#استوری ویژه میلاد امام کاظم علیه السلام
مُژدِهاِیدِل کِهشَبِمیلادِکاظِمآمَدِه
فاطِمِهبَردیدَنِمُوسَیبنِجَعفَرآمَدِه
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
📣📣📣هشتمین مرحله یاران ولایت ویژه پسران متوسطه(هفتم تا دوازدهم) در روز چهارشنبه مورخه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد( از ساعت ۷ صبح الی ۱۵:۳۰). محل تجمع همان مکان قبلی می باشد🎤🎤 (ویژه ملک ۲، تهران)
هدایت شده از گل یاس
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱
میلادی:Wednesday 20 july 2022
قمری: الأربعاء ۲۰ ذی الحجه ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
💐ولادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام (۱۲۸ه ق)
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۰ روز تا اول محرم الحرام آغاز سال ۱۴۴۴ هجری قمری
⬛️⌛️۱۸ روز مانده به تاسوعای حسینی(۶۱ه ق)
⬛️⌛️۱۹ روز مانده به عاشورای حسینی(۶۱ ه ق)
⬛️⌛️۲۲ روز تا شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۹۵ ه ق)
هدایت شده از گل یاس
4_5989886202751223666.mp3
1.67M
🔸ترتیل صفحه 485 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
هدایت شده از گل یاس
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۵🌷
مزرعه ی دنیایی؛ مزرعه ی آخرتی:
دو کشتزار، دو کشاورز و دو انگیزه ی متفاوت را در نظر بگیرید. هر دو کشاورز می دانند که فرصت کوتاهی برای کاشت دارند و با فرا رسیدن فصل برداشت و ظاهر شدن نشانه های سرمای پاییز و زمستان، فرصتشان به پایان می رسد و در فصل طولانی سرما، چیزی جز ثمره ی کشت خود در اختیار نخواهند داشت. یکی از این دو کشاورز، با جدّیّت کار می کند و تمام تلاش خود را برای داشتن زندگی راحت در فصل سرما به کار می بندد، و البته در کنار این هدف بلندمدّت، در گوشه ای از زمین خود سبزی و میوه و حتّی گل های زیبا هم می کارد تا از زمان خود بهره ی افزون تری ببرد و زندگی اش را با نشاط بیشتری بگذراند. کشاورزِ دیگر امّا فصل سرما را به کلّی فراموش کرده و غافل از هدف اصلی خود، همه ی وقتش را به پرورش گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه اختصاص داده و بدون توجه به آینده و فصل سرما، هر چه به دست می آورد، برای رفاه و آسایش حال حاضر خود صرف می کند. شاید نیازی به توضیحِ فرجام هر یک از این دو کشاورز وجود نداشته باشد.
خداوند در این آیه، انسان ها را به کشاورزان، عمرشان را به زمین های کشاورزی، و اعمالشان را به بذرهایی که در زمین هایشان می پاشند، تشبیه کرده و فرموده است که مردم به دو گروه تقسیم می شوند: گروه یکم، کسانی هستند که تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا زندگی ابدی خود در جهان آخرت را آباد کنند. آنان با نیّتهای پاک خود، اعمال صالح را در سرزمین عمر خود می کارند تا در قیامت که تنها عمل صالح به فریاد انسان می رسد، آن را برداشت کنند و با خیال آسوده، زندگی ابدی خود را آغاز نمایند. البتّه این بدان معنا نیست که این افراد از زندگی مادیِ خود غافل هستند؛ بلکه در کنار عبادت ها و کارهای نیک، به امور دنیایی خویش نیز رسیدگی می کنند، و بر اساس آموزه های دین، زندگی دنیایی آنان نیز نوعی عبادت و کار نیک محسوب می شود؛ چرا که هدف آنان از غذا خوردن، خوابیدن، ازدواج و ... ، داشتن نشاط و سلامت برای تلاش در جهت هدف اصلی زندگی است. گروه دوّم امّا کسانی هستند که هدف زندگی را به کلّی فراموش کرده و به جای کشت مناسب در سرزمین حاصل خیز عمر، آن را از گیاهان پر زرق و برق و زودگذر پر کرده اند که با کوچک ترین حادثه، از بین می روند و فقط تا پایان فصل گرما زنده خواهند بود. آری، دنیاپرستان که تمام همّت خود را صرف اندوختن مال و ثروت، به دست آوردن مقام و شهرت، و برآوردن میل و شهوت خود کرده اند، با پایان دوران طلایی عمر و فرا رسیدن فصل خزان و مرگ، دنیا را دست خالی ترک می کنند و در جهان بی پایان آخرت، فقیر و بینوا خواهند ماند. پیشوای پرهیزکاران و امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «ای بندگان خدا، بدانید که پرهیزکاران، هم از نعمت های زودگذر دنیا استفاده کردند و هم از نعمت های ماندنی آخرت که در زمان معیّنش خواهد آمد؛ بدین صورت که آنان در دنیایِ دنیاداران شریک شدند؛ ولی دنیاداران در آخرت آنان شریک نشدند. ایشان به بهترین شکل در دنیا ساکن شدند و به بهترین شکل از خوردنی هایش خوردند...، و پس از آن، با توشه ای که آنان را به مقصد می رسانَد و سود خوبی که از تجارتشان در دنیا به دست می آورند، به آخرت پا می نهند.
#به_رنگ_خدا
💠امام موسی کاظم علیه السلام فرمودند:
🌸«أَلتَّوَدُّدُ إِلَی النّاسِ نِصْفُ الْعَقْلِ.»:
❤️مِهرورزی و دوستی با مردم، نصف عقل است.
📚تحف العقول، ص ۴۰۳٫
🌺ولادت امام موسی بن جعفر علیه السلام مبارک 🎉
🔷🔶🔹🔸
Fadaeian_Haftegi_980531_1.mp3
18.26M
▫️فرزند هفتم از نسل دریا
▫️بابایها آسمون مهتاب دنیا
🎤کربلایی سیدرضا #نریمانی
ولادت #امام_کاظم علیهالسلام مبارک باد
اردوی یاران ولایت دختران متوسطه ملک ۲، امامزاده صالح و کاخ نیاوران(روز یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱)
#دو_كس_هرگز_سير_نمى_شوند
💥منْهُومَانِ لاَ يَشْبَعَانِ: طَالِبُ عِلْم وَ طَالِبُ دُنْيَا
🌎«دو شخصِ گرسنه اند كه هرگز سير نمى شوند: طالب علم و طالب دنيا»
📘#حکمت_457
🌷شمیم یار🌷
آثار ارسالی عزیزان(نقاشی، عکاسی و...) فردا در کانال بارگذاری می گردد.
متاسفانه امروز امکان بارگذاری نیست.
🖍✅با سلام خدمت بچه های گلم
جهت اطلاع از مسابقات و اجراهای اختتامیه که جوایز ارزنده ای دارد در واتساپ برای من پیام بدهید🎁🎁🎁
🖍مسابقه زنگ برتر هم به مسابقات اضافه شد
۰۹۱۲۶۰۹۶۲۳۷.
اسفندیاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: پنج شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱
میلادی: Thursday 21 july 2022
قمری: الخميس ٢١ ذی الحجه ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علی العسكری عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه ذکر لا اله الا الله الملک الحق المبین
👈۳۰۸ مرتبه یا رزاق بگوید تا روزى اش فراوان شود.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
🇮🇷روز بزرگداشت آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۹ روز تا اول محرم الحرام آغاز سال ۱۴۴۴ هجری قمری
⬛️⌛️۱۷ روز مانده به تاسوعای حسینی(۶۱ه ق)
⬛️⌛️۱۸ روز مانده به عاشورای حسینی(۶۱ ه ق)
⬛️⌛️۲۱ روز تا شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۹۵ ه ق)
4_5994618539451877128.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 486 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🍃═♥️
🌷نکته تفسیری صفحه ۴۸۶🌷
از ماست که بر ماست:
زندگی مانند لیوانی است که نیمی از آن پر و نیم دیگرش خالی است. نعمت ها، خوشی ها و کامروایی ها، نیمه ی پر زندگی، و سختی ها، بلایا و مصایب، نیمه ی خالی زندگی است؛ زندگی در حقیقت مجموعه ای از خوشی ها و سختی هاست، و هر یک از این دو وضعیت متضاد، علل متفاوتی دارد. قرآن کریم و پیشوایان دین، بارها به این موضوع اشاره کرده و علل ایجاد زمینه ها و حوادث خوب یا بد در زندگی را بررسی کرده اند. این آیه نیز با توجه به همین مطلب می فرماید که بخش عمده ای از مشکلات مردم، نتیجه ی گناهان و رفتار نادرست آنان در زندگی است (وَ مآ اَصابَکُم مِن مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَت اَیدیکُم). البته ارتباط گناهان و مشکلات در برخی از موارد روشن است. برای مثال، ارتباط دروغ، خیانت و عهدشکنی با انزوا، فقر و مشکلات اجتماعی و اقتصادی پیچیده نیست؛ زیرا این گناهان باعث رفتن آبروی انسان نزد مردم و بی اعتماد شدن آن ها به او می شود و موقعیت اجتماعی او را متزلزل می کند. البته آموزه های دین به ما هشدار می دهد که نه تنها این نوع گناهان، که هر نوع نافرمانی و گناهی در سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت اثر منفی می گذارد و مشکلاتی را در همین زندگی برای او فراهم می کند؛ هرچند در ظاهر ارتباط آن برای ما روشن نباشد.
در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «از بدی ها بپرهیزید تا عمرهایتان طولانی شود.» همچنین از امام صادق نقل شده است: «گناه، انسان را از رزق و روزی محروم می کند.» در روایتی از امام باقر نیز می خوانیم: «گاهی می شود که یک نفر از خدا حاجتی را می طلبد، و خواست خدا این است که آن را به زودی برآورد یا تا مدّتی به تأخیر اندازد و پس از آن اجابت کند؛ ولی آن شخص مرتکب گناهی می شود و در نتیجه ی آن گناه، خدا به فرشته[ای که مأمور برآوردن حاجت او بوده،] می فرماید: حاجتش را برنیاور؛ زیرا او خود را در معرض خشم من قرار داده و از طرف من سزاوار محرومیت شده است.» بر اساس این آیه(30 شوری)، خدا از روی مهربانی، بسیاری از گناهان را می بخشد و از تأثیر دادن آن ها در زندگیِ مردم خودداری می کند(وَ یَعفوا عَن کَثیر). البته باید توجه داشته باشیم که منشأ همه ی مشکلات، گناه نیست؛ بلکه گاهی خدا برای بالا بردن مقام انسان های بزرگ مانند پیامبران و امامان، و گاهی برای امتحان و سنجش مقدار صبر و تحمّل افراد باایمان، آنان را به مشکلاتی دچار می کند. برخی از اوقات نیز مردم در نتیجه ی اسباب و علل طبیعی یا ظلم و ستم دیگران دچار مشکلاتی می شوند. در این صورت، بر اساس قانون عدل خدا، در این جهان یا جهان آخرت، به جای آن پاداشی دریافت می کنند که جایگزین آن سختی ها خواهد شد. برای مثال، در روایات آمده است که مسلمانان فقیر و نیازمند، در ازای سختی هایی که در دنیا دیده اند، در جهان آخرت به آسانی محاسبه می شوند و به راحتی وارد بهشت خواهند شد.
#راه_تداوم_نعمت_ها
#نهج_البلاغه
💥إِذَا وَصَلَتْ إِلَیْکُمْ أَطْرَافُ النِّعَمِ فَلاَ تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ الشُّکْرِ
🔴«هنگامى که مقدمات نعمت ها به شما روى مى آورد دنباله آن را به واسطه کمى شکرگزارى از خود دور نسازید»
📘#حکمت_13
#سواد_رسانهای
🔆 تبدیل جنگ ابزار به جنگ افکار 2-2
✍️ این اختلال روانشناختی در نهایت منجر به تقویت روحیه «ما نمیتوانیم» در ملتها میشود.
✍️ باتوجه به اینکه فضای مجازی در ایران فضایی رها شده، بیضابطه و بیقانون است، دشمن از این فضا سوءاستفاده میکند و عوامل دشمن در داخل کشور نیز از این رها شدگی برای رسیدن به اهداف خود بهره میبرند. در واقع دشمن میخواهد نخبگان را از ساختن وطن خود مأیوس سازد. برای مقابله با گسترش این تفکر باید بدانیم اکنون در چهار حوزه آماده شویم که عبارتند از قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمند و قدرت هنرمندانه. رهبر فرزانه انقلاب نیز در این زمینه فرمودند: «از ابزار هنر برای تأثیرگذاری استفاده شود.» در عصر حاضر بازوی پیادهسازی این قدرت رسانهها و اپلیکیشنهای مجهز به هوش مصنوعی هستند.
✍️سید علیرضا آل داوود
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡