هدایت شده از اداره تبلیغات اسلامی اردکان
💠مراسم بزرگداشت شهید مظلوم، آیت الله دکتر بهشتی و شهدای هفتم تیر و ۱۰۹ شهید ترور استان
🎙با سخنرانی: جناب آقای دهشیری، رئیس کل محترم دادگستری استان یزد
⏰زمان: دوشنبه ۷ تیر ماه ۱۴۰۰ همراه با نماز مغرب و عشاء
🕌مکان: مسجد زیرده اردکان
◀️شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
◀️اداره تبلیغات اسلامی اردکان
@nehzat_ardakan
🌷۱۰۰ مرتبه صلوات هدیه نثار روح ملکوتی و منور شهید شاهرخ ضرغام🌷
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایت الله شهید بهشتی یک ملت بود
💠💠💠💠💠💠
🔻#تمدید ثبت نام حوزه های علمیه خواهران تا15تیرماه 1400
✅#پذیرش در مقطع عمومی
آدرس سایت ثبت نام:
🔸paziresh.whc.ir
🌸برای ثبت نام حضوری به حوزه های علمیه خواهران کشور مراجعه کنید .
▫️⚜️💠⚜️▫️
#شهید آیت الله بهشتی
ما ایمانمان را، اخلاصمان را،عملمان را درست می کنیم و با اسلام منطبق می کنیم
این را داشته باشیم یاری خدا تضمین شده است.
#سالروز_شهادت_ایت_الله_بهشتی
#پایگاه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
💠سید محمد حسینی بهشتی :
زاده ي ۲ آبان ۱۳۰۷ در اصفهان درگذشته ۷ تیر۱۳۶۰ در تهران سیاستمدار و فقیه ایرانی و دومین رئیس دیوان عالی کشور پس از انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷، نخستین دبیرکل حزب جمهوری اسلامی و نایب رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود. گاهی از وی به عنوان نظریهپرداز ولایت فقیه نام برده میشد او از جمله افراد نزدیک به روحالله خمینی و از هواداران تشکیل حکومت اسلامی در ایران بوده و نقش بسیار مهمی در استقرار جمهوری اسلامی در ایران داشتهاست.
پدرش، سید فضلالله، مردی روحانی و از مدرسین حوزه علمیه اصفهان بود و گاهی برای برپایی نماز جماعت به روستاهای پیرامون میرفت. محمد بهشتی در هفتم تیر ۱۳۶۰ و در پی انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی کشته شد.
💠تحصیلات حوزوی و دانشگاهی
در سال ۱۳۲۱ وارد مدرسه ي صدر شد و پس از آموختن زبان و ادبیات عربی، منطق، کلام و سطوح فقه و اصول، در سال ۱۳۲۵ راهی قم شد و به مدرسهٔ حجتیه رفت. در قم خارج فقه و اصول را نزد سید محمد محقق داماد و روحالله خمینی فراگرفت و در درس سید حسین طباطبایی بروجردی، سید محمد تقی خوانساری و سید محمد حجت کوه کمری نیز حاضر میشد. بخشی از کفایه را نزد مرتضی حائری یزدی و بخش دیگر آن را به همراه مکاسب نزد محقق داماد خواند. درس منظومه منطق و کلام که در اصفهان نیمهکاره مانده بود به دلیل کم بودن استاد فلسفه در قم ادامه نیافت و بیشتر به فقه و اصول میپرداخت. در کنار تحصیلش در قم، همانند اصفهان، تدریس نیز میکرد و درآمد زندگیاش را از این راه برآورده میکرد.
در سال ۱۳۲۷ دیپلم ادبی را با شرکت در آزمون متفرقه گرفت و به دانشکدهٔ علوم معقول و منقول (دانشکدهٔ الهیات و علوم اسلامی کنونی) دانشگاه تهران وارد شد. گواهی کارشناسی رشتهٔ معقول (فلسفه و حکمت اسلامی) را در سال ۱۳۳۰ از دانشگاه تهران دریافت کرد. عنوان پایاننامهٔ او «بساطت یا ترکب جسم» بود که آن را با هدایت محمود شهابی خراسانی با درجهٔ عالی به پایان رساند.
#سالروز_شهادت_آیت_الله_بهشتی
#پایگاه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
⚜️ کارگروه دوستانه احکام⚜️
✅برگزاری کارگروه دوستانه احکام
💠مباحث مطرح شده: اتمام بحث رد مظالم
🤔بحث هفته آینده رو از دست ندهید:
👶👧🧕👨🔧
احکام خانواده
⏰ یکشنبه ها، ساعت ۸:۱۵ الی ۱۰
#فرهنگی_مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
#پایگاه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها_اردکان
🌾🌸🌾 🌸🌾🌸🌾
مباحث مطرح شده
در کارگروه احکام یکشنبه
🌾🌸🌾🌸🌾🌸🌾
📝📝 بنده فقیرم به چه اندازه میتوانم رد مظالم دریافت کنم ؟
📚📚 امام : به اندازه نیازش بگیرد اگر اضافه آورد به فقیر دیگری بدهد.
📚📚 رهبری : احتیاط بیشتر از هزینه ی یکسال نگیرد و اگر اضافه آورد به فقیر بدهد .
📚📚 مکارم : جایز نیست مازاد بر مؤنه ی سالش رد مظالم از دیگران بگیرد و اگر اضافه آورد بایدبه فقیره دوازده امامی شیعه بدهد .
📚📚 سیستانی : مادامی که فقیه از فقر خارج نشده می تواند بگیرد.
📣📣 مباحث ادامه دارد .....
💐💐منتظر شما دوستان در کارگروه احکام هستیم 💐💐
#فرهنگی_مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
#پایگاه_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها_اردکان