#مجردها_بدانند
آسان گرفتن در ازدواج یعنی،
معیارهایی که ربطی به خوشبختی و بدبختی ندارن، بذاریم کنار. نه اینکه هر کسی رو که به دلمون نشست، سریع و راحت و بدون تفکر و تحقیق انتخاب کنیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_آقا
💐 سلام برتو ای حضرت بقیهالله و حجت حق بر زمین ...
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
#صبح_جمعه
#انتظار
#امام_زمان
بد_اخلاقی_با_زن_و_بچه_خود_و_فشار.mp3
2.68M
🎧بداخلاقی با خانواده و فشار قبر
🎙️حجت الاسلام #دانشمند
جمعبندی کمیسیون انرژی از دلیل قطعی برق پاییز
🔹سخنگوی کمیسیون انرژی: کمیسیون انرژی در روزهای گذشته چندین جلسه مفصل با مسئولان از دستگاههای مختلف داشت و نتایج این جلسات مشخص شده است.
🔹تامین سوخت نیروگاهی از شهریور دلیل قطعی برق است و از طرفی اجرانکردن مصوبات شورایعالی امنیت ملی پس از روی کارآمدن دولت چهاردهم از جمله مصوبۀ مهر و آبان زمینۀ تشدید قطعیها را فراهم کرد.
🔹آنچه عامل قطعی برق است، مصرفنکردن مازوت در آبان و آذر با وجود مصوبات شورایعالی امنیت ملی با قید فک پلمپ و مدیریتنکردن سوخت نیروگاهی پس از شهریور است.
🔹علت قطعیهای پاییزه روشن است و نباید با دلایل واهی آن را به گردن دولت قبل انداخت.
🔸رسانه وزارت نفت بهتازگی مصاحبهای از سخنگوی کمیسیون انرژی منتشر کرده که در آن قید شده بود مصرفنکردن مازوت طبق مصوبۀ شعام در تابستان عامل قطعی برق است.
📖 تقویم شیعه
شمسی: شنبه ۰۸ دیماه ۱۴۰۳ هجری شمسی
میلادیSaturday 28 december 2024
قمری: السبت ۲۶ جمادی الثانیه ۱۴۴۶ هجری قمری
🌹 متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
📿 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا رب العالمین
👈 ۱۰۶۰مرتبه یاغنى بگوید تا غنى گردد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
🇮🇷روز صنعت پتروشیمی
🗓 روز شمار تقویم:
💐⏳۰۵ رور تا سالروز ولادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۵۷ه ق)
⬛️⏳۰۷ روز تا سالروز شهادت حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام (۲۵۴ه ق)
💐⏳۱۴ روز تا سالروز ولادت حضرت امام محمدتقی جوادالائمه علیه السلام (۱۹۵ه ق)
💐⏳۱۷ روز تا ولادت حضرت امیرالمؤمنین علی عليه السّلام (۲۳سال قبل هجرت )
◼️⏳۱۹ روز تا سالروز رحلت حضرت زینب کبری سلام الله علیها (۶۲ه ق)
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۲🌷
🌸 زمانی که هشدارها تأثیر نکند:
خداوند در آیات قبل به سرگذشت برخی از پیامبران خود و برخورد نامناسب مردم قومشان با آنان اشاره کرد و سرانجامِ دردناک آن اقوامِ نگون بخت را بیان فرمود. در این آیه و آیه ی بعد، قانونی عمومی که در میان تمام اقوام جریان داشته و دارد، توضیح داده شده است؛ اصلی که اگر در آن بیندیشیم، پرده از حقایق مهمی که در زندگی مردم وجود دارد، برداشته می شود و راز بسیاری از مشکلات از پرده بیرون می افتد؛ این راز که خداوند در برابر انکار مردم و مخالفت آنان با دستورهای او و توصیه های پیامبرانش، ابتدا ایشان را با مشکلات و سختی هایی گرفتار میکند.
مردم تا زمانی که در ناز و نعمت به سر می برند، کمتر گوش شنوا و آمادگی برای پذیرش حق دارند؛ امّا هنگامی که مشکلات و سختی ها سراغشان می آید، متوجه ناتوانی خود می شوند و ناخودآگاه به درگاه نیروی برتری که امور جهان را اداره می کند، رو می آورند. در حقیقت، این مشکلات، لطف خدا هستند که ظاهری تلخ ولی باطنی شیرین دارند و باعث می شوند که مردم، دست از گناه و معصیت بردارند و در جاده ی بندگی خدا قدم بگذارند. پیامبر حکیم ما در این باره فرموده است:
«اگر سه چیز نبود، انسان ها [در برابر خدا] سر فرود نمی آوردند؛ بیماری، مرگ و فقر.»
بسیاری از این مشکلات حتّی برای انسان های خوب و باایمان نیز مفید است؛ زیرا ممکن است آنان هم در زندگی خود دچار اشتباهاتی شده باشند. خدا، بدین وسیله، اشتباهاتشان را به ایشان یادآوری می کند، یا گناه آنان را در همین دنیا کیفر می دهد تا آنان با عذاب سخت قیامت مجازات نشوند. گاهی امّا این هشدارها هم مؤثّر نمی افتد و انسان-های کافر و گنهکار را از خواب غفلت بیدار نمی کند؛ بلکه آنان با بی توجّهی از کنارش می گذرند و آن را به حساب «بازی روزگار» می گذارند که گذشتگانشان نیز دچار آن می شدند! در این هنگام، سختی ها کنار می رود و جای خود را به رفاه و آسایش می دهد؛ رفاه و آسایشی که مقدمه ی عذاب خداست! در آن حال، خوابِ غفلتِ مردم عمیق تر می شود و به هیچ وجه دیگر هشدارهای پیامبران را نمی شنوند. تا اینکه ناگاه بانگ مرگ، خواب آنان را درهم می شکند و ایشان را بیدار می کند؛ ولی دیگر فرصت توبه از کف رفته و هلاکت ابدی دامنگیرشان شده است. این قانون، به سنّت «املاء و استدراج» (فرصت دادن و درجه به درجه به هلاکت رساندن) معروف است. در روایتی از پیامبر میخوانیم:
«اگر دیدی خدا پس از گناهان کسی به او نعمت داده، بدان که این استدراج است.»
در روایت دیگری از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «ای فرزند آدم، اگر دیدی پروردگارِ پاکت پی درپی به تو نعمت می بخشد، در حالی که تو او را معصیت می کنی، از او بترس [زیرا تو را با املاء و استدراج، مجازات می¬کند].»