صفحه ۳۱۶ مصحف شریف
سوره مبارکه طه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_6012415702810494433.mp3
2.09M
🔸ترتیل صفحه 316 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 20
سوره مبارکه طه
صفحه 316
قَالُوا يَا مُوسَىٰ إِمَّا أَنْ تُلْقِيَ وَإِمَّا أَنْ نَكُونَ أَوَّلَ مَنْ أَلْقَىٰ (65)
65 - [ساحران] گفتند: اى موسى يا تو [عصا ]مى افکنى و يا ما اوّلين کسى باشيم که مى افکند؟ (65)
قَالَ بَلْ أَلْقُوا ۖ فَإِذَا حِبَالُهُمْ وَعِصِيُّهُمْ يُخَيَّلُ إِلَيْهِ مِنْ سِحْرِهِمْ أَنَّهَا تَسْعَىٰ (66)
66 - گفت: بلکه شما بيفکنيد [و چون افکندند] ناگهان ريسمان ها و عصاهاى آنان بر اثر سحرشان در خيال او چنان نمود که با شتاب به راه افتادند. (66)
فَأَوْجَسَ فِي نَفْسِهِ خِيفَةً مُوسَىٰ (67)
67 - پس موسى در دل خود ترسى احساس کرد. (67)
قُلْنَا لَا تَخَفْ إِنَّكَ أَنْتَ الْأَعْلَىٰ (68)
68 - گفتيم: نترس که بى شک تو خود برترى. (68)
وَأَلْقِ مَا فِي يَمِينِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوا ۖ إِنَّمَا صَنَعُوا كَيْدُ سَاحِرٍ ۖ وَلَا يُفْلِحُ السَّاحِرُ حَيْثُ أَتَىٰ (69)
69 - و آنچه در دست راست دارى بينداز تا ساخته هايشان را ببلعد; همانا آنچه ساخته اند نيرنگ ساحر است و ساحر هر جا درآيد پيروز نمى شود. (69)
فَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سُجَّدًا قَالُوا آمَنَّا بِرَبِّ هَارُونَ وَمُوسَىٰ (70)
70 - [موسى عصا را انداخت و ساخته ساحران را يک جا بلعيد] پس ساحران بى اختيار به سجده درافتادند و گفتند: ما به پروردگار موسى و هارون ايمان آورديم. (70)
قَالَ آمَنْتُمْ لَهُ قَبْلَ أَنْ آذَنَ لَكُمْ ۖ إِنَّهُ لَكَبِيرُكُمُ الَّذِي عَلَّمَكُمُ السِّحْرَ ۖ فَلَأُقَطِّعَنَّ أَيْدِيَكُمْ وَأَرْجُلَكُمْ مِنْ خِلَافٍ وَلَأُصَلِّبَنَّكُمْ فِي جُذُوعِ النَّخْلِ وَلَتَعْلَمُنَّ أَيُّنَا أَشَدُّ عَذَابًا وَأَبْقَىٰ (71)
71 - [فرعون] گفت: [آيا] پيش از آن که به شما اجازه دهم او را تصديق کرديد؟! حتماً او بزرگ شما است که به شما سحر آموخته است; پس حتماً دست ها و پاهايتان را برخلاف يکديگر مى بُرم و بر ساقه هاى درختان خرما به دارتان مى کشم و به خوبى خواهيد دانست که کدام يک از ما (من يا ربّ موسى) عذابش سخت تر و پايدارتر است. (71)
قَالُوا لَنْ نُؤْثِرَكَ عَلَىٰ مَا جَاءَنَا مِنَ الْبَيِّنَاتِ وَالَّذِي فَطَرَنَا ۖ فَاقْضِ مَا أَنْتَ قَاضٍ ۖ إِنَّمَا تَقْضِي هَٰذِهِ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا (72)
72 - گفتند: ما هرگز تو را بر دلايل روشنى که به ما ارائه شد و بر آن کس که ما را آفريده است ترجيح نمى دهيم، پس هر حکمى مى خواهى بکن که فقط درباره اين زندگى دنيا مى توانى حکم کنى. (72)
إِنَّا آمَنَّا بِرَبِّنَا لِيَغْفِرَ لَنَا خَطَايَانَا وَمَا أَكْرَهْتَنَا عَلَيْهِ مِنَ السِّحْرِ ۗ وَاللَّهُ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ (73)
73 - همانا ما به پروردگارمان ايمان آورديم تا خطاهايمان و آن افسونى که ما را به آن وادار کردى بر ما ببخشايد و خدا بهتر و پايدارتر است. (73)
إِنَّهُ مَنْ يَأْتِ رَبَّهُ مُجْرِمًا فَإِنَّ لَهُ جَهَنَّمَ لَا يَمُوتُ فِيهَا وَلَا يَحْيَىٰ (74)
74 - همانا کسى که گناه کار به پيشگاه پروردگارش بيايد، جهنم براى او است که در آن نه مى ميرد و نه زندگى مى کند. (74)
وَمَنْ يَأْتِهِ مُؤْمِنًا قَدْ عَمِلَ الصَّالِحَاتِ فَأُولَٰئِكَ لَهُمُ الدَّرَجَاتُ الْعُلَىٰ (75)
75 - و کسانى که مؤمن به پيشگاه او بيايند در حالى که کارهاى شايسته انجام داده اند، آنان داراى بالاترين درجات خواهند بود. (75)
جَنَّاتُ عَدْنٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ وَذَٰلِكَ جَزَاءُ مَنْ تَزَكَّىٰ (76)
76 - بهشت هاى عدن که از پايين آنها نهرها روان است; هميشه در آنها مى مانند و اين سزاى کسى است که مهذّب شده اند. (76)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
نکات مهمّی از داستان حضرت موسی(ع) قسمت2:
فریب جادو:
سرانجام موعد مقرّر فرا رسید و فرعون و فرعونیان با تمام نیرو به جنگ موسی(ع) آمدند تا شاید فرستاده ی خدا را شکست دهند. به دستور فرعون، تمام ساحرانِ زبردست مصـر گرد هم آمدند و مأمور شدند که فکرهایشان را یکی کنند و جدیدترین و عجیب ترین جادویشان را ارایه کنند. آنان نیز طنابها و چوب دستی هایی را که در دست داشتند، به زمین افکندند و با زبردستی خاصّی، در خیال و پندار مردم چنان وانمود کردند که آنها به سرعت حرکت می کند. برخی از مفـسّران نوشته اند که ساحران، موادّی همچون «جیوه» درون طناب ها و چوب دستی ها قرار داده بودند که تابش آفتاب و گرم شدن آن موادِ بسیار حسّاس، باعث ایجاد حرکاتی در آن ها می شد. البتّه برخی معتقدند که جادوگران در خیال مردم دخل و تصرّف کردند و به آن ها وانمود کردند که طناب ها و چوب دستی ها حرکت می کند؛ در حالی که هیچ حرکتی در کار نبود. می دانیم که سحر با وسایل گوناگونی اجرا می شود؛ گاهی با نيرنگ و چشم بندي، گاهي با استفاده از تلقين و تكرار، گاهي با استفاده از خواص فیزیکی و شیمیایی اجسام، و گاهی با کمک گرفتن از شیاطین و جنّیان شرور. البتّه امروزه پرده از بسیاری از اموری که در گذشته عجیب بوده و جادو فرض می شده، برداشته شده و طبیعتاً دیگر به چنین کارهایی سحر و جادو گفته نمی شود؛ ولی اصل سحر و جادو حقیقت دارد و نمی توان منکر آن شد. سحر در اسلام حرام است و از گناهان بسیار بزرگ محسوب می شود.
نکته ؛تحوّل روحی ساحران فرعون:
هنگامی که ساحران در برابر موسی قرار گرفتند، دشمنِ سرسخت او بودند؛ امّا با مشاهده ی نخستین معجزه ی موسی، چنان تکان خوردند و بیدار شدند و مسیر زندگی خود را تغییر دادند که همگان در حیرت فرو رفتند. این تغییر مسیرِ سریع و فوری از کفر به ایمان، و از انحراف به راستی و درستی، و از تاریکی به نور، چنان فرعون را غافلگیر کرد که او راهی جز تهمت و دروغ پیش پای خود نیافت. از این رو به جادوگران خود ـ که تا لحظاتی قبل به عزّت و شرف فرعون سوگند خورده بودند که بر موسی پیروز شوند ـ تهمت زد که با موسی همدست اند و از قبل، قصد نیرنگ و توطئه داشته اند. به راستی چه عاملی سبب این دگرگونی عمیق و سریع در وجود ساحران شد؟ چه چیزی نور ایمان را چنان بر دلهای آنان تاباند که حاضر شدند جان خود را در این راه فدا کنند؛ چنان که دست و پایشان بریده شد و آنان را به درختان آویزان کردند؛ ولی دست از اعتقاد خود نکشیدند؟ بدون شک سرچشمه ی این تحوّل روحی، چیزی جز «علم و آگاهی» نبود. آنان چون با فنون و رموز سحر آشنا بودند، به روشنی دریافتند که معجزه ی موسی، جادو نیست، و به همین سبب، با شجاعت و قاطعیّت تغییر مسیر دادند و عمرشان را که با گناه سحر سپری کرده بودند، با ایمان و شهادت به پایان رساندند. از اینجا به خوبی می فهمیم که برای تغییر در اعتقادات و رفتار افراد و جامعه های منحرف باید قبل از هر چیز به آنان آگاهی داد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
31.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ درس بیست و یکم: امر به معروف و نهی از منکر
چرا لذت دین داری را نچشیده ایم و نمی توانیم آن را به دیگران بچشانیم ؟
ارزش امر به معروف و نهی از منکر در اسلام به چه اندازه می باشد؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#داستان تدبری
نظر شما چیه؟! داستان رو بخونی و مشخص کنید حدیث یا سوره؟!
👇👇👇🌸🌸🌸👇👇👇
⚡️زنی نزد حضرت زهرا علیها السّلام آمد و عرض کرد: «من مادری ناتوان دارم که پرسشهایی در امر نمازش دارد. مرا فرستاده که از شما بپرسم.»
⚡️ حضرت فرمودند: «سؤال کن!» آن زن ده مرتبه سؤال کرد و حضرت زهرا علیها السّلام جواب دادند. آن زن از بسیار سؤال کردن شرمنده گشت و عرض کرد:
⚡️«بر شما دشوار نیست ای دختر پیامبر صلیالله علیه و آله و سلّم؟!»
⚡️ایشان فرمودند: «پرسش کن ازآنچه که میخواهی. آیا مزدوری که صد هزار دینار در روز بگیرد و بار سنگینی را بالای بام ببرد، بر او دشواری دارد؟»
⚡️ عرض کرد: «نه!» فرمود: «من برای هر مسئلهای، بیش از پر نمودن مابین زمین و آسمان از لؤلؤ، مزد میبرم و بر من سنگینی ندارد. در قیامت تعلیمدهندگان بهاندازهی دانش و کوشش آنها در هدایت بندگان خدا و بهاندازه تمامشان خلعت داده میشوند.
📚(نمونه معارف، ج 3، ص 78 لئالی الاخبار)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برزخ پر نور 💫⚡️✨
🎙 شیخ حسین انصاریان
💡کسی که اهل نمازه این نور باهاشه.
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
#ادبستان_نماز
نماز رشته اتصال به محبوب است در زمانی که دست ما زا وصل کوتاه است ووجودمان در هجر گرفتار.
نماز معراج مومن است،کسی که قلبش همواره آکنده از حضور خداست ومعراج یعنی تمرین پرواز بلکه خود پرواز،پرواز از تنگنای ملک به فراخنای ملکوت واز طبیعت پست به حقیقت محض پرکشیدن به سوی آستانی که برای پرواز هیچ محدودیتی ندارد.
#نمازاول_وقت
💟آب وقتی بجوش آمد از خودش کم و کسر می شود.
⛔️تو هم وقتی جوشی و عصبانی می شوی، خودت کم و سبک می شوی؛
🍲ظرف آب را اگر از روی اجاق برداشته و جابجا کنی راحت از جوش می افتد،
🍦تو هم وقت جوش آمدن و خشم ، اگر مکانت را تغییر دهی تو هم به راحتی آرام می شوی.
🔸این نسخه امام صادق "علیه السلام" برای رهایی از خشم است "
هر گاه خشم بر تو چیره شد جایت را تغییر بده.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
صفحه ۳۱۷ مصحف شریف
سوره مبارکه طه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_6014567580210038157.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 317 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 20
سوره مبارکه طه
صفحه 317
وَلَقَدْ أَوْحَيْنَا إِلَىٰ مُوسَىٰ أَنْ أَسْرِ بِعِبَادِي فَاضْرِبْ لَهُمْ طَرِيقًا فِي الْبَحْرِ يَبَسًا لَا تَخَافُ دَرَكًا وَلَا تَخْشَىٰ (77)
77 - و همانا به موسى وحى کرديم که بندگانم (بنى اسرائيل) را شبانه کوچ بده، پس براى آنان در [عرض] دريا راهى خشک باز کن، در آن حال نه از رسيدن [فرعونيان ]مى ترسى و نه [از غرق شدن ]بيم دارى. (77)
فَأَتْبَعَهُمْ فِرْعَوْنُ بِجُنُودِهِ فَغَشِيَهُمْ مِنَ الْيَمِّ مَا غَشِيَهُمْ (78)
78 - پس فرعون با سپاهيانش آنان را دنبال کرد، ولى از دريا فرا گرفت آنان را آنچه فرا گرفت. (78)
وَأَضَلَّ فِرْعَوْنُ قَوْمَهُ وَمَا هَدَىٰ (79)
79 - و فرعون قوم خود را گمراه ساخت و هدايت نکرد. (79)
يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ قَدْ أَنْجَيْنَاكُمْ مِنْ عَدُوِّكُمْ وَوَاعَدْنَاكُمْ جَانِبَ الطُّورِ الْأَيْمَنَ وَنَزَّلْنَا عَلَيْكُمُ الْمَنَّ وَالسَّلْوَىٰ (80)
80 - اى بنى اسرائيل! همانا شما را از دشمنتان نجات داديم و با شما در جانب راست طور وعده گذاشتيم و <منّ> و <سلوى> را بر شما فرو فرستاديم. (80)
كُلُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَلَا تَطْغَوْا فِيهِ فَيَحِلَّ عَلَيْكُمْ غَضَبِي ۖ وَمَنْ يَحْلِلْ عَلَيْهِ غَضَبِي فَقَدْ هَوَىٰ (81)
81 - از خوردنى هاى مطبوع ـ که روزىِ شما کرديم ـ بخوريد و در مورد آن [از حدود شرعى] تجاوز نکنيد که خشم من بر شما واقع شود و کسى که خشم من بر او واقع شود حتماً سقوط مى کند. (81)
وَإِنِّي لَغَفَّارٌ لِمَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا ثُمَّ اهْتَدَىٰ (82)
82 - و بى گمان من آمرزنده کسى هستم که توبه کند و ايمان بياورد و کار شايسته انجام دهد، سپس در راه راست بماند. (82)
۞ وَمَا أَعْجَلَكَ عَنْ قَوْمِكَ يَا مُوسَىٰ (83)
83 - و اى موسى! چه چيز سبب شد که تو از قوم خود پيشى گرفتى؟ (83)
قَالَ هُمْ أُولَاءِ عَلَىٰ أَثَرِي وَعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبِّ لِتَرْضَىٰ (84)
84 - گفت: پروردگارا! من به سوى تو شتافتم تا خشنود شوى و آنان اينک در پى منند. (84)
قَالَ فَإِنَّا قَدْ فَتَنَّا قَوْمَكَ مِنْ بَعْدِكَ وَأَضَلَّهُمُ السَّامِرِيُّ (85)
85 - گفت: همانا ما بعد از [آمدن] تو قومت را آزمايش کرديم و سامرى آنان را گمراه نمود. (85)
فَرَجَعَ مُوسَىٰ إِلَىٰ قَوْمِهِ غَضْبَانَ أَسِفًا ۚ قَالَ يَا قَوْمِ أَلَمْ يَعِدْكُمْ رَبُّكُمْ وَعْدًا حَسَنًا ۚ أَفَطَالَ عَلَيْكُمُ الْعَهْدُ أَمْ أَرَدْتُمْ أَنْ يَحِلَّ عَلَيْكُمْ غَضَبٌ مِنْ رَبِّكُمْ فَأَخْلَفْتُمْ مَوْعِدِي (86)
86 - پس موسى با خشم و تأسف به سوى قومش بازگشت، گفت: اى قوم من! آيا پروردگارتان وعده اى نيکو به شما نداد؟ آيا مدّت آن بر شما دراز آمد يا خواستيد که خشمى از پروردگارتان بر شما واقع شود که وعده مرا خلاف کرديد؟ (86)
قَالُوا مَا أَخْلَفْنَا مَوْعِدَكَ بِمَلْكِنَا وَلَٰكِنَّا حُمِّلْنَا أَوْزَارًا مِنْ زِينَةِ الْقَوْمِ فَقَذَفْنَاهَا فَكَذَٰلِكَ أَلْقَى السَّامِرِيُّ (87)
87 - گفتند: ما به اختيار خود وعده تو را خلاف نکرديم; بلکه وادار شديم که بارهايى از زيورآلات اين قوم را حمل کنيم; پس آنها را [در آتش ]پرتاب کرديم، آن گاه همين گونه سامرى نيز [آنچه با خود داشت در آتش ]افکند. (87)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۱۷🌷
فتنه ی سامری _قسمت اول:
یکی از مهم ترین وظایف حضرت موسی ، نجات قوم بنی اسرائیل از چنگال فرعونیان بود ؛ قوم مظلومی که قرن ها برای فرمانروایان مصری بردگی کرده بودند و تمام زندگی شان در اختیار آنها بود . حضرت موسی به یاری خدا، قومش را از دست فرعون نجات داد و خداوند با غرق کردن آن پادشاه ستمگر و سپاهیان او، برای همیشه طومار او و طغیانگری اش را درهم پیچید. البتّه هرچند که موسی جسم بنی اسرائیل را از بردگی فرعونیان نجات داد، نتوانست فکر و اندیشه ی بسیاری از آنان را از افکار فرعونی نجات بخشد. یکی از مهم ترین مشکلات بنی اسرائیل که از دوران اسارتشان در مصر با آنان باقی مانده بود، علاقه ی بسیار به داشتن خدا و معبود دیدنی بود؛ زیرا آنان سال ها شاهد بت پرستی ارباب خود بودند و با بت های دیدنی انس داشتند. از این رو به رغم اینکه به صورتی خارق العاده ای از وسط دریای احمر (یا شاید هم رود نیل) عبور کردند و قدرت خدا را با چشمان خود دیدند، وقتی به افراد بت پرستی رسیدند که در مقابل بت ها فروتنی می کردند، ناگهان خاطرات بت پرستی شان زنده شد و از موسی خواستند که «همان طور که آنان خدای دیدنی دارند، برای ما هم خدایی قرار بده.»! در اینجا موسی که از سخن قومش حیرت کرده بود، با ناراحتی فرمود: شما افراد نادانی هستید! سرانجام نیز این عقیده ی پوچ، ضربه ی مُهلکی به قوم بنی اسرائیل وارد کرد و سبب بروز یکی از تلخ ترین حوادث در تاریخ آنان شد. هنگامی که حضرت موسی برای گرفتن الواحِ تورات، قوم خود را برای مدّت مشخّصی یعنی یک ماه ترک کرد و به کوه طور رفت، شخص نیرنگ باز و منحرفی به نام «سامری» نقشه ای شیطانی طرح کرد و با استفاده از همان روحیه ی بت پرستی بنی اسرائیل، بسیاری از ایشان را در درّه ی تاریک و عمیق جهالت انداخت؛ بدین صورت که از آن ها خواست طلا و جواهرشان را بیاورند، و سپس با آب کردن آن ها، گوساله ی طلایی و زیبایی ساخت و آن را چنان طراحی کرد که با وزیدن باد و حرکت هوا در لابه لایش، صدای گاو از آن در می آمد. به ویژه هنگامی که خدا برای امتحان بنی اسرائیل، ده روز به زمان وعدهی موسی اضافه کرد، سامری و همکارانش جار و جنجال راه انداختند که ای مردم، خدای شما و موسی، همین گوساله است؛ ولی موسی فراموش کرده و برای پیدا کردن او به کوه طور رفته است! مردم نیز بدون توجّه به سخنان جانشین موسی ، یعنی حضرت هارون، یک دل نه صد دل عاشق گوساله شدند، و قومی که با چشمان خود ده ها معجزه ی الهی را دیده بود، در کمتر از ده روز، از پرستش خدای بی همتا دست کشید و در مقابل مجسّمه ای بی جان به خاک افتاد و پیشوایی همچون موسی را رها کرده، در پی انسان حیله گری مانند سامری افتاد . پیشوای هشتم ما شیعیان در این باره چنین زیبا فرموده است: «دوست هر کس، عقل او، و دشمن هر کس، جهل و نادانی اش است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
💠 درس پانزدهم: احکام میم ساکن
در این درس به احکام میم ساکن
پرداخته شده است.🌱
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
1⃣5⃣
در درس پانزدهم، به احکام میم ساکن
یعنی ادغام / اخفاء / اظهار
پرداخته شده است.🔰
.
🌺پیامبر صلیالله علیه و آله فرمود:
هر کس صبح هنگام سه بار بگوید: «اعوذبالله السمیع العلیم من الشیطان الرجیم» سه آیه آخر سوره حشر را بخواند، خداوند هفتاد هزار ملک را برای او میگمارد و تا شب بر او درود میفرستند و اگر در آن روز بمیرد شهید مرده است؛ و هر کس به همین نحو در شب بخواند این منزلت برایش میباشد.
«هُوَ اللهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ (22)٭
هُوَ اللهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِکُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ سُبْحَانَ اللهِ عَمَّا یُشْرِکُونَ (23)٭
هُوَ اللهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَی یُسَبِّحُ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ»(24)
📙منبع:جامع الاخبرار(للشعیری)ص۴۸
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
❌زنان بد در قرآن❌
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
1⃣زنانحضرت لوط و نوح(مظهر خیانت)🛑
ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِّلَّذِينَ كَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَامْرَأَتَ لُوطٍ كَانَتَا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبَادِنَا صَالِحَيْنِ فَخَانَتَاهُمَا
ﺧﺪﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ، ﺯﻥ ﻧﻮﺡ ﻭ ﺯﻥ ﻟﻮﻁ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺯﺩﻩ ﻛﻪ ﺗﺤﺖ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﻲ ﻭ ﺯﻭﺟﻴﺖ ﺩﻭ ﺑﻨﺪﻩ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﺎ ﺑﻮﺩﻧﺪ ، ﻭﻟﻲ [ ﺩﺭ ﺍﻣﺮ ﺩﻳﻦ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺩﺍﺭﻱ ] ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺧﻴﺎﻧﺖ ﻭﺭﺯﻳﺪﻧﺪ.(تحریم١٠)
2⃣زن ابو لهب(آزار دهنده پیامبر اسلام)🛑
وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ
ﻭ [ ﻧﻴﺰ ] ﻫﻤﺴﺮﺵ ﻛﻪ ﻫﻴﺰم ﻛﺶ ﺍﺳﺖ [ ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺯﺑﺎﻧﻪ ﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﺁﻳﺪ . ](مسد٤)
3⃣همسر عزیزمصر(زلیخا وشهوترانی)🛑
وَرَاوَدَتْهُ الَّتِي هُوَ فِي بَيْتِهَا عَن نَّفْسِهِ وَغَلَّقَتِ الْأَبْوَابَ وَقَالَتْ هَيْتَ لَكَ قَالَ مَعَاذَ اللَّهِ
ﻭ ﺁﻥ [ ﺯﻧﻲ ] ﻛﻪ ﻳﻮﺳﻒ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺵ ﺑﻮﺩ ، ﺍﺯ ﻳﻮﺳﻒ ﺑﺎ ﻧﺮﻣﻰ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻲ ﺧﻮﺍﺳﺘﺎﺭ ﻛﺎم ﺟﻮﻳﻲ ﺷﺪ ، ﻭ [ ﺩﺭ ﻓﺮﺻﺘﻲ ﻣﻨﺎﺳﺐ ] ﻫﻤﻪ ﺩﺭﻫﺎﻱ ﻛﺎﺥ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ : ﭘﻴﺶ ﺑﻴﺎ [ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﺗﻮﺍم ].(یوسف٢٣)
4⃣بعضی از همسران پیامبر اسلام(اذیت کردن پیامبر)🛑
إِن تَتُوبَا إِلَى اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُمَا وَإِن تَظَاهَرَا عَلَيْهِ
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺯﻥ ﺍﺯ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﭘﻴﺸﮕﺎﻩ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻴﺪ [ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﻰ ﭘﺬﻳﺮﺩ ] ، ﭼﻮﻥ ﺩﻝ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺣﻖ ﻭ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺿﺪِّ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺑﻪ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻛﻤﻚ ﺩﻫﻴﺪ [ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﻧﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﺑﺮﺩ ](تحریم٤)
#زنانبد
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd