🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۰🌷
بدی را با نیکی دفع کن:
افرادی که بهره ای از تربیت صحیح نبرده اند، در برابر یک بدی، معمولاً چند برابر آن را به طرف مقابل می رسانند. افرادی هم که درست تربیت شده اند و چراغ عدالت و انصاف در وجودشان روشن است، معمولاً هر بدی را با مجازاتی مانند خود آن پاسخ می دهند. قرآن کریم امّا فراتر از این دو راه ـ که یکی غیر منصفانه و دیگری عادلانه است ـ راه سوّمی را پیش پای پیروان خود قرار می دهد که هرچند گام نهادن در آن، در ابتدا سخت و دشوار است، در نهایت، بسیار شیرینتر و تأثیرگذارتر از راه عادلانه ی دوّم است.
خداوند در این آیه به پیامبر خود توصیه می کند که در برابر رفتار ناشایست مردم، صبر و تحمّل نشان دهد و بدی هایشان را بزرگوارانه و با نیکی کردن به آنان پاسخ دهد. این اخلاق پسندیده باعث می شود که دلِ سنگ دشمن، همچون موم در دست انسان قرار گیرد، و خارهای کینه و نفرت، به گل های دوستی و محبّت تبدیل شود. به ویژه آدم بدکردار و بی تربیتی که گاه یک بدی را چند برابر پاسخ می دهد، هنگامی که می¬بیند طرف مقابل نهتنها بدی را با بدی پاسخ نمی دهد، بلکه با خوبی و نیکی سراغش آمده، توفانی در وجودش به پا می خیزد، وجدانش بیدار می¬شود، انقلابی در درون وجودش جان میگیرد، شرمنده می شود، احساس حقارت میکند و طرف مقابل را به عظمت می ستاید. البتّه این توصیه ی زیبا و مهمِ اخلاقی که در بسیاری از موارد کارساز است، همیشه مؤثر نیست؛ زیرا همواره گروه اندکی وجود دارند که از این روش سوء استفاده می کند و تا زمانی که درد شلّاقِ مجازات را حس نکنند، از اعمال زشت خود دست برنمی دارند. بی شک حساب این گروه جداست و باید در برابر آنان از شدّت عمل استفاده کرد. نباید اما فراموش کنیم که این دسته در اقلیّت قرار دارند و قاعدهی دفع بدی با نیکی، در بسیاری از موارد پاسخ می دهد. داستان فتح مکّه، سند بسیار روشنی برای اثبات این شیوه است. هنگامی که مسلمانان پس از سال ها دوری از خانه و کاشانه ی خویش، مکّه را فتح کردند، دوست و دشمن فکر می کردند که پیامبر دستور قتل عام عمومی مشرکان مکّه را که از هیچ کاری برای نابودی اسلام و مسلمین فروگذار نکرده بودند صادر می کند و در مکّه، حمام خون راه می اندازد؛ امّا در پیش چشمان حیرت زده ی مردم، پیامبر ـ صرف نظر از تعیین مجازات برای چند نفر که شایستگی بخشوده شدن را نداشتند ـ فرمان عفو عمومی صادر کرد، و در نتیجه ی همین بزرگواری بی نظیر، مردم مکّه با دل و جان اسلام آوردند، و به فرموده ی قرآن، گروه گروه به دین خدا وارد شدند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
استاد بهشتی 1 ؛ اهمیت نظام خانواده.mp3
1.6M
اهمیت نظام خانواده 🏡
🎙 #استاد_بهشتی
در قرآن بیش از 600 آیه در موضوع خانواده داریم
🎧 مجموعه صوتی #نماز_و_خانواده 1
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#توحید
↩️گنج نزدیک
مردی طالب گنج بود، اما او دائما به خدا عرض میکرد: خدایا! این همه آدمها به دنیا آمدهاند و گنجهای آنها در زیر خاکها پنهان شده و باقی مانده است، خدایا! مقداری از گنجها را به من بنمایان!
مدتها کارش این بود، شبها تا صبح زاری میکرد، تا اینکه یک شبی در خواب دید که کسی آمد و گفت: از خدا چه میخواهی؟
- من از خدا گنج میخواهم!
- من از طرف خدا مأمورم که جای گنج را به تو نشان بدهم!
- بسیار خوب، نشان بده!
- بالای فلان تپه میروی و تیر و کمانی هم با خودت میبری. تیر را به کمان میگذاری و رها میکنی، هر جا که تیر افتاد، همانجا گنج است.
بیدار شد، دید عجب خواب روشنی است. با خود گفت ما میرویم ببینیم، بالاخره ضرر ندارد، یا نشانیها درست است و موفق میشوم و یا نیست، دیگر دلواپسی ندارم. رفت به سراغ آن تپه که میبایست تیر را از آنجا رها کند، دید اتفاقا تا اینجا نشانیها درست بوده، حال باید تیر را به کمان بگذارد. با خودش گفت: اما در خواب نگفتهاند تیر را به کدام طرف پرتاب کنم، حالا ما جهت قبله را انتخاب میکنیم، انشاء الله که درست است.
تیر را به کمان گذاشت و با قوت روبه قبله انداخت، نگاه کرد ببیند کجا میافتد. بیل و کلنگ را برداشت و رفت آنجا هر چه کند و چال کرد، به گنج نرسید. با خود گفت: خوب به طرف دیگر پرتاب میکنم، این مرتبه مثلاً رو به شمال پرتاب کرد، رفت و پیدا نکرد. بعد هم جنوب شرقی و جنوب غربی و پس از آن شمال شرقی و شمال غربی. مدتی کارش این بود، بالاخره چیزی به دستش نیامد. ناراحت شد، دو مرتبه بازگشت به مسجد و گفت: خدایا! این چه راهنماییای بود که به من کردی؟ اینکه نشد! تا مدتها باز دو مرتبه ناله و زاری میکرد.
بعد از مدتی برای بار دوم آن مرد را در خواب دید و به او پرخاش کرد که آن نشانههایی که به من دادی غلط بود.
آن شخص گفت: نقطه را پیدا کردی؟
- آری.
- بعد چه کردی؟
- تیر در کمان نمودم و با قوت به طرف قبله پرتاب کردم.
- من کی گفتم به طرف قبله و کی گفتم با قوت آن را رها کنی؟ من گفتم هر کجا تیر افتاد، نه اینکه آن را بکشی و رها کنی!
فردا که شد بیل و کلنگ و تیر و کمان را برداشت. تیر را به کمان گذاشت اما آن را نکشید، گفت: حالا ببینم به کجا میرود. تا تیر را رها کرد، دید پیش پای خودش افتاد. زیر پاسش را کند، دید گنج همانجاست.
👇👇
آری به دنبال گمشده خود (خدا) در کجا میگردی؟ در خود بنگر خدا پیش توست، و فی انفسکم افلا تبصرون).
البته قرآن به طبیعت نیز بیاعتنا نیست، نمیگوید طبیعت دیگر هیچ نیست، آیت حق نیست، آیا فقط دل آئینه خداست؟ نه دل یک آئینه خداست، طبیعت هم یک آئینه دیگر خداست.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅پاسخ آیت الله بهجت ره به فردی که میگفت یک روز نماز میخونم و یک روز نمیخونم...
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
🌀خشکبار رو بدون واسطه بگیر🤩
بیا اینــجا و هر محصولی که میخوای رو با قیمت عمده بگیر اینجا واسطه ها حذف شده 😎
💯آجیل میوه،تنقلات، عسل،رب... 😌
🎉همکاری در فروش هم دارن😍
♨️اگه تو هم قیمت و کیفیت محصولات برات مهمه فرصتو از دست نده#بزن_رو_لینک🏃♂👇
https://eitaa.com/joinchat/3011117075C3311c0abf3
💎کلی رضایت و اعتماد همراه با کیفیت😎بیا👆
تفسیر قرآن ۴.mp3
1.73M
.
#تفسیر(۴)
📖 پاداش انس گرفتن با سوره مریم سلام الله علیها
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
▪️سوره توبه
✍️ابنعبّاس (رحمة الله علیه)- انفال و برائت یکی است.
✍️پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس سورهی انفال و برائت (توبه) را بخواند، من شفاعتکننده و گواه او در روز قیامت هستم. زیرا او از نفاق به دور است و به تعداد هر مرد و زن منافقی که در عالم دنیا هست، ده حسنه بهعنوان پاداش به او عطا میشود و ده گناه از او پاک میشود و ده درجه بالا برده میشود و عرش و حملکنندگان آن، در روزهای زندگیاش در دنیا، پیوسته بر او درود میفرستند.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۸
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#روح_سالم_دربدن_سالم
یه دمنوش فوق العاده آوردم برای شمایی که فشار خونت تنظیم نیست.
👈برگ زیتون+ عناب+ ختمی به مقدار مساوی ☕️🫖
روزانه یک لیوان از این دمنوش رو نوش جان کن چه فشارت بالا باشه چه پایین تنظیم میشی.🤗
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
ماه صفر برفت و عزای مصطفی شد
مسموم زهر کینه امام مجتبی شد
مدینه شور و شین است
خونین دلِ حسین است
گرم عزا ملائک در سوگ مصطفایند
ارض و سما به گریه از داغ مجتبایند
#شهادت_پیامبر_اکرم(ص)🥀
#شهادت_امام_حسن(ع)🥀
#تسلیت_باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
:
🏴 يَا أَبَا الْقاسِمِ، يَا رَسُولَ اللّٰهِ،
يَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلَانَا
يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،
أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
يَا أَبَا الْحَسَنِ يَا عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ،
أَيُّهَا الرِّضا، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فتوکلیپ | "مَدینة النبی"
⏯همخوانی استدیویی
◾️ویژه رحلت جانسوز پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم ◾️
⚜کاری از:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
صفحه ۴۸۱ مصحف شریف
انتهای سوره مبارکه فصلت
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
1_1646627280.mp3
1.98M
🔸ترتیل صفحه 481 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام حجاز - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 481
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنَّكَ تَرَى الْأَرْضَ خَاشِعَةً فَإِذَا أَنْزَلْنَا عَلَيْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ ۚ إِنَّ الَّذِي أَحْيَاهَا لَمُحْيِي الْمَوْتَىٰ ۚ إِنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (39)
و از نشانه هاى [قدرت] او اين است که تو زمين را پژمرده مى بينى، پس هنگامى که آب بر آن نازل کنيم جنبش مى کند و برمى آيد، همانا آن کس که زمين را زنده کرد حتماً زنده کننده مردگان است، به يقين او بر هر چيزى توانا است. (39)
إِنَّ الَّذِينَ يُلْحِدُونَ فِي آيَاتِنَا لَا يَخْفَوْنَ عَلَيْنَا ۗ أَفَمَنْ يُلْقَىٰ فِي النَّارِ خَيْرٌ أَمْ مَنْ يَأْتِي آمِنًا يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ اعْمَلُوا مَا شِئْتُمْ ۖ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (40)
بى گمان کسانى که درباره آيات ما کج انديشى مى کنند از ما پنهان نيستند، پس آيا حال کسى که در آتش افکنده مى شود بهتر است يا حال آن که روز قيامت مى آيد و [از آتش] در امان است؟ هر کارى مى خواهيد انجام دهيد که او به آنچه مى کنيد بينا است. (40)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِالذِّكْرِ لَمَّا جَاءَهُمْ ۖ وَإِنَّهُ لَكِتَابٌ عَزِيزٌ (41)
بى شک کسانى که به قرآن ـ وقتى که به آنان رسيد ـ کفر ورزيدند [کيفر خود را خواهند ديد ]و همانا آن کتابى عزّتمند است. (41)
لَا يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ ۖ تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ (42)
[کتابى که] باطل نه از پيش روى آن و نه از پشت سرش (از هيچ طرف) نمى تواند آن را مغلوب سازد، فرود آمده اى است از سوى حکيمى ستوده. (42)
مَا يُقَالُ لَكَ إِلَّا مَا قَدْ قِيلَ لِلرُّسُلِ مِنْ قَبْلِكَ ۚ إِنَّ رَبَّكَ لَذُو مَغْفِرَةٍ وَذُو عِقَابٍ أَلِيمٍ (43)
[از سخنان ناروا مانند نسبت دادن سحر و جنون چيزى] به تو گفته نمى شود مگر آنچه به رسولان پيش از تو گفته شد، همانا پروردگار تو داراى آمرزشى [ارجمند] و عقوبتى دردآور است. (43)
وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ ۖ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ ۗ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاءٌ ۖ وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى ۚ أُولَٰئِكَ يُنَادَوْنَ مِنْ مَكَانٍ بَعِيدٍ (44)
و اگر آن را قرآنى به زبان غيرعربى قرار مى داديم، مى گفتند: چرا آيات آن تبيين نشده است؟ آيا کتابْ غيرعربى و مخاطبْ عربى؟! بگو: آن براى کسانى که ايمان آورده اند هدايت و شفا است و کسانى که ايمان نمى آورند در گوش هايشان سنگينى است و قرآن برايشان مايه کورى است، اينان گويى از جايى دور ندا مى شوند [و صدا را نمى شنوند]. (44)
وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ فَاخْتُلِفَ فِيهِ ۗ وَلَوْلَا كَلِمَةٌ سَبَقَتْ مِنْ رَبِّكَ لَقُضِيَ بَيْنَهُمْ ۚ وَإِنَّهُمْ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ مُرِيبٍ (45)
و همانا به موسى کتاب داديم پس در باره آن اختلاف شد و اگر قبلاً سخنى از پروردگارت صادر نشده بود [که قضاوت ميان مؤمن و منکر در قيامت خواهد بود] بين آنان قضاوت مى شد [و منکران قرآن هلاک مى شدند] و به راستى آنها در باره قرآن در شکى شديد هستند. (45)
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا فَلِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ أَسَاءَ فَعَلَيْهَا ۗ وَمَا رَبُّكَ بِظَلَّامٍ لِلْعَبِيدِ (46)
هر کس کار شايسته انجام دهد به سود خود او است و هر کس بدى کند به زيان خود او است و پروردگار تو هرگز به بندگان ستم نمى کند. (46)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۱🌷
قرآن؛ کتابی که هیچ باطلی در آن را ندارد:
کتاب، یکی از مهم ترین ابزاری است که انسان ها برای کسب علم و دانش از آن بهره می برند. هر کتابی، علاوه بر ویژگیهای مثبت، دارای ایرادها و اشکالاتی است که بعضی اوقات نویسندگان دیگر به آنها اشاره می کنند؛ به طوری که می توان گفت از میان میلیون ها و شاید میلیاردها کتابی که تاکنون نوشته شده، کتابی را سراغ نداریم که بدون هیچ گونه ایراد و نقصی به حضور خود در عالم انسان ها ادامه دهد؛ برخی بر اثر مرور زمان، با نسخه ی اصلی خود سازگار نیستند؛ بعضی بهکلّی تحریف شده اند؛ برخی با علوم روز همخوانی ندارند و اشکالات آن ها با پیشرفت علم آشکار می شود؛ بعضی دیگر نیز به بارها ویرایش و اصلاحات نیاز دارند. از این رو مشاهده می کنیم که بسیاری از نویسندگانِ معروف، در چاپ-های مجدد کتاب هایشان، با افتخار می نویسند «با ویرایش مجدّد»؛ یا «همراه با اضافات»؛ یا «با اصلاحات جدید» و... . در حقیقت این خاصّیتِ آثار بشری است که پیوسته نیازمند رفع عیوب و نقایص، و حرکت به سوی رشد و کمال است.
کتابی امّا در دست بشر وجود دارد که پدیدآورنده ی آن با اطمینانِ کامل ادّعا کرده که هیچ عیب و نقصی در آن وجود ندارد و اثرش از هر گونه تحریف، خطا و اشتباه مبرّاست و هیچگاه به ویرایش و اصلاحات نیاز ندارد. این اثر هرچند در دستان ما قرار دارد، از سنخ کتاب های ما نیست و آن را یک یا چند انسان ننوشته اند؛ بلکه خدای فرزانه و ستوده نازل کرده است؛ خدایی که در زمان و مکان محدود نیست و به رشد و کمال نیاز ندارد؛ بلکه خود، کمال مطلق است و هر گونه رشد و کمالی از او سرچشمه می گیرد. آری، آن منبع علم و قدرت، کتابی را از جانب خود بر بهترین بنده ی خویش نازل فرموده و تضمین کرده که از آن در برابر هر گونه تحریف و تغییری محافظت می کند؛ چنان که در آیه ی 9 سوره ی حجر می خوانیم: «ما قرآن را نازل کردیم و خودمان هم از آن محافظت می کنیم.» آیات مورد بحث نیز به روشنی گویای این حقیقت است که قرآن از هر گونه تحریف و خطا مصون است و تا پایان دنیا همچون خورشیدی فروزان در آسمان علم و دانش نورافشانی می کند. البتّه به یاد داشته باشیم که به فرموده ی پیامبر اسلام ، آیاتِ ارزشمند قرآن باید همیشه در کنار خاندان معصوم آن حضرت قرار داشته باشند. در این صورت است که هیچ¬کس نمی تواند هیچ گونه ایرادی از قرآن بگیرد؛ و الّا جدایی قرآن از اهل بیت باعث می شود که معنای بسیاری از آیاتِ آن برای ما همچنان مبهم و نامفهوم بماند. البته تاکنون بسیاری از مدّعیان علم و دانش، به گمان خود، ایراداتی از قرآن گرفته است اند؛ امّا خیلی زود معلوم شده که آن ایرادات، یا ناشی از اطلاعات ناکافی آنان از احکام اسلامی و فرموده های پیشوایان معصوم بوده، یا از روی دشمنی با قرآن و برای فریب افکار مسلمانان بیان شده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌺اوصاف یاران پیامبر🌺
💐💐🎄🎄💐💐🎄🎄💐💐
1⃣ شدید بر کفار ✅
وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ
ﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺍﻭ(پیامبر) ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺮ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺳﺮﺳﺨﺖ(فتح۲۹)
2⃣ مهربان بر خودی ✅
رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ
ﻭ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻨﺪ
(فتح۲۹)
3⃣ پیوسته در عبادت ✅
تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا
ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻛﻮﻉ ﻭ ﺳﺠﻮﺩ ﻣﻰ ﺑﻴﻨﻲ(فتح۲۹)
4⃣ نیت پاک و خالص ✅
يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا
ﻛﻪ ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﻓﻀﻞ ﻭ ﺧﺸﻨﻮﺩﻱ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻃﻠﺒﻨﺪ(فتح۲۹)
5⃣ ظاهری آراسته و نورانی ✅
سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُود
ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﺛﺮ ﺳﺠﻮﺩ ﭘﻴﺪﺍﺳﺖ.(فتح٢٩)
#پیامبر #اخلاقی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🏆دو توصیه قرآنی درباره تکریم پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله🏆
🔻🖤🔻🖤🔻🖤🔻
1️⃣ نام و اسم آن عزیز والامقام را تنها و بدون احترام ذکر نکنید:
آیه ۶۳ سوره نور:
" شما خواندن رسول و ندا کردن او را مانند ندای بین یکدیگر (بدون حفظ ادب مقام رسالت) قرار ندهید، خدا به حال آنان که (برای سرپیچی از حکمش) به یکدیگر پناه برده و از میان شما رخ پنهان میدارند آگاه است. پس باید کسانی که امر خدا را مخالفت میکنند و از آن روی میگردانند بترسند که مبادا به فتنهای بزرگ یا عذاب دردناک دیگر گرفتار نشوند. "
⛔ متأسفانه برخی بچه ها نام حضرت را بدون پیشوند و پسوند ذکر میکنند😔
2️⃣ هنگام شنیدن نام نازنین اشرف مخلوقات، دهان را با صلوات خوشبو کنید:
آیه ۵۶ سوره احزاب:
" همانا خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود و رحمت میفرستند. ای اهل ایمان! بر او درود فرستید و آنگونه که شایسته است تسلیم او باشید. "
⛔ متأسفانه خیلی از مردم بعد از شنیدن نام حضرت، بی اعتنا به فرستادن صلوات هستند😔
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd