🇮🇷 آیه های خودمانی 🇮🇷
❤️مهربونی با #خانم خونه
⭕️بعضی #مردها فکر میکنن هنوز تو غار زندگی میکنن! تا میرسن خونه یه #غرشی میکنن که کل غار، ببخشید، کل خونه میلرزه! بعد هم لم میدن رو مبل و پشت سر هم به خانم خونه دستور میدن.
⭕️تو طول روز تلفن میزنن خونه و شروع میکنن به دستور دادن. فکر میکنن #کلفت گرفتن و باید با زبون زور با زنشون حرف بزنن. تصورشو بکن، خدا چهارده قرن پیش به مردا گفته آقا آرومتر!😐😐 با خانم خونه درست رفتار کن!
📖وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ
با آنها به #خوبی رفتار کنید
(بخشی از آیه 19 نساء)
#انتقام_سخت
🆔 یاوران قرآن http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
300آیه حفظ موضوعی اوقاف.pdf
8.97M
🔻 #معرفی_کتاب
📚 نام کتاب: #حفظ_موضوعی_قرآن
➕ این کتاب شامل 300 آیه با موضوع اعتقادی، اخلاقی و ... است که توسط موسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالثقلین در سال ۱۳۹۲ تهیه و تنظیم گردیده است.
#انتقام_سخت
🌺یاوران قرآن @yavaranQoran
✍ #معارف قرآنی
🌹سه نوع برادری در قرآن
1⃣ برادری #نسبی
👈 يٰا بَنِيَّ اِذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَ أَخِيهِ وَ لاٰ تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اَللّٰهِ إِنَّهُ لاٰ يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اَللّٰهِ إِلاَّ اَلْقَوْمُ اَلْكٰافِرُونَ (٨٧) یوسف
2⃣ برادری #دینی
👈 إِنَّمَا اَلْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَ اِتَّقُوا اَللّٰهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (١٠) حجرات
3⃣برادری #شیطان
👈 إِنَّ اَلْمُبَذِّرِينَ كٰانُوا إِخْوٰانَ اَلشَّيٰاطِينِ وَ كٰانَ اَلشَّيْطٰانُ لِرَبِّهِ كَفُوراً (٢٧) اسرا
#انتقام_سخت
✅یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
● هماکنون / وضعیت اندوهبار گلزار شهدای کرمان😭😭😭
✍#تفسیر سوره مرسلات(۳)
نکته ها:
* «طمس»به معنای از بین رفتن و محو شدن است و شاید مراد از بین رفتن نور آنها باشد.
* «فرج»به معنای شکاف است و «وَ إِذَا السَّماءُ فُرِجَتْ» به معنای شکاف برداشتن و پاره پاره شدن آسمان است.
* «أُقِّتَتْ» از«وقت»به معنای تعیین وقت برای گواهی دادن انبیا در قیامت است که بارها در قرآن به آن اشاره شده است.چنانکه در سوره مائده می خوانیم: «یَوْمَ یَجْمَعُ اللّهُ الرُّسُلَ فَیَقُولُ ما ذا أُجِبْتُمْ»[23] روزی که خداوند همه انبیا را جمع گرداند،پس گوید:چگونه امّتتان دعوت شما را اجابت کردند.
* یکی از اسامی قیامت«یوم الفصل»یعنی روز جدایی است.در قرآن می خوانیم: «إِنَّ اللّهَ یَفْصِلُ بَیْنَهُمْ یَوْمَ الْقِیامَهِ[24]خداوند متعال در روز قیامت بین آنها(و آنچه بدان دلبسته اند) جدایی می افکند.
* در این آیات با سه تعبیر از عظمت قیامت یاد شده است: «لِأَیِّ یَوْمٍ أُجِّلَتْ لِیَوْمِ الْفَصْلِ وَ ما ادراک یوم الفصل» و تکرار کلمه«یوم»نشانه عظمت آن روز است.
* مشابه این چند آیه در سوره های دیگر قرآن نیز دیده می شود:
«فَإِذَا النُّجُومُ طُمِسَتْ» در جای دیگر می فرماید: «وَ إِذَا النُّجُومُ انْکَدَرَتْ»[25]
«وَ إِذَا السَّماءُ فُرِجَتْ» در جای دیگر می فرماید: «إِذَا السَّماءُ انْشَقَّتْ[26]
«وَ إِذَا الْجِبالُ نُسِفَتْ» در جای دیگر می فرماید: «وَ یَسْئَلُونَکَ عَنِ الْجِبالِ فَقُلْ یَنْسِفُها رَبِّی نَسْفاً[27]
«وَ إِذَا الرُّسُلُ أُقِّتَتْ» در جای دیگر می فرماید: «یَوْمَ یَجْمَعُ اللّهُ الرُّسُلَ»[28]
پیام ها:
1- نظام کنونی آفرینش در قیامت دگرگون می شود؛ستارگان محو و آسمان شکافته می شود و این دگرگونی بارها در قرآن یادآوری شده است: «فَإِذَا النُّجُومُ طُمِسَتْ وَ إِذَا السَّماءُ فُرِجَتْ»
2- حقیقت قیامت تنها از راه وحی قابل شناخت است. «وَ ما أَدْراکَ ما یَوْمُ الْفَصْلِ»
3- در قیامت،برای گواهی پیامبران بر امّت های خویش،وقتی معیّن قرار داده شده است. «وَ إِذَا الرُّسُلُ أُقِّتَتْ ، لِأَیِّ یَوْمٍ أُجِّلَتْ»
وَیْلٌ یَوْمَئِذٍ لِلْمُکَذِّبِینَ«15» أَ لَمْ نُهْلِکِ الْأَوَّلِینَ«16» ثُمَّ نُتْبِعُهُمُ الْآخِرِینَ«17» کَذلِکَ نَفْعَلُ بِالْمُجْرِمِینَ«18» وَیْلٌ یَوْمَئِذٍ لِلْمُکَذِّبِینَ«19»
در آن روز،وای بر تکذیب کنندگان.آیا پیشینیان را هلاک نکردیم.سپس دیگران را در پی آنان آوردیم.ما با مجرمان این گونه عمل می کنیم.وای برتکدیب کنندگان در آن روز .
#انتقام_سخت
🔰یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍پرسش و پاسخ
👈آیا در روز قیامت، حیوانات هم برانگیخته میشوند؟ روح حیواناتی كه مردهاند یا كشته شدهاند در حال حاضر چه وضعیتی دارد؟
✅ پاسخ:
🌻 از ظاهر بعضی از آیات قرآن مجید اسـتفاده می شود كه حیوانات نیز در روز قیامت برانگیخته می شوند. به برخی از آن آیات اشاره می گردد:
🍀 1. «وَمَا مِن دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ وَلَا طَائِرٍ یَطِیرُ بِجَنَاحَیْهِ إِلَّا أُمَمٌ أَمْثَالُكُم مَّا فَرَّطْنَا فِی الْكتاب مِن شَیْءٍ ثُمَّ إِلَىٰ رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ»(أنعام/38)؛ هیچ جنبنده ای در زمین و هیچ پرنده ای كه با دو بال خود پرواز می کند نیست، مگر اینكه امتهایی (جمعیتهایی) مانند شما هستند. ما هیچ چیز را در این كتاب فروگذار نكردیم، سپس همگی به سوی پروردگارشان محشور می گردند.
🌺 2. «وَإِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ»(تکویر/5)؛ و در آن هنگام كه حیوانات وحشی جمع شوند. بسیاری از مفسران، حشر حیوانات وحشی را به معنای حضور در دادگاه قیامت دانسته و معتقدند: حیوانات نیز در محدودۀ آگاهی خود، مسئولیتهایی دارند و اگر ظلم و ستم به یکدیگر كرده باشند در آنجا بازخواست خواهند شد.
🌴 این احتمال نیز وجود دارد كه منظور از حشر، جمع شدن حیوانات به هنگام حوادث هولناک قیامت و پایان این دنیا باشد كه به خاطر ترس در كنار هم جمع می شوند (نه در دادگاه قیامت).(ر. ک: مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، ج 26، ص 174)
در منابع اهل تسنن، روایتی از پیامبر اكرم(صلّی اللّه علیه و آله) در تفسیر آیۀ 38 سورۀ انعام نقل شده است که می فرماید: «اِنَّ اللّهَ یَحْشُرُ هذِهِ الاُمَمَ یَوْمَ الْقِیامَهِ وَ یَقْتَصُّ مِنْ بَعْضِها لِبَعْض حَتّى یَقْتَصَّ لِلْجَمّاءِ مِنَ القرناء»؛ خداوند تمام این جمعیتها (جنبندگان) را در روز قیامت برمی انگیزاند و قصاص بعضی را از بعض دیگر می گیرد، حتی قصاص حیوانی كه شاخ نداشته و دیگری بی جهت به او شاخ زده است از او خواهد گرفت.(رشیدرضا، تفسیر المنار، ج 7، ص 397)
🌼 برخی از منابع روایی شیعه نیز اشاره ای به روایات نموده اند. مرحوم مجلسی در شرح من لایحضره الفقیه پس از نقل روایتی می نویسد: و یدل علی حشر الحیوانات المظلومة کما هو ظاهر آیۀ «وَإِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ».(محمدتقی مجلسی، روضة المتقین، ج 4، ص 255)
🔶یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd