1_4322369172.mp3
16.12M
📢 #کلیپ_صوتی|دعا #ماه_رمضان 🤲
💐🎙 آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
🤲 دعا و شرح بمناسبت ماه مبارک رمضان ( روز بیست و نهم)
⌚️کم حجم بسیار مفید وفوق العاده👌
🟠👈 پیشنهاد ویژه دانلود👌
✅ ارسال به دیگران فراموش نشود
═══✼🍃💖🍃✼══
سفره دارد جمع میگردد، گدا را عفو کن
باز هم خوبی کن و این مبتلا را عفو کن
من گنهکار و تویی غفار، یا ربّ الحسین
جان اربابم بیا این بندهها را عفو کن
بودهام این روزها مصداق فَابک للحُسین
گریهکنهای غم کرببلا را عفو کن
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله
#بالحسین_الهی_العفو
❤️☘❤️☘❤️☘❤️☘
❇️ آیا دیدارِ امام زمان عجل الله ، اهمیت دارد یا یاری و سنخیت پیدا کردن با ایشان⁉️
⬅️ عدهای از بزرگان شیعه و علما ، از دیدار خود با امام زمان عجل الله ، در دوران غیبت گفتهاند و این امر باعث شده که افراد به اشتباه، بالاترین مرتبهٔ یک شخص منتظر را در دیدار حضرت بدانند و مدت زمان زیادی از عمر خود را، صرف چلّههای گوناگون برای رسیدن به این امر کردند‼️
✅ قطعاً ، زیارت حضرت از توفیقاتی است که نصیب هر کسی نمیشود ، اما سؤالی که مطرح میشود این است ؛ که آیا هر کس امام زمانش را ببیند، به بالاترین مراتب بندگی رسیده❓
📜 تاریخ اسلام به ما نشان میدهد ، که دیدار جسم امام برای افراد روزگارانِ گذشته، سهل و آسان بوده و آیا این امر، باعث عاقبت به خیریِ آنان شد؟ و عدهٔ زیادی از گذشتگان، سالها در کنار امامشان بودند، اما بهرهای نبردند‼️
⬅️ و دیدار امامشان باعث اتمام حجّت بر آنان شد ، که باید برای یاری و همراهی با امام زمانشان به جایگاه عقلی و فهمی برسند .
✍ اکنون ما برای ملاقات امامی که در زندان غیبت است، وظیفهای نداریم .
💢 و مهمترین وظیفهٔ ما فراهم نمودن شرایط ظهور حضرت و رفع موانع ظهور و آماده کردن جامعه، با تهذیب [ تقوا و ورع ، کسب اسماءالله ] و همراهی و تبعیت تام از امام زمان عجل الله میباشد، تا ایشان پس از ۱۲۰۰ سال ظهور کنند .
@sadatmahdvi
مراقبه ،تفکر و حضور قلب :
دلی کز معرفت نور و صفا دید
به هر چیزی که دید اوّل خدا دید
عمده و اصل در مراقبه، مراقبة قلب است. همة اعضا و جوارح تابع آنند و مشکل اکثر اهل سلوک در همین است. چه آنکه تفرقه، خطورات و یورش اغیار و احجاب، موجب به وحشت انداختن سالک میشود و با عدم استقامت،لرزش و ارتداد و یا رکود دامن گیر سالک میشود.
پس همّت در خلوت و جلوت از ذکر و فکر حتماً باید با دائم الحضور بودن همراه باشد.
شخصی به سیدالعارفین، مرحوم سید علی آقا قاضی (رحمت الله علیه) عرض کرد مرا نصیحتی کنید. ایشان فرمود:« دائماً در حضور خدا باشید.».
سالک باید با اسلحة مراقبه، اغیار را دفع، نقوش نفسانی و خواطر مشوّش را رد نماید. به تحصیل فضایل و اکتساب طاعات بکوشد و اشتغال به ذکر و فکر کند تا طریق الی الحق برایش منوّر شود و به تجلیّات نایل آید.
چون قلب صفا پیدا کند، انوار تجلیّات و حقایق بر او وارد شود یعنی با مکاشفه و معاینه ببیند آنچه دیگران از دیدن آن به کلّی محرومند. البته هر کسی به حسب استعداد ذاتی و تحصیل ریاضت و مجاهدت قلبش نورانیّت پیدا میکند. شاید سالکی بعد از پنج سال دربهای حقایق بر او باز شود و دیگری پنجاه سال زحمت بکشد و بعدها برایش منکشف شود. ریاضت ها به توان، همّت و استقامت سالک و دستور استادی حاذق و راه رفته نیاز دارند.
یکی با بیداریِ سحر، دیگری به ذکر، کسی با تفکّر، عدّه ای با جمع بین اینها و دستهای به جذبه انشراح قلب، برایشان پیدا میشود.
« الطّرقُ الی الله بعدد انفاس الخلایق». چه آنکه مسیرها به سوی خدا یک جور و یک نوع و مساوی نیستند.
مراقبه سالکین
سید علی اکبر صداقت
#مراقبه
#تفکر
#حضور_قلب