🕊🇮🇷﷽🇮🇷🕊
❓واجب ترين واجبات بعد از مساله ی توحید، کدام است؟
✍در چهار سوره از قرآن مجيد نيكى به والدين بلافاصله بعد از مساله ی توحيد قرار گرفته است. هم رديف بودن این دو مساله بيانگر اين است كه اسلام تا چه حد براى پدر و مادر احترام قائل است.
🕊⃟💚در سوره ی بقره آيه 83 مى فرماید :« لَا تَعْبُدُونَ إِلَّا اللَّهَ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا»
🕊⃟💚درسوره ی نساء آيه 36 می فرماید: «وَاعْبُدُوا اللَّهَ وَلَا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا ۖ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا.»
🕊⃟💚 در سوره ی انعام آيه 151 مى فرمايد: «أَلَّا تُشْرِكُوا بِهِ شَيْئًا ۖ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا»
🕊⃟💚 و در آیه ی 23 سوره ی مبارکه ی اسراء می فرماید:« وَقَضَىٰ رَبُّكَ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا إِيَّاهُ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا»
🕊⃟💚 علامه طباطبایی (ره) می فرماید: مسأله ی احسان به پدر و مادر، بعد از مسأله ی توحيد، واجب ترين واجبات است؛ همچنانكه مسأله ی عقوق[ عاق والدین شدن ] بعد از شرك ورزيدن به خدا از بزرگترين گناهان كبيره است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۶۹ مصحف شریف
سوره مبارکه آل عمران
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5854937501382215028.mp3
1.58M
🔸ترتیل صفحه 69 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه - عراق
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 69
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تُطِيعُوا الَّذِينَ كَفَرُوا يَرُدُّوكُمْ عَلَىٰ أَعْقَابِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خَاسِرِينَ (149)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! اگر از کسانى که کفر ورزيده اند اطاعت کنيد شما را به عقب برمى گردانند، آنگاه زيانکار خواهيد گشت. (149)
بَلِ اللَّهُ مَوْلَاكُمْ ۖ وَهُوَ خَيْرُ النَّاصِرِينَ (150)
[آنان اولياى شما نيستند ]بلکه خدا ولىّ شماست، و او بهترينِ يارى دهندگان است. (150)
سَنُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُوا الرُّعْبَ بِمَا أَشْرَكُوا بِاللَّهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ سُلْطَانًا ۖ وَمَأْوَاهُمُ النَّارُ ۚ وَبِئْسَ مَثْوَى الظَّالِمِينَ (151)
به زودى در دل کسانى که کفر ورزيده اند به سبب آن که چيزهائى را شريک خدا قرار داده اند که هيچ دليلى براى آن نازل نکرده است هراس مى افکنيم. و جايگاهشان آتش است، و چه بد است جايگاه ظالمان. (151)
وَلَقَدْ صَدَقَكُمُ اللَّهُ وَعْدَهُ إِذْ تَحُسُّونَهُمْ بِإِذْنِهِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا فَشِلْتُمْ وَتَنَازَعْتُمْ فِي الْأَمْرِ وَعَصَيْتُمْ مِنْ بَعْدِ مَا أَرَاكُمْ مَا تُحِبُّونَ ۚ مِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الدُّنْيَا وَمِنْكُمْ مَنْ يُرِيدُ الْآخِرَةَ ۚ ثُمَّ صَرَفَكُمْ عَنْهُمْ لِيَبْتَلِيَكُمْ ۖ وَلَقَدْ عَفَا عَنْكُمْ ۗ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ (152)
و همانا خدا وعده خود را [مبنى بر شکست دشمن در جنگ اُحُد ]براى شما تحقّق بخشيد آن گاه که به اذن او آنان را به شدّت مى کشتيد، تا وقتى که سست شديد و در کار [جنگ ]به جدال پرداختيد و نافرمانى کرديد [آن هم ]بعد از آن که آنچه را دوست مى داشتيد به شما نشان داد. بعضى از شما دنيا را مى خواستيد و بعضى آخرت را. سپس شما را از [تعقيب ]آنان بازداشت تا امتحانتان کند، و به راستى از شما درگذشت، و خدا داراى فضلى [بزرگ ]بر مؤمنان است. (152)
۞ إِذْ تُصْعِدُونَ وَلَا تَلْوُونَ عَلَىٰ أَحَدٍ وَالرَّسُولُ يَدْعُوكُمْ فِي أُخْرَاكُمْ فَأَثَابَكُمْ غَمًّا بِغَمٍّ لِكَيْلَا تَحْزَنُوا عَلَىٰ مَا فَاتَكُمْ وَلَا مَا أَصَابَكُمْ ۗ وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ (153)
[اين امتحان ]وقتى بود که شما پا به فرار گذاشتيد و [از شدت اضطراب ]به اَحَدى توجّه نمى کرديد و پيامبر شما را از پشت سرتان فرا مى خواند. پس [خدا ]غم ها را يکى بعد از ديگرى بر شما وارد کرد تا [آزموده شويد و ]بر آنچه از دست مى دهيد و بر اثر آسيب هايى که به شما مى رسد غمگين نگرديد. و خدا به آنچه مى کنيد آگاه است. (153)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۶۹:
جنگ احد:
پس از شکست سنگین مشرکان در جنگ بدر، آتش انتقام در سینههایشان شعلهور شد؛ آنچنان که از گریه ی زنان بر کشتگانشان جلوگیری میکردند تا مبادا گریه و اشک، اندوه آنان را از بین ببرد، و از دشمنیشان با پیامبر و مسلمانان کاسته شود. سرانجام در سال سوم هجرت، کافران با لشکری که از سه هزار سواره و دو هزار پیاده، با تجهیزات کافی به سوی مدینه حرکت کردند. پس از آنکه پیامبر(ص) از این خبر آگاه شد، در جمعهای مسلمانان را گرد هم آورد و در مورد نحوه ی مقابله با لشکر کفر، با آنان مشورت کرد. پیامبر(ص)خود موافق جنگ در داخل مدینه بود؛ زیرا به سبب موقعیت خاص مدینه، جنگ در داخل شهر به اهالی آن بسیار کمک میکرد؛ اما چون بیشتر مسلمانان با جنگ در خارج مدینه موافق بودند، پیامبر(ص) نیز به نظر آنان احترام گذاشت و دامنه ی کوه احد را برای جنگ انتخاب فرمود. آنگاه در خطبههای نماز جمعه به مردم وعده داد که با روحیه ی خوب آنان، بی شک خدا پیروزی را نصیبشان میکند. سپس در همان روز، با هزار نفر از مهاجران و انصار، رهسپار اردوگاه شد. البته در بین راه، سیصد نفر از مسلمانان سست ایمان به سرکردگی عبدالله بن ابی ـ بزرگِ منافقان مدینه ـ از لشکر جدا شدند و به مدینه بازگشتند. بدین ترتیب، لشکر هفتصد نفری مسلمانان در برابر لشکر پنج هزار نفری کافران قرار گرفتند. صبح روز بعد، پیامبر، صفوف مسلمانان را برای جنگ آراست و «عبدالله بن جُبَیر» را با پنجاه تیرانداز ماهر، در دهانه ی شکاف کوه احد قرار داد و به آنان دستور داد که مراقب شکاف کوه باشند و در هیچ صورتی جای خود را ترک نکنند.
جنگ آغاز شد و مسلمانان با حمله ای شدید، لشکر مشرکان را درهم شکستند. سپاه قریش پا به فرار گذاشتند و سربازان اسلام، آنان را تعقیب کردند. این پیروزی ابتدایی باعث شد که جمعی از مسلمانان، به خیال اینکه دشمن شکست خورده، جایگاه خود را ترک کنند و دنبال جمعآوری غنایم بروند. از جمله، برخی از تیراندازان شکاف کوه احد، از فرمان پیامبر سرپیچی کردند و جایگاه حساس خود را ترک کردند. در این لحظه، خالد بن ولید ـ یکی از فرماندهان سپاه کفر ـ و دویست جنگجوی دیگر از فرصت استفاده کردند و با دور زدن کوه احد، از پشت سر به مسلمانان یورش بردند و نظم و انسجام لشکر اسلام را بر هم زدند. بدین ترتیب، جنگی که در آستانه ی پیروزی قرار داشت، به شکست منجر شد. پس از جنگ، برخی از مسلمانان میپرسیدند: خدا به ما وعده ی پیروزی داده بود؛ پس چرا در جنگ شکست خوردیم؟ این آیات نازل شد و به آنان پاسخ داد که خدا به وعدهاش وفا کرد؛ ولی سرنوشت جنگ به سبب نافرمانی برخی از شما دگرگون شد.[1]
[1] - اقتباس از تفسیر نمونه، ج3، ص69 و ص128
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍ از آیتالله بهجت (ره) پرسیدند :
❓ خانمی خوابهای پریشان میبیند و شبها میترسد ، وحشت میکند ؛ چهکار کند ؟
📝 جواب : قبل از اینکه بخوابد ، چهار قل را بخواند ؛ و در بیداری هم معوذتین را زیادتر بخواند ؛ و اگر باز هم خوب نشد ، حرز امام جواد (علیهالسلام) را بگیرد و به بازویش ببندد.
___
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
📛حراج کارگاه #روفرشی😱
💰تعداد محدود #روفرشی_کشدار
قیمت #فرشینه۲۵۰هزارتومان
✅ مقاوم در برابر شستشو
✅ضد لک
✅نرم و لطیف
✅کاملا معتبر و شناخته شده 😍
⚠️ 👏تولید ملی👏⚠️
🔥برای دیدن طرح ها جوین شوید😍👏
https://eitaa.com/joinchat/3553427475Ce3e032acfc
✈️✈️ارسال سریع و فوری✈️✈️
هدایت شده از یاوران نماز
🌺نیت کن با نام مبارک امام جواد (ع) بزن روی #حرز ببین چی نشون میده برات😍👇
🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
سفارش حرز امام جواد از دست سادات باقیمت ۵۰ ت فقط.کلی هم هدیه داره عالی😍👆
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجةالاسلام والمسلمین محمدی؛ اگر نماز در قیامت قبول نشود بقیه اعمال خوب بی فایده می شود؟
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
💖فضائل امام علی در قرآن💖
🌺🌺☘☘🌺🌺☘☘🌺🌺
1⃣آیه نجوی(صدقه دادن امام علی برای گفتگو با پیامبر)❤️
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نَاجَيْتُمُ الرَّسُولَ فَقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيْ نَجْوَاكُمْ صَدَقَةً ذَٰلِكَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَأَطْهَرُ
ﺍﻱ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ! ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺑﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﮔﻔﺘﮕﻮﻱ ﻣﺤﺮﻣﺎﻧﻪ ﻛﻨﻴﺪ ، ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﮕﻮﻱ ﻣﺤﺮﻣﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩ ﺻﺪﻗﻪ ﺩﻫﻴﺪ ، ﺍﻳﻦ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﻭ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ.(مجادله١٢)
2⃣آیه علم الکتاب(علم امام به قرآن)❤️
قُلْ كَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ
ﺑﮕﻮ : ﻛﺎﻓﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻛﺴﻲ [ ﭼﻮﻥ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺍﺑﻲ ﻃﺎﻟﺐ ] ﻛﻪ ﺩﺍﻧﺶ ﻛﺘﺎﺏ ﻧﺰﺩ ﺍﻭﺳﺖ ، ﻣﻴﺎﻥ ﻣﻦ ﻭ ﺷﻤﺎ [ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﻱ ﺍم ] ﮔﻮﺍﻩ ﺑﺎﺷﻨﺪ .(رعد٤٣)
3⃣آیه سقایه الحاج(برتری امام برسقای حاجیان و کلید دار کعبه) ❤️
أَجَعَلْتُمْ سِقَايَةَ الْحَاجِّ وَعِمَارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَجَاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لَا يَسْتَوُونَ عِندَ اللَّهِ
ﺁﻳﺎ ﺁﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺣﺎﺟﻴﺎﻥ ﻭ ﺁﺑﺎﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﺴﺠﺪﺍﻟﺤﺮﺍم ﺭﺍ ﻣﺎﻧﻨﺪ [ ﻋﻤﻞ ]ﻛﺴﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻳﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺟﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ؟ ! [ ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ] ﻧﺰﺩ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﺑﺮ نیستند.(توبه١٩)
4⃣آیه صالح المومنین(امام فرد صالح) ❤️
وَإِن تَظَاهَرَا عَلَيْهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِيلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺿﺪِّ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺑﻪ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻛﻤﻚ ﺩﻫﻴﺪ [ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﻧﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﺑﺮﺩ ] ; ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﻭ ﺻﺎﻟﺢ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ [ ﻛﻪ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺍﺑﻲ ﻃﺎﻟﺐ ﺍﺳﺖ ]ﻳﺎﺭ ﺍﻭﻳﻨﺪ.(تحریم٤)
5⃣ آیه انفاق ❤️
الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُم بِاللَّيْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِيَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِندَ رَبِّهِمْ
ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ [ ﭼﻮﻥ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺃﺑﻲ ﻃﺎﻟﺐ (ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎم) ] ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻭ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻭ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺍﻧﻔﺎﻕ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺰﺩ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ ﭘﺎﺩﺍﺷﻲ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺳﺖ.(بقره٢٧٤)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
💢برگزاری دوره جامع حسابداری💰🧮
💢به صورت غیر حضوری
💢ویژه معرفی به بازار کار
💢در سراسر ایران
🖇جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان روی لینک کلیک کنید👇🏻👇🏻
https://zil.ink/hesabdari10
https://zil.ink/hesabdari10
https://zil.ink/hesabdari10
💠یا کد 11508را به شماره 10008785 ارسال کنید 💠
تنها روزهای که جایگزین دارد، #روزه ماه رجب است. کسایی که بههر دلیلی نمیتونن روزه بگیرن، هرروز صدبار این تسبیحات رو بگن، ثواب روزه رو میبرن
صدای نیایش (1).mp3
2.61M
📻#رادیو_قرآن
📌کاش هیچ دعایی از من،
در دنیا به اجابت نمیرسید... 😳
🎤حجةالاسلام امیرحسین دریایی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۷۰ مصحف شریف
سوره مبارکه آل عمران
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5857275342275741206.mp3
2.19M
🔸ترتیل صفحه 70 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه 70:
پیامدهای جنگ احد:
جنگ با همه ی دردها و سختی هایش به پایان رسید. هفتاد کشته و دهها مجروح، تلفات مسلمانان در این جنگ بود. شب فرا رسید و سپاهیان خسته ی اسلام برای استراحت اتراق کردند. شبِ سخت و پراضطرابی بود. مسلمانان هر لحظه انتظار داشتند که لشکریان مکّه به مدینه بازگردند و آخرین مقاومت آنان را درهم شکنند. در این صورت، بی شک خطرناکترین مرحله ی جنگ رخ میداد.
در آن شب، مسلمانان به دو گروه تقسیم شده بودند: گروهی که به لطف خدا و در پناه ایمان و توکّل به او، با آرامش استراحت کردند؛ و گروهی سست ایمان که تا صبح از ترس بیدار ماندند و بدون اینکه بخواهند، برای مسلمانان دیگر نگهبانی دادند. آنان در آن شب تا صبح، سخنانی بی خردانه و کفرآمیز بر زبان آوردند. ایشان که در گذشته بت پرست بودند، اکنون نیز به گمان اینکه پیامبر(ص)، الهه ای از الهه های روی زمین است، با تعجّب از یکدیگر می پرسیدند: «چه شد؟ چرا وجود پیامبر(ص)باعث پیروزی ما نشد؟ مگر او الهه ی پیروزی نیست؟ اگر محمد برحق بود، در اینجا اینقدر کشته نمی دادیم...» امّا خدا که از سخنان پنهانی آنان آگاه بود، در این آیات به آنان پاسخ داد که اسباب و علل شکستها و پیروزی ها فقط به دست خداست. اگر شما از فرمان پیامبرتان سرپیچی نمی کردید، شکست نمی خوردید. اما بدانید که مرگ و زندگی به دست خداست، و کسانی که در راه او کشته شدند، به سعادت ابدی رسیدند، و اگر در میدان جنگ به شهادت نمی رسیدند، بی شک در هنگامی که اجلشان فرا می رسید، جان می سپردند؛ پس چه بهتر که دنیا را اینگونه بدرود گفتند. ولی بدانید که این جنگ سخت و پر از رنج، دو خاصیت مهم داشت؛ یکم اینکه صف مسلمانان راستین، از منافقان و افراد سست ایمان مشخص شد؛ و دوم اینکه دلهای افراد باایمان، از پلیدی و ناخالصی پاک شد و یکسره در اطاعت و پیروی از خدا و پیامبرش قرار گرفت.
آری، جنگ احد با همه ی سختی هایش، برکات زیادی برای مسلمانان ارمغان آورد. آنان که در میدان جنگ پا به فرار گذاشته بودند، فهمیدند که گناهان گذشته شان آنان را به فرار از جبهه ی جهاد واداشت. همچنین مشتِ منافقانی که از جنگ خودداری کرده بودند و با غرور و تکبّر به جنگجویان اسلام طعنه می زدند، باز شد و خدا به همه ی مسلمانان در طول تاریخ اعلام کرد که از کشته شدن در راه او نترسند؛ که پاداش آن، از هر آنچه کافران در زندگی خود به دست می آورند، بهتر و باارزش تر است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 3
سوره مبارکه آل عمران
صفحه 70
ثُمَّ أَنْزَلَ عَلَيْكُمْ مِنْ بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُعَاسًا يَغْشَىٰ طَائِفَةً مِنْكُمْ ۖ وَطَائِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنْفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللَّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِيَّةِ ۖ يَقُولُونَ هَلْ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ مِنْ شَيْءٍ ۗ قُلْ إِنَّ الْأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ ۗ يُخْفُونَ فِي أَنْفُسِهِمْ مَا لَا يُبْدُونَ لَكَ ۖ يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ شَيْءٌ مَا قُتِلْنَا هَاهُنَا ۗ قُلْ لَوْ كُنْتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَىٰ مَضَاجِعِهِمْ ۖ وَلِيَبْتَلِيَ اللَّهُ مَا فِي صُدُورِكُمْ وَلِيُمَحِّصَ مَا فِي قُلُوبِكُمْ ۗ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (154)
سپس خدا بعد از آن غم ها آرامشى بر شما نازل کرد، خواب سبکى که گروهى از شما را فرا گرفت، و گروهى در فکر خودشان بودند و همچون گمان هاى [دوران ]جاهليّت، گمان ناروا به خدا مى بردند و مى گفتند: آيا از فتح و ظفر نصيبى براى ما خواهد بود؟ بگو: کارها همه به دست خداست. آنان چيزى را در دل خود پنهان مى کردند که براى تو ظاهر نمى ساختند. مى گفتند: اگر ما از فتح و ظفر نصيبى داشتيم در اينجا کشته نمى شويم، بگو: اگر در خانه هايتان هم بوديد کسانى که کشته شدن بر آنان نوشته شده بود به سوى آرامگاههاى خود بيرون آمدند; و [خدا چنين کرد ]تا آنچه را در سينه هاى شماست بيازمايد و آنچه را در دلهايتان است خالص گرداند، و خدا از آنچه در درون سينه هاست خبر دارد. (154)
إِنَّ الَّذِينَ تَوَلَّوْا مِنْكُمْ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ إِنَّمَا اسْتَزَلَّهُمُ الشَّيْطَانُ بِبَعْضِ مَا كَسَبُوا ۖ وَلَقَدْ عَفَا اللَّهُ عَنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ حَلِيمٌ (155)
همانا کسانى از شما که روزِ برخورد آن دو گروه [در اُحُد ]پشت به جبهه کردند جز اين نبود که شيطان آنان را بر اثر بعضى از گناهانى که کسب کرده بود لغزانيد، و قطعاً خدا از آنان درگذشت. به راستى خدا آمرزنده و بردبار است. (155)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ كَفَرُوا وَقَالُوا لِإِخْوَانِهِمْ إِذَا ضَرَبُوا فِي الْأَرْضِ أَوْ كَانُوا غُزًّى لَوْ كَانُوا عِنْدَنَا مَا مَاتُوا وَمَا قُتِلُوا لِيَجْعَلَ اللَّهُ ذَٰلِكَ حَسْرَةً فِي قُلُوبِهِمْ ۗ وَاللَّهُ يُحْيِي وَيُمِيتُ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (156)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! مانند کسانى نباشيد که کفر ورزيدند و در مورد برادرانشان وقتى به کفر رفتند يا رزمنده شدند [و در گذشتند ]گفتند: اگر نزد ما بودند و کشته نمى شدند [شما چنين نگوئيد ]تا عاقبت، خدا اين را حسرتى در دل آنان قرار دهد. و خداست که زندگى مى بخشد و مى ميراند. و خدا به آنچه مى کنيد بيناست. (156)
وَلَئِنْ قُتِلْتُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَوْ مُتُّمْ لَمَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَحْمَةٌ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ (157)
و همانا اگر در راه خدا کشته شويد يا بميريد [مورد آمرزش و رحمت خدا قرار خواهيد گرفت و ]قطعاً آمرزش و رحمتى که از جانب خداست از آنچه آنان [از متاع دنيا ]جمع مى کنند بهتر است. (157)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
24.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀#پیشنهاد_مشاهده
💥ذکر یونسیه
📌معجزه ای برای برطرف کردن غم ها
❓چند بار باید بگم ؟
❓این ذکر اذن استاد میخواد؟
🎤حجة الاسلام امیرحسین دریایی
#تا_خدا_اینجاست_نگرانی_بیجاست
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 نمازی هست با نیت هدیه به آقا #جوادالائمه (ع) برای روز چهارشنبه بعد از نماز عصر که برای شفای مریض خیلی تاکید شده
✅ امروز هم که هم چهارشنبهست
📿 طریقه خوندن در کلیپ توضیح داده شده
📌 تونستید وقت بزارید بخونید...
خیلی وقتی نمیگیره
___
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
💚⃟🕊﷽ 💚⃟🕊
┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🧚🏻♂️
┊ ┊ 🧚🏻♂️
┊ 🧚🏻♂️
🧚🏻♂️
💚⃟🕊 #حکایت_فقط_جلب_رضای_خدا
شاگردی از استادش درباره ی جلب رضایت خدا و بهترین راه آن پرسید
استاد گفت:
به گورستان برو و به مرده ها توهین کن
شاگرد دستور استاد را اجرا کرد و نزد او برگشت.
استاد گفت: جواب دادند؟
شاگرد گفت : نه
استاد گفت: پس بار دیگر به آنجا برو و آن ها را ستایش کن.
شاگرد اطاعت کرد و همان روز عصر نزد استاد برگشت.
استاد بار دیگر از او پرسید که آیا مرده ها جواب دادند؟
و شاگرد گفت : نه
استادگفت: برای جلب رضایت خدا همین طور رفتار کن
💚⃟🕊 نه به ستایش های مردم توجه کن
و نه به تحقیر ها و تمسخر هایشان
💚⃟🕊 بدین صورت است که می توانی
راه خودت را در پیش گیری.
واین معنای آیه قرآن است که خدا فرموده
✨ 📖✨«لِّكَيْلَا تَأْسَوْا عَلَىٰ مَا فَاتَكُمْ وَلَا تَفْرَحُوا بِمَا آتَاكُمْ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ»(۲۳)حدید
تا بر آنچه از دست داديد، تأسف نخوريد و به آنچه به شما داده شد، (سرمستانه) شادمانى نكنيد و خداوند هيچ متكبر فخرفروشى را دوست ندارد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd