11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍موضوع: دانستنی هایی از میوه های قرآنی و خواص آنها 👆👆
🆔 کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
⚠️⚠️ توجه توجه.....
محتوای تبلیغی و پرورشی نماز ویژه معلمان،مبلغان و مربیان پرورشی 👇👇
#نمازکودک
#نمازنوجوان
#نمازجوان
#نمازمعلم و مبلغ
#اپلیکیشن_نماز
#کتاب_نماز
#دعوت_به_نماز
#پرسمان_نماز
#قرائت و زیباخوانی نماز
🆔 در پیام رسان ایتا👇👇
https://eitaa.com/joinchat/85983330C7210d6f841
⚠️⚠️ توجه توجه👇👇
البته هنوز تمام مباحث بارگزاری نشدن ان شاءالله به مرور زمان بارگزاری می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ دعاهای قرانی
🆔 کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍تفسیر سوره بقره آیه 158
8⃣5⃣1⃣ إِنَّ اَلصَّفٰا وَ اَلْمَرْوَةَ مِنْ شَعٰائِرِ اَللّٰهِ فَمَنْ حَجَّ اَلْبَیْتَ أَوِ اِعْتَمَرَ فَلاٰ جُنٰاحَ عَلَیْهِ أَنْ یَطَّوَّفَ بِهِمٰا وَ مَنْ تَطَوَّعَ خَیْراً فَإِنَّ اَللّٰهَ شٰاكِرٌ عَلِیمٌ.
در حقیقت، «صفا» و«مروه» از شعایر خداست [که یادآور اوست ]؛ پس هر که خانه [خدا] را حج کند، یا عمره گزارد، بر او گناهی نیست که میان آن دو سعی به جای آورد. و هر که افزون بر فریضه، کار نیکی کند، خدا حق شناس و داناست.
🔰« شعائر » جمع « شعیره » به نشانههایی که برای اعمال خاصی قرار میدهند گفته میشود و « شعائرالله» علامتهایی است که خدا برای عبادت قرار دادهاست.
♻️صفا و مروه نام ۲ کوه در کنار مسجدالحرام است که با فاصله تقریبی ۴۲۸ متر روبروی یکدیگر قرار دارند که بهصورت خیابانی سرپوشیده درآمده است زائران خانهی خدا وظیفه دارند ۷ مرتبه فاصله میان این دو کوه را طی کنند این کار یادآور خاطرهی هاجر همسر فداکار حضرت ابراهیم ع است که برای پیدا کردن جرعه آبی برای کودک خود اسماعیل ۷ بار فاصله این ۲ کوه را طی کرد.
♻️ در جاهلیت مشرکان در بالای کوه صفا و مروه بتهایی نصب کرده بودند و بههنگام سعی آنها را مس میکردند مسلمان بههمینجهت از سعی میان صفا و مروه کراهت داشتی و فکر میکردند با توجه به سابقه قرار داشتن بت بر بالای دوکو نباید سعی کنند.
آیه فوق نازل شد که صفا و مروه از شعائر الهی است و اگر مردم نادان آن را آلوده کردهاند دلیل بر این نیست که مسلمانان آن را رها کند.
♻️توجه خداوند به برخی مکانها موجب میشود که آنها از شعار الهی گردند « إن الصفا والمروه من شعائرالله ».
♻️اگر مراکز حق با خرافات آلوده شد نباید از آن دست کشید بلکه باید با حضور در آن مراکز آنجا را پاکسازی نموده و دست گروه منحرف را از آن کوتاه کرد«فلاجناح علیه ان یطوف بهما».
♻️خداوند در برابر عبادت بندگان شاکر است « فان الله شاکرا ».
این تعبیر بزرگترین لطف از جانب او نسبتبه بندگان است.
✅کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✍#قصه های قرانی
📖اصحاب #سبت
📝و اسئلهم عن القريه التى كانت حاضرة البحراد يعدون فى السبت اذتاتيهم حيتا نهم يوم ستبهم شرعا...
(سوره اعراف : 164)
👈موسى بن عمران به بنى اسرائيل تعليم فرموده بود كه درايام هفته يك روز را به عبادت خدا اختصاص دهند و كارهاى دنيائى و خريد و فروش راتعطيل كنند.
روزى كه براى اين كار تعيين شد، روز جمعه بود ولى بنى اسرائيل خواستند كه روز عبادت آنها روز شنبه باشد و به همين جهت روز شنبه روز عبادت بنى اسرائيل و روز تعطيل آنها شد.
روزهاى شنبه ، موسى بن عمران ، در مجمع بنى اسرائيل حاضر مى شد و آنها را موعظه مى كرد و پند مى داد.
سالها به اين ترتيب گذشت و بنى اسرائيل روز شنبه را محترم مى شمردند. و آن را مخصوص عبادت خداوند مى دانستند و در آن روز كسى دست به كارى از كارهاى دنيا نمى زد و فقط به عبادت و ذكر و تسبيح و تقديس پروردگار مى گذشت .
موسى از دنيا رفت و تغييراتى در زندگى بنى اسرائيل بوجود آمد و تحولاتى ايجاد شد، اما اين روش (احترام از روز شنبه ) در ميان بنى اسرائيل همچنان ادامه داشت .
دوران پيامبرى داود فرا رسيد و در آن زمان جمعى از بنى اسرائيل كه در قريه (ايله ) در كنار دريا سكونت داشتند احترام روز شنبه را از بين بردند و بر خلاف فرمان موسى در آن روز دست به صيد ماهى زدند و آن داستان از اين قرار بود:
روزهاى شنبه كه صيد ماهى بر آنها حرام بود، كنار دريا ماهى بسيار ديده مى شد و در روزهاى ديگر ماهى ها به قعر دريا مى رفتند و به ساحل نزديك نمى شدند.
دنيا پرستان بنى اسرائيل ، دور هم نشستند و با يكديگر گفتند: بايد فكرى كرد و از اين رنج و زحمت خلاص شد. روز شنبه كنار دريا ماهى فراوان و صيد آسان است و روزهاى ديگر ماهى ها در دل دريا مى روند و ما با زحمت بى حساب و رنج طاقت فرسا موفق به صيد آنها نمى شويم .
در همان مجلس تصميم گرفتند نقشه اى بكار برند و از ماهى ها استفاده كنند و آن نقشه اين بود كه نهرها و جدولهائى از دريا منشعب كنند و ماهى ها را در آن محبوس كنند و در روز يكشنبه اقدام به صيد آنها نمايند.
همين كار را كردند و نهرهائى را از دريا جدا نمودند، روزهاى شنبه ماهيها آزادانه در آن نهرها مى آمدند ولى هنگام شب كه ماهيها مى خواستند به دريا بر گردند جلو نهرها را مى بستند و آنها را در نهرها زندانى مى كردند و روز بعد همه آنها را صيد مى نمودند.
خردمندان و متدينين قوم ، آنها را نصيحت كردند و از مخالفت امر خداوند بيم دادند؛ ولى نتيجه نداد و در دل آن گروه دنيا پرست تاءثيرى نكرد. مدتها به اين ترتيب گذشت و متدينين از پند و نصيحت گنه كاران خود دارى نمى كردند. ولى چون نصايح آنان بى اثر بود، جمعى از آنها دست از موعظه كردن كشيدند و سكوت كردند و حتى به نصيحت كنندگان مى گفتند: چرا اينقدر به خودتان زحمت مى دهيد و چرا موعظه مى كنيد كسانى را كه خدا وند هلاكشان خواهد كرد، يا به عذاب دردناكى گرفتارشان خواهد فرمود.
نصيحت كنندگان مى گفتند مااين قوم را پند مى دهيم تا در پيشگاه خداوند معذور باشيم .
بارى سخن خردمندان اثرى نكرد و آن گروه بكار خود ادامه دادند و به صيد ماهى مشغول بودند و از اين عمل اظهار خوشحال مى كردند و آن را موفقيتى براى خود مى شمردند.
چون به اين منوال روزگارى گذشت و سخن حق در آن مردم گنه كار سودى ننمود، خداوند متعال آن جمعيت سركش را به صورت حيواناتى مسخ كرد و پس از سه شبانه روز عذابى فرستاد و آنان را هلاك كرد. و تنها كسانى كه نهى از منكر مى كردند از عذاب خدا مصون ماندند.
✅کانال یاوران قرآن
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd