسبه نفس: امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
۶. مراقبه: "بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
۷. رعایت ادب در محضر خداوند: "امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
۸. عزلت: "معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
۹. تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، ۷۹) و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، ۱۵-۱۹)
۱۰. تفکر: الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، ۱۹۱)
۱۱. دائم الذکر بودن: هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
۱۲. ریاضت علمی و عملی: "ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
۱۳. همت عالی: "همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
۱۴. توبه از کارهای بد و خوب! "استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبه حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟ فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد".🌱🌷
احادیث ناب؛ سخنان حکیمانه
💎 آداب و شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
نشاط و رغبت در تلاوت
❇️انجام اعمال عبادی باید به همراه #نشاط و رغبت باشد؛ عبادتی که با #کسالت و بیرغبتی انجام گیرد، افزون بر اینکه تأثیری معنوی در وجود انسان ندارد، چهبسا اثرات منفی نیز داشته باشد.
🔆رعایت این امر در #تلاوت_قرآن نیز بسیار مهم و ضروری است. انسان نباید تلاوت را به نفس تحمیل کند بهطوری که به اجبار و کسالت مشغول تلاوت شود؛ ازاینرو افزایش تدریجی تلاوت قرآن، کلیدی بسیار مهم در امر تلاوت بهشمار میآید.
🔹انسانی که مقداری معین از تلاوت را با نشاط و رغبت تثبیت کند و پس از تثبیت، به افزایش آن اقدام کند، همیشه تلاوتش به همراه نشاط و رغبت خواهد بود.
💥البته نکتهی شایان ذکر این است که این موضوع نباید موجب #تنبلی انسان شود؛ چراکه نفسِ انسان به دنبال راحتی و آسایش است و همیشه درصدد است که از انجام اعمال عبادی طفره برود؛ بدینخاطر انسان باید با مدیریتی هوشمندانه هم تلاوت قرآن را با نشاط و رغبت انجام دهد و هم از تنبلی و کسالت دوری کند.
📚دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۶
@tarbiatemanavi
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
جزء بیست تا سی ام قرآن.zip
39.48M
✳️فایل زیپ پاورپوینت های جزء بیستم الی سی ام قرآن کریم
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📌مراقبه و محاسبه راه سیر به خدا
🔹و مبدأ همه خطرها براى انسان #خود_آدم است، و مبدأ اصلاح هم از #خود_آدم بايد شروع شود. و نمىشود كه يك واعظى كه خودش اصلاح نشده بتواند ديگران را اصلاح كند. و آن واعظى مىتواند موعظه كند كه در باطنش هم موعظه شده باشد. و همين طور هر كس كه مىخواهد صحبت كند بايد توجه كند كه چه مىخواهد بگويد. آيا در اين چيز رضاى خدا هست؟ آيا دعوت به خودش هست يا دعوت به خدا؟ بعد هم كه صحبت كرد، بنشيند كه آيا اين صحبت براى اين بود يا براى آن.
🔹اين راهى است براى #سير انسان به خدا كه #مراقبت كند از خودش و بعد از مراقبت، #محاسبه نمايد.
📚صحيفه امام «ره»، ج۱۷، ص۱۹۳
@almorsalaat
جهنم واقعي در صور سرطان اين سياره يعني "Cancri55" به اندازه ايي گرم است كه به آن لقب جهنم فضا را داده اند. جاري بودن رودخانه هايي از سيانيد هيدروژن آنرابه مكاني وحشتناك تبديل كرده است
@yamahdiadrekni72
هدایت شده از مکتب علّامه و حیات طیبه🌸
💠 راهکاری برای پاکی دل
حضرت آیتالله #خامنهای حفظهالله:
💎صاف کردن #دل فقط از راه #نماز، از راه #توسل، از راه توجه و از راه #ذکر به دست میآید. اگر کسی خیال کند که میتوان دل و روح را بدون اینها صاف کرد، سخت در اشتباه است.
📿 از راه گریهینیمهشب، از راه خواندن قرآن با تدبر و با دقت، از راه خواندن ادعیهی صحیفهی سجادیه، دل انسان صاف می شود؛ والّا اینطوری نیست که بگوییم آقا برو دلت را صاف کن؛ هر کاری هم کردی، کردی.
۱۳۸۴/۰۶/۰۸
https://eitaa.com/joinchat/2933981274Cfc24723627
هدایت شده از مکتب علّامه و حیات طیبه🌸
مهم ترین رکن مسئله انتقال مفاهیم دینی به فرزند چیست؟
اگر مادری همواره، مستدام، عمیق و متعادل بر فرزند خویش عشق ورزد قطعا موجب اعتماد فرزند به خود شده و فرزند شروع به تبعیت از گفتار و رفتار مادر میکند.....
پس مهمترین پایه ی انتقال مفاهیم دینی به فرزندان، داشتن محبوبیت و مقبولیت مادر و پدر در نگاه فرزندان می باشد .
https://eitaa.com/joinchat/2933981274Cfc24723627
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #دروس_شرح_فصوص_الحکم
💎🔸 #دیرمیشود
📕 خودتان را الهی و قرآنی بدارید که:
{ لا یمسُّهُ إلّا المطهّرون }
خب حالا او را بپرورانید و کتاب وجود خودتان را بخوانید و دنبال خواندن و قرائت صفحات و کلماتتان بوده باشید. این اصل محفوظ باشد. و دنبالش کنید و إلّا بعد، مشکل می شود.
یکی از حرفهای بسیار شیرین و خوش ابن مَسکَویه در طهارة الأعراق ک الآن مثلاً آن برای مثل بنده در سنّ من چقدر گدازنده و سوزاننده است، این است ک می فرماید:
شما زودتر خودتان را در همان ابتدای امر دریابید و مواظب خودتان بوده باشید و بگویید: خدایا آمدم؛ و شروع ب کار کنید.
وإلّا سن بالا آمده بخواهید راه بیفتید مشکل است.
بعد حرفی از زبان خودش می زند، می فرماید:
من دیر بیدار شدم. سن بالا آمد و بیدار شدم. دیر بیدار شدم. دیر تلنگر خوردم. آن منزل نخستین ک یقظه هست، دیر برای من حاصل شده.
مثلاً یکوقتی می بینی خیلی سرگرم الفاظ و عبارات و مفاهیم و اینجور چیزها. خیال می کند ک این است و لیس إلّا .
و حالا اینها را، اصطلاحات را یاد گرفته بلانسبت:
پس در آمد، پوستین رنگین شده
کاین منم طاووس علیین شده
خیال می کند چیزی هم ب چنگ آورده.
فرمود که: من دیر بیدار شدم. و ب زحمت افتادم.
فرمود: ولو اینکه خودم را ب راه انداختم و دریافتم خودم را؛ اما ب زحمت.
سن بالا آمده دیگر. بنیه دیگر همراه نیست. و این بدن، مَرکب رو ب ضعف می رود؛ رو ب سستی می رود؛ تحمل نمی کند؛ نمی تواند بکِشد.
نیم قرنی این معتاد شده، طبیعت ثانی شده برای او این عادتهای کذایی اجتماع.
و مثلاً امور خاکی و مادی کذایی اصلاً برای او طبیعت ثانویه شده و از طبیعت بدر آمدن کار آسانی نیست.
___________________________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #دروس_شرح_مصباح_الأنس
💎🔸 #مدارابانفس
🍁 سفارش شده است این مطیّه (نفس) را حفظ بفرمایید.
خدا رحمت کند جناب آقای طباطبایی را. می فرمود ک ما مأمور نیستیم ک یک عدد خرما بخوریم و شبانه روز را سر کنیم؛ نمی شود آقا، اینطور نیست.
انسانیم، این مرکب غذا می خواهد؛ بدن غذا می خواهد؛ شما جوانید، استخوان بندی می خواهید؛ غذا می خواهید.
یک وقتی در آن پیشتر ب حجره ی یکی از آشنایان، رفقا رفتم. دیدم سفره گذاشت و مقدمات ناهار را تهیه کرد. سفره گذاشت و آب خوردن و اینها و...
ب عنوان مطایبه عرض نمی کنم، حقیقت عرض می کنم، داخل نعلبکی یک مقدار پلو و کنار سفره نمک و با دو تا انگشت پلو را دو تا سه تا دانه می گیرد ب دهنش می گذارد. من هم وارد شدم. گفتم: چکار داری می کنی؟ گفت دارم ناهار می خورم. گفتم این دیگر چه جور ناهار خوردن است؟ شما دارید ناهار می خورید؟
دیدم نخیر، دارد ناهار می خورد.
با ایشان دعوا کردیم، گفتیم: آقا خیلی اشتباه می کنید. یک آداب المتعلمین حاشیه ی جامع المقدمات نوشته، آنجا خواندیم: « حَفِظتَ شَیئاً فغابَت عنکَ أشیاء »؛ ( یک چیز را حفظ می کنی، چیزهایی از دست می دهی)
بدان که می افتی، ب هیچ جا نمی رسی.
و این مذموم است. و این منهیّ است.
گوش نکرد از ما دیگر.
از همه چیز افتاد.
یکوقت بمن خبر دادند ک ایشان در فلان بیمارستان بستری است. ب آن آقا چیزی نگفتم؛ دانستم ک چی هست.
رفتم ب دیدارش و ب او گفتم آنچه ب شما گفتم و نشنیدید این شد.
بالاخره افتاد دیگر.
افتاد و سرمایه ی کسب را از دست داد.
بله خوب است ک آدم، همانطور که:
{ إنّ هذا القرآن یهدي للّتي هي أقوم }
انسان باید ببیند کار چیست؟ حساب چیست؟
اینطوریها نیست ک یک نفر جوانی روی صفای خودش فکر می کند، کار حساب دارد:
« نفسُکَ مَطِیَّتُک فارفَق بها »
_______________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #شرح_دروس_فصوص_الحکم
#بعضیدرخواستهارابایدازدمدستیهاخواست
🔹نکته ای، فرمایشی مرحوم استاد عظیم و بزرگوار، رضوان الله علیه، مرحوم آقای آملی، فرمایشی می فرمودند... می گفتند:
ما بسیاری از حاجتها داشتیم و می خواستیم.
از حضرت عبدالعظیم خواستیم و برآورده شد و از جناب امام هشتم صلوات الله و سلامه علیه خواستیم و برآورده نشد و حضرت عبدالعظیم برآورده فرمود.
و این مثال را، این واقعه را ک از خودشان خبر داد، ما هم خیلی پی جوری نکردیم که چه خواستید و چطوری؟
استاد است. و فرمایشی می فرمایند.
مثلاً مقداری پی جوری، مبادا سبب امساک فرمایش و جهاتی دیگر.
خیال می کردیم.
دنبال نکردیم.
اما فرمود ک ما حاجت از حضرت عبدالعظیم خواستیم برآورده شد؛ و همان حاجت را از حضرت ثامن الحجج خواستیم و مستجاب نشده؛ با اینکه او حجت الله است؛ او کلام الله ناطق است؛
او قرآن ناطق است و حضرت عبدالعظیم علیه السلام از علمای بزرگوار است؛ از محدّثین عظیم الشأن است؛ از اهل ولایت است سلام الله علیه.
البته حرفی نیست. ولکن او (حضرت ثامن الحجج ) حجت الله است؛ او خلیفة الله است.
مرحوم آقای آملی فرمود ک شأن او این نیست؛ حدّ او این نیست؛ کار او این نیست؛ از جناب امام هشتم خواستن.
خیلی از کارها هست ک باید از این دم دستی ها خواست. از همین افراد کارمندهای جزء باید خواست. اینها را نباید برد پیش مَلِک و سلطان و شاه و ... نباید از او خواست. اینها را باید از همین افرادی ک عادی اند؛ دم دست اند؛ کارمندان جزء اند؛ کاری است ک کار ایشان است. اینها را نباید از او خواست.
_____________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95