🌹شد جمعه و دیگر خبری از سفرت نیست
دیگر خبری از سفر پُرثمرت نیست
🌹ای خادم ایران! نکند خسته شدی تو
در گوشه ی دِهکوره چرا پس گذرت نیست؟
🌹 برخیز و ببین بتکده ها هلهله دارند
ای بت شکن ناب،نشان از تبرت نیست
🌹افتاده چرا روی زمین تاج سیادت
عمّامه ی خاکی ز چه رو، روی سرت نیست؟
🌹در جنّتِ حق هستی و صد شکر که دیگر
بی معرفتی ، طعنه زنی، دُور و بَرَت نیست
🌹 ای مرثیه خوانِ پسر فاطمه برخیز
ایران همه روضهست ولی چشم ترت نیست...
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
✍️ #اکبر_اسماعیلی_وردنجانی
صفحه ۴۰۳ مصحف شریف
سوره مبارکه عنکبوت
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
888209029.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 403 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه. - بستنکار
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 29
سوره مبارکه العنكبوت
صفحه 403
وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ ۚ وَلَوْلَا أَجَلٌ مُسَمًّى لَجَاءَهُمُ الْعَذَابُ وَلَيَأْتِيَنَّهُمْ بَغْتَةً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ (53)
و از تو مى خواهند که در [آوردن] عذاب شتاب کنى و اگر اجلى معيّن [بر ايشان] مقرّر نبود آن عذاب [درخواستى] به آنان مى رسيد و قطعاً [آن عذاب] به طور ناگهانى و در حالى که بى خبراند به سراغشان خواهد آمد. (53)
يَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ (54)
از تو مى خواهند که در [آوردن] عذاب شتاب کنى در حالى که قطعاً جهنّم فراگيرنده کافران است. (54)
يَوْمَ يَغْشَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ فَوْقِهِمْ وَمِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ وَيَقُولُ ذُوقُوا مَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ (55)
در روزى که عذاب از بالاى سرشان و از زير پايشان، آنان را فرامى گيرد و [خدا ]مى گويد: [سزاى] آنچه را که مى کرده ايد بچشيد. (55)
يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ أَرْضِي وَاسِعَةٌ فَإِيَّايَ فَاعْبُدُونِ (56)
اى بندگان من که ايمان آورده ايد! همانا زمين من وسيع است پس [با سکونت در سرزمين مناسب] تنها مرا پرستش کنيد. (56)
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۖ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ (57)
هر نفسى چشنده مرگ خواهد بود سپس تنها به سوى ما بازگردانده مى شويد. (57)
وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُبَوِّئَنَّهُمْ مِنَ الْجَنَّةِ غُرَفًا تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ نِعْمَ أَجْرُ الْعَامِلِينَ (58)
و کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، حتماً آنان را در غرفه هايى از بهشت جاى خواهيم داد که از پايين آنها نهرها جريان دارد و در حالى که در آن جا جاودانه اند، چه نيکو است اجر عمل کنندگان. (58)
الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (59)
همانان که صبر پيشه ساخته اند و تنها به پروردگار خويش توکّل مى کنند. (59)
وَكَأَيِّنْ مِنْ دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ يَرْزُقُهَا وَإِيَّاكُمْ ۚ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (60)
و چه بسيارند جنبندگانى که نمى توانند روزى خود را برعهده بگيرند، خدا است که به آنها و شما روزى مى دهد و او است شنوا و دانا. (60)
وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ ۖ فَأَنَّىٰ يُؤْفَكُونَ (61)
و اگر از آنان بپرسى: چه کسى آسمان ها و زمين را آفريده و خورشيد و ماه را [در مدارشان] مسخّر کرده است، بى شک خواهند گفت: خدا، پس چگونه [از اعتقاد به يگانگى او] گردانده مى شوند؟! (61)
اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (62)
خدا رزق را براى هر کس از بندگانش که بخواهد گشاده مى گرداند و [يا ]به سود او تنگ مى کند، همانا خدا به هر چيزى دانا است. (62)
وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ نَزَّلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ مِنْ بَعْدِ مَوْتِهَا لَيَقُولُنَّ اللَّهُ ۚ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ ۚ بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ (63)
و اگر از آنان بپرسى: چه کسى از آسمان آبى نازل کرد و به وسيله آن زمين را بعد از مردگى اش زنده ساخت؟ بى شک خواهند گفت: خدا، بگو: ستايش مختصّ خدا است [و مشرکان توجّه ندارند] بلکه بيشترشان عقل خود را به کار نمى گيرند. (63)
🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۳🌷
خدا روزی را کم یا زیاد می کند:
در آیات متعددی از قرآن می خوانیم که خداوند زیاد یا کم شدن رزق و روزی را به خود نسبت داده است؛ یعنی او روزی هر کس را که بخواهد، کم یا زیاد می کند. ممکن است برخی از مردم با خواندن این آیات از خود بپرسند که در این صورت، کار و تلاش برای به دست آوردن روزی چه نقشی دارد. در پاسخ این سؤال باید به دو نکته ی مهم توجّه کنیم:
1ـ همه چیز در این عالم، بر اساس قوانین و اسباب و علل خاصی به دست می آید. کار و تلاش برای کسب روزی نیز استفاده از اسباب و عللی است که خدا برای رسیدن به آن قرار داده، و رسیدن به مال و ثروت با تلاش و کوشش هم نتیجه ی خواست خداست، و نرسیدن به مال و ثروت به سبب تنبلی و بیکاری نیز ثمره ی خواست اوست. آیا کشاورزی که در زمین بایر بذر می پاشد و از قانون خدا در مورد جوانه زدن دانه ی گندم در زمین استفاده می کند و با نیرویی که خدا به او داده، آن را پرورش می دهد و درو می کند و از این راه به مالی می رسد، از راهی جز خواست خدا به ثروت رسیده است؟ در مقابل، کسی که در خانه اش می نشیند و قانون خدا در مورد نرسیدن افراد تنبل به رزق و روزی بر او حکم رانده، از راهی جز خواست خدا به فقر رسیده است؟ از این رو در روایات، بیکاری و تنبلی و پرخوابی، عوامل مهم ایجاد فقر و کم شدن روزی شمرده شده اند.
در روایتی از امام علی(ع) می خوانیم: «هنگامی که موجودات با هم ازدواج کردند، تنبلی و ناتوانی هم با یکدیگر پیمان زوجیّت بستند و از آنان فرزندی به نام فقر متولّد شد.» در روایت دیگری از امام باقر(ع)می خوانیم: «من از مردی که در کار دنیایش تنبل باشد، بدم می آید. کسی که در کار دنیا تنبل باشـد، در کـار آخرت تنبل تر است.»
2ـ در کنار اهمیّت کار و تلاش، گاهی می-بینیم که برخی افراد به هر دری که می کوبند، بسته است، و بعضی دیگر بدون تلاشِ زیادی به ثروت هنگفتی می رسند. این واقعیت، نشانگر این است که خدا گاهی اسباب و علل کسب روزی را از کار می اندازد یا جهت آن را تغییر می دهد تا بدین وسیله به بندگانش یادآوری کند که این اسباب را خود او پدید آورده و او می تواند آن ها را تغییر دهد. در حدیثی از امیر مؤمنان علی(ع) می خوانیم:
«من خدا را از آنجا شناختم که گاهی تصمیم های محکم، [ناخودآگاه] گسسته می شود، و گاهی مشکلات و گره های سخت [ ناگهانی] باز می شود، و بعضی اوقات، اراده های قوی ناکام می ماند.» البتّه وظیفه ی ما این است که در هر یک از دو حالت ثروت و فقر، خدا را فراموش نکنیم. در رفاه و ثروت، راه شکر و سپاسگزاری او را در پیش گیریم و به زیردستانمان توجّه کنیم، و در فقر و سختی، راه صبر و شکیبایی را برویم و شخصیّت خود را در برابر افراد ثروتمند خرد نکنیم و بدانیم که هیچ یک از این احوال، دائمی نیست، و هر دو، امتحانی از سوی خداست.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🔴 قرائت سوره مومنون در روزهای ۶جمعه باعث عاقبت بخیری میشود.
🟢 امام صادق علیه السلام : اگر کسی سوره مؤمنون را تلاوت کند خداوند آخر کار او را به سعادت و خوشبختی ختم می کند و اگر همواره در روزهای جمعه بر قرائت سوره «مؤمنون» مداومت داشته باشد جایگاه او در منزل فردوس خواهد بود.(۱)
🔵 پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر کس سوره مؤمنون را در روز جمعه بخواند و به این امر مداومت نماید منزل او در فردوس اعلاء با پیامبران مرسل باشد و نیز فرمودند: اول و آخر این سوره از گنجهای بهشت است.(۲)
📚 (۱)ثواب الاعمال، ص ۱۰۸
📚 (۲) درمان با #قرآن ، ص ۶۴
هالوی اصفهانی.mp3
32.01M
🎙#رادیو_مهدویت| روایت شیرین حجتالاسلام مسعود عالی از هالوی اصفهانی که از یاران امام زمان(عج) بود
#امام_زمان
🐚⃟🌸
میگفت:
هࢪ وقت احساس تنهایے کࢪدی
بدون خدا همه ࢪو بیࢪون کࢪده^^
تا خودت باشے و خودش(:♥️
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امروز 23 ذیقعده روز زیارتی مخصوص امام رضا (ع) و زیارت آن حضرت از دور و نزدیک است.
التماس دعا
صفحه ۴۰۴ مصحف شریف
انتهای سوره مبارکه عنکبوت و ابتدای سوره مبارکه روم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
404.mp3
917.5K
🔸ترتیل صفحه ۴۰۴ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز - رست
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
قرآن ترجمه المیزان
سوره 29
سوره مبارکه العنكبوت
صفحه 404
وَمَا هَٰذِهِ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا لَهْوٌ وَلَعِبٌ ۚ وَإِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوَانُ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ (64)
و اين زندگى دنيا جز سرگرمى و بازى نيست و حقّا که سراى آخرت همان زندگى [واقعى] است، اگر اينان مى دانستند [دنيا را بر آخرت ترجيح نمى دادند]. (64)
فَإِذَا رَكِبُوا فِي الْفُلْكِ دَعَوُا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ فَلَمَّا نَجَّاهُمْ إِلَى الْبَرِّ إِذَا هُمْ يُشْرِكُونَ (65)
[مشرکان هم چنان بر شرک خود باقى هستند] پس وقتى که در کشتى سوار شوند [و در خطر امواج دريا قرار گيرند] خدا را مى خوانند در حالى که [از روى اضطرار مانند يکتاپرستان] در دعا و استغاثه خود تنها به او توجّه دارند، پس آن گاه که به سوى خشکى نجاتشان دهد ناگاه به شرک برمى گردند. (65)
لِيَكْفُرُوا بِمَا آتَيْنَاهُمْ وَلِيَتَمَتَّعُوا ۖ فَسَوْفَ يَعْلَمُونَ (66)
تا سرانجام به آنچه [از نعمت نجات] به آنان داده ايم، کفران ورزند و تا [از زندگى شرک آميز خود] بهره برگيرند پس به زودى خواهند دانست [که عاقبت شرک و کفران چيست]. (66)
أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّا جَعَلْنَا حَرَمًا آمِنًا وَيُتَخَطَّفُ النَّاسُ مِنْ حَوْلِهِمْ ۚ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَةِ اللَّهِ يَكْفُرُونَ (67)
آيا [توجّه نکرده] و نديده اند که ما [وطن آنان مکّه را] حرم امنى قرار داده ايم، در حالى که مردم از اطراف آنها ربوده مى شوند؟ پس آيا به باطل (بت) مى گروند و نعمت خدا (امنيّت) را کفران مى کنند؟! (67)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِالْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُ ۚ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِلْكَافِرِينَ (68)
و کيست ستمکارتر از آن که دروغى را بر خدا ببندد [و بگويد: خدا شريک دارد] و يا حقّ (قرآن) را وقتى که برايش آمد تکذيب کند؟ آيا در جهنّم جايگاهى ويژه براى کافران نيست؟ (68)
وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ (69)
و کسانى که در [راه] ما کوشش کنند، بى ترديد راه هاى خود را به آنان مى نمايانيم و قطعاً خدا با نيکوکاران است. (69)
سوره 30
سوره مبارکه الروم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
الم (1)
الف ، لام ، ميم . (1)
غُلِبَتِ الرُّومُ (2)
روميان مغلوب شدند. (2)
فِي أَدْنَى الْأَرْضِ وَهُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَيَغْلِبُونَ (3)
در نزديک ترين سرزمينشان [به مکّه] و آنان بعد از مغلوب شدنشان به زودى غالب خواهند شد. (3)
فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (4)
در ظرف چند سال; کار [هنگام مغلوب شدن روميان] در اوّل و [هنگام غالب شدنشان ]در آخر فقط در دست خدا است و آن روز [که روميان غالب شوند ]مؤمنان خوشحال خواهند شد. (4)
بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (5)
به سبب نصرت خدا [او] هرکس را بخواهد يارى مى کند و او است عزّتمند با رحمت. (5)
🌸🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۴🌷
یک پیش گویی عجیب:
در دوران فرمان روایی خسرو پرویز، اختلافات ایران و روم شرقی به اوج خود رسید و جنگی بسیار طولانی و نفس گیر در میان این دو امپراتوری عظیم درگرفت؛ جنگی که به گواهی تاریخ، از سال 604 تا 628 میلادی به مدّت 24 سال طول کشید. در حدود سال 616 میلادی، لشکر ایران به قلمرو روم شرقی حمله ی سنگینی کرد و آنان را به سختی شکست داد و به منطقه ی شامات و مصر و آسیای صغیر تاخت و دولت روم شرقی را تا آستانه ی انقراض پیش برد. آن سال با هفتمین سال بعثت پیامبر اسلام مصادف بود. هنگامی که این خبر به گوش مردم مکّه رسید، مشـرکان آن را به فال نیک گرفتند و نشانه ای از شکست و نابودی مسلمانان برشمردند؛ چراکه ایرانیانِ آن زمان، آتش پرست و مشـرک بودند، و رومیان، مسیحی، و در ظاهر، پیرو یکی از ادیان آسمانی بودند. این ماجرا به روحیه ی برخی از مسلمانان ضربه زد و مشرکان را به طعنه و یاوه گویی تشویق کرد. در این هنگام، پیک وحی از سوی خدای جهان این آیات را بر حـضرت محمّد(ص) نازل کرد و به او و مسلمانان از پیروزی رومیان در چند سال آینده خبر داد.
این پیشگویی قاطعانه ی قرآن ـ آن هم در زمانی که رومیان به شدّت در هم کوبیده شده بودند ـ وضعیت عجیبی را در مکّه ایجاد کرد؛ زیرا اگر اتّفاق می افتاد، دلیل محکمی بر حقّانیّت اسلام بود، و اگر محقّق نمی شد، ضربه ی سختی را به قرآن وارد می کرد. در سال 622 میلادی، کتاب سرنوشت رومیان ورق خورد و هرقل ـ پادشاه روم شرقی ـ تهاجم خود را به ایران شروع کرد و شکست هایی پی درپی به سپاه خسرو پرویز وارد کرد. این وضعیت تا سال 628 میلادی ادامه یافت و در آن سال، خسرو پرویز که از رومیان شکست سختی خورد، از سلطنت خلع شد و پسرش شیرویه به جای او نشست و بدین ترتیب، تمام کسانی که چندین سال قبل، پیش گویی قرآن را در مورد پیروزی روم شنیده بودند، به راست بودن آن پی بردند، و بار دیگر حقّانیّت قرآن برای همگان ثابت شد.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
💠 #آیه_نگاشت | فقط خدا
🔺 «وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلَا كَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ».
✍🏻 «و اگر خداوند، [برای امتحان یا کیفر گناه] زیانی به تو رساند، هیچ کس جز او آن را برطرف نمیسازد و اگر اراده خیری برای تو کند، هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد».
📚 یونس: 107.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌹حکایت قرآنی🌹
(گفتگوی شیطان چاق با شیطان لاغر)
🌷شیطانی چاق روزی با شیطانی لاغر برخورد نمود شیطان چاق از شیطان لاغر پرسید: عزیزم! چرا تو چنین لاغر و ضعیف شده ای؟ شیطان لاغر در پاسخ گفت: من بر شخصی مسلط و مأمور گمراه کردن او هستم ولی او در اول هر کاری از قبیل خوردن، آشامیدن و موارد دیگر زبانش به ذکر بسم الله گویا است بدین جهت از نفوذ در او و شرکت نمون در کارهایش محروم هستم و همین سبب لاغری من است.
🌷حال توای عزیز بگو بدانم چرا چاق شده ای؟ شیطان چاق پاسخ داد: چاقی من به خاطر آن است که شاد هستم زیرا برشخصی غافل و بی خبر و بی تفاوت مسلط شده ام که در هیچ کاری بسم الله نمی گوید مثلاً به هنگام ورود و خروج و خوردن و آشامیدن و سایر موارد، او در هرکاری آنچنان غافل و سرگرم است که اصلاً به یاد خدا نیست و همین سبب چاقی من است.
#حکایت
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
این اذان بسیار زیبا را همراه با ترجمه به صورت اشعار ،، بشنوید و لذت ببرید...
#اذان #نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
ir.nokatquran.karbordi(1).apk
6.19M
نرم افزار نکات کاربردی قرآن
شامل نکات :
✅ اعتقادی
✅ اخلاقی
✅ اجتماعی
✅ خانواده
✅ سیاسی واقتصادی
✅ داستان ولطیفه
✅ معما و ...
🌺نکات قرآنی به صورت ساده و دسته بندی شده میباشد.
🌹قابل استفاده برای محققان و فرهیختگان و عموم مردم
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ داستانی جالب از #علامه_جعفری
📌 مردی که از امام رضا علیه سلام
#جایگاهش رو مطالبه میکنه !!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
اونجایۍکہ؛
موقعخوندندعاوقرآنهۍورقمیزنیم
کہببینیمچقدرموندهبہتهش..!
یعنۍ:
یہجایۍازایمانمونمۍلنگہ
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریشه طغیان دوتا چیره: اینکه احساس بینیازی کنی و اینکه فکر کنی کسی تو رو نمیبینه...
حاج آقا قرائتی توی این ویدیو درباره آیه ۱۴ سوره علق نکات مهمی رو بیان میکنن🌱
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd