هدایت شده از قرآن وسنت
بنام خدا
💎 ۱۴ توصیه اخلاقی💎
🌱🌷 مرحوم علامه حسنزاده آملی در کتاب "لقاء الله" چهارده توصیه به علاقهمندان سلوک توحیدی بیان میکند. ایشان این رساله را در سال ۱۳۸۹ هجری قمری (۵۳ سال پیش) نوشتهاند:
۱. قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: "هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
۲. دائم الوضو بودن: "اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
۳. قلت طعام: "اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
۴. قلت کلام: "رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
۵ .محاسبه نفس: امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
۶. مراقبه: "بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
۷. رعایت ادب در محضر خداوند: "امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
۸. عزلت: "معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
۹. تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، ۷۹) و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، ۱۵-۱۹)
۱۰. تفکر: الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، ۱۹۱)
۱۱. دائم الذکر بودن: هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
۱۲. ریاضت علمی و عملی: "ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
۱۳. همت عالی: "همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
۱۴. توبه از کارهای بد و خوب! "استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبه حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟ فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد".🌱🌷
احادیث ناب؛ سخنان حکیمانه
💎 آداب و شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
نشاط و رغبت در تلاوت
❇️انجام اعمال عبادی باید به همراه #نشاط و رغبت باشد؛ عبادتی که با #کسالت و بیرغبتی انجام گیرد، افزون بر اینکه تأثیری معنوی در وجود انسان ندارد، چهبسا اثرات منفی نیز داشته باشد.
🔆رعایت این امر در #تلاوت_قرآن نیز بسیار مهم و ضروری است. انسان نباید تلاوت را به نفس تحمیل کند بهطوری که به اجبار و کسالت مشغول تلاوت شود؛ ازاینرو افزایش تدریجی تلاوت قرآن، کلیدی بسیار مهم در امر تلاوت بهشمار میآید.
🔹انسانی که مقداری معین از تلاوت را با نشاط و رغبت تثبیت کند و پس از تثبیت، به افزایش آن اقدام کند، همیشه تلاوتش به همراه نشاط و رغبت خواهد بود.
💥البته نکتهی شایان ذکر این است که این موضوع نباید موجب #تنبلی انسان شود؛ چراکه نفسِ انسان به دنبال راحتی و آسایش است و همیشه درصدد است که از انجام اعمال عبادی طفره برود؛ بدینخاطر انسان باید با مدیریتی هوشمندانه هم تلاوت قرآن را با نشاط و رغبت انجام دهد و هم از تنبلی و کسالت دوری کند.
📚دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۶
@tarbiatemanavi
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
جزء بیست تا سی ام قرآن.zip
39.48M
✳️فایل زیپ پاورپوینت های جزء بیستم الی سی ام قرآن کریم
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📌مراقبه و محاسبه راه سیر به خدا
🔹و مبدأ همه خطرها براى انسان #خود_آدم است، و مبدأ اصلاح هم از #خود_آدم بايد شروع شود. و نمىشود كه يك واعظى كه خودش اصلاح نشده بتواند ديگران را اصلاح كند. و آن واعظى مىتواند موعظه كند كه در باطنش هم موعظه شده باشد. و همين طور هر كس كه مىخواهد صحبت كند بايد توجه كند كه چه مىخواهد بگويد. آيا در اين چيز رضاى خدا هست؟ آيا دعوت به خودش هست يا دعوت به خدا؟ بعد هم كه صحبت كرد، بنشيند كه آيا اين صحبت براى اين بود يا براى آن.
🔹اين راهى است براى #سير انسان به خدا كه #مراقبت كند از خودش و بعد از مراقبت، #محاسبه نمايد.
📚صحيفه امام «ره»، ج۱۷، ص۱۹۳
@almorsalaat
جهنم واقعي در صور سرطان اين سياره يعني "Cancri55" به اندازه ايي گرم است كه به آن لقب جهنم فضا را داده اند. جاري بودن رودخانه هايي از سيانيد هيدروژن آنرابه مكاني وحشتناك تبديل كرده است
@yamahdiadrekni72
هدایت شده از مکتب علّامه و حیات طیبه🌸
💠 راهکاری برای پاکی دل
حضرت آیتالله #خامنهای حفظهالله:
💎صاف کردن #دل فقط از راه #نماز، از راه #توسل، از راه توجه و از راه #ذکر به دست میآید. اگر کسی خیال کند که میتوان دل و روح را بدون اینها صاف کرد، سخت در اشتباه است.
📿 از راه گریهینیمهشب، از راه خواندن قرآن با تدبر و با دقت، از راه خواندن ادعیهی صحیفهی سجادیه، دل انسان صاف می شود؛ والّا اینطوری نیست که بگوییم آقا برو دلت را صاف کن؛ هر کاری هم کردی، کردی.
۱۳۸۴/۰۶/۰۸
https://eitaa.com/joinchat/2933981274Cfc24723627
هدایت شده از مکتب علّامه و حیات طیبه🌸
مهم ترین رکن مسئله انتقال مفاهیم دینی به فرزند چیست؟
اگر مادری همواره، مستدام، عمیق و متعادل بر فرزند خویش عشق ورزد قطعا موجب اعتماد فرزند به خود شده و فرزند شروع به تبعیت از گفتار و رفتار مادر میکند.....
پس مهمترین پایه ی انتقال مفاهیم دینی به فرزندان، داشتن محبوبیت و مقبولیت مادر و پدر در نگاه فرزندان می باشد .
https://eitaa.com/joinchat/2933981274Cfc24723627
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #دروس_شرح_فصوص_الحکم
💎🔸 #دیرمیشود
📕 خودتان را الهی و قرآنی بدارید که:
{ لا یمسُّهُ إلّا المطهّرون }
خب حالا او را بپرورانید و کتاب وجود خودتان را بخوانید و دنبال خواندن و قرائت صفحات و کلماتتان بوده باشید. این اصل محفوظ باشد. و دنبالش کنید و إلّا بعد، مشکل می شود.
یکی از حرفهای بسیار شیرین و خوش ابن مَسکَویه در طهارة الأعراق ک الآن مثلاً آن برای مثل بنده در سنّ من چقدر گدازنده و سوزاننده است، این است ک می فرماید:
شما زودتر خودتان را در همان ابتدای امر دریابید و مواظب خودتان بوده باشید و بگویید: خدایا آمدم؛ و شروع ب کار کنید.
وإلّا سن بالا آمده بخواهید راه بیفتید مشکل است.
بعد حرفی از زبان خودش می زند، می فرماید:
من دیر بیدار شدم. سن بالا آمد و بیدار شدم. دیر بیدار شدم. دیر تلنگر خوردم. آن منزل نخستین ک یقظه هست، دیر برای من حاصل شده.
مثلاً یکوقتی می بینی خیلی سرگرم الفاظ و عبارات و مفاهیم و اینجور چیزها. خیال می کند ک این است و لیس إلّا .
و حالا اینها را، اصطلاحات را یاد گرفته بلانسبت:
پس در آمد، پوستین رنگین شده
کاین منم طاووس علیین شده
خیال می کند چیزی هم ب چنگ آورده.
فرمود که: من دیر بیدار شدم. و ب زحمت افتادم.
فرمود: ولو اینکه خودم را ب راه انداختم و دریافتم خودم را؛ اما ب زحمت.
سن بالا آمده دیگر. بنیه دیگر همراه نیست. و این بدن، مَرکب رو ب ضعف می رود؛ رو ب سستی می رود؛ تحمل نمی کند؛ نمی تواند بکِشد.
نیم قرنی این معتاد شده، طبیعت ثانی شده برای او این عادتهای کذایی اجتماع.
و مثلاً امور خاکی و مادی کذایی اصلاً برای او طبیعت ثانویه شده و از طبیعت بدر آمدن کار آسانی نیست.
___________________________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #دروس_شرح_مصباح_الأنس
💎🔸 #مدارابانفس
🍁 سفارش شده است این مطیّه (نفس) را حفظ بفرمایید.
خدا رحمت کند جناب آقای طباطبایی را. می فرمود ک ما مأمور نیستیم ک یک عدد خرما بخوریم و شبانه روز را سر کنیم؛ نمی شود آقا، اینطور نیست.
انسانیم، این مرکب غذا می خواهد؛ بدن غذا می خواهد؛ شما جوانید، استخوان بندی می خواهید؛ غذا می خواهید.
یک وقتی در آن پیشتر ب حجره ی یکی از آشنایان، رفقا رفتم. دیدم سفره گذاشت و مقدمات ناهار را تهیه کرد. سفره گذاشت و آب خوردن و اینها و...
ب عنوان مطایبه عرض نمی کنم، حقیقت عرض می کنم، داخل نعلبکی یک مقدار پلو و کنار سفره نمک و با دو تا انگشت پلو را دو تا سه تا دانه می گیرد ب دهنش می گذارد. من هم وارد شدم. گفتم: چکار داری می کنی؟ گفت دارم ناهار می خورم. گفتم این دیگر چه جور ناهار خوردن است؟ شما دارید ناهار می خورید؟
دیدم نخیر، دارد ناهار می خورد.
با ایشان دعوا کردیم، گفتیم: آقا خیلی اشتباه می کنید. یک آداب المتعلمین حاشیه ی جامع المقدمات نوشته، آنجا خواندیم: « حَفِظتَ شَیئاً فغابَت عنکَ أشیاء »؛ ( یک چیز را حفظ می کنی، چیزهایی از دست می دهی)
بدان که می افتی، ب هیچ جا نمی رسی.
و این مذموم است. و این منهیّ است.
گوش نکرد از ما دیگر.
از همه چیز افتاد.
یکوقت بمن خبر دادند ک ایشان در فلان بیمارستان بستری است. ب آن آقا چیزی نگفتم؛ دانستم ک چی هست.
رفتم ب دیدارش و ب او گفتم آنچه ب شما گفتم و نشنیدید این شد.
بالاخره افتاد دیگر.
افتاد و سرمایه ی کسب را از دست داد.
بله خوب است ک آدم، همانطور که:
{ إنّ هذا القرآن یهدي للّتي هي أقوم }
انسان باید ببیند کار چیست؟ حساب چیست؟
اینطوریها نیست ک یک نفر جوانی روی صفای خودش فکر می کند، کار حساب دارد:
« نفسُکَ مَطِیَّتُک فارفَق بها »
_______________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
💎🔸 #حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی
💎🔹 #شرح_دروس_فصوص_الحکم
#بعضیدرخواستهارابایدازدمدستیهاخواست
🔹نکته ای، فرمایشی مرحوم استاد عظیم و بزرگوار، رضوان الله علیه، مرحوم آقای آملی، فرمایشی می فرمودند... می گفتند:
ما بسیاری از حاجتها داشتیم و می خواستیم.
از حضرت عبدالعظیم خواستیم و برآورده شد و از جناب امام هشتم صلوات الله و سلامه علیه خواستیم و برآورده نشد و حضرت عبدالعظیم برآورده فرمود.
و این مثال را، این واقعه را ک از خودشان خبر داد، ما هم خیلی پی جوری نکردیم که چه خواستید و چطوری؟
استاد است. و فرمایشی می فرمایند.
مثلاً مقداری پی جوری، مبادا سبب امساک فرمایش و جهاتی دیگر.
خیال می کردیم.
دنبال نکردیم.
اما فرمود ک ما حاجت از حضرت عبدالعظیم خواستیم برآورده شد؛ و همان حاجت را از حضرت ثامن الحجج خواستیم و مستجاب نشده؛ با اینکه او حجت الله است؛ او کلام الله ناطق است؛
او قرآن ناطق است و حضرت عبدالعظیم علیه السلام از علمای بزرگوار است؛ از محدّثین عظیم الشأن است؛ از اهل ولایت است سلام الله علیه.
البته حرفی نیست. ولکن او (حضرت ثامن الحجج ) حجت الله است؛ او خلیفة الله است.
مرحوم آقای آملی فرمود ک شأن او این نیست؛ حدّ او این نیست؛ کار او این نیست؛ از جناب امام هشتم خواستن.
خیلی از کارها هست ک باید از این دم دستی ها خواست. از همین افراد کارمندهای جزء باید خواست. اینها را نباید برد پیش مَلِک و سلطان و شاه و ... نباید از او خواست. اینها را باید از همین افرادی ک عادی اند؛ دم دست اند؛ کارمندان جزء اند؛ کاری است ک کار ایشان است. اینها را نباید از او خواست.
_____________
⛔️ هرگونه نشر و کپی فقط با ذکر نام کانال جایز است.
🆔 کانال حضرت علامه حسن زاده آملی👇
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف سمرقندی
😴 اعمال وقت خوابیدن 😴
وضو گرفتن 👈 ثواب شب زنده داری
💢 برابر با هزار رکعت نماز، به گفته مولاء علی 💢
⤵️ يفْعَلُ اللّه ما يَشاءُ بِقُدْرَتِه، وَ يَحْكُمُ ما يُريدُ بِعِزَّتِه 🔸سه مرتبه🔸
↩️ سوره ى تكاثر به سفارش امام صادق (ع)، هرکس سوره تکاثر را قبل هنگام خوابیدن بخواند از عذاب قبر در امان باشد.
🌷✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم✨🌷
💠ألْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ. حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ. كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ. كَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ. لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ. ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ. ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ💠
🎁 هدیه پیامبر (ص) به حضرت فاطمه (س) در روز تولدش در هنگام خواب این بود که حضرت فاطمه (س) فرمودند این بهترین هدیه تمام عمرم بود.🎁
1⃣ سه مرتبه خواندن سوره توحید (قل هو الله احد... ) برابر با ختم قرآن است.
2⃣ صلوات بر من و پیامبران پیش از من سبب شفاعت خواهد شد (اللهم صل علی محمد و آل محمد و علی جمیع الانبیاء و المرسلین)
🔸یک مرتبه🔸
3⃣ استغفار برای مومنین سبب خشنودی آنها از تو خواهد شد اللهم اغفرللمومنین والمومنات
🔸یک مرتبه🔸
4⃣ ذکر (سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر) 👈 ثواب حج و عمره را دارد.
🔸یک مرتبه🔸
التـــــماس دعــــ❤️ــــــا
این پست هرشب تکرارمیشود
یاران مهربان🌸
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
🔹 چگونه اعمال مان را حفظ کنیم؟
✍ جوان پشت ميز، وقتي نابودي بسياري از اعمال مرا ديد، نكته جالبي به من ياد آور شد و گفت: من ديده ام برخي انسانهای دانا، جداي
از اينكه كارهاي خود را براي رضاي خدا انجام ميدهند، اما در ادامه، ثواب كارهاي خوبي كه در دنيا انجام ميدهند را به يکي از چهارده
معصوم (ع) هديه ميكنند. انسان ها ممكن است در ادامه زندگي به خاطر گناهان و اشتباهات،
ثواب اعمال خوب خود را از دست بدهند، در نتيجه وقتي به برزخ مي آيند، مانند تو دست خالي هستند، در اين زمان، آنها كه اين ثواب ها را هديه گرفته اند به آن شخص سر مي زنند و از او دلجويي مي كنند. اين بزرگواران كه به اين ثواب ها احتياج ندارند، لذا اين اعمال خير را به همان شخص بر ميگردانند.
بنابراين به شما توصيه ميكنم كه خالصانه اين كار را انجام دهيد؛ يعني ثواب تمام كارهاي خير خودتان را به مقربين درگاه الهي هديه نماييد...
📚 کتاب سه دقیقه در قیامت
حاج میرزا اسماعیل دولابی رحمت الله: هر وقت رزقت کم شد خواستی زیادتر بشود، از همان اندکی که داری انفاق کن! وقت نداری، پول نداری، بدهکاری، اما از همان مختصری که هست به دیگران ببخش، با صدق دل و خدایی.
🔸یک دفعه می بینی در باز شد و روزی سرازیر شد. خدا بیش و کم را کاری ندارد، با انفاق شما رزقت را بیشتر می کند.
کانال 🇮🇷 تهذیب و اخلاق 🇮🇷 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3810328601Cd756f67536
آیت الله حائری شیرازی ره: شما زن و شوهرها اگر بتوانید هفتهای یکبار به زیارت یکی از امامزادهها بروید، اثرات خیلی خوبی دارد. اگر هم در فامیلتان جایی روضه هفتگی دارند، آن را بصورت سیار بگذارید و یک هفته هم بگذارید در خانه خودتان که صدای روضهخوانی در خانهتان بلند بشود. یک نفر را هم دعوت بکنید تا مثلاً هفتهای یک روضهخوانی بشود. یک چای مختصری هم بدهید و همهتان شرکت کنید.
خرج زیادی ندارد اما بچههایتان با نام حضرت اباعبدالله الحسین آشنا میشوند. آن بنده خدا هم یکی دو تا مساله شرعی ممکن است بگوید تا با مسائل دینی آشنا بشوند. این خودش یک دانشگاه دینی است برایتان. قدیمها مکتب و دانشگاه و ... نبوده یا کمتر بوده. اما از همین راه خیلی تربیتهای اصیل حاصل میشده. این اشکی که انسان برای اهل بیت هفتهای یکبار میریزد، به تدریج یک جوی باریکی، یک ارتباط نازکی با آنها پیدا میکند.
هدایت شده از ثارالله
1_1584462736.mp3
23.21M
📌اطلاعیه
🔻 سخنرانی اخیر علیرضا پناهیان در حرم حضرت معصومه(س) دربارۀ جهاد تبیین حاوی نکات جدید و مهمی بود.
👈🏻هرچند گزیدهای از متن و فیلم این سخنرانی در روزهای آینده منتشر میشود، اما بیان معنوی به عزیزانی که اهتمام ویژهای به اوامر ولایی رهبر انقلاب دارند، پیشنهاد میکند "صوت کامل" این سخنرانی را بشنوند.
🔸موضوع: جهاد تبیین - جلسه اول
🔸حرم حضرت معصومه(س) - ۱۴۰۱/۲/۲۰
هدایت شده از بصیرت فاطمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با این ۴ عمل محبت مون به امام زمان ارواحنا فداه،بیشتر میشه .
💫اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج💫
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣#کلیپ
آیة الکرسی پیام فرمانروایی خداوند بر جهان هستی و وسعت و گستردگی قدرت او و پیام تسلیم بندگان در برابر اراده و قدرت لایزال خداوند است،
خداوندی که لحظه ای از توجه بندگانش غافل نشده و ذره ای سستی و ضعف در او راه ندارد!
آیا باوجود داشتن چنین خدایی بازهم جایی برای غم، نگرانی و ترس هست؟!
باید بازگشتی دوباره به حقیقت خود داشته باشیم و ایمانمونو تقویت کنیم و همه چیو به خدا بسپاریم ، توانایی و نور هدایتشو باور کنیم و جلو بریم چرا که او زودتر از ما راه و برامون باز کرده تا ما به راحت ترین و سریع ترین شکل ممکن به خواسته هامون برسیم.
خدایا شکرت و ممنون که هر لحظه هوامو داری و مراقبمی🍃🍃🍃
خدایا شکرت، دوستت دارم 💚
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•