🔴 فضیلت و اهمیت غسل جمعه
🔵 پیامبر اکرم(ص) میفرمایند:
🌕 هر کس موفق شود چهل جمعه پشت سر هم غسل کند بدنش در قبر متلاشی نشده و نخواهد پوسید.
🔺 اهمیت غسل جمعه تا حدی است که برخی فقیهان در قرون گذشته آن را واجب دانستهاند.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🌹فضیلت خوندن سوره توحید در روز جمعہ ماه #رجب
از پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم روایت است که فرمودند:
🔆هر كه در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره مبارکه اخلاص (قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ) را بخواند براى او نورى باشد در قيامت كه او را به بهشت بكشاند و نیز فرمودند:
🌸🍃🌸
🌹نماز مخصوص روز جمعه ماه #رجب
هر كه در روز جمعه ماه رجب چهار ركعت نماز بگذارد ما بين ظهر و عصر و بخواند در هر ركعتى یک مرتبه سوره مبارکه «حمد» و هفت مرتبه «آية الكرسى» و پنج مرتبه سوره مبارکه «اخلاص» را سپس ده مرتبه بگويد:
❒ اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ وَاَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ
بنويسد حقّ تعالى براى او از روزي كه اين نماز را گذارده تا روزى كه بميرد هر روزى هزارحسنه و عطا فرمايد او را به هر آيه اى كه خوانده شهرى در بهشت از ياقوت سرخ و به هر حرفى، قصرى در بهشت از دُرّ سفيد و تزويج فرمايد او را حور العين و راضى شود از او بغير سخط و نوشته شود از عابدين و ختم فرمايد براى او به سعادت و مغفرت
📗اقبال الاعمال
🔵 چهار دعای بسیار مهم توصیه شده #امام_صادق(ع) برای منتظران آخر الزمان
1⃣ دعای عهد
🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔺 هر که چهل صبح دعای عهد را بخواند از یاران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه آن هزار حسنه، او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو کند.
2⃣ دعای غریق
🔹امام صادق علیه السلام فرمودند: زماني ميرسد که امام هدايتگر ونشانه آشکاري نباشد ازحيرت وسرگرداني آن دوره کسي نجات پيدا نميکند مگر کسي که به خواندن دعاي غريق مداومت کند:
🔴 یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ
📚 کمال الدین جلد ۲ ص ۳۵۱
3⃣ دعای معرفت
🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند: بامداومت بر اين دعا معرفت امام عصر را از خداوند طلب نماييد:
🔴 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
📚 اصول کافی جلد ۱ ص ۳۳۷
4⃣ صلوات همراه با عجل فرجهم
🔹 امام صادق عليه السلام فرمودند: هر کس بعد از نماز صبح و ظهر ، در روز جمعه و ديگر روزها بگويد :
🔴 أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
نميميرد تا اين که حضرت قائم مهدي(صلوات اللَّه عليه) را درک کند.
📚 مصباح المتهجّد ص ۳۶۸
#امام_زمان
#ادعیه_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبراکرم(ص):اگر سوره حمد را در یک کفهٔ ترازو و باقی سورههای قرآن را در کفهٔ دیگر قرار دهند، سورهحمد هفتبرابر سنگینتر است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
👌 #داستان زیبای وتمثیلی اعتماد به خدا👌
🌹ﺣﻀﺮﺕ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ ﻋﻠﻴﻪ السلام ﺍﺯ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺍﻱ ﭘﺮﺳﻴﺪ :ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺨﻮﺭﻱ؟
🐜ﻣﻮﺭﭼﻪ ﮔﻔﺖ : ﺳﻪ ﺩﺍﻧﻪ
👈ﭘﺲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﺟﻌﺒﻪ ﺍﻱ ﻛﺮﺩ ......
ﻭ ﺳﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﻧﻬﺎﺩ!!!
☀️ﺑﻌﺪﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ .......
ﺣﻀﺮﺕ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ ﺟﻌﺒﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺩﻳﺪﻛﻪ ﻓﻘﻂ ﻳﻚ ﻭﻧﻴﻢ ﺩﺍﻧﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩﻩ !!
⁉️ﭘﺲ ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﺍﺯ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﭘﺮﺳﻴﺪ ﭼﺮﺍ ؟
🐜ﻣﻮﺭﭼﻪ ﮔﻔﺖ : ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﻴ ﻜﻪ ﻣﻦ ﺁﺯﺍﺩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻃﻤﻴﻨﺎﻥ داشتم ﺧﺪﻭﺍﻧﺪ ﺭﻭﺯﻱ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻣﺮﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻤﻴﻜﻨﺪ ...ﻭﻟﻲ ﻭﻗﺘﻲ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺟﻌﺒﻪ ﻧﻬﺎﺩﻱ ،ﺑﻴﻢ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺮﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﻨﻲ!!!
ﭘﺲ ﺩﺭ ﺧﻮﺭﺩﻧﻢ ﺍﺣﺘﻴﺎﻁ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺑﺘﻮﺍﻧﻢ ﻳﻜﺴﺎﻝ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻛﻨﻢ !!!
📖خداوند چه زیبا فرمود:
✨وَما مِن دابَّةٍ فِي الأَرضِ إِلّا عَلَى اللَّهِ رِزقُها ...
🌱هیچ جنبندهای در زمین نیست مگر اینکه روزی او بر خداست!...🌱
☘سوره هود، آیه ۶☘
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#عطر_نماز🌸🕋
لحظات ملکوتی اذان است,,,,
حضرت مهدی غریبانه کجا است,,,
السلام علیک یا اباصالح
هرکجا هستی التماس دعا مولا
☘نـــــمازت را مــــتّصل کن
به نـــــمازِ امـــــامـ زمــــان«عج»
و ســــجاده ات را شــــاهد بـــگیر
که هـــــیچ نـــمازے
بــــدونِ دعـــــاے بر فــــرجش نــــبوده اســــت.
#نماز_اول_وقت📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
✍با زدن روی لینک زیر عضو کانال معنوی نسیم عبودیت و بندگی شوید
❇️بهترین کانالی که هر کسی میتونه در ایام سال و مخصوصا این سه ماه رجب، شعبان، رمضان، داشته باشد و استفاده اخلاقی معنوی کند(کانالی جامع، کاملا معتبر و بی نظیر)
❇️در این کانال
❇️ قرائت قرآن به همراه تفسیر آیات قرآن از ابتدا(با بیانات استاد قرائتی)
❇️ اعمال ماه رجب،شعبان،رمضان به طور کامل بیان میگردد
❇️ اعمال و احکام شرعی روزانه
❇️مباحث خانواده و مهدویت
❇️مناجات ها و دعاهای ناب
❇️سخنرانی های ناب اخلاقی،ختم های مجرب، معتبر و.....
❇️این کانال می تواند به پیشرفت معنوی و اخلاقی انسان کمک زیادی کند-این کانال همه چیز را برای شما آماده و مهیا کرده-خیلی ها دنبال کانالی می گردنند که هم مستند باشد هم معتبر و هم بتوانند اعمال عبادی خودشان را بدون دغدغه انجام دهند پس توصیه میکنم حتما سری به این کانال بزنید)
❇️لینک عضویت 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1459159246Ca8f1bfd682
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخنرانی
یک حاجت مستجاب از #امام_زمان(عج)
#دکتر_رفیعی
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🌺مبارک باد عیدی که هلال آن؛ با ندای وحیانی «إقرأ بِاسمِ ربّك الّذي خَلَق»؛ آغاز و با ترنّم ِ«اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ»؛ به بدر ولایت مبدل شد.
🌺باشدا که باطنین «بقِيَّةُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»؛ خورشيد بعثت از افق انتظار بدمد.
🌺از اعمال پر فضیلت روز مبعث، بسیار صلوات فرستادن است.
دهان خود را خوشبو و جان خود را مصفّا کنید به صلوات بر محمد و آل محمد(ص)
🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وعجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نماهنگ شاد و زیبا |"مُحَمَّد"
⭕جدیدترین و متفاوت ترین اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
🎵همخوانی موزیکال و شاد در مدح پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم
🌺نکته تفسیری صفحه ۷۷:🌺
مهریه:
یكی از سنتهای پیامبر اسلام صلوات الله علیه پیوند ازدواج است. این پیوند مبارك، قوانین و آداب و رسومی دارد كه قرآن و پیشوایان دین آنها را برای ما توضیح دادهاند. از جمله ی آداب و رسوم ازدواج، مهریه است. مهریه، پول یا چیز ارزشمند دیگری است كه مرد به نشانه ی علاقه ی به زن، به او پیش كش میكند. شاید برخی از افراد بیاطلاع گمان میكنند كه دادن و گرفتن مهریه، کار درستی نیست؛ زیرا زن، كالای فروختنی نیست كه در ازای آن مبلغی پرداخت شود. این تصوّر امّا كاملاً اشتباه است؛ زیرا مهریه به هیچوجه مبلغ زن نیست و اصلاً ازدواج، معامله نیست؛ بلكه این رسم، دو علت مهم دارد: یکم اینكه مرد با پیشكش كردن مال یا چیز باارزش، عشق و محبت خود را به زنِ مورد علاقهاش نشان میدهد؛ دوم اینكه مهریه، یك پشتوانه ی مالی برای زن محسوب میشود تا در زمان مورد نیاز، از آن استفاده كند؛ چراكه زنان معمولاً بیشتر از مردان، از آسیبهای اجتماعی زیان می بینند. به همین سبب، دادن و گرفتن مهریه، رسمی كاملاً منطقی است كه عقل آن را تأیید میكند. البته خوب است كه اندازه ی مهریه، زیاد نباشد و مرد توان پرداخت آن را داشته باشد. بر خلاف آنچه برخی میپندارند، تعیین مهریههای بسیار زیاد، باعث استحكام زندگی زناشویی نمیشود؛ بلكه در هر زمانی ممكن است زن آن را از شوهرش بخواهد و او توان پرداخت آن را نداشته باشد و همین موجب اختلاف در خانواده شود. به همین علّت شاید امام علی علیه السلام فرموده است: «مهریه ی زنان را بیش از اندازه زیاد نگیرید كه موجب اختلاف میشود.» حتی پیشوایان ما توصیه كردهاند كه تا حدی كه ممكن و منطقی است، مهریه سبك گرفته شود تا مرد بتواند آن را پرداخت كند و پیوند ازدواج به راحت سر بگیرد.
در روایاتی كه از امامان نقل شده، میخوانیم كه «از مباركی زن، مهریه ی کم اوست.»
1 - وسايل الشيعه، ج21، ص253
2- وسايل الشيعه، ج21، ص252.( براي اطلاع بيشتر از اين مطلب ر.ك. به وسايل الشيعه، ج21، ص239: ابواب المهور)متن فوق از تفاسير نمونه و نور، ذيل آيه مورد بحث اقتباس شده است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 4
سوره مبارکه النساء
صفحه 77
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
يَا أَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالًا كَثِيرًا وَنِسَاءً ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي تَسَاءَلُونَ بِهِ وَالْأَرْحَامَ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلَيْكُمْ رَقِيبًا (1)
اى مردم! از پروردگارتان پروا کنيد، همان که شما را از يک تن آفريد، و جفتش را از جنس او خلق کرد، و از آن دو، مردان و زنان بسيارى منتشر ساخت; و از خدا که به [نام ]او از يکديگر درخواست مى کنيد و نيز [از تضييع حقوق ]خويشاندان پروا کنيد; همانا خدا همواره مراقب شماست. (1)
وَآتُوا الْيَتَامَىٰ أَمْوَالَهُمْ ۖ وَلَا تَتَبَدَّلُوا الْخَبِيثَ بِالطَّيِّبِ ۖ وَلَا تَأْكُلُوا أَمْوَالَهُمْ إِلَىٰ أَمْوَالِكُمْ ۚ إِنَّهُ كَانَ حُوبًا كَبِيرًا (2)
و اموال يتيمان را [بعد از بلوغشان ]به آنان بدهيد و اموالِ نامرغوب [خود ]را با اموال مرغوب [آنها ]عوض نکنيد، و اموال يتيمان را با اموال خويش نخوريد، همانا اين گناهى بزرگ است. (2)
وَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تُقْسِطُوا فِي الْيَتَامَىٰ فَانْكِحُوا مَا طَابَ لَكُمْ مِنَ النِّسَاءِ مَثْنَىٰ وَثُلَاثَ وَرُبَاعَ ۖ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلَّا تَعْدِلُوا فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ۚ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَلَّا تَعُولُوا (3)
و اگر مى ترسيد که درباره دختران يتيم [در صورت ازدواج با آنان ]به عدالت رفتار نکنيد با زنان [غير يتيم ]که مورد پسند شما باشند دو تا دو تا و سه تا سه تا و چهار تا چهار تا ازدواج کنيد. و اگر مى ترسيد که به عدالت عمل نکنيد با يکى [ازدواج کنيد ]و يا [به ]زنانى که مالکشان هستيد [اکتفا نماييد]. اين دستور به دورى شما از انحراف نزديک تر است. (3)
وَآتُوا النِّسَاءَ صَدُقَاتِهِنَّ نِحْلَةً ۚ فَإِنْ طِبْنَ لَكُمْ عَنْ شَيْءٍ مِنْهُ نَفْسًا فَكُلُوهُ هَنِيئًا مَرِيئًا (4)
و مهر زنان را با طيب خاطر به آنان بدهيد، پس اگر چيزى از آن را با طيب خاطر به شما بخشيدند آن را بخوريد گوارايتان باد. (4)
وَلَا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَامًا وَارْزُقُوهُمْ فِيهَا وَاكْسُوهُمْ وَقُولُوا لَهُمْ قَوْلًا مَعْرُوفًا (5)
و اموال خود را که خدا وسيله قوام [زندگى ]شما قرار داده است به سفيهان ندهيد و از درآمدِ آن خوراکشان دهيد و آنان را بپوشانيد، و با آنان سخنى پسنديده بگوئيد. (5)
وَابْتَلُوا الْيَتَامَىٰ حَتَّىٰ إِذَا بَلَغُوا النِّكَاحَ فَإِنْ آنَسْتُمْ مِنْهُمْ رُشْدًا فَادْفَعُوا إِلَيْهِمْ أَمْوَالَهُمْ ۖ وَلَا تَأْكُلُوهَا إِسْرَافًا وَبِدَارًا أَنْ يَكْبَرُوا ۚ وَمَنْ كَانَ غَنِيًّا فَلْيَسْتَعْفِفْ ۖ وَمَنْ كَانَ فَقِيرًا فَلْيَأْكُلْ بِالْمَعْرُوفِ ۚ فَإِذَا دَفَعْتُمْ إِلَيْهِمْ أَمْوَالَهُمْ فَأَشْهِدُوا عَلَيْهِمْ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا (6)
و يتيمان را [از جهت رشد فکرى ]امتحان کنيد تا وقتى که به سنّ ازدواج برسند، پس اگر رشد فکرى در آنان احساس کرديد اموالشان را به آنان واگذار کنيد و آن را از روى اسراف و براى پيشدستى کردن بر آنان که مبادا بزرگ شوند [و اموالشان را بخواهند ]خرج نکنيد. و هر کس که بى نياز باشد بايد [از مصرف مال يتيم ]خوددارى کند، و هر کس نيازمند باشد بايد به طور پسنديده [از آن ]مصرف کند، پس وقتى اموالشان را به آنان واگذار کرديد بر آنان شاهد بگيريد. و خدا براى حساب رسمى کافى است. (6)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۷۷ مصحف شریف
سوره مبارکه نساء
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5879614382010271080.mp3
2.1M
🔸ترتیل صفحه 77 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd