🌹 تقویم شیعه🌹
شمسی: پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ هجری شمسی
میلادی:Thursday 02 november 2023
قمری: الخميس ۱۷ ربیع الثانی ۱٤٤۵
🌹 متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علی العسكری عليهما السّلام
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه ذکر لا اله الا الله الملک الحق المبین
👈۳۰۸ مرتبه یا رزاق بگوید تا روزى اش فراوان شود.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۱۷ روز مانده تا سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار
◼️⏳۲۵ روز تا سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها(۱۱ه ق )به روایتی
💐⏳۲۷ روز تا سالروز ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام به روایتی (۳۸ه ق)
#طوفان_الاقصی
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
نکته تفسیری صفحه ۳۴۷:
سه نعمت بزرگ:
اگر برای چند دقیقه چشمان خود را ببندیم و گوش هایمان را بگیریم و در حالی که نه چیزی را می بینیم و نه می شنویم، به کارهای روزانه مان ادامه دهیم، ما در این لحظات، دنیای تاریک و ساکتی را تجربه می کنیم، از اتّفاقات اطرافمان ناآگاه می مانیم، از اخبار و حوادث جدید بی اطّلاع می شویم، تغییرات محیط اطرافمان را نمی بینیم، و خلاصه، در جهانِ بی خبری به سر می بریم! به راستی یکی از تفاوت های مهم ما با گیاهان و جمادات، داشتن گوش و چشم است. ما با چشم هایمان، جهان را می بینیم و از مناظر زیبای آن لذّت می بریم. چهره های متفاوت را از یکدیگر تشخیص می دهیم و می توانیم اشکال گوناگون را از هم بشناسیم. همچنین با گوش هایمان صداهای متفاوت را می شنویم؛ از بسیاری از خطرات آگاه می شویم، و از همه مهم تر، می-توانیم سخنان انسان های دیگر را بشنویم و با آنان سخن بگوییم. امّا فراتر از این ها، ما قدرتی داریم که دیگر جانداران از آن بی بهرهاند؛ آن نیروی ارزشمند، قدرت اندیشه است که به انسان ها کمک می کند مسائل را تجزیه و تحلیل کنند، از چند مطلب به هم پیوسته نتیجه بگیرند، رازها و رمزهای جهان را کشف کنند و به اختراعات مهم دست یابند. در واقع، قدرت شنوایی و بینایی، ابزار ما برای شناخت جهان مادّی اند، و قدرت عقل و اندیشه، ابزار ما برای تجزیه و تحلیلِ یافته هایمان از راه چشم و گوش. همچنین مسائل ذهنی محض نیز با عقل بررسی می شود؛ مسائلی مانند ریاضیات و فلسفه. به هر حال، این سه نیرو، یعنی دیدن، شنیدن و اندیشیدن، سه نعمت بسیار بزرگ خدا به ما انسان هاست که به زندگیِ انسانیِ ما معنا و مفهوم بخشیده است. خدای مهربان در این آیات به بندگانش این سه نعمت مهم را یادآوری فرموده، از آنان گله می کند که چرا شکر این نعمت ها را بسیار اندک به جا می آورند.
البتّه شکر، مراحل متعددی دارد که آسان ترین آن ها، مرحلهی زبانی، و والاترین آن ها، مرحلهی عملی است؛ یعنی انسان در عمل، نعمت های خدا را در مسیری به کار بندد که خدا می پسندد و برای آن، چنین نعمتی را به انسان بخشیده است. به راستی، شکر نعمت گوش و چشم و دل چیست و این نعمت ها چه حقّی بر انسان دارند؟ آیا اگر ما پنجرهی چشم را به هر صحنه ای بگشاییم و دریچهی گوش را به هر صدایی باز کنیم و هر دزد و راهزنی را به خانهی قلبمان راه دهیم، به این نعمت های مهم کم لطفی نکرده ایم؟ پیشوای چهارم ما فرموده است: «حق گوش این است که آن را پاک نگاه داری و راهی به دل و جانت قرار دهی که فقط سخنان خوب از آن عبور کند تا بدین وسیله در قلبت خوبی ایجاد کنی یا خلق وخوی پسندیده ای به دست آوری؛ زیرا گوش، دریچه ای است که سخن از راه آن به دل می رسد و با آن، انواع و اقسام معانی خوب و بد به آن راه می یابد ... امّا حق چشم این است که از آنچه بر تو حلال نیست، آن را بپوشانی و آن را از این سو و آن سو نگریستن بازداری؛ مگر اینکه به جایی باشد که عبرتی در آن وجود داشته باشد که باید با چشم به آن بنگری و از روی علم و آگاهی از آن بهره گیری؛ زیرا چشم، دریچهی عبرت آموزی است.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نهج_البلاغه
◽️ لِسَائِلٍ سَأَلَهُ عَنْ مُعْضِلَةٍ سَلْ تَفَقُّهاً وَ لَا تَسْأَلْ تَعَنُّتاً فَإِنَّ الْجَاهِلَ الْمُتَعَلِّمَ شَبِيهٌ بِالْعَالِمِ وَ إِنَّ الْعَالِمَ الْمُتَعَسِّفَ شَبِيهٌ بِالْجَاهِلِ الْمُتَعَنِّتِ
🌖 (شخصی مسئله پیچیده ای سوال كرد) فرمود: برای فهمیدن بپرس، نه برای آزار دادن، كه نادان آموزش گیرنده، همانند داناست، و همانا دانای بی انصاف چون نادان بهانه جو است.
📚 #حکمت_320
۱۱ آبان ماه سالروز شهادت شهید #طیب_حاج_رضایی ملقب به حر انقلاب که به روز شهرستان آوج(پایتخت جوانمردی) نام گذاری شده را گرامی می داریم.
طیب در ابتدای جوانی در زورخانه ها به ورزش می پرداخت و بعدها از بارفروشان بزرگ میدان میوه و تره بار شوش بود.
وی در عاشورای سال ۱۳۴۲ به طرفداری از روحانیت پرداخت و با نصب تصاویر امام خمینی بر روی عَلَم های دسته عزاداری باعث خشم حکومت شد.
وی در قیام ۱۵ خرداد میدان میوه را تعطیل کرد و نقش مهمی در شرکت مردم در تظاهرات داشت.
چند روز بعد دستگیر و بعد از چند ماه زندانی شدن ، در ۱۱ آبان ماه ۱۳۴۲ تیرباران و به شهادت رسید.
امام خمینی با حضور بر سر مزار شهید طیب در شاه عبدالعظیم یک جمله فرمودند: «طیب! تو عاقبت به خیر شدی، دعا کن خمینی هم عاقبت به خیر شود».
همچنین مقام معظم رهبری درباره طیب حاج رضایی در دیدار خانواده این شهید فرمودند:
« یکی از بالاترین و با فضیلتترین شهادتها ، شهادتی است که پدر شما و مرحوم طیب به آن شهید شدند »
روحش شاد و یادش گرامی با ذکر #فاتحه و #صلوات
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
چرا تنبیه موثر نیست؟
با تنبیه، بدرفتاری کودک تنها از دید تنبیهکننده مخفی میشود ولی در مجموعه رفتاری کودک باقی مانده و خاموش نمیشود. در تنبیه به کودک میگوییم چکار نکند در حالی که باید به او آموزش دهیم چکار کند.
والدین مجبور میشوند شدت تنبیه را به مرور افزایش دهند که به تدریج منجر به انزجار کودک از والدش میشود. با تنبیه، والدین نیز تنبیه خواهند شد چرا که خشم کودک برانگیخته میشود.
تنبیه آموزش پرخاشگری به کودک است. تنبیه به خصوص تنبیههای جسمی هیچوقت فراموش نمیشوند.
طراح طوفان کیست؟
🔺محمد ضیف، فرمانده گردانهای عزالدین قسام و تحت تعقیبترین مرد در فهرست دستگاههای امنیتی اسرائیل کسی که دشمن شماره یک صهیونیستها به شمار میرود و گفته میشود که طراح اصلی و مغز متفکر حملات غافلگیرکننده طوفانالاقصی است
📌اسرائیل دست کم ۷ بار برای به کشتن محمّد ضیف تلاش کرده
#قیام_مظلوم
#طوفان_الأقصى
استادپورحاتم،جلب محبت همسر.mp3
6.27M
چطور مثل دوران اول زندگی بشیم
🔰اگر این سوال شما هم هست حتما صوت رو گوش کنید
✅از دست همسرم خسته شدم اصلا محبت کردن بلد نیست اصلا دل بردن بلد نیست ادم سردو بی روحی هست
✅ مثل سالهای اول هم رو دوست نداریم
•❀🕊◍⃟♥️
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
مسابقه 📢 مسابقه 📢
تسخیر لانهٔ جاسوسی آمریکا در یوم الله١٣ آبان ۵٨ یکی از بزرگترین رویدادهای این روز است.
✅مسابقه ای ویژهٔ نسل فهمیده 👇👇👇
( من از آمریکا متنفرم چون .... )
┄┅═══✼🍃🇮🇷🍃✼═══┅┄
1⃣ به تعدادی از بهترین پاسخها جوایز ارزنده ای اهدا می گردد.
2⃣ پاسخ ها (کتبی، شعر ، پادکست و...) تا روز 13 آبان ارسال گردد.
3⃣ تولیدات و آثاری که بصورت گفتاری، فیلم و... تهیه می شود از طریق ایتا به مدیر کانال ارسال گردد. لطفا هنگام ارسال آثار خود را معرفی کرده و محل کار سرپرست را اعلام نمایید در غیر این صورت ثبت نخواهد شد.