رشته های چادرش حبل المتینِ انبیاست
ناجی هر عاشقی در روزِ عقبا فاطمه ست
مادرِ کلّ ِ امامان.. مادرِ ساداتِ عشق..
مفتخر هستیم چونکه مادرِ ما فاطمه ست
#میلاد_حضرت_زهرا(س)💫💞
#روز_مادر💫💞
#بر_همگان_مبارک_باد💫💞
🟣 مادر همیشه دعایش گیراست؛
🟢 چشم امیدِ ما این روزها، به دعاهای مادرانه توست برای فرزند غریب و غایبت...
#امام_زمان
#روز_مادر
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف):
فاطمه زهرا سلام الله علیها برای من اسوه و الگوی نیکویی است.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۴۵ مصحف شریف
سوره مبارکه بقره
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5782882888051590529.mp3
2M
🔸ترتیل صفحه 45 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات - بیات شوری
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 45
وَمَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَتَثْبِيتًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ كَمَثَلِ جَنَّةٍ بِرَبْوَةٍ أَصَابَهَا وَابِلٌ فَآتَتْ أُكُلَهَا ضِعْفَيْنِ فَإِنْ لَمْ يُصِبْهَا وَابِلٌ فَطَلٌّ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (265)
و داستان کسانى که اموال خود را براى طلب رضاى خدا و تثبيت نفوس خويش انفاق مى کنند مانند اين است که بوستانى در زمين بلندى باشد و بارانى درشت قطره به آن برسد و ثمره اش را دو برابر بياورد و اگر بارانى درشت قطره هم به آن نرسد نم نم بارانى [به آن برسد ]و خدا به آنچه مى کنيد بيناست. (265)
أَيَوَدُّ أَحَدُكُمْ أَنْ تَكُونَ لَهُ جَنَّةٌ مِنْ نَخِيلٍ وَأَعْنَابٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ لَهُ فِيهَا مِنْ كُلِّ الثَّمَرَاتِ وَأَصَابَهُ الْكِبَرُ وَلَهُ ذُرِّيَّةٌ ضُعَفَاءُ فَأَصَابَهَا إِعْصَارٌ فِيهِ نَارٌ فَاحْتَرَقَتْ ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُونَ (266)
آيا يکى از شما دوست مى دارد که باغى از درختان خرما و انگور داشته باشد که از پائين آن نهرها جارى باشد و براى او در آن، از همه گونه ميوه ها وجود داشته باشد، در حاليکه به پيرى رسيده و فرزندانى ناتوان داشته باشد، پس گردبادى آتشبار به آن برسد و بسوزد؟ [چنين است حال کسى که انفاقش با منّت و آزار و ريا همراه باشد ]خدا آيات خود را اينگونه براى شما بيان مى کند، باشد که بينديشيد. (266)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ وَمِمَّا أَخْرَجْنَا لَكُمْ مِنَ الْأَرْضِ ۖ وَلَا تَيَمَّمُوا الْخَبِيثَ مِنْهُ تُنْفِقُونَ وَلَسْتُمْ بِآخِذِيهِ إِلَّا أَنْ تُغْمِضُوا فِيهِ ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيدٌ (267)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! از جنس مرغوب آنچه به دست آورده ايد و از آنچه براى شما از زمين بيرون آورده ايم انفاق کنيد، و آهنگ آن نکنيد که از جنس نامرغوب انفاق کنيد با اينکه خودتان حاضر نيستيد آن را بگيريد مگر اينکه در مورد آن چشم پوشى کنيد، و بدانيد که خدا بى نياز و ستوده است. (267)
الشَّيْطَانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَيَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشَاءِ ۖ وَاللَّهُ يَعِدُكُمْ مَغْفِرَةً مِنْهُ وَفَضْلًا ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ (268)
شيطان شما را [هنگام انفاق ]به تهيدستى تهديد مى کند و به کارهاى بسيار قبيح [مانند بخل ]فرمانتان مى دهد ولى خدا به شما وعده آمرزشى از جانب خود و فزونى اى [در مال ]مى دهد; و خدا گشايشمند و داناست. (268)
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ (269)
حکمت را به هر که بخواهد مى دهد، و هر کس حکمت به او داده شود قطعاً خير فراوانى به وى داده شده است و جز خردمندان متذکرّ نمى شوند. (269)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۴۵:
وعدة خدا و وعدة شیطان:
برای رسیدن به هر هدفی باید زحمت کشید و هر چه آن هدف بزرگتر باشد، سختی رسیدن به آن بیشتر است. ساختن بناهای مرتفع، دستیابی به کشفیات مهم، اختراع وسایل ارزشمند، فتح فضای بیکران و... نتیجة زحمت افرادی است که عمرشان را در راه رسیدن به هدف مورد نظر خود، صرف کردند. دوستان حقیقی انسان در این مسیر به خوبی مشخص می شوند. کسانیکه در راه رسیدن به هدفهایمان ما را تشویق می کنند و اسباب وسایل آن را در اختیارمان می گذارند، دوستان واقعی ما هستند. در مقابل، دشمنان اصلی ما کسانی هستند که می خواهند ما را از رسیدن به هدفمان بازدارند و وسایل آن را از ما بگیرند. دائماً مشکلات و سختیهای راه را در چشم ما بزرگ میکنند و به ما تلقین میکنند که نمی توانیم به آرزوهایمان برسیم.
اما هدف اصلی ما از زندگی چیست؟ آیا ما به دنیا آمده ایم تا مخترع و مکتشف شویم و پس از چندی از دنیا برویم؟ اگرچه این هدف ها، در جای خود باارزش است، ولی هدف واقعی ما از زندگی اینها نیست. خدایی که ما را آفریده، هدفی بسیار عالی برای ما قرار داده و ما را به سوی آن راهنمایی کرده است. آن هدف، رسیدن به «مقام قُرب و رضوان خدا» است. حالتی که انسان به منبع علم و قدرت و معدن لطف و مهربانی نزدیک می شود و مورد لطف و علاقة آفریدگار هستی قرار می گیرد. در آن حالت خدا با بخشندگی تمام، نعمت هایش را در اختیار بنده اش می گذارد و بهترین محل اقامت را برای همیشه به او می بخشد. شیطان پس از رانده شدن از درگاه خدا، سوگند یاد کرد که تمام توانش را برای بدبخت کردن ما به کار گیرد.[1] این آیات به یکی از نمونه های تلاش او برای نابود ساختن ما اشاره می کند. همانطور که در صفحة قبل گفته شد، انفاق و صدقه یکی از بهترین راه های به دست آوردن خشنودی خدا و پاداش اوست. پاداش انفاق هفتصد برابر می شود و روز قیامت به کمک انسان می آید، ولی آن دشمن بزرگ نمی خواهد که ما به این سعادت دست پیدا کنیم. هنگامیکه تصمیم می گیریم برای خشنودی خدا صدقه دهیم، در دلمان شک و تردید ایجاد می شود و ترسی وجود ما را می گیرد که: مبادا پولمان تمام شود ، خانواده مان چه می شود، الآن خودم بیشتر به آن نیاز دارم ، شاید وقتی دیگر...براساس این آیه، این وسوسه و غوغا، از سوی بزرگترین دشمن ماست و در مقابل، نیرویی نامرئی ما را به انفاق و سخاوتمندی تشویق می کند. آن نیرو، فرشتگان خدا هستند که از سوی او ما را به سعادت و خوشبختی فرا می خوانند.
امام صادق(ع)فرمود: «شیطان با انسان سخنان در گوشی دارد و فرشتگان نیز سخنان درگوشی دارند. سخن شیطان این است که انسان را از فقر می ترساند و کارهای زشت فرمان می دهد و سخن درگوشی فرشته این است که انسان را به انفاق فرمان می دهد و از کارهای زشت باز می دارد»[2]. در مقابل، خداوند بارها به وسیلة قرآن و اهل بیت(ع)به ما پیغام داده که صدقه نه تنها باعث نابود شدن مال نمی شود ، بلکه به مال و ثروت برکت می بخشد. در حدیث دیگری از امام صادق(ع)میخوانیم:«رزق وروزی را با صدقه دادن از سوی خدا فرود آورید. صدقه از میان وسوسة هفتصد شیطان عبور می کند و هیچ چیزی برای شیطان، سخت تر از صدقه دادن یک انسان مؤمن نیست و صدقه پیش از آنکه در دستان صدقه گیرنده قرار گیرد، توسط خدا قبول می شود»[3].
[1]اقتباس از آیه 82 سورة ص
[2]مجمع البیان، ج2، ص658
[3] کافی، ج4، ص3
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷۱۴بارسفارش پدر ومادر:
🌷۱.َبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًاَ ٨٣بقره
🌷۲. وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحسانا (٣٦)نساء
🌷۳.وَبَرًّا بِوَالِدَيْهِ.. (١٤)مریم
🌷۴.وَبَرًّا بِوَالِدَتِي ...(٣٢)مریم
🌷۵.رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ...(٤١)ابراهیم
🌷۶..رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ... (٢٨)نوح
🌷۷.وبالوالدین احسانا...۱۵۱انعام
🌷۸. ووصینا الانسان بوالدیه حسنا.۸عنکبوت
🌷۹.وصیناالانسان بوالدیه...۱۴ لقمان
🌷۱۰.ماانفقتم من خیر فللوالدین...۲۱۵بقره
🌷۱۱.الوصیة للوالدین...۱۸۰بقره
🌷۱۲. وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا.. (٢٣)اسراء
🌷۱۳.وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَقُلْ رَبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا (٢٤)
🌷۱۴.والذی قال لوالدیه اف لکما...۱۷احقاف
آنان که به والدین توهین میکنندعذاب میشوند
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷سیمای زن در قرآن:
🌷1.آرام بخش................23 روم
🌷2.بامحبت.....................23روم
🌷3.رحمت برای خانواده...23روم
🌷4.لباس برای مرد........187بقره
🌷5.عاقل از 9 سالگی
🌷ماموریتها:
🌷1.نماز................................33احزاب
🌷2.حجاب وعفت...............33 احزاب
🌷3.تربیت خانواده......10و11 تحریم
🌷تربیت یک انسان،به قدرتربیت همه ثواب دارد
من احیاهافکانمااحیاالناس جمیعا...۳۲ مائده
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
♨️قدم های اولیه برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان ارواحنا فداه
💠آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله:
🔸برای کسانی که خواهان تقرب به خدا و ساحت مقدس #امام_زمان علیه السلام هستند میتوان موارد زیر را که متخذ از روایات هستند، توصیه کرد. این موارد در حقیقت، قدمهای اولیه خودسازی و سلوک معنوی هم محسوب میشوند.
1⃣ اول توبهای از اعمال گذشته بکند و تصمیم بگیرد که در آینده گناه نکند، مبارزه با حق ننماید و شیطان را پیروی نکند.
2⃣ ملتزم بشود که نمازهایش را اول وقت بخواند.
3⃣ تسبیح #حضرت_زهرا علیها السلام را بعد نمازها حتماً بخواند.
4⃣ هر صبح، دعای عهد را بخواند.
5⃣اغلب اوقات با وضو باشد.
6⃣ همین طوری که در روایت آمده است، روزی صد بار استغفار کند.
7⃣ روزی پنجاه آیه قرآن بخواند.
8⃣موقع خواب، با وضو باشد و مقداری قرآن بخواند.
📌انجام این اعمال، بسیار مفید است و سبب زوال یا کمرنگ شدن این حجابها میشود و در نتیجه، انسان از انوار قدسی حضرت بیشتر بهره میبرد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۴۶ مصحف شریف
سوره مبارکه بقره
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5787260288654902685.mp3
1.72M
🔸ترتیل صفحه 46 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 46
وَمَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ نَفَقَةٍ أَوْ نَذَرْتُمْ مِنْ نَذْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُهُ ۗ وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ أَنْصَارٍ (270)
و هر هزينه اى را خرج کنيد يا به هر نذرى ملتزم شويد خدا آن را مى داند. و براى ستمکاران هيچ ياورى نيست. (270)
إِنْ تُبْدُوا الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِيَ ۖ وَإِنْ تُخْفُوهَا وَتُؤْتُوهَا الْفُقَرَاءَ فَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ ۚ وَيُكَفِّرُ عَنْكُمْ مِنْ سَيِّئَاتِكُمْ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (271)
اگر صدقات را آشکارا بدهيد خوب کارى است و اگر آنها را مخفى کنيد و به نيازمندان بدهيد براى شما بهتر است و [خدا به پاداش آن ]بعضى از گناهانتان را از شما مى زدايد. و خدا به آنچه مى کنيد آگاه است. (271)
۞ لَيْسَ عَلَيْكَ هُدَاهُمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ يَهْدِي مَنْ يَشَاءُ ۗ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ فَلِأَنْفُسِكُمْ ۚ وَمَا تُنْفِقُونَ إِلَّا ابْتِغَاءَ وَجْهِ اللَّهِ ۚ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تُظْلَمُونَ (272)
هدايت آنان بر عهده تو نيست، ولى خدا هر که را بخواهد هدايت مى کند; و هرمالى را انفاق کنيد به سود خودتان خواهد بود، و جز در طلب رضاى خدا انفاق نکنيد; و هر مالى را انفاق کنيد به طور کامل به شما داده مى شود; و به شما ستم نخواهد شد. (272)
لِلْفُقَرَاءِ الَّذِينَ أُحْصِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ لَا يَسْتَطِيعُونَ ضَرْبًا فِي الْأَرْضِ يَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِيَاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسِيمَاهُمْ لَا يَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا ۗ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ (273)
[صدقات ]براى نيازمندانى است که در راه خدا [از کسب ]باز مانده اند و نمى توانند [براى کار ]سفر کنند. بى خبرانِ [از حالشان ]آنان را بر اثر شدّت عفّت ورزى بى نياز مى پندارند. آنان را از سيمايشان مى شناسى. از مردم با اصرار سؤال نمى کنند. و هر مالى را انفاق کنيد خدا به آن داناست. (273)
الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ (274)
کسانى که اموالشان را شب و روز و پنهان و آشکار انفاق مى کنند اجرشان براى آنان نزد پروردگارشان خواهد بود، و نه ترسى بر آنان است و نه غمگين مى شوند. (274)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۴۶:
چند نکتة دیگر دربارة انفاق:
صدقه آشکار و پنهان:
بدون شک انفاق و صدقه در یکی از این دو حالت اتفاق می افتد؛ یا آشکار است و دیگران از آن باخبر می شوند و یا پنهان است و فقط خدا از آن آگاه است. خداوند به ما می فرماید که انفاق در هر دو صورت خوب است. انفاق آشکار باعث تشویق دیگران به این کار خوب می شود و نیازمندان جامعه را از یاس و ناامیدی نجات می بخشد و روح امید و نشاط را در زندگی سخت و پررنج آنان میدمد. شخصی به نام ابوطفیل می گوید: «علی(ع)را دیدم که کودکان یتیم را صدا زد و با مهربانی عسل در دهانشان گذاشت. آنقدر این صحنه زیبا بود که یکی از همراهان امام گفت: ای کاش من هم یتیم بودم!»[1] در مقابل، صدقه پنهانی نیز بسیار با ارزش است. زیرا فقط خدا از آن باخبر است و انسان از وسوسة شیطان برای ریا و خودنمایی در امان می باشد و نیّتش کاملاً پاک و خالص خواهد ماند. همچنین صدقة پنهانی باعث می شود که آبروی افراد نیازمند، حفظ شود و آنان احساس شرمندگی و حقارت نکنند. در تاریخ نقل شده که در شبی شخص نیازمندی نزد حضرت علی(ع)آمد و از او کمک خواست. آن حضرت چراغ خانه را خاموش کرد و به او فرمود:«این کار را کردم تا شرمندگی را در چهره ات نبینم. نیازت را بگو»[2]. همچنین گفته اند که آن حضرت به کسی که نزد او آمده بود، فرمود که خواسته اش را روی خاک بنویسد تا حضرت صدای او را برای کمک خواستن نشنود و تا جایی که ممکن است آبروی او حفظ شود.[3] به همین خاطر اگرچه صدقة آشکار خوب و با ارزش است، ولی صدقة پنهانی از آن بهتر است و علاوه بر پاداش فراوان انفاق، باعث بخشیده شدن بخشی از گناهان انسان میشود. پیشوایان ما به هر دو صورت، انفاق می کردند و ما را تشویق فرموده اند. امیرمؤمنان علی(ع) چهار درهم داشت؛ درهمی را در شب، درهمی را در روز، درهمی را آشکار، درهمی را در نهان انفاق کرد و خداوند در ستایش او آیه 274 این سوره را نازل فرمود.[4] امام صادق(ع)فرموده است:«صدقة آشکار هفتاد نوع بلا را دور می کند و صدقة پنهان، آتش خشم خدا را خاموش می سازد».[5]
به چه کسی صدقه دهیم؟
از نظر قرآن، انفاق و صدقه به همة نیازمندان کار نیکو و ارزشمندی است؛ ولی این آیه به ما می گوید که افراد محتاج و فقیری که به خاطر شرم و حیا از دیگران درخواست کمک مالی نمی کنند، در اولویت قرار دارند. افراد آبرومندی که مردم بیخبر فکر می کنند آنان اشخاص ثروتمندی هستند و به قول معروف«با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند». روشن است که کمک به این افراد، لازم تر است. زیرا نیازمندانی که آشکارا از مردم کمک می خواهند، بالاخره به خواسته خود می رسند؛ ولی افراد آبرومند و خاموش، رنج و سختی زندگی را تحمل می کنند و تن به گدایی نمی دهند. حضرت محمد(ص) فرموده اند: «خداوند بندة تهیدستی را که عائله مند و آبرودار است دوست مي دارد».[6] امامان نیز فرموده اند که این افراد برای گرفتن زکات واجب نیز در اولویت قرار دارند.[7]
[1] مناقب ابن شهر آشوب، ج2، ص75
[2] بحارالانوار،ج41، ص36
[3] امالی صدوق، ص273
[4] المیزان، ج2، ص401
[5] بحارالانوار، ج93، ص179
[6] مجموعه ورام، آداب و اخلاق در اسلام، ص26
[7] اقتباس از تهذیب الاحکام، ج4، ص57
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طهارت داشتن برای مسح جلد و حاشیه و ترجمه قرآن واجب است یا مستحب؟
#احکام_نماز
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍ #داستان_پیامبران
📖 دااستان حضرت الیاس (ع )3
نصيحتي از الياس (ع) و گريه عميق او
حضرت الياس (ع) / نصيحتي از الياس (ع) و گريه عميق او
نصيحتي عميق از الياس - عليه السلام -
حضرت الياس - عليه السلام - در سير و سياحت خود در صحرا به يكي از سياحان رسيد، و ساعتي با هم همدم شدند. بين الياس و سياح، گفتگوي زير رخ داد:
الياس: آيا ازدواج كردهاي؟
سياح: نه.
الياس: حتماً ازدواج كن، و از تنها زندگي كردن بيرون بيا.
سياح: بسيار خوب ولي با كدام بانويي، با چه ويژگيهايي ازدواج كنم.
الياس: به تو نصيحت ميكنم، با بانويي كه داراي يكي از اين چهار خصلت باشد ازدواج نكن تا داراي زندگي آرام گردي. آن چهار خصلت عبارت است از:
1. با زن «مختلعه»، يعني زني كه بدون جهت، تقاضاي جدايي از همسرش دارد.
2. با زن «مُباريه» يعني زن خودخواه فخر فروشي كه به چيزهاي واهي افتخار ميكند.
3. با زن «عاهره» يعني زني كه مرزهاي شرم و عفت را رعايت نكرده و بيبند و بار است.
4. با زن «ناشزه» يعني زن بلند پروازي كه ميخواهد بر شوهرش چيره گردد، و اطاعت از شوهر نكند.»(1)
راز گريه جانسوز الياس - عليه السلام -
مطابق بعضي از روايات، الياس - عليه السلام - از زندگان است و همانند خضر - عليه السلام - زنده ميباشد، و خداوند اين زندگي ابدي را به خاطر عشق و علاقهاش به مناجات با خدا به او داده است، در اين راستا به روايت زير توجه كنيد:
روزي عزرائيل نزد الياس آمد تا روحش را قبض كند. الياس به گريه افتاد. عزرائيل گفت: «آيا گريه ميكني، با اين كه به سوي پروردگارت باز ميگردي؟»
الياس گفت: «گريهام براي مرگ نيست، بلكه براي فراق از شبهاي (طولاني) زمستان و روزهاي (گرم و طولاني) تابستان است كه دوستان خدا اين شبها را به عبادت ميگذرانند، و در اين روزها روزه ميگيرند. و در خدمت خدا هستند و از مناجات با محبوبشان، خدا لذّت ميبرند، ولي من ميخواهم از صف آنها جدا گردم و اسير خاك شوم.
خداوند به الياس چنين وحي كرد: «تو را به خاطر آن كه علاقه به مناجات داري و ميخواهي در خدمت مردم باشي. تا روز قيامت مهلت دادم، تا زندگي را ادامه دهي، و از صف اولياي خدا جدا نگردي، و با آنها به مناجات و راز و نياز، مأنوس باشي.(2)
------------------------------
1- المحجّة البيضاء، ج 3.
2- المخازن، علّامه سيد عباس كاشاني، ج 1، ص 286.
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #نماز_رسانه| بچه هاتونو دعا میکنید؟
▫️استاد رفیعی
#نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طهارت داشتن برای مسح جلد و حاشیه و ترجمه قرآن واجب است یا مستحب؟
#احکام_نماز
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd