♨️حوادث بعد از مرگ
#نهج_البلاغه
📿ثُمَّ أُدْرِجَ فِي أَکْفَانِهِ مُبْلِساً،وَجُذِبَ مُنْقَاداً سَلِساً، ثُمَّ أُلْقِيَ عَلَى الاَْعْوَادِ رَجِيعَ وَصَب، وَ نِضْوَسَقَم، تَحْمِلُهُ حَفَدَةُ الْوِلْدَانِ، وَ حَشَدَةُ الاِْخْوَانِ، إِلَى دَارِ غُرْبَتِهِ، وَ مُنْقَطَعِ زَوْرَتِهِ وَ مُفْرَدِ وَحْشَتِهِ
🟤پس از مرگ او را مأیوس وار در کفن پیچانده، در حالى که تسلیم و آرام است، بر مى دارند، و بر تابوت مى گذارند. خسته و لاغر به سفر آخرت مى رود، که فرزندان و برادران او را به دوش کشیده تا سر منزل غربت، آنجا که دیگر او را نمى بینند، و آنجا که جایگاه وحشت است، پیش مى برند.
✍آرى! نخست، آخرين لباس را بر اندام او مى پوشانند; لباسى که از تشريفات و زرق و برق لباس هاى دنيا - که روزها و گاه هفته ها براى تهيّه آن زحمت مى کشيدند و با بهاى سنگينى تهيّه مى شد - کاملا دور است حرکت دادن او، به وسيله تابوت به سوى آرامگاه هميشگى اش صحنه تکان دهنده ديگرى است. نه از خود اراده اى دارد، نه پيشنهاد و اعتراضى! به هر کجا که ببرندش، تسليم است و در هر جا دفنش کنند، کاملا مطيع! پيکرى که گاهى ماه ها يا سال ها در زير ضربات بيمارى هاى گوناگون فرسوده شده; حتّى در روزهاى بازپسين حياتش توان و قدرت و حرکتى نداشت; تا چه رسد به بعد از مرگش.
📘#خطبه_83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ هر چه اه از دل کشیدم ...
🔸 روی زیباتو ندیدم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ذکر امام زمان و ظهور اگر مسئلهٔ اصلی کسی شد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ چگونه آندلس از دست اسلام رفت؟
♦️امروز مصادف با فتح آندلس به دست مسلمانان است... بازخوانی تاریخی لازم است... مشروبات الکلی، ترویج فحشا و... تمدن هشتصد ساله اسلام در آندلس را نابود کرد.
📖 تقویم شیعه
☀️
شمسی: شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
میلادیSaturdy 12 may 2023
قمری: السبت ۲۲ شوال ۱۴۴۴
🌹 متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا رب العالمین
👈 ۱۰۶۰مرتبه یاغنى بگوید تا غنى گردد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⏳۰۳ روز تا شهادت حضرت امام جعفرصادق علیه السلام(۱۴۸ه ق)
💐⏳۰۸ روز تا میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر (آغاز دهه کرامت)
💐⏳۱۲ روز تا بزرگداشت حضرت صالح بن موسی کاظم علیه السلام
💐⏳۱۳ روز تا بزرگداشت حضرت احمد بن موسی کاظم علیه السلام(شاهچراغ)
💐⏳۱۸ روز تا ولادت با سعادت حضرت امام رضا علیه السلام(۱۴۸ه ق)
🇮🇷⬛️⏳۲۲ روز تا سالروز ارتحال حضرت امام خمینی رحمهالله علیه (۱۳۶۸ه ش)
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۴🌷
زمان قیامت:
جهان هستی، جهانی پر از رمز و راز پیچیده است که برداشته شدن پرده از یک راز و دست یافتن بشـر به پاسخ آن، سؤالات جدیدی را پیش رویش میگذارد. انسانها برای یافتن پاسخ پرسش های خویش، حواس پنجگانه ی خود را به کار می گیرند و سپس با تفکر و تعقّل، به پاسخ مطلوب می رسند. فراتر از این روش معمول، خداوند، اطلاعات و آگاهی هایی به برخی از بندگان خاص خود بخشیده که دیگران از دست یافتن به آن ها ناتوان هستند. آن بندگان خاص، پیامبران و امامان هستند که به خواست خدا، از بسیاری از علوم پوشیده ی هستی آگاهند؛ اما دانش هایی در جهان وجود دارد که حتّی آن افراد خاص نیز از آن بی خبرند. یکی از آن دانش ها، «زمان برپایی قیامت» است. بر اساس آیات قرآن، تنها خدای دانا از هنگام وقوع قیامت آگاه است و او خواسته که هیچ کس از آن مطّلع نشود. ظاهراً در زمان پیامبر، افرادی از آن حضرت در این مورد سؤال می کردند.
این آیه با صراحت بیان می کند که تنها خدا از زمان وقوع قیامت خبر دارد و حتّی پیامبر هم از آن بی اطّلاع است. به فرموده ی این آیه، قیامت، اتّفاقی بسیار هولناک و مهیب است که موجوداتی که در آسمان ها و زمین به سر می برند، از تحمل آن عاجزند. قیامت، ناگهانی فرا می رسد و مانند بسیاری از حوادث جهان، با مقدّمات و حوادث قبلی رخ نمی¬نماید. بر اساس قرآن کریم، یکی از علّت های پنهان بودن زمان قیامت این است که هر کس بنا بر عقل و اختیار خود عمل کند و سرانجام طبق آنچه از روی اختیار انجام داده، پاداش یا کیفر ببیند؛ نه این که چیزی او را به انجام عملی مجبور کند. بی شک اگر زمان قیامت مشخص بود و مردم وقوع آن را نزدیک می یافتند، از روی ترس و ناچاری، راه اطاعت و فرمانبری از خدا را انتخاب می کردند؛ اگر هم روشن می شد که بسیار دور است، غفلت و بی توجّهی به آن، مردم را به گناه و معصیت وا می داشت. برای همین، زمان آن پنهان شده است تا همگان با اختیار کامل خود را برای آن واقعه ی بزرگ و حضور در دادگاه خدا آماده کنند. بر اساس روایات، یکی دیگر از علومی که جز خدا هیچ کس از آن آگاه نیست، «زمان ظهور حضرت مهدی» است. بنا بر فرمایش معصومین، هیچ فردی نمی تواند و حق ندارد زمان مشخّصی را برای ظهور امام زمان مشخّص کند، و هر کس چنین ادعایی داشته باشد، بی شک دروغ گوست.
🟡شركاى اموال ما
#نهج_البلاغه
📿لكُلِّ امْرِيءٍ فِي مَالِهِ شَرِيكَانِ: الْوَارِثُ، وَآلْحَوَادِثُ
🔮 «هر انسانى در اموالش دو شريك دارد: وارثان و حوادث»
🖊اشاره به اينكه افراد بخيل به چه مى انديشند؟ آيا تصور مى كنند اين اموال را با خود مى برند با اينكه از دو حال خارج نيست: يا به وسيله حوادث وپيش آمدهاى روزگار ازقبيل ورشكست شدن در تجارت، ربوده شدن به وسيله سارقان، سيل و آتش سوزى و امثال آن بر باد مى رود و يا در صورت مصون ماندن از حوادث به دست وارث مى رسد. وارثى كه غالبآ دلش به حال صاحب مال نسوخته و آن را تملك مى كند و از آن براى منافع خود و عيش و لذت بهره مى گيرد؛ بى آنكه به فكر صاحب اصلى مال باشد.
📘 #حکمت_335
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاعر و خوشنویسی که اولین وزیر امورخارجه ایران شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #پادکست
🎥آیا "سبک زندگی اسلامی" به معنی بازگشت به ۱۴۰۰ سال پیش است؟!
#امام_زمان
#منبر_کوتاه
#سبک_زندگی_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#کلیپ_تصویری | #فرزند_آوری
📛ده سال دیگر فاتحه ایران خوانده شده.
⁉️آیا ما آینده هولناک ایران را باور کرده ایم؟
✅ رهبر معظم انقلاب: اگر این کشور از جمعیت قابل جوان برخوردار نشود، دشمن بر آن مسلط خواهد شد.
#ایران_جوان_بمان
#محسن_عباسی_ولدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ کاردستی با اَشکال هندسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خبرهای سرکاری را بشناسیم
🔸انتشار و نشر اخبار جعلی این روزها در فضای مجازی بسیار رایج شده است. متأسفانه شناسایی فیکنیوزها (اخبار جعلی) آسان نیست و اغلب کاربران مجازی بهسختی قادر به تشخیص محتوای جعلی از معتبر هستند. بهتر است برای شناسایی اخبار جعلی، با نگاه انتقادی خبرها را بخوانید و مطمئن شوید که خبر از منابع معتبر و مستقل به دست شما رسیده است.
#سواد_رسانه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف تکان دهنده متهم پرونده
#شهیدآرمان_علی_وردی
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۵🌷
رسم ادب:
در تمام اقوام و ملل، مردم بر اساس آداب معاشرت و رسوم خاص خود، از دیگران تشکّر می کنند، و کسی که در برابر لطف دیگران بی تفاوت باشد، فرد بی ادبی محسوب میشود. حتّی بسیاری از حیوانات هم در برابر لطف و محبّت به خود، عکس العمل نشان می دهند. البته روشن است که شیوه و مقدار هر تشکّری، وابسته به نوع و اندازه ی محبت ابرازشده است و هر چه لطف افراد بزرگ تر باشد، سپاس از آنان بیشتر خواهد بود. به راستی اما بزرگ ترین لطف از جانب چه کسی به ما شده و ما از چه کسی محبّت بیشتری دیده ایم؟ پاسخ این سؤال روشن است و تنها به کمی توجّه نیاز دارد.
به خود و اطرافمان نگاه کنیم؛ آیا می توانیم نعمت های خدا را فقط در وجود خود، تا به آخر بشماریم؟ چشم، گوش، زبان، دندان ها، ضربان قلب و گردش خون، دستگاه تنفّس، کلیه ها و تصفیه ی خون، دستگاه گوارش و فرایند جذب و دفع، دست و اعضای آن، پا و قسمت های آن، مغز و جهان پر راز و رمزش، و هزاران نعمتی که فقط در بدن ما وجود دارد تا ما به راحت زندگی کنیم و با جهان اطراف خود ارتباط برقرار کنیم، فقط گوشه ای از نعمت های خدا به ماست که در وجود خود ما قرار دارد. بی شک نعمت های پایان ناپذیری در جهان اطرافمان وجود دارد که ما از شمارش آن ها هم عاجز هستیم. نعمت باد و باران، جاذبه و جوّ زمین، گیاهان و فرایند تصفیه ی هوا توسط آن ها، نعمت خاک و خاصیت پرورش یافتن گیاه در آن، چهارپایان و شیر و گوشت شان، خانه و خانواده، و از همه مهم تر، نعمت پیامبران و امامان که راه سعادت را به ما نشان می دهند و...، جهان اطراف ما را احاطه کرده است. قرآن چنین فرموده که
«اگر نعمت های خدا را بشمارید، نمی توانید شمارش آن را به پایان برسانید» .
در این حال که شمارش نعمت های خدا نیز ناممکن است، انسان به فکر فرو می رود که چگونه می تواند شکر آن ها را به جای آورد. در روایتی از امام صادق می خوانیم:
«خداوند به موسی وحی فرستاد که ای موسی، مرا چنان شکر کن که سزاوار من است. حضرت موسی عرض کرد: پروردگارا، چگونه تو را شکر کنم که سزاوارت باشد؛ در حالی که هر شکری که می کنم، باز هم به وسیله ی نعمت هایی ست که تو به من داده ای [و آن نعمت ها، شکر دیگری می خواهد، و این هرگز پایان نمی پذیرد]؟ خدا فرمود: ای موسی، حالا که متوجّه شدی همه ی این ها از من است، مرا شکر کرده ای.»
«بنده همان به که ز تقصیر خویش
عـذر بـه درگـاه خـدای آورد
ورنــه سـزاوار خـداونــدی اش
کـس نتـوانـد که به جای آورد».
پیشوایان ما بر شکرگزاری از خدا تأکید فراوانی کرده اند. شکر البتّه مراحل متعددی دارد که از مرحله ی قلبی شروع شده، به مرحله ی زبان، و پس از آن به مرحله ی عمل می رسد. انسان با دیدن نعمت های الهی، آن ها را از خدا می شمرد و او را با زبان خود سپاس می گوید. بر اساس روایات، بهترین نوع سپاسگزاریِ زبانی، گفتن ذکر «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است. پس از این مرحله، انسان در عمل و با فرمان برداری از خدا و ترک نافرمانی او، از خدا تشکّر می کند. امام صادق فرموده است:
«شکر نعمت، دوری از گناهان است، و کامل ترین نوع شکر، گفتن «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مثل آن شیشه که در همهمه باد شکست
ناگهان باز دلم یاد تو افتاد، شکست..
حاجی نگاهی هم به سربازانت داشته باش
دلتنگ نگاهت
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْفَرَجَهُم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺
📺 کلیپ بسیار دوست داشتنی...
👌 فقط باید ببینید
May 11
سلام
توضیحاتی پیرامون نحوهی برگزاری مرحله غیرحضوری مسابقات قرآن کریم؛
۱. خادمین قرآن در ادارات میزبان در حال جمعبندی و دسته بندی لیست اسامی متسابقین هستند که بدلیل استقبال خوب عزیزان قدری طول کشیده و به محض اتمام اطلاع رسانی دقیق انجام خواهد شد.
۲. برخی رشته ها بدلیل اینکه تعداد متسابقین کمتر از بیست نفر میباشند مرحله غیرحضوری را نخواهند داشت و بصورت مستقیم به مرحله حضوری که در تاریخ های هفتم تا نهم تیرماه برگزار خواهد شد معرفی می شوند.
۳. روز و ساعت آزمون غیرحضوری بصورت دقیق برای هر یک از شرکت کنندگان محترم معین و اطلاع رسانی خواهد شد.
۴. در رشته هایی که تعداد شرکت کنندگان زیاد میباشد بنا به تشخیص تیم های داوری، ممکن است دو بار آزمون غیرحضوری انجام شود. (بعنوان مثال اگر در رشته ای مثلا ۱۰۰ نفر شرکت کننده باشد یک مرحله داوران ۴۰ نفر را انتخاب نمایند و مجدد از آن ۴۰ نفر آزمون غیرحضوری بگیرند و بیست نفر را برای مرحله حضوری مشخص کنند.)
قابل توجه شرکت کنندگان محترم در مسابقات قرآن کریم گروه دختران
به میزبانی اداره محترم شفا
رشته های قرائت تحقیق، حفظ ۵ ، ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و کل قرآن کریم به دلیل اینکه تعداد شرکت کنندگان در آن رشته ها، کمتر از بیست نفر میباشند بصورت مستقیم به مرحله حضوری که انشاءالله روز پنجشنبه هشتم تیرماه برگزار خواهد شد معرفی گردیدند.
توجه: شرکت کنندگان محترم رشته های ترتیل و حفظ ۳ جزء میبایستی در مرحله مقدماتی (غیرحضوری) شرکت نمایند که زمان برگزاری آزمون بشرح فایل زیر میباشد:
👇👇👇