صفحه ۴۳۲ مصحف شریف
سوره مبارکه سبا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5830088654558594739.mp3
2M
🔸ترتیل صفحه 432 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 34
سوره مبارکه سبا
صفحه 432
قَالَ الَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا لِلَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا أَنَحْنُ صَدَدْنَاكُمْ عَنِ الْهُدَىٰ بَعْدَ إِذْ جَاءَكُمْ ۖ بَلْ كُنْتُمْ مُجْرِمِينَ (32)
مستکبران به آنان که به زبونى کشيده شده اند مى گويند: آيا ما شما را از هدايت بعد از آن که به شما رسيد، منحرف کرديم؟ [نه] بلکه شما خود مجرم بوديد. (32)
وَقَالَ الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا لِلَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا بَلْ مَكْرُ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ إِذْ تَأْمُرُونَنَا أَنْ نَكْفُرَ بِاللَّهِ وَنَجْعَلَ لَهُ أَنْدَادًا ۚ وَأَسَرُّوا النَّدَامَةَ لَمَّا رَأَوُا الْعَذَابَ وَجَعَلْنَا الْأَغْلَالَ فِي أَعْنَاقِ الَّذِينَ كَفَرُوا ۚ هَلْ يُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (33)
و آنان که به زبونى کشيده شده بودند به مستکبران مى گويند: بلکه نيرنگ [شما در] شب و روز [ما را گمراه کرد] آن گاه که به ما امر مى کرديد که به خدا کفر بورزيم و براى او همتايانى قرار دهيم و چون عذاب را ببينند پشيمانى خود را پنهان مى کنند و غلّ ها را در گردن آنان که کفر ورزيدند، مى نهيم آيا جز به آنچه مى کردند سزا داده مى شوند؟ (33)
وَمَا أَرْسَلْنَا فِي قَرْيَةٍ مِنْ نَذِيرٍ إِلَّا قَالَ مُتْرَفُوهَا إِنَّا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ كَافِرُونَ (34)
و در هيچ قريه اى اخطارکننده اى نفرستاديم، مگر اين که خوشگذرانان آنها گفتند: ما آنچه را شما با آن فرستاده شده ايد منکريم. (34)
وَقَالُوا نَحْنُ أَكْثَرُ أَمْوَالًا وَأَوْلَادًا وَمَا نَحْنُ بِمُعَذَّبِينَ (35)
و گفتند: ما اموال و اولاد بيشترى داريم و ما معذّب نخواهيم شد. (35)
قُلْ إِنَّ رَبِّي يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ وَيَقْدِرُ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ (36)
بگو: همانا پروردگار من عطا را براى هر کس بخواهد وسعت مى دهد يا تنگ مى گرداند، ولى بيشتر مردم نمى دانند. (36)
وَمَا أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ بِالَّتِي تُقَرِّبُكُمْ عِنْدَنَا زُلْفَىٰ إِلَّا مَنْ آمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَأُولَٰئِكَ لَهُمْ جَزَاءُ الضِّعْفِ بِمَا عَمِلُوا وَهُمْ فِي الْغُرُفَاتِ آمِنُونَ (37)
نه اموال شما و نه اولادتان چيزهايى نيستند که شما را نزد ما تقرّبى دهند، ولى کسانى که ايمان آورده و کار شايسته انجام دهند، اينان در برابر عملشان جزاى مضاعف دارند و آنان در غرفه هاى بهشتى در امان اند. (37)
وَالَّذِينَ يَسْعَوْنَ فِي آيَاتِنَا مُعَاجِزِينَ أُولَٰئِكَ فِي الْعَذَابِ مُحْضَرُونَ (38)
و کسانى که پيشدستى کنان در [ابطال] آيات ما کوشش مى کنند، اينان احضار شدگان در عذاب خواهند بود. (38)
قُلْ إِنَّ رَبِّي يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ ۚ وَمَا أَنْفَقْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَهُوَ يُخْلِفُهُ ۖ وَهُوَ خَيْرُ الرَّازِقِينَ (39)
بگو: همانا پروردگار من عطا را براى هر کس از بندگانش بخواهد وسعت مى دهد يا براى او تنگ مى گرداند و هر چه را انفاق کنيد او عطايى را جايگزين آن خواهد کرد و او بهترين عطا کنندگان است. (39)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۳۲🌷
مطمئن ترین سرمایه گذاری:
اموال و دارایی های ما همواره در حال کم شدن و از بین رفتن است و سرانجام خواه و ناخواه همه ی آن از دست ما بیرون خواهد رفت؛ امّا خداوند راه مطمئنّی را برای حفظ و حتّی چند برابر شدن اموال ما معرّفی کرده و خود نیز آن را ضمانت کرده است. خداوند در این آیه مطلب بسیار مهمّی در باره ی انفاق بیان فرموده است. او می فرماید: «هر چیزی که [در راه خدا] انفاق کنید، او جای آن را پر می کند.» طبق این وعده، هر مالی که در راه خدا انفاق شود، از بین نمی رود؛ بلکه به دارایی انسان باز می گردد. هرچند پاداش کامل انفاق در جهان آخرت به انسان برمی گردد، در دنیا نیز شاهد بازگشت مستقیم یا غیرمستقیم آن هستیم. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم: «هر شب فرشته ای ندا می دهد: ... خدایا، جای انفاقِ انفاق کننده را پر کن.» در حدیث دیگری از آن حضرت می خوانیم: «کسی که به جایگزین شدن انفاق یقین داشته باشد، در انفاق کردن سخاوتمند می شود.» البته شرط مهم این است که انفاق از مالی حلال و مشروع باشد؛ در غیر این صورت، مقبول خدا قرار نمی گیرد.
در حدیثی از امام صادق(ع) می خوانیم: «اگر کسی از شما مال حلالی را به دست آورد و در راه حلال انفاق کند، هیچ درهمی را انفاق نمی کند مگر این که خدا عوضش را به او می دهد.» البتّه پاداشی که خدا به هر کار خیر یا صدقه یا انفاقی می دهد، معادل آن نیست؛ بلکه چند برابر آن است. در آیه ی 245 سوره ی بقره می خوانیم: «کیست که [با انفاق مالش در راه خدا] به خدا وام نیکویی بدهد تا خدا آن را برایش چند برابر بیفزاید؟» در روایتی از امیر مؤمنان علی علیه السلام می خوانیم: «رزق و روزی را با صدقه دادن [برای خودتان] فرود آورید.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
✍پرسش پاسخ
🔰آيا در بهشت محرم ونامحرم وجود دارد؟ مثلا ديدن چهره حضرت فاطمه براي مردان مومن يا صحبت باايشان يا همنشيني و صحبت زنان مومن با پيامبر يا امامان چگونه است؟
✍️پاسخ:
✅گرچه اين گونه مسايل در روايات بيان نشده ولي به طور کلي در اين باره بايد گفت :
بهشت جايگاه پاکيزگان است .کساني که هيچ ناپسندي را طلب نمي کنند و جز خوبي و زيبايي را نمي خواهند.
براي عرض ارادت و ابراز محبت و ارادت نياز ضروري به ديدن صورت نيست .در زمان پيامبران ،زنان زيادي به محضر آنان مي رسيدند و عرض ارادت و محبت مي کردند بدون اينکه بخواهند مثلا دست بدهند؛
يعني نه تنها پيامبر طالب دست دادن نبود بلکه آنها هم طالب نبودند و شيوه هاي ديگر عرض ارادت را مي پسنديدند.
به نظر مي رسد در بهشت هم با توجه به وجود زوجيت و زناشويي گونه اي محرميت وجود داشته باشد اما نبودن محرميت مانع از ملاقات و همنشيني و عرض ارادت با ديگر بهشتيان نمي باشد و روابط دوستي پاک و خالي از آلودگي هاي حرام در بين آنان وجود دارد همچنان که در دنيا بين مومنان زن و مرد چنين ارتباط هايي وجود دارد.
اما در خصوص فاطمه زهرا بايد گفت :
طبق برخي روايات آنگاه كه همه انبيا و اولياي خدا وارد بهشت شدند، آهنگ ديدار دختر پيامبر خدا مي كنند. رسول خدا(ص) به فاطمه فرمود: هرگاه اولياي خدا در بهشت مستقر گرديدند، از آدم گرفته تا ساير انبيا همه به ديدارت مي شتابند. ( بحارالانوار، ج 43، ص 227.)
اما آيا امکان ديدار براي همه اهل بهشت فراهم است يا نه ؟ در روايات چيزي ذکر نشده است .
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری؛ نماز مدیون امام حسین علیه السلام است 🌹
🎙#استاد_عالی
راز سلام بعضی از بزرگان به امام حسین علیه السلام قبل از نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🏴در کربلا چه گذشت...
▪️سوم محرم الحرام | نامه امام علیه السلام به بزرگان کوفه
▪️در این روز امام حسین علیه السّلام برای بزرگان کوفه نامه ای نوشتند و آن را به قیس بن مسهّر صیداوی دادند که به کوفه برساند.
#حضرت_رقیه
#محرم
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
1_4162691993.mp3
6.25M
🚩زیارت عاشورا
(همراه با روضه)
🌷ثواب آن هدیه به
ارواح مطهر چهارده معصوم(ع)
و شهید والامقام نوید صفری
«لبیک یاحسین جانم»
#استودیویی
#فوق_العاده
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
📲شهید نوید صفری
استوری همسر شهید نوید صفری:
« من به نیت حاجت روایی همه دوستانی که رای شون رو تغییر بدن به سمت آقای جلیلی یه زیارت عاشورا و دورکعت نماز در اتاق آقا نوید جایی که همیشه خودش نماز میخوند میخونم و یه زیارت عاشورا هم سر مزارش به نیت همه کسانی که به آقای جلیلی رأی بدن»
.
✓میدونید که اقا نوید به لطف خدا چقدر واسطه براورده شدن حاجت های نشدنی هستن؟
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
Mehdi Rasooli - Muharram 1400 Shab 4 - 3.mp3
29.7M
روضه شب چهارم محرم
------------------------------------------------
#یاحسین
#حاج_مهدی_رسولی
#شب_چهارم_محرم
صفحه ۴۳۳ مصحف شریف
سوره مبارکه سبا
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5832667232664028683.mp3
1.96M
🔸ترتیل صفحه 433 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 34
سوره مبارکه سبا
صفحه 433
وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ جَمِيعًا ثُمَّ يَقُولُ لِلْمَلَائِكَةِ أَهَٰؤُلَاءِ إِيَّاكُمْ كَانُوا يَعْبُدُونَ (40)
و روزى که خدا همگى آنان را محشور مى کند، سپس به فرشتگان مى گويد: آيا اينان شما را پرستش مى کردند؟ (40)
قَالُوا سُبْحَانَكَ أَنْتَ وَلِيُّنَا مِنْ دُونِهِمْ ۖ بَلْ كَانُوا يَعْبُدُونَ الْجِنَّ ۖ أَكْثَرُهُمْ بِهِمْ مُؤْمِنُونَ (41)
مى گويند: از شريک منزّهى، تو ولىّ مايى نه آنها; بلکه جنّيان را پرستش مى کردند، بيشترشان به آنها ايمان داشتند. (41)
فَالْيَوْمَ لَا يَمْلِكُ بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ نَفْعًا وَلَا ضَرًّا وَنَقُولُ لِلَّذِينَ ظَلَمُوا ذُوقُوا عَذَابَ النَّارِ الَّتِي كُنْتُمْ بِهَا تُكَذِّبُونَ (42)
پس امروز برخى از شما براى بعضى ديگر مالک سود و زيانى نيستند و به آنان که ستم کرده اند مى گوييم: بچشيد عذاب آتشى را که آن را تکذيب مى کرديد. (42)
وَإِذَا تُتْلَىٰ عَلَيْهِمْ آيَاتُنَا بَيِّنَاتٍ قَالُوا مَا هَٰذَا إِلَّا رَجُلٌ يُرِيدُ أَنْ يَصُدَّكُمْ عَمَّا كَانَ يَعْبُدُ آبَاؤُكُمْ وَقَالُوا مَا هَٰذَا إِلَّا إِفْكٌ مُفْتَرًى ۚ وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُمْ إِنْ هَٰذَا إِلَّا سِحْرٌ مُبِينٌ (43)
و چون آيات روشنگر ما بر آنان خوانده شود مى گويند: اين [محمد] نيست مگر مردى که مى خواهد شما را از آنچه پدرانتان مى پرستيدند، منصرف کند و مى گويند: اين قرآن جز دروغى پرداخته شده نيست و آنان که کفر ورزيدند، درباره حقّ وقتى که [به ]سويشان آمد گفتند: اين جز سحرى نمايان نيست. (43)
وَمَا آتَيْنَاهُمْ مِنْ كُتُبٍ يَدْرُسُونَهَا ۖ وَمَا أَرْسَلْنَا إِلَيْهِمْ قَبْلَكَ مِنْ نَذِيرٍ (44)
اين در حالى است که هيچ کتابى به آنان نداده ايم که آن را بخوانند و پيش از تو هيچ اخطارکننده اى به سوى آنان نفرستاده ايم. (44)
وَكَذَّبَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَمَا بَلَغُوا مِعْشَارَ مَا آتَيْنَاهُمْ فَكَذَّبُوا رُسُلِي ۖ فَكَيْفَ كَانَ نَكِيرِ (45)
و کسانى که پيش از اينان بودند به تکذيب پرداختند و اينان به ده يک آنچه [از قدرت و شوکت] به آنان داده بوديم نرسيده اند; پس رسولان مرا تکذيب کردند [و هلاکشان کردم] پس عقوبت من چگونه بود؟ (45)
۞ قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا ۚ مَا بِصَاحِبِكُمْ مِنْ جِنَّةٍ ۚ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَكُمْ بَيْنَ يَدَيْ عَذَابٍ شَدِيدٍ (46)
بگو: من تنها با يک جمله شما را موعظه مى کنم که: دوتا دوتا و يک يک براى خدا قيام کنيد، سپس بينديشيد [تا بدانيد] صاحب شما هيچ گونه جنونى ندارد; او نيست جز اخطار کننده اى براى شما پيش از آمدن عذابى سخت [در قيامت]. (46)
قُلْ مَا سَأَلْتُكُمْ مِنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُمْ ۖ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ (47)
بگو: هرگونه مزدى از شما خواستم آن مال خودتان، مزد من جز بر عهده خدا نيست و او بر هر چيزى گواه است. (47)
قُلْ إِنَّ رَبِّي يَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَّامُ الْغُيُوبِ (48)
بگو: همانا پروردگار من که داناى غيب ها است، حقّ را [بر قلب پيامبران] القا مى کند. (48)
🌸🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۳۳🌷
اسلام؛ آیین تفکّر:
بدون تردید هیچ مکتب و آیینی به اندازه ی اسلام بر اهمّیّت تفکر و اندیشیدن تأکید نکرده است؛ تا جایی که این آیه به پیامبر دستور می دهد که به مردم بگوید: من فقط شما را به یک مطلب پند می دهم، و آن این که دو نفر دو نفر یا تک تک و دور از هر گونه غوغا و شلوغی محیط های احساسی، با خود خلوت کنید و برای خشنودی خدا و نه هیچ کس دیگر تصمیم بگیرید که بیندیشید؛ اندیشه ای دور از تعصّب و پیشداوری های ناآگاهانه. آری، نخستین و مهم ترین توصیهی دین ما، دعوت به تفکّر و اندیشیدن در سایهی توجّه به خداست؛ زیرا هیچ تحوّل و پیشرفتی بدون تفکّر ایجاد نمی شود. اسلام از مردم می خواهد که در باره ی آفریدگار خویش، در باره ی این که در کجای هستی قرار دارند، در بارهی این که به کجا می روند و برای چه هدفی خلق شده اند، بیندیشند. اسلام، مردم را به تفکّر در بارهی مخلوقات خدا بهویژه وجود خودشان فرا خوانده و نیز از آنان خواسته که در باره ی سخنان خدا و آیات بی شمار او بیندیشند. اسلام همچنین از انسان ها می خواهد که در رفتار خود بیندیشند و آن را اصلاح کنند. آری، اسلام، آیین تفکّر است. در روایاتِ پیشوایان معصوم ما نیز فکر و اندیشه در درجه ی نخست اهمیّت قرار گرفته(ع) است. امام علی می فرماید: «آگاه باشید که هیچ خيری در عبادتِ بدون تفکّر نیست.» گاهی می شود که عبادت برای انسان به صورت عادت در می آید؛ یعنی چون عادت کرده ایم، نماز می خوانیم. در این صورت، عبادت ما فقط عمل و حرکتی ظاهری است. در روایتی از امام رضا(ع) می خوانیم: «عبادت به فراوانی نماز و روزه [بی تفکّر] نیست. عبادت حقیقی، اندیشیدن در کار خدا [و اسرار جهان آفرینش] است.» در حدیث دیگری از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «این تفکّر است که [انسان را] به کارهای خوب و انجام دادن آن ها دعوت می کند. »
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
مداحی_آنلاین_عجله_در_کارها_حجت_الاسلام_رفیعی.mp3
2.54M
♨️عجله در کارها!
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙حجت الاسلام #رفیعی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بهترین شفیع زن در روز قیامت
🎙حجت السلام #رفیعی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌹چه مانند عباس از آغاز همراه امام باشی، چه مانند وهب از میانه ی راه و یا مانند #حر در آخرین لحظات...
❤️امام با آغوش باز تو را می پذیرد. مهم تا آخرین نفس پای امام ماندن است..