✨تمثیلات ماندگار✨
🤔آيا پاداش ده برابر، براى اَنجام هركار نیک است؟
🔺قرآن مىفرمايد{مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا}(انعام۱۶۰)هر كس كار شايستهاى بياورد، ده برابر پاداش دارد.
👈آنچه مهم است بردن كار شايسته به قيامت است، نه اَنجام آن در دنيا.
🌾رساندن جنس به مقصد اَرزش دارد، ولى اگر جنسى را در وسط راه از بين برديم، ارزشى نَدارد. بسيارى از كارهاى به ظاهر نیک دچار آفاتى مىشود كه به مقصد نمىرسد:
♦️يا در آغاز، كار را با ريا و خودنمايى شروع مىكنيم و هدف الهى نَداريم، يا در وسط كار گرفتار غرور و عُجب و خودخواهى مىشويم و يا بعد از انجام كار، گناهى مىكنيم و آثار آن را مَحو مىكنيم.
🔅گرچه در اين سه مورد كار شايسته اَنجام گرفته، ولى سالم به مقصد نرسيده است. لذا قرآن نمىفرمايد: هركس كار شايسته انجام دهد ده برابر پاداش دارد، بلكه مىفرمايد:
هر كس كار شايستۀ خود را تا قيامت بياورد، ده پاداش دارد(مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ)
@yavaranQoran
تفسیر سوره فجر(۱)
آیات سوره فجر را برایتان معنی كنم. «وَ الْفَجْرِ»(فجر/1)
ضمن تشكر از برادران عزیز سوادآموزی كه در این كارخانه سر كلاسها مینشینند، امیدوارم هرچه زودتر خواندن و نوشتن یاد بگیرید و بتوانید قرآن را هم بخوانید.
«وَ الْفَجْرِ» قسم به طلوع خورشید، فجر و فلق در یك وادی هستند. قسم به شكافتن و نوری كه تاریكی را میشكافد. علمی كه جهل را میشكافد. قسم به فجر، قسم به شبهای ده گانه، خداوند چند قسم خورده است و بعد میگوید: پدر طاغوت را درمی آوریم، هركس میخواهد باشد. «أَ لَمْتر كَیْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِعادٍ»(فجر/6) قوم عاد طاغوتی بودند. دیدید با آنها چه كردیم؟ قوم ثمود جنایت كار بود. دیدید با آنها چه كردیم؟ فرعون شكنجه گری بود كه هركس را كه ایمان میآورد، به چهار میخ میكشید و به دستها و پاهایش میخ میكوبید. دیدید چطور فرعون را غرق كردیم؟ با آب و خاك و باد، با صاعقه و رعد و برق، دمار از روزگار طاغوت درآوردیم. هركس شك دارد به تاریخ پهلوی مراجعه كند. «الَّذینَ طَغَوْا فِی الْبِلادِ»(فجر/11) این قوم فرعون و ثمود در سرزمینها طغیان كردند و به شهرها تجاوز كردند. یعنی چه كه طغیان كردند؟ آیهی بعد معنایش را باز میكند. «فَأَكْثَرُوا فیهَا الْفَسادَ»(فجر/12) فسادها داشتند، فساد اقتصادی، فساد فرهنگی، فساداجتماعی، فساد اداری، ربا، مدارس دخترها و پسرها مخلوط بود، فیلمهای سكس و بی حجابی وجود داشت، سپردن مسئولیتها به نا اهل بود، ربا در شاخهی اقتصاد، هرزگی در شاخهی فرهنگ، بی حجابی و سینماهای آلوده در شاخهی اجتماعی، مسئولین نا اهل در شاخهی ادارات و. . . «فَأَكْثَرُوا فیهَا الْفَسادَ» همه نوع فسادی میكردند. قرآن میگوید: «فَصَبَّ عَلَیْهِمْ رَبُّكَ سَوْطَ عَذابٍ»(فجر/13) طاغوتی را كه مرتكب فساد شده بود خداوند عذاب كرد. پی درپی اینها را عذاب كرد. مثنوی میگوید: لشكر خدا شنها هم هستند، چون گاهی خدا افرادی را با شن و گاهی با باد و گاهی با زلزله و گاهی با آب و گاهی با خاك عذاب میكند. همهی هستی لشكر حق هستند. فقط اراده میخواهد. اگر خدا اراده كند و بگوید: ای باد! این كار را بكن. آب او را عذاب كن. صاعقه او را بزن، اینها طغیان میكنند و عذاب خدا شروع میشود.
#درسهایی از قرآن_قرائتی
@yavaranQoran
4_5769218818966553700.mp3
2.83M
*------**---**------*
👌 قرائت بسیار زیبا
♦️ #نهج_البلاغه، #خطبه154♦️
👈...مردم ما اهل بیت پیامبر....درهای معارف او میباشیم که جز از در، هیچکس به خانه ها وارد نخواهد شد و هرکس از غیر در وارد شود دزد نامیده میشود....👆👆
❇️پیشنهاد دانلود😊
@yavaranQoran
4_5769218818966553700.mp3
2.83M
*------**---**------*
👌 قرائت بسیار زیبا
♦️ #نهج_البلاغه، #خطبه154♦️
👈...مردم ما اهل بیت پیامبر....درهای معارف او میباشیم که جز از در، هیچکس به خانه ها وارد نخواهد شد و هرکس از غیر در وارد شود دزد نامیده میشود....👆👆
❇️پیشنهاد دانلود😊
@yavaranQoran