eitaa logo
یاس سفید ( راه حق )
74 دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
244 فایل
لینک کانال بصیرت و روشنگری کوی راه حق اصفهان https://eitaa.com/yassefidd @yassefidd #فتنه_تغلب
مشاهده در ایتا
دانلود
💢دستاورد‌های سفر به عربستان! / از شکست اسرائیل تا نجات غزه 🔹سفر رئیس‌جمهور کشورمان به عربستان سعودی آن هم به دعوت پادشاه عربستان از دو جنبه مهم قابل بررسی است. جنبه مهم اول که بیش از همه اهمیت دارد رسیدگی به جنایات از حد گذشته اسرائیلی‌ها در غزه و کشتار زنان و کودکان است که نه تنها سازمان همکاری‌های اسلامی بلکه سازمان‌های مختلف بین‌المللی باید هر چه زودتر نسبت به توقف این جنایات از همه توان خود استفاده کنند. اما متاسفانه حقوق بشر در سازمان‌های بین‌المللی هم غربی شده و بنا به مصالح غربی‌ها تعبیر می‌شود.
💢استفاده از «بحران» برای بازگشت به قدرت، این بار با اسم رمز «ردصلاحیت» 🔹اصلاح‌طلبان و یاران اعتدالی‌شان در پشت پرده «بحران»، این بار با کلید واژه نظارت استصوابی و رد صلاحیت، به دنبال ایجاد فشار به حاکمیت برای احیای سیاسی خود در قدرت هستند تا شاید بتوانند از این آب گل‌آلود برای خود و یارانشان ماهی‌گیری کنند.
📸 خبرگزاری فلسطینی شهاب تصویری از تانک‌های منهدم‌شدۀ صهیونیست‌ها را منتشر کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحنه هایی از راهپیمایی عظیم در حمایت از فلسطین در تگزاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
59.Hashr.14-15.mp3
2.8M
🌹🍃🌸🍃... تفسیر سوره حشر ۱۰ ...
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم| جزئیات برنامه‌های ۲۵ آبان ۱۴۰۲ اصفهان سردار فدا فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) اصفهان: 🔹 گردهمایی مردم اصفهان با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به جرأت میشه گفت این مهمترین ویدیوی ماه اخیره و باید همه‌جا منتشر بشه سیدحسن نصرالله تو سخنرانیش گفت: «کسانی که ادعا شد غیرنظامی بودن و به دست حماس کشته شدن، در واقع با سلاح‌های اسرائیلی کشته شدن» و حالا این ویدیو با استناد به موارد مختلف اینو ثابت کرده🤌 این ویدیو تو تایملاین خارجی بازدید میلیونی داشته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸محمد تقوی تروریست و مزدور اینتر نشنال که همراه با سایر تروریست های این شبکه، سال گذشته در جام جهانی تیم ایران را تیم جمهوری اسلامی معرفی می‌کرد و در تخریب روحیه تیم ملی سنگ تمام می گذاشت حالا از "تیم ایران" و "کار بزرگ شیرمرد های ایرانی" می گوید و "همه اعتبار این برد" را به حسین عبدی می دهد. این قدر بی خبر و نادان است که نمی داند حسین عبدی ولایت مدار است. پیراهن تیم ملی فوتبال نوجوانان که توسط بازیکنان و کادر فنی به رسم یادگار امضاء شده بود، بعد از کسب مقام در آسیا به رهبر معظم انقلاب اهدا شد.
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همه اجازه میدید با ماشین برن تو بافت تاریخی یا چون این توریست سوئیسی بود اجازه دادید؟؟!🧐 📝 پاورقی
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کاری که غزه با مردم دنیا کرد...!؟ 🔻به حرفهای آخرالزمانی این فعال آمریکایی گوش کنید. ✖️واقعا دنیا در حال دگرگونی بزرگیست. آری، آزادی قدس کلید رمز آلود فرج است. 🇵🇸✌