#پیام_صبحگاهی
#انقلاب_اسلامی_ملّت_ایران 🔻
انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است، تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیرقابل مقاومت به نظر میرسیدند، از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمّدنسازی شده است.
۱۳۹۷/۱۱/۲۲
#بیانیهی_گام_دوم_انقلاب
#تبیین
@t_manzome_f_r
980114_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار.mp3
7.47M
🎙صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در روز #مبعث در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی
۹۸/۱/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینقدر خانهداری زن را تحقیر نکنید!
امام خامنه ای : معنای خانهداری زن تربیت انسان است، معنایش تولید والاترین و بالاترین محصول و متاع عالم وجود است.
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
🌀 چراغ سبز مدیر حوزه علمیه به فیلمسازها ‼️
🖋 محمد حقپرست
🔹یکی از سریالهای طنز سال ۱۳۹۲، «دودکش» بود که «جواد عزتی» در قالب روحانی نقش بازی میکند؛ روحانی که شخصیتی ضعیف و احمق دارد؛ مسخره و تند حرف میزند، در موتورسواری هول است؛ میخواهد روایت بخواند ولی یادش میرود و باعث تمسخر دیگران میشود.
🔻اما در واکنشی دور از انتظار، آیتالله حسینی بوشهری (مدیر وقت حوزههای علمیه سراسر کشور)، در مراسمی از عوامل این فیلم و سایر برنامههای رمضان آن سال تقدیر میکنند، بدون اینکه انتقادی از شیوه نمایش صنف روحانیت کنند. ( b2n.ir/24222 )
🔹هرچند ایشان بعدها در همایش مبلغان، نسبت به بازیگران نقش روحانیت انتقاد کلی کردند، ولی آن تقدیر در حافظه رسانهها ماندگار شده است.
🔹وقتی جامعه فیلمساز حساسیت روحانیت را نسبت به شأن اجتماعی خودشان نمیبینند، بلکه تقدیر هم میشوند، آیا جز این است که انواع لودگیها و حماقتها را به بهانه طنز به نمایش گذارند؟ وقتی چراغ قرمزی احساس نکنند، جز این است که هر روز بر سرعتشان در تخریب چهره روحانیت بیفزایند و حیثیت هزارساله روحانیت را بیآبرو کنند؟
#روحانیت_در_رسانه
#مناهج
@Manahejj
🔹در حالی که همه حواسها به سیلهای اخیر کشور بوده، مولوی عبدالحمید در چچن به دیدار مفتی آنها رفته است!
خوب است دستگاه اطلاعاتی کشور به این دیدارها با عینک بدبینی نگاه کند زیرا اقدامات حساس، در شلوغبازیها انجام میشود!
جنگجوهای چچنی مخوفترین فرماندهان داعش در سوریه بودند
درحالی که بحران تا ۹۰%از گلستان دورشده، بتازگی و با گذشت ۲هفته ازسیل این شهر، سروکله ماشینهای ارسال کمکِ جریان مسجد مکی زاهدان درگلستان پیدا شده
گویا جریان مکی به اهالی شیعه و سنی گلستان، نگاه بازاری دارد و بعد از جمعوجور شدن بحران توسط نیروهای مسلح، خواسته از قافله جا نماند
▪️
27.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصه مستند جدید و دیدنی "قرارداد 19 ژوئن"
مستندی درباره قرارداد الجزایر بین ایران و آمریکا که شاید اگر زودتر ساخته شده بود، خسارت محض برجام نصیب ملت نمیشد...
در این مستند میبینید که چگونه غربگرایانی مثل "بهزاد نبوی" با حمایت هاشمی و روحانی و با اعتماد به آمریکا توافقی عجولانه و تفسیرپذیر بر سر آزادسازی گروگانهای لانه جاسوسی برقرار کردند و پس از انجام یکطرفه تعهدات، آمریکا نه تنها به تعهداتش عمل نکرد بلکه آن توافق را وسیلهای برای فشار بیشتر بر مردم ایران قرارداد.
جالب اینکه مثل برجام طرف ایرانی متن توافق را محرمانه نگه میداشت و منتقدین را به خیانت متهم میکرد و پس از اینکه مشخص شد دستاورد آن #تقریبا_هیچ است، هاشمی مسئولیت پذیرفتن قرارداد را به گردن حضرت امام انداخت!
@BisimchiMedia
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در لنگرود:
🔹کلیدیترین رمز موفقیت حوزه نظامی و موشکی در پیشرفت انتخاب فرد اصلح است.
🔹شایستهسالاری یکی از اولویتهای اصلی در هوافضا است که افراد بر اساس تخصص و الگوی درست و در سر جای خود بهکارگیری میشوند.
🔹مردم باید در انتخابهای خود بیشتر دقت کنند، امروز احزاب در انتخابات افرادی را معرفی و مردم به آنان اعتماد میکنند و رأی میدهند ولی بعدازآن مسؤولیت هیچکدام از کارهای خود را بر عهده نمیگیرند.
🔹اگر سدهای چند سال اخیر بعدازانقلاب ساخته نمیشد امروز استانها و شهرهای زیادی با سیل اخیر به زیر آب میرفتند.
fna.ir/d8y5c2
@Farsna
جنود الهی به کمک آمد
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
سیل ویرانگری که بخشهایی از کشور را درنوردید ممکن است اذهان را حصر در خسارات و تلخیهای بارندگیهای اخیر کند، دقت در آسیبهای آن نیز نشان میدهد، بیدقتی در محل ساخت و ساز منازل، سرقت مسیلها توسط سودجویان و عدم توجه به لایروبی در این حادثه مؤثر بوده است. اما خساراتی که سیل به بار آورد نسبت به آوردههایی که بارندگیهای نیمه دوم ۹۷ و بهار ۹۸ آورده و میآورد بسیار ناچیز است. زمانی این مهم قابل درک است که شرایط اقتصادی کشور و فشار روانی- اقتصادی دشمنان را باور نماییم. بدون تردید بارندگیهای امسال که بعد از ۲۰ سال محقق شد تمدن ایران را از نابودی نجات داد، زیرا ادامه وضع موجود به خلأ جمعیتی در بخشهایی از کشور از یک سو و تمرکز آن در بخشهای دیگر از سوی دیگر منجر میشد و حوزه شرقی و مرکزی ایران به کلی از سکنه خالی میشد. ایرانیان یا به دو رشتهکوه اصلی کشور پناه میبردند یا جلای وطن میکردند، اما بارندگیهای اخیر بسیاری از مشکلات و حتی تهدیدات دشمنان را ناکام گذاشت.
۱- مقام معظم رهبری قبل از بارندگیهای فروردین نامگذاری سال را انجام دادند و امسال را سال گشایش و فرصت اعلام کردند. اولین آورده بارندگیهای امسال رونق تولید خصوصاً در بخش کشاورزی خواهد بود و به تبع آن بخشی از گرانیهای موجود با تولید و فروش بیشتر جبران خواهد شد.
۲- خشکسالی عامل اصلی مهاجرتها در ایران شده بود. شخصاً از حاشیهنشینان منطقه اسماعیلآباد مشهد درباره چرایی مهاجرت سؤال کردم که اکثراً علت آن را خشکسالی روستاهایشان اعلام میکردند. بنابراین بارندگیهای قابل قبول امسال مهاجرت را کند و انشاءالله آن را معکوس خواهد نمود.
۳- اشتغال از مشکلات دیگر کشور است که در سایه تحریم نیز پیچیدهتر شده است. قطعاً رشد کشاورزی و صنایع وابسته به آن میتواند سال ۹۸ را بهترین سال اشتغال معرفی نماید.
۴- در حالی که دشمن بر فروش نفت ایران به عنوان مهمترین منبع درآمدی و ارزآوری کشور متمرکز شده است، بارندگیها میتواند تولید و نهایتاً صادرات غیر نفتی را توسعه دهد. تولیدات کشاورزی ایران در سال ۹۸ و صادرات انبوه آن میتواند بخش قابل توجهی از درآمد ارزی کشور را حل نماید. صادرات محصولات منحصربهفردی همچون زعفران، پسته و صیفیجات در سال ۹۸ قطعاً چندین برابر سالهای پیش خواهد بود و اینجاست که میتوان گفت: بارندگیها و نزولات آسمانی به مثابه جنود الهی به کمک ملت ایران آمده است تا بخشی از مقاومت و ایستادگی ملت را هموار سازد.
۵- جنود الهی نزولات آرامش بخش شد. به صورت طبیعی مردمی که دچار خشکسالی بودند با نوعی رخوت، افسردگی و عصبانیت دست و پنجه نرم میکردند که اکنون تا حدودی تسکین آلام شد. از دریاچه ارومیه تا باتلاق گاوخونی تا دریاچههای اطراف شیراز و تالابهای کشور زنده شدند و گویی زندگی مجدداً به طبیعت ایران بازگشت.
۶- کمبود آب و خشکسالی و عصبانیت ناشی از تقسیم آب خود به بحرانی امنیتی برای کشور تبدیل شده بود؛ مشکلات کشاورزان شرق اصفهان، تنش استانهای اصفهان، چهارمحال و خوزستان، تنش ایران و افغانستان و عراق، ریزگردهای هورالعظیم و... به عواملی تبدیل شده که دشمنان بر آن سوار بودند. مشکلات آبی و خشکسالی یکی از محورهای مبارزه رسانهای دشمنان شده بود و از آن به عنوان بستری برای القای ناکارآمدی نظام استفاده میکردند. امروز مشکل آب کشاورزی شرق اصفهان و بسیاری از مشکلات و تنشها بین روستاهای کشور یکپارچه حل شده و بخشی از دستاویزهای جنگ روانی دشمنان نیز از بین رفت و از زخمهایی که دشمنان همچون مگس به آن مینشستند، کاسته شده است. بنابراین در غوغای ناامیدی، گرانی، تورم و مشکلات ارزی، ارادهای فراتر از مدیریت نظام به کمک آمد و همچون سیل بسیاری از مشکلات را با خود برد. بدون تردید در هر فرصتی تهدید هم وجود دارد و در هر تهدیدی میتوان فرصت جست که سیل را باید اینگونه فهمید که توأمان بودن عسر و یسر جزو سنت الهی است. از یاد نبریم که معبود فرمود: «لقد خلقنا الانسان فیکبد» بهراستی انسان را در رنج و زحمت آفریدیم و اینچنین خوف و رجا، بشیر و نذیر، تلخی و شیرینی، توأمان حیات را معنا میبخشد و هیچکس را مدینه فاضلهای نیست.
@mersad598