قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 335
وَهُدُوا إِلَى الطَّيِّبِ مِنَ الْقَوْلِ وَهُدُوا إِلَىٰ صِرَاطِ الْحَمِيدِ (24)
به سخن پسنديده هدايت مى شوند و به راه [خداى] ستوده راهنمايى مى گردند. (24)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَيَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ الَّذِي جَعَلْنَاهُ لِلنَّاسِ سَوَاءً الْعَاكِفُ فِيهِ وَالْبَادِ ۚ وَمَنْ يُرِدْ فِيهِ بِإِلْحَادٍ بِظُلْمٍ نُذِقْهُ مِنْ عَذَابٍ أَلِيمٍ (25)
همانا کسانى که کفر ورزيده اند و از راه خدا و مسجدالحرام ـ که آن را براى مردم، چه مقيم در آن و چه باديه نشين، يکسان قرار داده ايم ـ جلوگيرى مى کنند [عذابى سخت خواهند داشت]; و هر که بخواهد در آن از روى کجروى و ظلم [کارى بکند ]او را از عذابى دردناک مى چشانيم. (25)
وَإِذْ بَوَّأْنَا لِإِبْرَاهِيمَ مَكَانَ الْبَيْتِ أَنْ لَا تُشْرِكْ بِي شَيْئًا وَطَهِّرْ بَيْتِيَ لِلطَّائِفِينَ وَالْقَائِمِينَ وَالرُّكَّعِ السُّجُودِ (26)
و [ياد کن] وقتى را که جاى آن بيت (کعبه) را براى ابراهيم مهيّا و تعيين کرديم [و به او گفتيم:] هيچ چيز را شريک من مگير و خانه ام را براى طواف کنندگان و قيام کنندگان و رکوع کنندگانِ سجده کننده پاکيزه بدار. (26)
وَأَذِّنْ فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ (27)
و در ميان مردم براى حجّ ندا در ده تا پياده و سوار بر هر شتر لاغر ميانِ چابکى که از هر راه دورى فرا مى رسد نزد تو آيند، (27)
لِيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ فِي أَيَّامٍ مَعْلُومَاتٍ عَلَىٰ مَا رَزَقَهُمْ مِنْ بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۖ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ (28)
تا شاهد منافعى براى خودشان باشند و در روزهايى معيّن نام خدا را [وقت قربانى کردن] بر دام هاى زبان بسته (شتر، گاو و گوسفند) که به آنان عطا کرده است ببرند; پس از آنها بخوريد و فقيرِ درمانده را اطعام کنيد. (28)
ثُمَّ لْيَقْضُوا تَفَثَهُمْ وَلْيُوفُوا نُذُورَهُمْ وَلْيَطَّوَّفُوا بِالْبَيْتِ الْعَتِيقِ (29)
سپس بايد چرک خود را برطرف سازند و به نذرهايشان وفا کنند و بر گِرد آن خانه کهن طواف نمايند. (29)
ذَٰلِكَ وَمَنْ يُعَظِّمْ حُرُمَاتِ اللَّهِ فَهُوَ خَيْرٌ لَهُ عِنْدَ رَبِّهِ ۗ وَأُحِلَّتْ لَكُمُ الْأَنْعَامُ إِلَّا مَا يُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ ۖ فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَانِ وَاجْتَنِبُوا قَوْلَ الزُّورِ (30)
اين است [مقرّرات حجّ]، و هر کس مقرّرات خدا را بزرگ بدارد، آن براى او نزد پروردگارش بهتر است. و دام ها براى شما حلال شده است جز آنچه [در آيات ديگر] بر شما تلاوت مى شود. پس از پليدى يعنى بت ها اجتناب کنيد و از سخن باطل بپرهيزيد، (30)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۵🌷
عبادتی با منافع فراوان:
همه می دانیم که اسلام پنج اصل و ده فرع دارد. یکی از فروع دهگانه ی دین، «حج» است، و بر هر مسلمانی واجب است که در صورت توانایی، دست کم یک بار در عمرش به مکّه رود و اعمال حج را به جا آورد. این آیات به تاریخچه ی حج و برخی از وظایف حج گزاران و منافع حج اشاره می کند. ابتدا داستان تجدید بنای کعبه را می گوید و، به زمانی اشاره می کند که خداوند محلّ خانه ی کعبه را به حضرت ابراهیم نشان داد تا آن را بازسازی کرده، برای مردمی که قصد طواف و رکوع و سجود در آنجا دارند، پاک کند؛ بدین صورت که باد تندی وزید و خاک هایی را که روی ویرانه های کعبه ریخته شده بود، کنار زد و محلّ آن را آشکار کرد . پس حضرت ابراهیم همراه فرزند بزرگوارش اسماعیل، دیوار خانه ی کعبه را بالا بردند و آن را بازسازی کردند . در این هنگام، خداوند به حضرت ابراهیم فرمان داد که مردم جهان را برای انجام اعمال حج دعوت کند. او عرض کرد: خدایا، صدای من به گوش همه ی مردم نمی رسد. خدا به او فرمود: تو اعلام کن و من به گوش آنها می رسانم. ابراهیم بر مکانی که هم اکنون به «مقام ابراهیم» معروف است، ایستاد و انگشت بر گوش خود گذاشت و رو به سوی شرق و غرب کرد و ندا داد: ای مردم، حج خانه ی کعبه ی بر شما واجب شده است؛ پس به دعوت پروردگارتان پاسخ دهید. خدا نیز صدای او را به گوش همگان رساند.
اکنون نیز به وسیله ی آخرین پیام خدا ـ یعنی قرآن ـ آن ندا به گوش ما رسیده است. آری، خدا به وسیله ی ابراهیم از همه ی مردم دعوت کرد که پیاده یا سواره و از راههای دور و نزدیک نزد او بیایند و با انسان کامل و راه و رسم و سخنان توحیدی اش آشنا شوند و با شرکت در مراسم حج، منافع مادّی و معنوی آن را مشاهده کنند. برخی از آن منافع، این هاست:
1ـ انسان در حج از علاقه های دنیایی فاصله می گیرد و شهرت و ثروت و مقام و لباس های رنگارنگش را کناری گذاشته، با پوشیدن لباس سفید احرام به یاد می آورد که او چیزی جز بنده ی کوچک خدا نیست که برخی از امتیازات مادّی در دورانی کوتاه به امانت به او سپرده شده است.
2ـ او با یادآوری ایثار و اخلاص ابراهیم و خانواده اش و فداکاری های پیشوایان دین در این سرزمین، بیش از پیش از زندگی روزمرّه اش فاصله می گیرد و می فهمد که مهم ترین مقصد یک انسان مسلمان، بندگی خدا و حفظ دینش است.
3ـ همچنین مسلمانان با حضور در کنار یکدیگر، فرصتی برای تبادل اطّلاعات و گفت وگوهای فرهنگی پیدا می کنند و حتّی می توانند پس از انجام مراسم حج، به معاملات حلال و پرسود اقتصادی با هم رو کنند.
4ـ در کنار این ها، شکوهِ سیاسی امّت اسلامی در مراسم حج نمود می یابد. امام صادق در این باره فرموده است: «تا زمانی که خانه ی کعبه ی برپاست، دین اسلام نیز پابرجاست.»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ درس اول: فضیلت و آداب تلاوت قرآن کریم
در این درس به برخی از فضائل قرائت قرآن
کریم و آداب تلاوت پرداخته شده است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
1ـ فضیلت و آداب قرائت قرآن کریم.mp3
7.93M
✅ صوت درس اول: فضلیت و آداب تلاوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #آرامش_با_قرآن
خداست که آسمان ها و زمین را و آنچه را میان آنهاست در شش روز آفرید، سپس بر تخت فرمانروایی و تدبیر امور آفرینش چیره و مسلط شد. برای شما جز او هیچ یاور و شفاعت کنندهای نیست، با این حال آیا متذکّر و هوشیار نمیشوید؟ (سجده۴)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌹اقسام مردم دربرابر مشکلات درقرآن🌹
1⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ بیتابی ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ⛔️
إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا
ﭼﻮﻥ ﺁﺳﻴﺒﻲ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺭﺳﺪ ، ﺑﻲ ﺗﺎﺏ ﺍﺳﺖ ،(معارج٢٠)
2⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺑﺮﺩﺑﺎﺭ ﻭ ﺻﺒﻮﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ✅
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
ﻭ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺎﺭﺕ ﺩﻩ .(بقره ١٥٥)
3⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﺻﺒﺮ، ﺷﻜﺮﮔﺰﺍﺭﻧﺪ❤️
✅إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُور
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ [ ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﻫﺎ ] ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﻩ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻱ ﻋﺒﺮﺕ ﻫﺎﺳﺖ(سباء ١٩)
✅اللّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرينَ لَكَ عَلى مُصابِهِمْ
خدایا حمد میکنم تو را بر مصیبتهایی که بر آنان وارد شد(زیارت عاشورا)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺گفتم میترسم
💠گفتی نترس من کنارت هستم
📌قطعهای زیبا بر اساس آیات قرآن
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
#ادبستان_نماز
نماز، ریسمان اتصالی است که همه هستی و موجودیت آدمی را به ملکوت پیوند داده، و مانند این رشته پرارزش و منبع فیض، برنامه ای برای ایجاد ارتباط بین بشر و حق مطلق نمی توان یافت.
#نمازاول_وقت
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
-
رازی از زبان آیت الله بهجت که تعلیم خواص نمودند و فرمودند ؛
من در مورد ختومات از استادم (مرحوم آیت الله قاضی) چیزی نمیپرسیدم، اما روزی ایشان ذکری را به من آموختند که هر کس موفق شود آن را انجام بدهد👇
💫اگر طلسم شده قطعا باطل میشود
💫اگر مجرد باشد بختش باز شود
💫اگر چشم به راه کسی باشد به عشقش برسد
💫اگر تنگ روزی باشد روزیش بسیار فراخ شود
💫و از بلاها در امان
عزیزان حتما از این کانال استفاده کنید 👇🏽👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/807797175C92b7ee753f
راز آیتالله بهجت تو این کانالِ 👆🏽
صفحه ۳۳۶ مصحف شریف
سوره مبارکه حج
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5783129569498236476.mp3
2.12M
🔸ترتیل صفحه 336 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 22
سوره مبارکه الحج
صفحه 336
حُنَفَاءَ لِلَّهِ غَيْرَ مُشْرِكِينَ بِهِ ۚ وَمَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَكَأَنَّمَا خَرَّ مِنَ السَّمَاءِ فَتَخْطَفُهُ الطَّيْرُ أَوْ تَهْوِي بِهِ الرِّيحُ فِي مَكَانٍ سَحِيقٍ (31)
در حالى که به خدا گرايش داريد و به او شرک نمىورزيد. و هر که به خدا شرک ورزد مانند اين است که از آسمان فرو افتد، پس مرغان [شکارى ]او را بربايند يا باد او را در جايى دوردست بيفکند. (31)
ذَٰلِكَ وَمَنْ يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ (32)
اين است [امر خدا]، و هر کس شعائر خدا را بزرگ بشمارد، بى گمان اين از تقواى دل ها است. (32)
لَكُمْ فِيهَا مَنَافِعُ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ثُمَّ مَحِلُّهَا إِلَى الْبَيْتِ الْعَتِيقِ (33)
براى شما در آنها (دام هاى قربانى) منافعى است تا وقتى معيّن (وقت قربانى); سپس [محلّ] جاى گرفتن آنها [براى قربانى] کنار آن خانه کهن است. (33)
وَلِكُلِّ أُمَّةٍ جَعَلْنَا مَنْسَكًا لِيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَىٰ مَا رَزَقَهُمْ مِنْ بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۗ فَإِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ فَلَهُ أَسْلِمُوا ۗ وَبَشِّرِ الْمُخْبِتِينَ (34)
و براى هر امّتى، در قربانى آيينى قرار داديم تا [هنگام قربانى] نام خدا را بر دام هايى که به آنان عطا کرده است ببرند. پس [بدانيد که] معبود شما معبودى يگانه است، بنابراين فقط تسليم او باشيد. و مؤمنان فروتن را بشارت ده; (34)
الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَالصَّابِرِينَ عَلَىٰ مَا أَصَابَهُمْ وَالْمُقِيمِي الصَّلَاةِ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ (35)
آنان که وقتى خدا ياد شود قلب هاشان به هراس مى افتد، و بر مصيبتى که به ايشان مى رسد شکيبايند، و برپا دارندگان نمازند، و از آنچه نصيبشان کرده ايم انفاق مى کنند. (35)
وَالْبُدْنَ جَعَلْنَاهَا لَكُمْ مِنْ شَعَائِرِ اللَّهِ لَكُمْ فِيهَا خَيْرٌ ۖ فَاذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ عَلَيْهَا صَوَافَّ ۖ فَإِذَا وَجَبَتْ جُنُوبُهَا فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْقَانِعَ وَالْمُعْتَرَّ ۚ كَذَٰلِكَ سَخَّرْنَاهَا لَكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (36)
و شتران قربانى را برايتان از شعائر خدا قرار داديم، براى شما در آنها خيرى است. پس در حالى که [براى نحر] به صف ايستاده اند نام خدا را بر آنها ببريد. پس وقتى که به پهلو افتادند از آنها بخوريد و سائلِ فروتن و کسى را که خود را مى نماياند و سؤال نمى کند، اطعام کنيد. اين گونه آنها را براى شما رام کرديم شايد که شکرگزارى کنيد. (36)
لَنْ يَنَالَ اللَّهَ لُحُومُهَا وَلَا دِمَاؤُهَا وَلَٰكِنْ يَنَالُهُ التَّقْوَىٰ مِنْكُمْ ۚ كَذَٰلِكَ سَخَّرَهَا لَكُمْ لِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَىٰ مَا هَدَاكُمْ ۗ وَبَشِّرِ الْمُحْسِنِينَ (37)
هرگز نه گوشت هاى آنها به خدا مى رسد و نه خون هايشان; بلکه تقواى شما به او مى رسد. اين گونه آنها را براى شما رام کرد تا خدا را به پاس اين که شما را هدايت نمود به بزرگى ياد کنيد. و نيکوکاران را [به پاداش خوب ]بشارت بده. (37)
۞ إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ (38)
بى گمان خدا از آنان که ايمان آورده اند دفاع مى کند. قطعاً خدا هيچ خيانت پيشه ناسپاسى را دوست نمى دارد. (38)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۶🌷
نمادهای اسلام:
دین اسلام، برنامه های متنوعی را برای رشد مسلمانان پیشنهاد کرده است؛ امّا در میان این برنامه ها، برخی کلی تر هستند و همچون سرفصل موضوعات یک کتاب، مهم به نظر می آیند. در واقع می توان این نوع برنامه ها را «نمادهای دین خدا» (شَعائِرَاللهِ) برشمرد؛ برنامه هایی که در نخستین برخورد با آیین اسلام، توجّه برانگیزند. بدون شک یکی از مهم ترین نمادهای اسلام، توجّه به کعبه، صفا و مروه و جایگاه های حج است؛ مکان های باشکوهی که هر ساله میلیون ها مسلمان بدان ها توجّه می کنند، و اعمال عبادی آنان در کنار این مکان ها اجرا و پذیرفته می شود...البته اسلام نمادهای مهم دیگری نیز دارد که باید مورد توجّه و بزرگداشت مسلمانان قرار گیرد. مثلاً قبور پیشوایان دین، از نمادهای مهم اسلام است که بزرگداشت این مکان های مقدّس و زیارت آن ها، از اهمّیّت فراوانی برخوردار است. در روایات معصومین ، تأکید فراوانی بر زیارت قبر پیامبر و قبور اهلبیت شده، و برای این کار، پاداش فراوانی ذکر شده است . همچنین برپایی مجالس عزاداری در مصایب اهلبیت، بویژه مصایب امام حسین ، یکی از نمادهای مهم دین است که مورد توجّه ویژه ی پیشوایان دین بوده است.
این آیه در جمله ی کوتاهی به یک حقیقت بسیار مهم اشاره می کند؛ حقیقتی که توجّه به آن، پرده از یک راز مهم برمی دارد. به فرموده ی این آیه، بزرگداشتِ نمادهای اسلام، کاری واجب و لازم است؛ ولی منشأ این بزرگداشت باید توجّه به خدا و جلب رضایت او باشد، و نه ریا و خودنمایی. آری، بسیاری اوقات، افراد متظاهر و ریاکار، به تعظیم و بزرگداشت شعایر الهی دست می زنند؛ ولی سعی و تلاش ایشان، از قلبی خالص و باتقوا سرچشمه نگرفته است؛ بلکه از دل و جانی برخاسته که نیّت های غیر الهی مانند کسب شهرت و مقام و خودنمایی به مردم در آن جای دارد. در حدیثی می خوانیم که پیامبر گرامی اسلام به سینه ی مبارک خود اشاره کرد و فرمود: «حقیقت تقوا اینجاست.» آری، گزاردن حج، زیارت قبور معصومین و عزاداری برای ایشان، هنگامی باارزش است که با اخلاص و تقوا همراه و از هر گونه ریا و خودنمایی پاک باشد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ سوره مطففین
این سوره با حکم فقهی کمفروشی و ندادن حقوق مردم در معاملات شروع و بیان می کند که این کار، حرام و از گناهان بزرگ است. این سوره با توصیف معاد و اوضاع رستاخیز و جهان آخرت و آنچه كه براى دو طائفه مؤمن و كافر آماده شده است.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌕 به نام من که بخشنده ترین و مهربان ترینم
🌼.سوگند به روز وقتی نور میگیرد وبه شب وقتی آرام میگیرد، که من، نه تو را رها کرده ام و نه با تو دشمنی کرده ام (ضحی-2)
🌼 افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را که مرا به مسخره گرفتی (یس-30)
🌼 هیچ پیامی از پیام هایم به تو نرسید مگر از آن روی گرداندی (انعام-4)
🌼 با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام (انبیا-87)
🌼 مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهم زده شدی که گمان بردی خودت
بر هــمه چـیز قدرت داری(یونس-24)
🌼 این در حالی بود که حتی مگسی را نمیتوانستی و نمیتوانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمیتوانی از او پس بگیری (حج -73)
🌼پس چون مشکلاتت از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید، چه لرزشی، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم باور میکنی ! اما به من گمان بردی چه گمان هایی . . . (احزاب-10)
🌼 تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، که من مهربان ترینم در بازگشتن (توبه - 118)
🌼 وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می مانی ، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی (انعام - 63،64)
🌼این عادت دیرینه ات بوده است هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را از آن طرفی کردی و هر وقت سختی به تو رسید از من نا امید شده ای (اسرا-83)
🌼آیا من برنداشتم از دوشت باری که می شکست پشتت؟(حشر-2،3)
🌼غیر از من که برایت خدایی کرده است؟ (اعراف- 59)
🌼پس کجا میروی؟(تکویر-26)
🌼پس از این سخن دیگر به کدام سخن میخواهی ایمان بیاوری (مرسلات-50)
🌼چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که میبینی خودت را بگیری؟ (انفطار-6)
🌼مرا به یاد می آوری؟ من همانم که بادها را میفرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده میکنم تا قطره ای باران از خلال آنها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران نا امیدی تو را پوشانده بود (روم-48)
🌼من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحت هایی برمیدارد و در شب روحت را در خواب به تمامی باز می ستانم تا به آن آرامش دهم و در روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه میدهم (انعام-60)
🌼 من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت میدهم (قریش-3)
🌼برگرد،مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم(فجر-28،29)
🌼تا یکبار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم (مائده-54)
🌼 آنگاه که دوست داری ....کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش .....که من همواره به یاد تو هستم.(سوره بقره آیه 152)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷جانم به این تلاوت و این صدای آسمانی
تقدیم به روح مطهر همه ی شهدای مدافع حرم و حریم امنیت. مردانی که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند و به شهادت رسیدند.
🎥 در آغازین ساعات اولین روز هفته و در ایام پربرکت ماه رجب و دهه فجر ، دلتان را روشن کنید به شنیدن آیات کلامالله مجید با صدای زیبا و ماندگار استاد #محمود_شحات_انور و ثواب آن را هدیه کنید به روح مطهر حضرت زهرا (س) و همه شهدای مدافع حرم و اموات خودتان
🎥 جرعهای از زلال قرآن
یا أَیُّهَا النّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَى اللّهِ وَ اللّهُ هُوَ الْغَنِیُّ الْحَمِیدُ
16إِنْ یَشَأْ یُذْهِبْکُمْ وَ یَأْتِ بِخَلْق جَدِید
17وَ ما ذلِکَ عَلَى اللّهِ بِعَزِیز
15 ـ اى مردم! شما (همگى) نیازمند به خدائید; تنها خداوند است که بى نیاز و شایسته هرگونه حمد و ستایش است!
16 ـ اگر بخواهد شما را مى برد و خلق جدیدى مى آورد.
17 ـ و این براى خداوند مشکل نیست!
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd