کلیپ: ریحانه حیدری نظری، زهرا صالحی، زهرا ملایری، ارشیا الماسی، نفیسه بیرامی، نیایش میرانیان، نازنین زهرا عموریزی، علی اکبر جعفری، عارفه صادقی، ابوالفضل ملایری
نقاشی: ریحانه سرفراز، امیرحسین پارسایی، فاطمه زهرا مختاری، کوثر نصیری، حسنا اسکندری، کیمیا غلامیان
هدایت شده از گل یاس
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۱
میلادی:Wednesday 07september 2022
قمری: الأربعاء ١٠ صفر ١٤٤٤
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۰ روز تا اربعین حسینی
⬛️⌛️۱۸ روز تا شهادت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۰۱ ه ق)
⬛️⌛️۱۸ روز تا شهادت حضرت امام حسن مجتبی
علیه السلام (۵۰ ه ق)
⬛️⌛️۲۰ روز تا شهادت حضرت امام رضا علیه السلام (۲۰۳ ه ق)
⬛️⌛️۲۱ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به روایتی
⬛️⌛️۲۵ روز تا شهادت حضرت سکینه خاتون سلام الله علیها (۱۱۷ ه ق)
⬛️⌛️۲۸ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف (۲۶۰ ه ق')
هدایت شده از گل یاس
صفحه ۵۳۴ مصحف شریف
انتهای سوره مبارکه الرحمن و ابتدای سوره واقعه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
4_5861714852401121767.mp3
1.95M
🔸ترتیل صفحه 534 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
نکته تفسیری صفحه ۵۳۴:
و هنگامی که شما سه گروه می شوید:
محتوای اصلی سوره ی واقعه، در باره ی قیامت است؛ حوادث پیش از آن، وضعیّت انسان ها در آن، تقسیم شدن آن ها به سه گروه متفاوت، و بیان فرجام هر یک از این سه گروه. بر اساس آیات مورد بحث، تمام انسان ها از ابتدای دنیا تا پایان آن ـ که شاید دهها میلیارد نفر شوند ـ در آخرت به سه گروه کلّی تقسیم می شوند: نخستین گروه، «اصحاب المیمنه» هستند؛ افراد خوشبخت و سعادتمندی که نامه ی عملشان به دست راستشان داده می شود. بر اساس آیات 39 و 40 همین سوره، گروه پرشماری از امّت های گذشته و گروه پرشماری از امّت اسلامی، جزء «اصحاب المیمنه» هستند. به گفته ی برخی از مفسّران، اصحاب یمین، افراد باایمانی هستند که ایمانشان را تا پایان عمر حفظ می کنند، و اگر گاهی مرتکب برخی اشتباهات شده باشند، در قیامت، مشمول عفو الهی قرار خواهند گرفت. گروه دوّم ، «اصحاب المشئمه» هستند؛ افراد نگون بخت و بیچاره ای که نامه ی عملشان به دست چپشان داده می شود و برای گناهان فراوان و زندگی کفرآمیزشان، به کیفر ابدی در آتش دوزخ محکوم می شوند. آیات این سوره در باره ی شمار این افراد سخنی به میان نیاورده است؛ ولی از آیات دیگر قرآن فهمیده می-شود که بسیاری از انسان ها و جنّیان، از این گروه هستند. گروه سوّم، «اَلسّابِقونَ السّابِقون» هستند؛ افراد ممتازی که در دنیا برای انجام کارهای خیر از دیگران سبقت می گیرند، و در آخرت، برای رسیدن به بهشت و آمرزش الهی، از همگان پیشی خواهند گرفت و از همگان به لطف و رحمت خدا نزدیک تر خواهند بود.
به فرموده ی آیات 13 و 14، شمار فراوانی از این گروه، از امّت های گذشته بوده اند، و تنها اندکی از آنان، از امّت اسلامی هستند. برای ما به درستی روشن نیست که از میان مؤمنان امّت های گذشته و این امّت، چه کسانی جزء این گروه هستند؛ امّا همین که 123,999 نفر از پیامبران معصوم، از امّت های گذشته بوده اند و تنها 14 نفر از معصومین از این امّت هستند، می تواند در فهم معنای آیات 13 و 14 این سوره به ما کمک کند. به هر حال، این گروه، بهترین انسان های تاریخ هستند. در روایات فراوانی می خوانیم که امیر مؤمنان علی و پیروان آن حضرت، جزء این گروه هستند. البتّه پیروی از امام علی، نشانه های فراوانی دارد و هر کس نمی تواند به آسانی خود را پیرو حقیقی آن حضرت برشمرد. در حدیثی از پیامبر نقل شده است: «آیا می دانید چه کسانی در روز قیامت به سایه ی لطف و آمرزش خدا می شتابند؟... کسانی که وقتی حق به آن ها عرضه شود، آن را می پذیرند، و هنگامی که حق را از آن ها بخواهند، با کمال میل آن را در اختیار دیگران می گذارند، و در باره ی مردم همان طور قضاوت می کنند که در بارهی خودشان قضاوت می کنند.»
هدایت شده از گل یاس
عزیزان محترم کانال، انشاالله عازم کربلاییم، لطفا حلال بفرمایید
هدایت شده از گل یاس
4_5863787938625619660.mp3
2.15M
🔸ترتیل صفحه 535 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۳۵🌷
گستره ای خالی از هر سخن نادرست:
جهان آخرت، جهانی بسیار وسیع تر از دنیا است و ما نمی توانیم تصوّر دقیقی از آن داشته باشیم. شاید بتوان نسبت دنیا به آخرت را به نسبت عالم جنینی به دنیا تشبیه کرد. قرآن در مورد نعمت های بهشت فرموده است: «هیچ کس نمی داند چه پاداش هایی که چشم را روشن می کند، در انتظار اوست.»
یا در حدیثی از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «تمام چیزهای دنیا، شنیدنش بزرگ تر از دیدنش است، و تمام چیزهای آخرت، دیدنش بزرگ تر از شنیدنش است.» از این رو، قرآن، توصیفی در حدّ فهم و درک ما از بهشت ارایه کرده، و در آیات 12 تا 37 این سوره نیز وضعیّت مقرّبان را در بهشت وصف کرده است. در میان نعمت های فراوانی که این آیات برای مقرّبان برمی شمرد، یک نعمت معنوی بزرگ قرار دارد که با وجود آن، طعم نعمت های دیگر در کام اهل بهشت شیرین می شود. به فرموده ی آیات 25 و 26، بهشتیان هیچ گونه سخن زشت و بیهوده ای نمی شنوند و هیچ گاه کسی به آنان تهمت نمی زند. آری، آنان در جایی به سر می برند که نه دروغ و تهمت وجود دارد و نه مسخره کردن و غیبت؛ نه سخنان نیشدار هست و نه حرف های گوش خراش. در آن مکان روحانی، کلمات زشت و دور از ادب، جایی ندارد و حتّی سخنان بیهوده و بی فایده به گوش کسی نمی رسد. اگر درست فکر کنیم، بیشترین ناراحتی ما در زندگی دنیا، از همین سخنان زشت و بیهوده و گناه آلود، همچنین از تهمت ها و غیبت ها و زخم زبان هاست. در بهشت امّا خبری از این سخنان نیست و فقط سخنانی سرشار از خوبی و سلامت و مهرورزی در میان بهشتیان رد و بدل می شود (اِلّا قیلاً سَلاماً سَلاما)؛ سخنانی مانند سلام و درود خدا بر بهشتیان، سلام و درود فرشتگان بر آنان، و سلام و درود آن ها به یکدیگر.
به راستی اگر تمامی پیروان قرآن، زبان خود را از سخنان زشت و بیهوده و تهمت و زخم زبان حفظ کنند، محیط خانواده ها و مدارس و دانشگاه ها، و محیط های کاری، چقدر گرم تر و بانشاط تر می شود! در روایتی می خوانیم که مرد بیابان نشینی به پیامبر عرض کرد: ای پیامبر خدا، مرا به کاری راهنمایی کن که با انجام آن، وارد بهشت شوم، پیامبر فرمود: «به افراد گرسنه، غذا، و به افراد تشنه آب بده؛ امر به معروف و نهی از منکر کن، و اگر نمی توانی تمام این کارها را انجام دهی، [دست کم] زبانت را از هر سخنی به جز سخنان نیکو حفظ کن؛ زیرا بدین وسیله می توانی بر شیطان پیروز شوی.» ما نیز با عمل به این دستور پیامبر می توانیم خود را در جهان آخرت به بهشت برسانیم، و در دنیا نیز بهشت کوچکی را در خانه و محیط زندگی خود بنیان نهیم.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#منبر_تصویری
سخنران : حجتالاسلام #فرحزاذ
صدای آرام بخش قلب پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم....
هدایت شده از گل یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشایة الاربعین ...
به نیابت از اهلبیت علیهاالسلام
به نیابت از پیامبران الهی
به نیابت از شهدا
به نیابت از تمام التماس دعاگویان
و اعضای محترم کانال
نائب الزیاره ایم و دعاگو
به شرط لیاقت
هدایت شده از گل یاس
4_5866039738439305212.mp3
985.1K
🔸ترتیل صفحه ۵۳۶ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - سه گاه - رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
4_5873000776619525677.mp3
1.83M
🔸ترتیل صفحه 537 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه - صبا - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
هدایت شده از گل یاس
نکته تفسیری صفحه ۵۳۷
قرآن و پاکی ظاهر و باطن:
به فرموده ی آیه ۷۹ سوره واقعه، فقط افراد پاکیزه می توانند با قرآن تماس پیدا کنند. البتّه پاکیزگی و تماس با قرآن، دو نوع است؛ جسمی و روحی. در صورتی که پاکیزگی مادّی را در نظر بگیریم، معنای آیه این است که فقط کسانی میتوانند به خط قرآن دست بزنند که وضو داشته باشند، و لمس کردن بدون وضوی خط قرآن، حرام است. اگر امّا پاکیزگی روحی را مورد توجّه قرار دهیم، معنای آیه این است که درک عمیق آیات قرآن و اثرپذیری از آن، تنها برای کسانی ممکن است که از گناهان و زشتیهای روحی پاک باشند و دل و جانی نورانی و پاکیزه داشته باشند. به این نکته، در آیات دیگری از قرآن نیز اشاره شده است:
در آیه ی 2 سورهی بقره میخوانیم که قرآن، مایه ی هدایت افراد پرهیزکار است؛ و نیز آیه ی 82 سوره اسراء میفرماید که قرآن، روح و جان افراد باایمان را شفا میبخشد و برایشان رحمت است؛ ولی افراد ستمگر، بهره ای جز تباهی و زیان از قرآن ندارند. آری، قرآن در اختیار همه ی مردم قرار دارد؛ ولی کسانی می توانند از آن بهره برند که بدون لجاجت و برای یافتن حقیقت، سراغ آن میآیند؛ بی شک چنین افرادی به وسیله ی نور قرآن، راه سعادت را پیدا می کنند و به سرمنزل مقصود میرسند.
در آیات 15 و 16 سوره ی مائده میخوانیم: «به راستی از سوی خدا نور و کتابی روشنگر نزدتان آمده است که خداوند افرادی را که از خشنودی خدا پیروی کنند، به وسیله ی آن، به راههای سلامت و امنیت هدایت می کند و آنان را به فرمان خود از تاریکی خارج کرده، به نور میرساند و به راه راست هدایت می فرماید.» البتّه هر قدر که پاکی جان انسان بیشتر باشد، بهره ی او از قرآن بیشتر است. از این رو کسانی از قرآن بهره ی کامل می برند که کاملاً پاک و معصوم باشند؛ افرادی که به فرموده ی آیه ی 33 سوره ی احزاب، از هر پلیدی و بدی به کلی پاک شده اند. در آن آیه میخوانیم که خدا به اهلبیت می فرماید:
«خداوند میخواهد که فقط از شما اهلبیت هر نوع بدی را بزداید و شما را کامل پاک کند.»
آنان، چهارده نور پاک هستند که با قرآن کاملاً آشنا هستند و هیچ نکته ای نزدشان پوشیده و مبهم نیست. از این رو برای بهره بردن کامل از قرآن باید علاوه بر دقّت در آیات آن، به امامان معصوم و سخنان گهربارشان مراجعه کنیم و از درک صحیح آنان از قرآن بهره ببریم. پیامبر گرامیمان نیز در حدیث معروف ثقلین، به چنگ زدن به هر دو گوهر قرآن و اهلبیت توصیه کرده و تأکید فرموده که این دو منبع نورانی، هیچگاه از یکدیگر جدا نخواهند شد.
May 11
هدایت شده از گل یاس
سلام علیکم خدمت عزیزان عضو کانال، بابت این چند روز غیبت عذرخواهی می کنیم.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱
میلادی:Sunday 18 september 2022
قمری: الأحد، ٢١ صفر ۱۴۴۴
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
🇮🇷روز شعر و ادب فارسی ، روز بزرگداشت استاد سید محمد حسین شهریار
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۷ روز تا شهادت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۰۱ ه ق)
⬛️⌛️۰۷ روز تا شهادت حضرت امام حسن مجتبی
علیه السلام (۵۰ ه ق)
⬛️⌛️۰۹ روز تا شهادت حضرت امام رضا علیه السلام (۲۰۳ ه ق)
⬛️⌛️۱۰ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به روایتی
⬛️⌛️۱۴ روز تا شهادت حضرت سکینه خاتون سلام الله علیها (۱۱۷ ه ق)
⬛️⌛️۱٧ روز تا شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف (۲۶۰ ه ق')
هدایت شده از گل یاس
4_5899955471678178921.mp3
1.67M
🔸ترتیل صفحه 545 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۵🌷
دوستی با دشمن؛ هرگز!:
حتماً شنیده اید که «دشمن دوست تو، دشمن توست». همه ی ما، خدا و پیامبر او را دوست داریم و به ایشان عشق می ورزیم. از سوی دیگر میدانیم که برخی از مردم، از سر لجاجت و هواپرستی، با خدا و پیامبر مخالفت میکنند و دشمنی می ورزند. امیدواریم چنین افرادی در میان خانواده و بستگان ما نباشند؛ ولی هر کس مختار آفریده شده و می تواند راه بد را انتخاب کند. از این رو ممکن است گاهی در میان خانواده و بستگان ما نیز افرادی یافت شوند که خدای نکرده با خدا، پیامبر و امامان مخالف باشند. خدای بزرگ که بیش از هر کس به نیکی و محبّت به پدر و مادر، خانواده و بستگان توصیه کرده است، در این آیه و آیات دیگری از قرآن بیان فرموده که دوستی با دشمنان خدا، به هیچ وجه جایز نیست و نوعی دشمنی با او محسوب می شود؛ حتّی اگر این افراد، یکی از بستگان نزدیک ما مانند پدر، برادر، فرزند و... باشند. البتّه این عمل، یکی از آزمون های سخت خداست که انسان با یکی از بستگان مورد علاقهاش، قطع رابطه ی دوستی کند؛ امّا به فرموده ی این آیه، سربلند شدن از این آزمون مهم، پنج پاداش بسیار ارزنده دارد:
استوار شدن ایمان در دل، تأیید و نیرومند شدن از سوی خدا و توجّه خاص او، وارد شدن در بهشتِ پرنعمت، رسیدن به خشنودی خدا، و قرار گرفتن در زمرهی لشکریان پیروز او.
پیشوایان ما نیز تأکید فراوانی بر «دوست داشتن برای خدا و دشمن داشتن برای خدا» کرده اند و گفته اند که منشأ اصلی دوستی ها و دشمنی های انسان باید انگیزه های الهی باشد، و نه انگیزه های فردی و مادّی. در روایتی می خوانیم که روزی پیامبر به اصحاب خود فرمود: کدام یک از دستگیره های ایمان، محکم تر است؟ عرض کردند: خدا و پیامبرش بهتر می دانند. در این هنگام برخی گفتند: نماز. بعضی گفتند: زکات. گروهی گفتند: روزه. جمعی گفتند: حج و عمره. برخی نیز گفتند: جهاد. پیامبر فرمود: تمام چیزهایی که گفتید، خوبی هایی دارند؛ ولی پاسخ سؤال من نیستند. محکم ترین دستگیره های ایمان، دوست داشتن در راه خدا و دشمن داشتن در راه خدا و ایجاد رابطه ی دوستی با دوستان خدا و قطع رابطه با دشمنان خداست . البته باید بدانیم که به فرموده ی قرآن ، فرزندان حق بی احترامی به پدر و مادر خویش را ندارند؛ حتّی اگر کافر و دشمن خدا باشند. در این صورت، وظیفه ی ما این است که ضمن بیزاری قلبی از رفتار آنان، با ایشان برخورد مناسب و نشست و برخاست محترمانه داشته باشیم.
#نهج_البلاغه
⚪️والشُّكْرُ زِينَةُ الْغِنَى
💎شكر و سپاسگزارى، زينت توانگرى است»
✍️ثروتمندان و اغنيا اگر شكر توانگرى را به جا آورند، نه تنها شكر لفظى بلكه شكر عملى را نيز انجام دهند و از آنچه خدا به آنها داده به نيازمندان ببخشند وكارهاى خير انجام دهند و باقيات و صالحاتى از خود به يادگار بگذارند، بهترين زينت را دارند؛ اما اگر ثروتمند بخيل و ممسك و خسيس بود لكه ننگى بر دامان او مى نشيند و در نظرها زشت و نازيبا جلوه مى كند.
📘#حکمت_340
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | شهریار دورانها
🔺️ رهبرانقلاب: در همان اوقاتیکه عزاداری و شعرخوانی برای #امام_حسین(ع) ممنوع بود؛شهريار ميگويد:
بجز از علی که آرد پسری ابوالعجایب
كه علم كند به عالم شهدای كربلا را
🗓 ۲۷شهریور؛ روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد #شهریار
💻 Farsi.Khamenei.ir