eitaa logo
🌷شمیم یار🌷
3.2هزار دنبال‌کننده
14.6هزار عکس
8هزار ویدیو
755 فایل
این کانال مخصوص خانواده ها و فرزندان ملک 2، 21، 22، 23، 24 می باشد. 🌷به خدا توکل می کنیم.🌷 ارتباط با مدیر @mmrezab313 جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه فرهنگی می توانید به صورت حضوری به معاونت فرهنگی و روابط عمومی مراجعه نمایید.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گل یاس
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۳۴🌷 کارهای خوب، کارهای بد را از بین می برند: همه‏ ی ما در زندگی چیزهایی را داریم و اصطلاحاً «مالک» آن ها هستیم؛ چیزهایی مانند لباس، کیف، کفش، کتاب، دفتر و ...؛ امّا مالکیّت این اشیا روزی به پایان می رسد و دست بالا تا هنگام مرگ طول خواهد کشید. بر اساس آیات قرآن و سخنان پیشوایان دین امّا تنها چیزی ‏که ما برای همیشه مالک آن خواهیم بود و از آن جدا نمی شویم، «عمل» ماست. آری، کارهایی که از ما سر می زند، همراه ما خواهند بود و حتّی پس از مردن و در هنگام زنده شدن در قیامت، از ما جدا نخواهند شد. کارهای خوب، به شکل نعمت‏های بهشت در می آیند و برای همیشه همراه خوبان خواهند بود، و کارهای بد به شکل عذاب دوزخ در می آیند و همراه انجام‏ دهندگان آن خواهند ماند. به همین‏ سبب، انسان عاقل باید تمام تلاش خود را صرف انجام کارهای خوب و دوری از کارهای بد بکند تا دارایی حقیقی اش، پاک و زیبا باشد؛ نه آلوده و زشت. بر اساس فرمایش خدای بزرگ در این آیات، نه تنها کارهای خوب انسان حفظ می شود، بلکه این کارها، کارهای بد او را نیز از بین می برد. بدین‏وسیله، خدا راه از بین بردن کارهای بد را برای انسان گشوده گذاشته است. این آیه، به‏ ویژه «نماز» را یکی از بهترین وسایل برای از بین بردن کارهای بد معرفی می کند. در سخنان پیشوایان معصوم نیز تأکید فراوانی بر نماز و تأثیر گناه‏ زدایی آن شده است. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم که به مسلمانان فرمود: «اگر جلوی در خانه‏ ی یکی از شما نهری بود و او هر روز پنج بار خود را در آن می‏ شست، آیا کثیفی و آلودگی ای در بدنش می ماند؟» آنان عرض کردند: «خیر.» حضرت فرمود: «نماز، مانند آن نهر جاری است، و هر بار یک نفر نماز می خواند، گناهانِ بین آن نماز و نماز قبلی اش بخشوده می شود.» در روایت دیگری از همان حضرت می خوانیم: «وقت هیچ نمازی فرا نمی رسد مگر اینکه فرشته ای از پیشگاه خدا ندا می دهد: ای مردم، برخیزید و سراغ آتش هایی که [با ارتکاب گناه] بر پشت خود بر افروخته اید، بروید و با نمازتان آن را خاموش کنید.» همچنین از آیات قرآن استفاده می شود که برخی از کارهای خوب دیگر نیز تأثیر فوق العاده ای در از بین بردن کارهای بد دارند. یکی از آن ها، «صدقه»، و به ویژه صدقه ی پنهانی ست. همچنین به فرموده‏ ی آیه‏ ی 195 سوره‏ ی آل عمران، هجرت و کشیدن سختی های گوناگون برای رسیدن به سرزمین ایمان، گناهان را از بین می برد.
✍امام صادق علیه السَّلام می‌فرمایند: چون معرفت به خداوند پیدا کردی هر چند کم یا زیاد، از عمل صالح که انجام دهی، انجام ده که از تو پذیرفته خواهد شد. 📚برگرفته از اصول کافی
✨﷽✨ ✍ هم‌نشینی با نادان ✍"خواجه نظام‌الملک" وزیر ملک‌شاه سلجوقی به عللی به زندان افتاد. بعد از مدتی نظام حکومت دچار آشفتگی شد و مجددا از او خواستند به شغل سابق خود برگردد. خواجه فرمان را قبول نکرد و زندان و گوشه‌گیری را به وزارت ترجیح داد. دربار ملک‌شاه دنبال چاره‌ای بودند تا خواجه را راضی به قبول شغل سابقش کنند. در این بین شخصی گفت: خواجه دانشمند است و هیچ‌چیز برای او بدتر از هم‌نشینی با انسان نادان نیست. پس فکری کردند و چوپانی که گله‌ای را به سبب سهل‌انگاری و نادانی به باد داده بود و در زندان به سر می‌برد، به نزد خواجه فرستادند. خواجه مشغول خواندن قرآن بود. چوپان وارد شد و جلوی خواجه نشست. ساعتی به او نگریست و بعد حالش منقلب شد و شروع به گریه کرد. خواجه گمان کرد تازه‌وارد عارفی است آشنا به معارف قرآن. رو به چوپان کرد و پرسید: چرا گریه می‌کنی؟ چوپان آهی کشید و گفت:داغ مرا تازه کردی. خواجه گفت: چرا؟ چوپان گفت: من بزی داشتم که پیشاهنگ گله من بود و ریشش هم‌رنگ و اندازه ریش شما بود و مثل ریش شما که موقع خواندن تکان می‌خورد، هر وقت علف می‌خورد، ریشش تکان می‌خورد. برای همین یاد بزم افتادم و دلم سوخت. خواجه با شنیدن این سخن حساب کار دستش آمد و از شدت ناراحتی کاغذ و قلم طلبید و به حاکم نوشت: صد سال به کُند و بند زندان بودن در روم و فرنگ با اسیران بودن صد قافله قاف را به پا فرسودن بهتر که دمی همدم نادان بودن و مجددا قبول وزارت کرد و به سر شغل سابق برگشت.
🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷«ایران پر از طراوت عطر و شمیم توست چشمان ناامید به دست کریم توست جانی دوباره میدهد اینجا به زائران کرب و بلای کشور ایران ، حریم توست»🕌💐💐💐💐💐🕌 🏝میلاد سید الکریم حسنی علیه السلام تبریک عرض می‌نماییم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه‌ادمایی‌هستن‌توی‌این‌دنیـا کـه‌چشماشـون‌یه‌اقیانوس‌ارومـه🖤🥀 🕊 ‌ هدیه کنیم صلواتی نثارروح مطهرشان وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ
هدایت شده از گل یاس
293.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 تقویم شیعه🌹 ☀️ امروز: شمسی: پنج شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ میلادی: Thursday 11 november 2021 قمری: الخميس، ۰۵ ربیع الثانی ۱۴۴۳ 🌹 امروز متعلق است به: 🔸حضرت حسن بن علی العسكری عليهما السّلام 💠 اذکار روز: 👈۱۰۰۰ مرتبه ذکر لا اله الا الله الملک الحق المبین 👈۳۰۸ مرتبه یا رزاق بگوید تا روزى اش فراوان شود. 🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ✅وقایع مهم روز: مناسبت خاصی ثبت نشده است ⏳🗓روز شمار تاریخ: 💐⏳۰۳ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام (۲۳۲ه ق) ⬛️⏳۰۵ روز تا وفات حضرت معصومه سلام الله علیها (۲۰۱ه ق) 💐⏳۳۰ روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار (۰۵ ه ق)
هدایت شده از گل یاس
صفحه ۲۳۵ مصحف شریف سوره مبارکه هود و ابتدای سوره مبارکه یوسف 🕊👇
هدایت شده از گل یاس
Valizadeh & Ghaderpanah4_5771677760757958041.mp3
زمان: حجم: 1.82M
🔸ترتیل صفحه 235 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه 🕊👇