eitaa logo
یاس سفید ( راه حق )
74 دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
244 فایل
لینک کانال بصیرت و روشنگری کوی راه حق اصفهان https://eitaa.com/yassefidd @yassefidd #فتنه_تغلب
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سومین پالایشگاه بزرگ نفت ایالات متحده آمریکا تقریبا به طور کامل در آتش سوخت‌ و تعطیل شد.
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه 14 اسرائیل: 📍با وضعیت جاری، می‌شود گفت سرپنجه هشت‌پای ایران به اعماق خاک اسرائیل رسیده است...
🔴خاندوزی: اقتصاد ایران در دولت قبل، معطل مانده بود سخنگوی اقتصادی دولت: 🔹مهم‌ترین تفاوت این دولت با دولت سابق مربوط به مدیریت و نحوه حل مسائل کشور است؛ دولت قبل اکثر فرصت‌های ۸ ساله کشور را معطل موافقت و ترحم چند کشور خارجه نگه داشت تا ظرفیت‌های توسعه‌ای کشور وابسته به مسائل خارجی بشود. 🔹وزرای دولت سابق گاها می‌گفتند برای حل مسائل موفق به دیدار رییس‌جمهور نمی‌شوند و بخش مهمی از مدیران دولت قبل ناظر به عوامل و موانعی بود که اجازه پیشرفت را نمی‌داد؛ دولتی که از نظر انگیزه می‌شود از دوران معطلی اقتصاد ایران یاد کرد. 🔹این دولت با ۵۴ همت کسری بودجه کار خود را شروع کرد و از ۸ میلیارد دلار برای تامین ارزی کالاهای اساسی تقریبا تمامش مصرف‌شده بود، اما دولت سعی نکرد مقایسه کند و الان که این ارقام را بیان می‌کنیم به‌خاطر طرح برخی موضوعات توسط اعضای دولت سابق است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷امام مهدی (عج) می‌فرمایند: ‌ ما از همه خبرهاى شما آگاهيم و چيزى از خبرهاى شما از ما پنهان نيست. ‌ 📗بحارالأنوار ج ۵۳ ص ۱۷۵ 💫 سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) صلوات
✅تأکید آیت‌الله حق‌شناس بر مراقبه ✍استاد جاودان: هیچ‌گاه دستور ذکر نمی‌دادند. بنده در خاطر ندارم که توصیه ذکر کرده باشند. آن چیزی که می‌فرمودند، و صد بار و هزار بار ما از ایشان شنیده بودیم مراقبه بود. ⚠️ مراقب چشمت باش. ⚠️ مراقب گوشت باش. ⚠️ مراقب زبانت باش که آن را چگونه به کار می‌بری...
🔴فرار گستردۀ داعشی‌ها از زندانی در شمال سوریه 🔹وبگاه العربی الجدید اعلام کرده تعدادی تروریست داعشی از زندان «الصناعه» در شهر الحسکه فرار کرده‌‌ و شبه‌نظامیان کُرد که کنترل این زندان را در دست دارند، وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده‌اند. 🔹یک منبع امنیتی عراقی: آمریکا در فراری‌دادن داعشی‌ها دست داشته است. فراریان بیشتر از فرماندهان بلندپایه داعش هستند. این اتفاق به فرار تروریست‌های القاعده از زندان ابوغریب در تیر ۱۳۹۲ شبیه است. آن سال تروریست‌هایی که هستۀ اولیۀ داعش را در سوریه و عراق بنا گذاشتند از زندان فراری شدند.
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 📝 رئیسی: به قله نزدیکیم و ناامید نخواهیم شد 🍃🌹🍃 🔻رئیس‌جمهور: 🔸در بسیاری از شهرها مشکل آب و برق رفع شده است. توجه به قشر محروم در دستورکار دولت است. 🔹رایگان شدن آب و برق و گاز و بیمه سلامت رایگان اقداماتی است که در دستور کار دولت بوده است. 🔺با حضور مردم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. به قله نزدیکیم و هرگز دردل ناامیدی راه نخواهیم داد.
🇮🇷 📝 ستایشی: متهمان حادثه شاهچراغ قصد خرابکاری در را داشتند | ۸۵ پرونده برای سایت و آژانس هواپیمایی تشکیل شده است 🍃🌹🍃 🔻سخنگوی قوه قضائیه: 🔸بازداشتی‌های حمله دوم به شاهچراغ مشخص هستند. 🔹متهمان قصد فعالیت خرابکاری و تروریستی در نقاط مختلف کشور در اربعین و قبل و پس از این ایام را داشتند. 🔸۱۹۶ نفر از اینها مربوط به پرونده حمله اول هستند که در استان‌های مختلف کشور بازداشت شدند. کیفرخواست متهمان در پرونده حمله دوم هم صادر شده است. 🔹بهای بلیت یک‌طرفه از تهران به عراق و برعکس چهار میلیون تومان است. فروش اجباری بلیت دوطرفه ممنوع اعلام شده است. 🔺چهار پرونده در رابطه با ۸۵ سایت و آژانس هواپیمای در دادستانی تشکیل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 رئیسی: هر کشوری که بخواهد با ما دست دوستی بدهد، دستش را به گرمی می‌فشاریم و هر کشوری که بخواهد با ایران دشمنی بکند دستش را قطع می‌کنیم 🍃🌹🍃 🔻توصیۀ ما به دولت ژاپن آن است که مستقل زندگی کند و تحت تاثیر آمریکا نباشد. دولت ژاپن ظلم های تاریخی آمریکا را فراموش نکند. 🔺در زمان مقتضی به ژاپن سفر خواهم کرد و از مسئولان ژاپنی هم دعوت کردیم به ایران بیایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 ماجرای درگیری راننده اسنپ با زن جوان | توضیحات فرمانده انتظامی تهران 🍃🌹🍃 🔹فرمانده انتظامی تهران: یک مسافر خانم در تاکسی اینترنتی درخواست روشن کردن کولر خودرو را می‌کند که راننده، کولر را روشن نمی‌کند و درگیری بین مسافر و راننده ایجاد می‌شود. 🔹اخباری که در فضای مجازی منتشر شده که درگیری به علت امربه‌معروف بوده است به هیچ عنوان صحت ندارد.
🇮🇷 📝 یک روز شگفت‌انگیز | بررسی ۷ خبر خوبی که در یک روز اعلام شد 🍃🌹🍃 🔹دیروز (دوشنبه) روز متفاوتی برای مردم و کشور رقم خورد؛ چراکه در انتشار خبرهای خوب از اطراف و اکناف ایران و حوزه‌های گوناگون، بازتاب ویژه‌ای در افکار عمومی داشت؛ اخباری که دشمنان ایران و ایرانی را ناامیدتر از قبل می‌کند. 🔸 ۷ خبر خوب و حتی شگفت‌انگیزی که دیروز (دوشنبه) منتشر شد، بار دیگر ثابت کرد تلاش‌ها برای بازگرداندن کشور به ریل توسعه و ثبات در مسیر صحیحی در جریان است و سنگ‌اندازی‌های دشمنان و معاندان نتوانسته خللی در حرکت قطار پیشرفت، آبادانی و توسعه کشور ایجاد کند.