فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹وقتی شهید نادر مهدوی، به فرمان امام خمینی(ره) ابهت آمریکا در دنیا را فرو میریزد...
شهید مهدوی: میرویم تا یک تو دهنی به ابرقدرتها بزنیم.
#خلیج_فارس
هدایت شده از گل یاس
📖 تقویم شیعه
☀️ فردا یکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱ شمسی،
Sunday 09 OCtober 2022 میلادی الأحد، ١٢ ربيع الأول ۱۴۴۴ قمری
🌹 فردا متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
💐ولادت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به روایت اهل سنت (۵۳ سال قبل هجرت)آغاز هفته وحدت
🌍روز جهانی پست
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۵ روز تا میلاد حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۵۳سال قبل هجرت و روز اخلاق و مهرورزی
💐⏳۰۵ روز تا ولادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام موئسس مذهب جعفری (۸۳ه ق)
هدایت شده از گل یاس
نکته تفسیری صفحه ۵۶۶:
صاحبان باغ:
درختان باغ به ثمر نشسته، میوه ها به خوبی رسیده و زمان چیدن میوه ها بود؛ امّا آن سال، با سالهای دیگر تفاوت داشت. صاحب باغ که پیرمردی مهربان و بخشنده بود، چشم از دنیا بسته بود و اکنون، باغِ سرسبز به پسران پیرمرد به ارث رسیده بود؛ ولی متأسّفانه پسران، مانند پدر، بخشنده و بزرگوار نبودند. از این رو هنگامی که تصمیم گرفتند میوه های باغ را بچینند، هم قسم شدند که صبح گاهان و دور از چشم نیازمندان به باغ بروند و محصولاتش را برداشت کنند. آنان، فقیرنوازی و انفاق های پدرشان را نوعی ضرر می شمردند و گمان می کردند که هر چه دارند، ثمره ی لیاقت و شایستگی شان است، و اگر فقرا و نیازمندان چیزی ندارند، نتیجه ی بی لیاقتی خودشان است؛ غافل از اینکه نه دارندگی اینها از لیاقتشان است و نه فقر آنان از بی لیاقتیشان، و هر دو در آزمونی مهم هستند؛ آزمون شکر نعمت و صبر بر مصیبت و سختی. به هر حال، این فکرِ آلوده که به آن تصمیم شوم منجر شد، خشم خدای بزرگ را برانگیخت، و بلایی آسمانی ـ که شاید صاعقه ای کوبنده بود ـ سراغ آن باغ سرسبز آمد و چیزی از آن باقی نگذاشت.
تمام درختان باغ با آن همه برگهای سبز و میوه های گوارا به مشتی خاکستر تبدیل شدند و آن باغِ خرم و دل انگیز، همچون شب تیره و تار، سیاه شد! صبحگاهان، صاحبان باغ، یکدیگر را صدا زدند و به هم گفتند که اگر می خواهید میوه هایتان را بچینید، زودتر حرکت کنید؛ شاید شب گذشته، خوابِ میوه های رنگارنگ و پول خوبی را که قرار بود از آن به دست آورند، دیده بودند. آنان که از رفتار پدرشان با نیازمندان در فصل چیدن میوه ها خبر داشتند، در راه، آهسته به هم می گفتند که مبادا امروز شخص فقیری سراغتان بیاید و شما از او پذیرایی کنید. آرام باشید تا اصلاً نیازمندان باخبر نشوند. آنان سرانجام به باغ رسیدند. البتّه باغی در کار نبود، و تا چشم کار می کرد، زغال و خاکستر بود. یکی از آنها گفت: می بایست بیشتر دقّت می کردیم؛ راه را اشتباه آمده ایم. دیگری گفت: نه؛ درست آمده ایم. باغِ خودمان است؛ امّا ما از سوی خدا محروم شده ایم. یکی از برادران که از همه عاقل تر بود و پیشتر نیز به آنها تذکّر داده بود، با سرزنش به آنان گفت: چقدر گفتم که خدا را فراموش نکنید؛ چقدر گفتم که از مخالفت با او بپرهیزید و شکر نعمت هایش را به جای آورید؛ چقدر شما را در مورد نیازمندان سفارش کردم و به من توجّه نکردید؟ در این هنگام، آه از نهاد صاحبانِ مغرور و غفلت زده ی باغ برآمد و همگی با شرمساری گفتند: خدا را از هر بدی ای پاک می شمریم؛ ما به خود و دیگران ستم کردیم. آنگاه یکدیگر را سرزنش کردند و مانند تمام خلافکارانِ در دام افتاده، همدیگر را توبیخ کردند. آری، داستان صاحبان باغ، زنگ خطری برای تمام ثروتمندان است؛ آنان که خود را از هر کس و هر چیز و حتّی از لطف خدا بی نیاز می شمرند و غرور و غفلت، تمام زندگیشان را فرا گرفته است. باید بدانیم که عذاب خدا در دنیا چنین است، و عذاب آخرت، بی شک بزرگتر است. ای کاش مردم میدانستند.[1]
[1] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیة مورد بحث استفاده شده است.
🔴 یک تجربه در گفتگو با مخالفین پلیس امنیت اخلاقی
در بحث و جدل با کسانی که معتقدند پلیس اخلاقی و گشت ارشاد باید کلا جمع بشه از اینجا شروع کنید که، باشه قبول!!! اصلا کاری به اسلام و قانون حجاب نداریم ولی شما اول بگید که کف پوشش در جامعه را چه اندازه می دونید؟!
غالبا در مواجهه با این سوال غافلگیر می شوند، چون ایده ای براش ندارن، بعد اگر هر میزانی برای پوشش تعیین کردند، سوال کنید که خب حالا اگر کسی این مقدار را رعایت نکرد و یا اصلا خواست لخت بیاد بیرون اونوقت چی؟ اونوقت کی باید جلوی این هنجار شکنی را بگیره؟!
هر میزانی برای پوشش تعیین کنه بعد مجبور می شه برای رعایت اون حد از پوشش به وجود یک قانون و نیروی قهریه که مانع زیر پا گذاشتن اون قانون بشه تن بدهد، حالا اسم اون قوه قهریه را هر چی بخواد بگذاره فرقی نمی کنه! گشت ارشاد، پلیس امنیت اخلاقی، مبارزه با هنجار شکنی و یا ...
شما می تونید با این روش زیر پست های مخالفین کامنت بگذارید و اونها را وادار به چالش کنید، چند بار این روش را تکرار کنید با بازخورد گرفتن می تونید تجربیات جدیدی به این تجربه اضافه کنید!
✍️ علی ارجمند عین الدین
هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 انتشار نخستین بار
📹 نماهنگ | برای امنیت ملت
👈 تذکر رهبر انقلاب برای قدرشناسی از حافظان امنیت
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در جمع خانوادهی شهدای نیروی انتظامی:
🔹️ [این شهدا] حافظ امنیّتند. دشمن میخواهد #امنیت را از بین ببرد؛ میخواهد همین نقطهی قوّت واضح را از جمهوری اسلامی بگیرد؛ لذا با اینها خیلی دشمنند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | وحدت و دوری از توهین بزرگان اهل سنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سرود تقدیم به عشقمان ، جانمان ، روحمان و قائدمان
امام سیّد علی خامنهای 💞
دامت برکاته
🔴 دارو را تحریم میکنند و اینترنت را تقدیم میکنند.
👆این یعنی جان ایرانی مهم نیست اما پرت کردن حواسش برای رسیدن به اهدافشان خیلی مهم است.
💠بدترین صفت اخلاقی
🔹توی زندگی ما خطرهای بسیاری وجود داره، بعضی از این خطرها ممکنه آدمیزاد رو توی خیلی از فرصتهای زندگیش ناتوان کنه. تا جایی که دیگه کسی نتونه روی اون آدم حتی ذرهای حساب باز کنه و بهش اعتماد کنه.
🔸یکی از چیزهایی که باعث نابودی شخصیت انسان میشه، دروغگوییه.
🔥دروغ و دروغگویی باعث میشه کارهای ارزشمند ما بیارزش بشه. اگه همه بدیها رو توی یه خونه جمع کنی، کلید رسیدن به اونها دروغه.
❗️کسی که دروغ میگه باعث میشه تا باورهای ما نسبت به اعتقادها و ارزشهامون از بین بره. اون بزرگترین سرمایههای ما رو میگیره تا به هدف خودش برسه.
🔱چوپان دروغگو با دروغ گفتن همه رو سر کار گذاشته بود و میخندید، اما به بلای بدی گرفتار شد، میدونید چرا؟ چون دیگه کسی به خاطر دروغهاش به خودش و حرفهاش اعتماد نمیکرد.
دروغگویی باعث میشه تا کمک به دیگران و اعتماد در بین مردم از بین بره.
✅امام علی علیهالسلام میفرمایند: هيچ بندهای مزه ايمان را نمیچشد، مگر اینکه دروغ را ترک كند، چه شوخى باشد و چه جدى؛ ««لاَ يَجِدُ عَبْدٌ طَعْمَ اَلْإِيمَانِ حَتَّى يَتْرُكَ اَلْكَذِبَ هَزْلَهُ وَ جِدَّهُ»[1].
——————
پینوشت: کافی، ج۲، ص۳۴۰.
🕋 شاخصه: گناه گریزی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید محمد مهدی فلاح علیپور
امروز قرارگاه حسینبنعلی علیهالسلام،
ایران 🇮🇷 است...
بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند💪
فرازی از وصیت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
#پروفایل
#ایران
بسم الله...
دوستان با رمز #لبیکیاخامنهای
پروفایل ها رو مزین کنید به پرچم همیشه مقتدر ایران۰
#الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج🇮🇷🤲
امیرعلی رجبی
┅┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┅
هرچه از شهادتت میگذره
چقدر دلتنگ سادگیهایت، مردمی بودنت، عاشقانه بودنت میشوم
حاجی دلتنگ نگاهت هستم
حاجی نگاهی
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
#گزارش_تصویری📸
🔹ویژه برنامه اختتامیه دوازدهم وافتتاحیه ترم سیزدهم مدرسه قرآنی حضرت صاحب الزمان (عج)
✨✨✨✨✨✨
هدایت شده از گل یاس
📖 تقویم شیعه
☀️ فردا : دوشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۱ شمسی
میلادی: Tuesda 10 October 2022
قمری: الثلاثاء ١٣ ربيع الأول ١٤٤٤
🌹 فردا متعلق است به:
🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر یا قاضى الحاجات
👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۴ روز تا میلاد حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۵۳سال قبل هجرت و روز اخلاق و مهرورزی
💐⏳۰۴ روز تا ولادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام موئسس مذهب جعفری (۸۳ه ق)
#لبیک_یا_خامنه_ایی
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
هدایت شده از گل یاس
کته تفسیری صفحه ۵۶۷:
املاء و استدراج:
از آیات قرآن فهمیده می شود که انسانها در برابر انجام گناه، به سه گروه تقسیم می شوند:
یکم: کسانی هستند که پس از انجام گناه، بلافاصله پشیمان می شوند و توبه می کنند. آیه ی 135 سوره ی آل عمران، این افراد را جزء پرهیزکاران برمی شمرد و در مورد آنان می فرماید: «و آنان که چون مرتکب کار زشتی می شوند یا به خودشان ستم می کنند، خدا را یاد می کنند و [از خدا] برای گناهانشان آمرزش می خواهند ـ و چه کسی جز خدا گناهان را می آمرزد؟ ـ و [دیگر] بر کاری که کرده اند، پافشاری نمی کنند؛ در حالی که می دانند [آن کار، نافرمانی خداست].»
گروه دوّم: افرادی هستند که مرتکب گناهان می شوند و توبه نمی کنند و با گفتار یا رفتارشان، دعوت پیامبران را نادیده می گیرند. به فرموده ی آیه ی 94 سوره ی اعراف، خداوند چنین افرادی را در مرحله ی نخست دچار سختی ها و مشکلات می کند تا از کفر و انکارِ خود دست بکشند و در برابر خدا سر فرود آورند.
گروه سوّم: امّا افرادی از گروه دوم هستند که چوب سختی ها و مشکلات نیز بر آنان اثر ندارد و معلّم روزگار هم نمی تواند آنان را تربیت کند. چنین افرادی، به مجازاتی پنهان محکوم می شوند؛ مجازاتی که به ظاهر شیرین و در حقیقت بسیار دردناک است.
بر اساس آیات قرآن، افراد سرکشی که با هیچ پند و موعظه یا سختی و مصیبتی ادب و آگاه نشوند، در نعمتهای مادّی دنیا غرق می شوند؛ چنانکه اشتباهاتشان را به کلی فراموش می کنند و حتّی خود را افراد درستکار و حق به جانبی به حساب می آورند. در این وضعیّت، آنان پیوسته در گرداب کفر و گناه فرو می روند و دلبستگی شان به دنیای زودگذر بیشتر می شود؛ اما ناگهان فرمان خدا یعنی مرگشان فرا می رسد. مرگ، نخستین مجازات آشکار خدا و یکی از بزرگترین عذابهای او برای چنین افرادیست؛ زیرا آنان را از بهشت خیالیشان در دنیا بیرون می کشد و به دوزخی که برای خود ساخته اند، وارد می کند. آیات مورد بحث، در باره ی سوّمین گروه و عذاب آنان در دنیا سخن می گوید. بر اساس این آیات، این افراد دچار عذاب «استدراج و املاء» می شوند. استدراج بدین معناست که شخصی را پله پله پایین بکشند تا سرانجام به پایین ترین مرحله ی شقاوت و بدبختی برسد؛ مانند دانه ای که برای مرغی می پاشند تا قدم به قدم به سوی دام صیاد نزدیک شود. «املاء» نیز به معنای فرصت دادن به کافران و گنهکاران لجوج و سرکش است تا در مدّت عمر، مراحل شقاوت خود را تا به آخر طی کنند و به بدترین وضعیّت ممکن برسند.[1] در حدیثی از امام صادق علیه السلام می خوانیم: «هنگامی که خدا برای بنده ای [به سبب ایمان و توبه کاریاش] خیر و خوبی بخواهد، اگر آن بنده گناهی کند، پس از آن گناه، خدا او را به سختی و گرفتاری دچار میکند و استغفار را به یادش می آورد؛ و اگر خدا برای بنده ای [به سبب لجاجت و سرکشی اش] بدی بخواهد، اگر او گناهی کند، پس از آن گناه، به او نعمتی می دهد تا استغفار را از یاد او ببرد و به آن گناه ادامه دهد، و این معنای سخن خداست که میفرماید: «سنستدرجهم من حیث لا یعلمون.» .»[2]
[1] - معنای املاء و استدراج از تفسیر المیزان، ذیل آیة مورد بحث اقتباس شده است و در نگارش این متن از تفاسیر المیزان و نمونه، ذیل آیة مورد بحث استفاده شده است.
[2] - الکافی، ج2، ص452
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻بیانات رهبر انقلاب در دیدار شهریورماه دستاندرکاران کنگره شهدای ورزشکار منتشر شد
🏆 ورزش قهرمانی، مایه افتخار ملّی
🚨 دام و دانههای زیادی پیش پای قهرمانهای ما گسترده میشود؛ ورزشکارها مراقب آبروی خود، ملّت و کشور باشند
💻 Farsi.Khamenei.ir