فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_زیارتی
روضه نمی خواهد تنی که سر ندارد😭
#امام_حسین (علیه السلام)
🌱 چه دمی می شود آن دم که شود رؤیتِ تو...
که به پایان برسد ظلم شبِ غیبت تو...
🌱 ای خوش آن دم که رسد رایحهی نابِ وصال...
به مشامم برسد عطر خوش قامتِ تو...
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 ۲۸ رجب المرجب سالروز خروج کاروان سیدالشهدا(ع) از مدینه
وقتی که میرفتند دنیا گریه میکرد😭
شهر مدینه مثل زهرا گریه میکرد😭
شاعر: #علی_اکبر_لطیفیان
•••┈✾~🍃♥️🍃~✾┈•••
صفحه ۳۴۰ مصحف شریف
سوره مبارکه حج
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5793899084028839609.mp3
1.87M
🔸ترتیل صفحه 340 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 340
أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَكُمْ مَا فِي الْأَرْضِ وَالْفُلْكَ تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ وَيُمْسِكُ السَّمَاءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَءُوفٌ رَحِيمٌ (65)
آيا نديده اى که خدا آنچه را در زمين است و [نيز ]کشتى ها را که در دريا به امر او مى روند، براى شما رام کرده است و آسمان را نگاه مى دارد که بر زمين نيفتد مگر به فرمان او؟ بى شک خدا نسبت به مردم، مهربان و صاحب رحمت است. (65)
وَهُوَ الَّذِي أَحْيَاكُمْ ثُمَّ يُمِيتُكُمْ ثُمَّ يُحْيِيكُمْ ۗ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَكَفُورٌ (66)
و او است که به شما حيات داد، سپس شما را مى ميراند، آن گاه شما را زنده مى کند، حقّاً که انسان خيلى ناسپاس است. (66)
لِكُلِّ أُمَّةٍ جَعَلْنَا مَنْسَكًا هُمْ نَاسِكُوهُ ۖ فَلَا يُنَازِعُنَّكَ فِي الْأَمْرِ ۚ وَادْعُ إِلَىٰ رَبِّكَ ۖ إِنَّكَ لَعَلَىٰ هُدًى مُسْتَقِيمٍ (67)
براى هر امّتى رسم عبادتى قرار داده ايم که به آن عمل مى کنند; پس نبايد در اين امر با تو کشمکش و جدال کنند، و به سوى پروردگارت دعوت کن که بى شک تو بر راهى مستقيم قرار دارى. (67)
وَإِنْ جَادَلُوكَ فَقُلِ اللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا تَعْمَلُونَ (68)
و اگر با تو مجادله کردند بگو: خدا به آنچه مى کنيد داناتر است. (68)
اللَّهُ يَحْكُمُ بَيْنَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِيمَا كُنْتُمْ فِيهِ تَخْتَلِفُونَ (69)
خدا روز قيامت درباره آنچه در آن اختلاف مى کرديد ميان شما حکم خواهد کرد. (69)
أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا فِي السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ ۗ إِنَّ ذَٰلِكَ فِي كِتَابٍ ۚ إِنَّ ذَٰلِكَ عَلَى اللَّهِ يَسِيرٌ (70)
آيا ندانسته اى که خدا آنچه را در آسمان و زمين است مى داند؟ همانا اين در کتابى [ثبت] است; بى شک اين [ثبت در کتاب] بر خدا آسان است. (70)
وَيَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ سُلْطَانًا وَمَا لَيْسَ لَهُمْ بِهِ عِلْمٌ ۗ وَمَا لِلظَّالِمِينَ مِنْ نَصِيرٍ (71)
و چيزهايى را بجز خدا مى پرستند که در مورد آنها خدا هيچ دليلى نازل نکرده است و چيزهايى را [مى پرستند] که هيچ علمى به آنها ندارند، و براى ظالمان هيچ ياورى نيست. (71)
وَإِذَا تُتْلَىٰ عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ تَعْرِفُ فِي وُجُوهِ الَّذِينَ كَفَرُوا الْمُنْكَرَ ۖ يَكَادُونَ يَسْطُونَ بِالَّذِينَ يَتْلُونَ عَلَيْهِمْ آيَاتِنَا ۗ قُلْ أَفَأُنَبِّئُكُمْ بِشَرٍّ مِنْ ذَٰلِكُمُ ۗ النَّارُ وَعَدَهَا اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا ۖ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ (72)
و چون آيات روشنگر ما بر آنان خوانده شود، در چهره هاى کسانى که کفر ورزيده اند ترشرويى و خشم را مى شناسى [به گونه اى که] نزديک است به آنان که آيات ما را برايشان مى خوانند حمله کنند. بگو: آيا شما را به [چيزى] بدتر از اين خبر دهم؟ [آن ]آتش است که خدا به کسانى که کفر ورزيده اند آن را وعده داده است و چه بد سرانجامى است. (72)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۴۰🌷
هر امّتی عبادتی ویژه دارد:
دین، برنامه ای است که خدا برای رشد و کمال انسان ها در نظر گرفته است. می دانیم که هر یک از پیامبران اولوالعزم برای مردمِ زمان خود از سوی خدا دین و برنامه ی جدیدی آورده اند؛ برنامه ای که با پیشرفت انسان ها و تکامل درک و خرد آنان، از برنامه ی پیشین کامل تر بود؛ مانند برنامه های گوناگونی که برای دانش آموزان مقاطع و پایه های متفاوت تحصیلی و بر اساس رشد آنان در نظر گرفته می شود. پیامبران اولوالعزم، یکی پس از دیگری، دین کامل تری می آوردند، و برای همین، برخی از عبادات و احکامِ دین جدید، با دین قبلی تفاوت داشت. البتّه اصول تمامی ادیان، مانند اعتقاد به یگانگی خدا و برپایی قیامت، یکی بود و هست؛ تا این که زمان عرضه ی کامل ترین دین الهی به دست کامل ترین انسان تاریخ یعنی محمّد بن عبدالله فرا رسید، و آن حضرت، آخرین برنامه ی آسمانی را از سوی خدای جهان به مردم عرضه کرد. بی شک این برنامه، با برنامه های پیامبران قبل مانند دین حضرت موسی و عیسی تفاوت هایی داشته است؛ امّا مخالفان پیامبر که دنبال بهانه ای برای حمله به اسلام بودند، به او اعتراض می کردند که چرا عبادت های دین شما با عبادت های ادیان آسمانی دیگر متفاوت است؛ مگر همه ی ادیان آسمانی از سوی خدا نیامده است.
خداوند در این آیه به این شبهه پاسخ می دهد و می فرماید که برای هر امّتی، بر اساس مصلحتشان، عبادتی ویژه قرار دادیم که خدا را طبق آن عبادت می کردند؛ بنابراین کافران نباید در مورد این مطلب با تو بحث و جدل کنند؛ زیرا خدا از مصالح بندگانش آگاه تر است. آری، مهم این است که هر کس در هر زمان بر اساس دین مشخّص شده ی دورانش زندگی کند و با آمدن دین جدید، برنامه ی قبلی را رها کرده، برنامه ی جدید را به کار بندد. از این رو، پیروی از دین حضرت موسی، تا قبل از آمدن حضرت عیسی، و پیروی از دین حضرت عیسی، تا قبل از بعثت حضرت محمّد درست است، و پس از بعثت آن حضرت، دیگر دین جدیدی نخواهد آمد. بنا بر آنچه گفته شد، باقی ماندن بر ادیان آسمانی دیگر ـ حتّی اگر تحریف نشده باشند پس از بعثت حضرت محمّد توجیهی ندارد. بنابراین تکلیف انسان ها در حالی که ادیان آسمانی گذشته به کلّی تحریف شده، به روشنی مشخص است. نگاهی به کتاب های تورات و انجیل ِکنونی نشان می دهد که بخش عمده ای از این کتاب ها با حقیقت مخالف است. مطالب شرک آمیز و خلاف توحید، توهین به پیامبران و نسبت دادن گناه و فحشا به آن افراد پاک و معصوم، نمونه های آشکار تحریف است . همچنین نوع نیایش و عبادت کنونی مسیحیان و یهودیان، شاهد بیگانگی آن¬ها با عبادت حقیقی خداوند جهان است. برای مثال، آیا اعتراف به گناهان و فروختن آن ها به ارباب کلیسا و تجمّع در کلیسا آن هم تنها یک روز در هفته را می توان با عبادت پرمحتوایی مانند نماز که هر روز در پنج نوبت برگزار می شود، مقایسه کرد؛ در حالی که بر اساس قرآن، حضرت عیسی از ابتدای بعثت به خواندن نماز فرمان داده شده بود .
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف :
اِنَّ اللّهَ بَعَثَ محمّداً رَحمَةً لِلعالَمینَ و تَمَّمَ بِهِ نِعمَتَهُ
خداوند محمد (صل الله علیه وآله) را بر انگیخت تا رحمتی برای جهانیان باشد و نعمت خود را تمام کند
برای کثرت رزق و روزی خواندن این آیه هرصبح جمعه تا ظهر جمعه سفارش شده است.
#جمعه
#رزق
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🔴 اعمال روزهای #جمعه از #ماه_رجب
ذكر قراءة قل هو الله أحد في يوم الجمعة من رجب
رَأَيْتُ فِي حَدِيثٍ بِإِسْنَادِنَا أَنَّ مَنْ قَرَأَ فِي يَوْمِ الْجُمُعَةِ مِنْ رَجَبٍ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ مِائَةَ مَرَّةٍ كَانَ لَهُ نُوراً يَوْمَ الْقِيَامَةِ يَسْعَى بِهِ إِلَى الْجَنَّةِ.
❇️سید بن طاووس روايت كرده
كه هر كه در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه:
قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ بخواند
براي او نوري باشد در قيامت كه او را به بهشت بكشاند
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷درآخر الزمان همه نمازخوان ها بی نماز می شوند مگر۰۰۰۰
پیشنهاد میکنم ببینید ارزش دیدنش داره👌
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شایعه : زمان شاه ارزونی بود.میشد اندازه یه خاور خرید کرد...
این کلیپ جالب رو ببینید.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
#ادبستان_نماز
اگه با هـدیه و تـشویق
و تـوصـیـفـات تـخـیـلـی
بچه رو نمازخون کردی
انگار کنار ساحل و با انگشت🌊
روی شنهای کنار دریا نوشتی:
«بماند به یادگاری😊»
اگه این یادگاری موند
بچه هم نمازخون میمونه...
#نمازاول_وقت
صفحه ۳۴۱ مصحف شریف
سوره مبارکه حج
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5796613477590107729.mp3
1.7M
🔸ترتیل صفحه 341 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 341
يَا أَيُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ ۚ إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ لَنْ يَخْلُقُوا ذُبَابًا وَلَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ ۖ وَإِنْ يَسْلُبْهُمُ الذُّبَابُ شَيْئًا لَا يَسْتَنْقِذُوهُ مِنْهُ ۚ ضَعُفَ الطَّالِبُ وَالْمَطْلُوبُ (73)
اى مردم! مَثَلى زده شده است، به آن گوش دهيد: همانا آنها که بجز خدا مى خوانيد، هرگز نمى توانند مگسى خلق کنند، اگر چه براى اين [کار ]اجتماع کنند; و اگر مگس چيزى از آنان بربايد نمى توانند آن را از او بگيرند، طالب (بت ها) و مطلوب (مگس) هر دو ضعيفند. (73)
مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ (74)
خدا را چنان که شايسته شأن او است بزرگ نداشتند، همانا خدا نيرومند و با عزّت است. (74)
اللَّهُ يَصْطَفِي مِنَ الْمَلَائِكَةِ رُسُلًا وَمِنَ النَّاسِ ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ بَصِيرٌ (75)
خدا از فرشتگان و از مردم رسولانى بر مى گزيند، همانا خدا شنوا و بينا است. (75)
يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۗ وَإِلَى اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ (76)
آنچه را که پيش روى آنان و آنچه را که پشت سرشان است مى داند و همه امور به خدا بازگردانده مى شود. (76)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ارْكَعُوا وَاسْجُدُوا وَاعْبُدُوا رَبَّكُمْ وَافْعَلُوا الْخَيْرَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ۩ (77)
اى کسانى که ايمان آورده ايد، رکوع کنيد و سجده آوريد و پروردگارتان را بپرستيد و کار خير انجام دهيد، باشد که ظفرمند گرديد. (77)
وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ ۚ هُوَ اجْتَبَاكُمْ وَمَا جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ ۚ مِلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ ۚ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَفِي هَٰذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ ۚ فَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ وَاعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلَاكُمْ ۖ فَنِعْمَ الْمَوْلَىٰ وَنِعْمَ النَّصِيرُ (78)
و در راه خدا جهاد و کوشش کنيد چنان که حقّ جهاد و کوشش در راه او است; او شما را برگزيد و در دين بر شما هيچ تنگى و سختى قرار نداد، همچون آيين پدرتان ابراهيم. او شما را پيش از اين اهل تسليم نام نهاد و در اين [قرآن نيز به اين نام خوانده شده ايد ]تا اين رسول بر شما گواه باشد و شما بر مردم گواه باشيد. پس نماز را به پاداريد و زکات بدهيد و به خدا تمسّک جوييد. او صاحب اختيار شما است، چه خوب صاحب اختيارى و چه خوب يارى دهنده اى. (78)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۴۱🌷
چند نکته ی مهم:
این آیه ـ که آخرین آیه ی سوره ی حج است ـ به نکات مهمّی اشاره کرده که سه نکته از آنها را توضیح می دهیم:
1ـ آن گونه که شایسته است، در راه خدا بکوشید: معنای اصلی «جهاد»، تلاش و کوشش است، و به جنگ و کارزار از این جهت جهاد گفته می شود که با تلاش و کوششِ فراوانی همراه است. خداوند در این آیه به افراد باایمان دستور می دهد که تا می توانند، در راه خدا کوشش کنند. این دستور، هر نوع تلاش و کوششی را در بر می گیرد؛ مانند تلاش برای انجام نیکی ها و مبارزه با هوس های سرکش و پیکار با دشمنان ظالم و ستمگر.
نکته ی مهمِ این دستور این است که خداوند برای ما مسلمانان، حساب جداگانه ای باز کرده و از ما توقّعی ویژه دارد. او می خواهد که ما هدف اصلی زندگی مان را کسب خشنودی او و تلاش و کوشش در راه او بدانیم(فِی الله). به راستی اگر ما از هنگامی که از خواب بـرمی خیزیم، بـا این هـدف به کـار و فـعّالیّـت روزانـه ی خویـش رو کـنـیم، چه زندگی پرمعنا و زیبـایی خواهیم داشـت.
2ـ در دین اسلام، دستوری فراتر از طاقت افراد وجود ندارد: جمله ی «ما جَعَلَ عَلَیکُم فِی الدّینِ مِن حَرَج»، جمله ای بسیار مهم است که به یک شعار اسلامی و قاعده ی فقهی بدل شده است. بر اساس این جمله، دستورهای دین اسلام، با فطرت و توان انسان ها کاملاً منطبق است و در این دین هیچ دستوری وجود ندارد که انسان ها با انجام آن به رنج و زحمت طاقت فرسا دچار شوند یا از عهده ی آن برنیایند. برای نمونه، تکلیف روزه ـ که یکی از واجبات دین است ـ از دوش افراد بیمار برداشته شده، و حج، تنها بر کسانی واجب است که توانایی برگزاری آن را دارند. همچنین افراد بیمار، کور، لنگ، پیر و ناتوان، از شرکت در جهاد معاف اند، و نیز کسانی که توانایی ایستاده خواندن نماز را ندارند، می توانند آن را نشسته، یا اگر نمی توانند، خوابیده بخوانند. البتّه این بدان معنا نیست که انجام وظایف دینی، زحمت ندارد؛ بلکه بدین معناست که در اسلام، دستورهای غیر ممکن یا طاقت فرسا وجود ندارد.
3ـ ابراهیم، پدر امّت است: این آیه، حضـرت ابراهیم را پدر مسلمانان برشمرده است؛ زیرا او نخستین کسی بود که خود را «مُسلِم»(تسلیم خدا) نامید و پیروانش را «اُمَّةٌ مُسلِمَة»(امّت مسلمان و تسلیم خدا) برشمرد و فرزندان معنوی خود معرّفی کرد. قرآن برای این پیامبر الهی، مقام و جایگاه بسیار والایی قائل است و به پیامبر و تمام مسلمانان فرمان می دهد که از راه و روش و شیوه ی زندگی آن پیامبر والامقام سرمشق بگیرند. از نظر قرآن، یکتاپرستی و مبارزه با شرک، تسلیم شدن در برابر دستورهای دشوار خدا مانند رها کردن زن و فرزند در بیابان بی آب وعلف مکّه و قربان کردن فرزند کوچک خود و همچنین اخلاص فوق العاده و بی نظیر آن مرد الهی، سرمشق مناسبی برای تمام کسانی است که می خواهند در مسیر حقیقت قدم گذارند و خشنودی خدا را کسب کنند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd