صفحه ۲۳۷ مصحف شریف
سوره مبارکه یوسف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5775951201677870417.mp3
1.93M
🔸ترتیل صفحه 237 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 237
فَلَمَّا ذَهَبُوا بِهِ وَأَجْمَعُوا أَنْ يَجْعَلُوهُ فِي غَيَابَتِ الْجُبِّ ۚ وَأَوْحَيْنَا إِلَيْهِ لَتُنَبِّئَنَّهُمْ بِأَمْرِهِمْ هَٰذَا وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ (15)
پس آن گاه که او را بردند و همگان بر اينکه او را در نهانخانه آن چاه قرار دهند ، آماده شدند ، [صحنه اى بس ناخوشايند پديد آوردند] و خداوند به او وحى کرد که: <قطعاً اين کارشان را به آنان گزارش مى کنى در حالى که آنان در نمى يابند>. (15)
وَجَاءُوا أَبَاهُمْ عِشَاءً يَبْكُونَ (16)
و شامگاهان در حالى که مى گريستند به نزد پدرشان آمدند. (16)
قَالُوا يَا أَبَانَا إِنَّا ذَهَبْنَا نَسْتَبِقُ وَتَرَكْنَا يُوسُفَ عِنْدَ مَتَاعِنَا فَأَكَلَهُ الذِّئْبُ ۖ وَمَا أَنْتَ بِمُؤْمِنٍ لَنَا وَلَوْ كُنَّا صَادِقِينَ (17)
گفتند: <اى پدر! ما رفتيم در حالى که مسابقه مى داديم و يوسف را در کنار توشه خود نهاده بوديم ; پس گرگ او را خورد و تو قطعاً ما را تصديق نمى کنى هر چند راستگو باشيم>. (17)
وَجَاءُوا عَلَىٰ قَمِيصِهِ بِدَمٍ كَذِبٍ ۚ قَالَ بَلْ سَوَّلَتْ لَكُمْ أَنْفُسُكُمْ أَمْرًا ۖ فَصَبْرٌ جَمِيلٌ ۖ وَاللَّهُ الْمُسْتَعَانُ عَلَىٰ مَا تَصِفُونَ (18)
و آوردند خونى دروغين که بر پيراهنش بود. گفت: <نه بلکه نفستان کارى را براى شما آراسته و ارتکابش را آسان کرده است. پس شکيبايى نيکوست و تنها خداوند است که بر آنچه شرح مى دهيد از او کمک خواسته مى شود>. (18)
وَجَاءَتْ سَيَّارَةٌ فَأَرْسَلُوا وَارِدَهُمْ فَأَدْلَىٰ دَلْوَهُ ۖ قَالَ يَا بُشْرَىٰ هَٰذَا غُلَامٌ ۚ وَأَسَرُّوهُ بِضَاعَةً ۚ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِمَا يَعْمَلُونَ (19)
و کاروانى آمد پس آب آورشان را فرستادند. آن گاه او دلوش را پايين کرد ; گفت: <اى مژده! اين پسرکى است> و او را کالاى تجارتى قرار داده پنهانش ساختند و خداوند به آنچه مى خواستند بکنند آگاه بود. (19)
وَشَرَوْهُ بِثَمَنٍ بَخْسٍ دَرَاهِمَ مَعْدُودَةٍ وَكَانُوا فِيهِ مِنَ الزَّاهِدِينَ (20)
و او را به بهايى بى مقدار ، درهمى چند ، فروختند و در او از بى رغبتان بودند. (20)
وَقَالَ الَّذِي اشْتَرَاهُ مِنْ مِصْرَ لِامْرَأَتِهِ أَكْرِمِي مَثْوَاهُ عَسَىٰ أَنْ يَنْفَعَنَا أَوْ نَتَّخِذَهُ وَلَدًا ۚ وَكَذَٰلِكَ مَكَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْضِ وَلِنُعَلِّمَهُ مِنْ تَأْوِيلِ الْأَحَادِيثِ ۚ وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ (21)
و آن کس که از مصر خريدش ; به همسرش گفت: <جايگاه او را گرامى بدار باشد که به ما سودى رساند يا او را به فرزندى برگزينيم> و اين گونه يوسف را در آن سرزمين به مکنت و قدرت رسانديم [تا چنين و چنان کنيم] و تا به او از تعبير و تحليل رؤياها و رخدادها بياموزيم و خداوند بر کار خويش توانا و پيروز است ، ولى بيشتر مردم نمى دانند. (21)
وَلَمَّا بَلَغَ أَشُدَّهُ آتَيْنَاهُ حُكْمًا وَعِلْمًا ۚ وَكَذَٰلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ (22)
و آن گاه که به تواناييهاى خويش رسيد ، به او حکمت و دانش آموختيم و اين گونه نيکوکاران را سزا مى دهيم. (22)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۳۷🌷
از قعر چاه تا خانه ی وزیر:
حسادتِ برادران یوسف، عقل و احساس آنان را از کار انداخت و ایشان را به جنایت هولناکی وادار کرد. آنان پدر را قانع کردند که برادر کوچک تر را برای بازی و تفریح همراهشان به دشت و صحرا بفرستد. برخی از مفسّرانِ قرآن گفته اند که برادران یوسف، او را بسیار اذیّت کردند و کتک زدند و پیراهنش را از تن به در آوردند و پس از آزار فراوان، او را در قعر چاه افکندند . آنان او را در چاه افکندند تا از یادها فراموش شود؛ غافل از اینکه چاه، مقدّمه ی سربلندی و شهرت جهانی او می شود. برادران، پیراهن یوسف را با خون گوسفندی آغشتند و با گریه ای ساختگی، نزد پدر رفتند و خبر کشته شدن یوسف با حمله ی گرگی خون خوار را به پدر دادند! امّا چون قانون خدا این است که تلاش دروغگو بی نتیجه بماند ، فراموش کردند که پیراهن خونین یوسف را پاره کنند، و یعقوب از همینجا فهمید که پسرانش دروغ می گویند. البتّه یعقوب دریادل، به جای فریاد و زاری نزد مردم، سوز و گدازش را به درگاه خدا برد و به زیبایی صبر کرد. پیامبر گرامی اسلام در این باره فرموده است: «صبر زیبا، صبری است که انسان در هنگام مشکلات، به مردم شکایت نکند [و برای خدا تحمّل و استقامت نماید].» از سوی دیگر، یوسفِ خردسال که در تاریکی چاه به سر می برد، مورد لطف خدا قرار گرفت و از عالم غیب به او وحی رسید که زمانی فرا می رسد که برادرانت با شرمساری در برابر تو می ایستند و تو آنان را از این کار زشتشان آگاه خواهی کرد. به هر حال، یوسف را مسافران کاروانی تجاری نجات دادند و برای فروش در بازار برده فروشان، به مصر بردند؛ امّا خریدار او، فردی معمول نبود؛ بلکه وزیر پادشاه مصر بود که به خواست خدا، عشق و علاقه ی به آن کودک زیبارو، تمام وجودش را فرا گرفت، و پس از خریدن او، نه تنها مانند بردگان با او رفتار نکرد، بلکه به همسرش سفارش کرد که او را مانند فرزند خود گرامی بدارد.
بدین ترتیب، یوسفی که قرار بود برای همیشه از خاطره ها پاک شود، در مدّت کوتاهی از خانه ی وزیر پادشاه مصر سر در آورد و در مسیر شهرت و سربلندی گام نهاد، و خدای بزرگ به همگان فهماند که هرچند مردم خیال می کنند که کارهای دنیا بر اساس خواست آنان پیش می رود، این خواست خداست که در نهایت بر خواست همگان غلبه و چیرگی دارد:
«وَاللهُ غالِبٌ عَلیّْ اَمرِه و لّْکِنَّ اَکثرَ النّاسِ لایَعلَمون».
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
50.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ درس هشتم : نشاط روح
در این درس راهکارهای کسب نشاط روح پرداخته شده است.
راهکار کسب نشاط روح و از بین بردن افسردگی چیست ؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌹مردان صالحی که در قرآن اشاره شده(۱)
1⃣لقمان(مظهر حکمت و شکر گذاری)❤️
وَلَقَدْ آتَيْنَا لُقْمَانَ الْحِكْمَةَ أَنِ اشْكُرْ لِلَّهِ
ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺣﻜﻤﺖ ﻋﻄﺎ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﻛﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭ ﻭ ﺷﺎﻛﺮ ﺑﺎﺵ.(لقمان١٢)
2⃣طالوت(مظهر قدرت علمی و جسمی)❤️
وَزَادَهُ بَسْطَةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ
ﺧﺪﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﮔﺰﻳﺪﻩ ﻭ ﻭﻱ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻱ ﺟﺴﻤﻰ ﻓﺰﻭﻧﻲ ﺩﺍﺩﻩ .(بقره ٢٤٧)
3⃣ذوالقرنین(مظهر قدرت و کار جهادی)❤️
قَالَ مَا مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ فَأَعِينُونِي بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُمْ رَدْمًا
ﮔﻔﺖ : ﺁﻧﭽﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم ﻣﺮﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺗﻤﻜّﻦ ﻭ ﻗﺪﺭﺕ ﺩﺍﺩﻩ [ ﺍﺯ ﻣﺰﺩ ﺷﻤﺎ ] ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ; ﭘﺲ ﺷﻤﺎ ﻣﺮﺍ ﺑﺎ ﻧﻴﺮﻭﻳﻲ ﻳﺎﺭﻱ ﺩﻫﻴﺪ [ ﺗﺎ ] ﻣﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﺳﺪّﻱ ﺳﺨﺖ ﻭ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻢ .(کهف ٩٥)
4⃣اصحاب کهف(مظهر جوانمردی و هضم نشدن در جامعه فاسد)❤️
نَّحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ نَبَأَهُم بِالْحَقِّ إِنَّهُمْ فِتْيَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَزِدْنَاهُمْ هُدًى
ﻣﺎ ﺧﺒﺮ [ ﻋﺒﺮﺕ ﺁﻣﻮﺯ ] ﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻭ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻮ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ : ﺁﻧﺎﻥ ﺟﻮﺍﻧﻤﺮﺩﺍﻧﻲ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ، ﻭ ﻣﺎ ﺑﺮ ﻫﺪﺍﻳﺘﺸﺎﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩﻳﻢ .(کهف١٣)
ادامه دارد....
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋 عاشقان وقت نماز است، اذان می گویند...
🎞️ دین مبین اسلام، به سه اجتماع بزرگ اهمیت بسیاری می دهد:
➖اجتماعات روزانه که هنگام خواندن نماز جماعت تشکیل می شود.
➖اجتماع هفتگی که در مراسم نماز جمعه حاصل می گردد.
➖اجتماع حجّ که هر سال یک بار در کنار خانه خدا انجام می گیرد.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
1_1500491894.pdf
628.4K
✅ ۳۰۹ موضوع قرآنی (قسمت اول )
تقدیم به قرآن پژوهان
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزق لایُحتسب چیست؟
•┈••✾••✾••┈•
💛 حضرت #امام_خامنه_ای 🎙
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
۹۹ درصد نماز نخوندنها
بخاطر تنبلی و راحتطلبیه⚠️
و شاید فقط یه درصد
از روی عمد و دلیله!
و از نماز بخوایم بالاتر بریم:
۹۹ درصد جمعیت جهنم هم
از روی راحـتطـلبی و غـفـلت
جـهنمی مـیـشن و بهـشت رو
از دست میدن...🤷🏻♂🤷🏻♀🔥
#نمازاول_وقت
صفحه ۲۳۸ مصحف شریف
سوره مبارکه یوسف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5780633712462923686.mp3
1.82M
🔸ترتیل صفحه 238 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 238
وَرَاوَدَتْهُ الَّتِي هُوَ فِي بَيْتِهَا عَنْ نَفْسِهِ وَغَلَّقَتِ الْأَبْوَابَ وَقَالَتْ هَيْتَ لَكَ ۚ قَالَ مَعَاذَ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ رَبِّي أَحْسَنَ مَثْوَايَ ۖ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ (23)
و همان زن که او در خانه اش بود از او مى خواست که خودش را در اختيار او گذارد [تا از او کام گيرد] و همه دربها را قفل کرد و گفت: <بيا>. [يوسف ]گفت: <پناه به خدا! همانا او پروردگار من است ، جايگاهم را نيکو قرار داد. بى ترديد حقيقت اين است که ستمکاران رستگار نمى شوند>. (23)
وَلَقَدْ هَمَّتْ بِهِ ۖ وَهَمَّ بِهَا لَوْلَا أَنْ رَأَىٰ بُرْهَانَ رَبِّهِ ۚ كَذَٰلِكَ لِنَصْرِفَ عَنْهُ السُّوءَ وَالْفَحْشَاءَ ۚ إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُخْلَصِينَ (24)
و همانا آن زن آهنگ او کرد و او [نيز] اگر برهان پروردگارش را نديده بود آهنگ وى مى کرد. اين چنين [به او نمايانديم] تا بدى و زشت کارى را از او باز گردانيم ; زيرا او از بندگان خالص شده ما بود. (24)
وَاسْتَبَقَا الْبَابَ وَقَدَّتْ قَمِيصَهُ مِنْ دُبُرٍ وَأَلْفَيَا سَيِّدَهَا لَدَى الْبَابِ ۚ قَالَتْ مَا جَزَاءُ مَنْ أَرَادَ بِأَهْلِكَ سُوءًا إِلَّا أَنْ يُسْجَنَ أَوْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (25)
و هر دو به طرف درب بر يکديگر سبقت گرفتند و آن زن پشت پيراهن وى را سراسر چاک زد و در آستانه درب با شوهرش مواجه شدند. [آن زن ]گفت: <کيفر کسى که خواسته است با همسرت بدى کند نيست جز زندانى شدن يا عذاب دردناکى>. (25)
قَالَ هِيَ رَاوَدَتْنِي عَنْ نَفْسِي ۚ وَشَهِدَ شَاهِدٌ مِنْ أَهْلِهَا إِنْ كَانَ قَمِيصُهُ قُدَّ مِنْ قُبُلٍ فَصَدَقَتْ وَهُوَ مِنَ الْكَاذِبِينَ (26)
[يوسف] گفت: <اوست که از من مى خواست خود را در اختيارش گذارم> و شاهدى که از خانواده آن زن بود ، گواهى داد که: <اگر پيراهن او از پيش رو چاک خورده آن زن راست گفته و او از دروغگويان است (26)
وَإِنْ كَانَ قَمِيصُهُ قُدَّ مِنْ دُبُرٍ فَكَذَبَتْ وَهُوَ مِنَ الصَّادِقِينَ (27)
و اگر پيراهن او از پشت دريده شده ، آن زن دروغ گفته و او از راستگويان است>. (27)
فَلَمَّا رَأَىٰ قَمِيصَهُ قُدَّ مِنْ دُبُرٍ قَالَ إِنَّهُ مِنْ كَيْدِكُنَّ ۖ إِنَّ كَيْدَكُنَّ عَظِيمٌ (28)
پس آن گاه که ديد پيراهن او از پشت چاک خورده ، گفت: <آن [کرده هاوگفته ها ]ازنيرنگ شما زنان است. همانا نيرنگ شما بزرگ است (28)
يُوسُفُ أَعْرِضْ عَنْ هَٰذَا ۚ وَاسْتَغْفِرِي لِذَنْبِكِ ۖ إِنَّكِ كُنْتِ مِنَ الْخَاطِئِينَ (29)
يوسف! از اين [ماجرا] در گذر و [اى زن!] براى گناهت آمرزش بخواه ; همانا تو از گنهکارانى>. (29)
۞ وَقَالَ نِسْوَةٌ فِي الْمَدِينَةِ امْرَأَتُ الْعَزِيزِ تُرَاوِدُ فَتَاهَا عَنْ نَفْسِهِ ۖ قَدْ شَغَفَهَا حُبًّا ۖ إِنَّا لَنَرَاهَا فِي ضَلَالٍ مُبِينٍ (30)
و زنانى که در آن شهر بودند گفتند: <همسر عزيز از غلامش مى خواهد که خود را در اختيار او گذارد ، در حالى که عشق آن [غلام] در دلش نفوذ کرده است. همانا ما مى بينيم که آن زن در خطاى آشکارى فروافتاده است>. (30)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۳۸🌷
یوسف و زلیخا:
داستان حضرت یوسف، داستانی سرشار از عبرت و پند است که تشنگان حقیقت را سیراب می کند. خداوند در آیه ی 7 همین سوره، بر این نکته تکیه کرده، می فرماید: «به راستی در سرگذشت یوسف و برادرانش، پندهایی برای حقیقت جویان وجود دارد.» یکی از فرازهای مشهور این سرگذشت، ماجرای هواپرستی همسر عزیز مصر و پاک دامنی یوسف جوان است. توجه خدای جهان آفرین به این ماجرا، نه به سبب علاقه ی زشت و هوس آلود زلیخا به یوسف است که آن علاقه، چیزی جز پیروی از شیطان و هوای نفس نبوده است ؛ بلکه به سبب پاکدامنی یوسف است که در اوج نشاط و جوانی قرار داشت و همه چیز برای آلودگی دامان او به گناه آماده بود؛ ولی او رسمِ بندگی خدا را به خوبی به جا آورد و در آن لحظات حساس، پروردگار خویش را یاد کرد که در گذشته چه نیکی هایی در حقّش روا داشته و در آن هنگام نیز او را می بیند و از او توقّع بندگی دارد. آری، یوسفِ پاک اگرچه در ظاهر بَرده ی عزیز مصر و همسرش بود و می بایست از فرمان آن ها اطاعت می کرد، در حقیقت، بنده ی خدا بود و خواست هیچ کس را به خواست او ترجیح نمی داد؛ نه خواست همسر عزیز مصر که او را به سوی خود دعوت می کرد، نه خواست نفس سرکش خود را که از او می خواست دعوت آن زن را بپذیرد، و نه خواست شیطان را که تلاش می کرد آن گناه را در نظرش زیبا جلوه دهد.
به راستی اگر یوسف رفتاری غیر از آن رفتار داشت، چه اتفاقی می افتاد؟ بی شک مانند بسیاری از مردم که در دام شیطان می افتند، به لذّتی زودگذر می رسید و ننگ و رسوایی ابدی را برای خود می خرید؛ ولی او با توجّه به خدا و با پاکدامنی، به چنان مقامی دست یافت که خدای جهان آفرین با افتخار از او یاد می کند و در کتاب خویش، او را یکی از بندگان ویژه ی خود برمی شمرد تا پیامبر ، امامان و دیگر بندگان باایمانش برای همیشه با خواندن این آیات، نام و یاد او را گرامی بدارند و از رفتار بی نظیرش بهره برند. البتّه آن اوضاع، احوال ویژه ای بود که یوسف بدون مقدّمه در آن گرفتار شد و بی شک اگر خودش می دانست و می توانست، هرگز در آن وضعیت قرار نمی گرفت. به همین علّت، معصومین به ما دستور داده اند که به هیچ وجه در جایی با نامحرم تنها نمانیم و از ماندن در چنین حالی به شدّت بپرهیزیم. در روایتی از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «نباید هیچ مردی با هیچ زن نامحرمی خلوت کند؛ زیرا سومین نفر، شیطان خواهد بود.» همچنین در روایات می خوانیم که در چنین حالی، شیطان به طور ویژه وارد عمل می شود و به شدّت آن افراد را به گناه وسوسه می کند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ سوره تکویر
اراده و اختیار انسان، در دایره اراده و اختیار خدای متعال است؛ هر دو روی سکه در دست خداست؛ یا باید تذکر خدا را پذیرفته و از راهی که او میگوید به سعادت برسد و یا اینکه آن را نپذیرفته و شقاوتمند شود!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🏆 آیاتی در عظمت وجود نازنین اشرف انبیا (صلی الله علیه وآله) 🏆
✨تجلیل خداوند نسبت به نام پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در خطاب
🔻🔻🔻
✅خدای سبحان، از نظر ادب محاوره، حرمتی خاص برای پیامبر خاتم ـ صلی اللّه علیه وآله ـ قایل است که برای انبیای پیشین قایل نبوده. انبیای گذشته را با نام مخصوص آنها خطاب می کند، اما هرگز نام مبارک پیامبر اسلام را به عنوان «یا محمد» نمی برد بلکه همیشه از او با تعبیرهای تجلیل آمیزی همچون: «یا أیّها النبی»، «یا أیّها الرسول» یاد می کند.
🔸مثلا درباره آدم ابوالبشر می فرماید:
«یا آدَمُ اْسْکُنْ اَنْتَ وَ زَوْجُکَ الْجَنَّة»
🔹درباره حضرت نوح می فرماید:
«یا نُوح اِنَّهُ لَیْسَ مِنْ أهْلِک»
🔸درباره موسی می فرماید:
«یا مُوسی أَقْبِلْ وَ لاتَخَفْ»
✅ولی درباره رسول اکرم ـ صلی الله علیه و آله ـ علاوه بر خطاب جلالت آمیز خود، به بندگان نیز می آموزد:
«لا تَجْعَلوُا دُعاءَ الْرَّسولِ بَیْنَکُمْ کَدُعاءِ بَعْضُکُمْ بَعْضاً»
«هر گاه خواستید پیامبر را صدا بزنید او را مانند مردی عادی صدا نزنید.»
❌ ادامه دارد...
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️ نماز طلب حاجت !
🎙حجتالاسلام موسوی مطلق
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab