eitaa logo
یاوران صاحب الزمان ❤️🌹
1هزار دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
12.8هزار ویدیو
97 فایل
این گروه بمنظور خودسازی در جهت تحقق ظهور حضرت مهدی سلام الله علیه و آمادگی سربازی در رکاب آقا و مولایمان تشکیل گردید جهاد تبیین یک فریضه شرعی و عینی و فوریست و قضا شدنش قابل جبران نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
میخواهم به شما و به هر کسی که این حرف را خواهد شنید بگویم: دشمن را بشناسید، دشمن را بشناسید. یکی از خطراتی که هر ملّتی را تهدید میکند این است که: دشمنِ خودش را نشناسد، دشمنِ خودش را دشمن نداند؛ یا دوست بداند یا بی‌طرف بداند؛ این خطر خیلی بزرگی‌ است. این خواب‌رفتگی است. هم دشمن را بشناسید، هم روشهای‌ دشمنی‌اش را بشناسید؛ ببینید چه‌جوری دشمنی میکند. دچار غفلت نشویم؛ اگر غفلت کردیم، غارت خواهیم شد؛ اگر غفلت کردیم، شبیخون به ما زده خواهد شد؛ غفلت نکنیم. امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در نهج البلاغه می فرمایند: " وَ اللَّهِ لَا اَکونُ کَالضَّبُعِ تَنامُ عَلَى طولِ اللَّدم‌ " من مثلِ آن حیوانی نخواهم بود که معمولاً برای اینکه بخواب برود، یک آهنگی میخوانند و او به خواب میرود؛ من خواب نخواهم رفت، بیدارم و میفهمم دُوروبَرم چه میگذرد. از ما هم همین را خواسته‌اند. نباید به خواب برویم، نباید غفلت کنیم. ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
«غفلت ما، برای دشمنان فرصت آفرین است»
«سقوط هر جامعه ای از...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای بسیار مهم نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، دکتر نبویان : " باید به جنگ با اسرائیل برویم قبل از آن که آنها وارد جنگ مستقیم با ما بشوند. در پاسخ به ترور سید مقاومت باید نتانیاهو و کل کابینه اش به درک واصل شوند همگی مهیا شوید و منتظر حوادث غیرمترقبه باشید " وی درادامه میگوید : چرا جنایت ترور شهید نصرالله رخ داد؟ چون ما قبلا پاسخ مناسب به ترور شهید سلیمانی ندادیم، چون پاسخ مناسب به ترور شهید هنیه ندادیم. پاسخ ترور شهید نصرالله، به جهنم فرستادن نتانیاهو و تمام کابینه اش است اگر امروز اقدام نکنیم، فردا دیر است و به سراغ ایران هم خواهند آمد... حضرت علی: هیچ قومی در مملکت خودش به انتظار جنگ با دشمن ننشست مگر آنکه شکست خورد.
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام باقر(ع) به خروج گروهی در سمت مشرق زمین و کمک آنان به امام زمان(عج) برای زمینه‌سازی امر ظهور و تحقق دولت عدالت‌‌خواهان اشاره کرده و می‌فرماید: «گویی می‌بینم مردمی در مشرق خروج کرده‌‏اند و خواستار حقّ هستند، ولی به ایشان داده نمی‌شود. آنان مجددا خواستار حق خود می‌شوند؛ اما به آنان داده نمی‌شود. پس چون چنین می‌بینند شمشیرهای خود را بر گردن خویش می‌افکنند. پس آنچه می‌طلبند به ایشان می‌دهند، ولی ایشان از پذیرفتن آن خودداری می‌کنند تا این‌که قیام نمایند و آن‌ را به کسی تحویل نمی‌دهند مگر به صاحب شما (امام زمان عج)! کشتگان‌‌شان شهید هستند. بدانید اگر من خود آن‌ را درمی‌یافتم، حتما خود را برای صاحب این امر نگاه می داشتم.
⭕️ سربلندی ملت ایران؛ بی‌غیرتی دیگران! در ایران، جمعیت میلیونی در پرتهدید ترین زمان و مکان شانه‌به‌شانه هم می‌ایستند و پشت امام خود «اللهم‌انصرالاسلام‌والمسلمین» زمزمه می‌کنند؛ زنان گوشواره‌‌ها و طلاهای‌شان را باز میکنند و توی پاکت می‌گذارند و رویش می‌نویسند «برسد به دست »؛ مردان خانه‌هاشان را می‌فروشند، ماشین‌شان را آگهی می‌کنند و عایدی محصولات کشاورزی‌شان را صرف مقاومت می‌کنند. هرکه هرچه دارد وسط آورده؛ همزمان اما در _ کشور دیوار به دیوار که مدعی مهد قرآن جهان اسلام است کنسرت صدهزار نفری برگزار می‌کنند و صدای موسیقی را تا آنجایی بالا می‌برند که صدای استغاثه را نشنوند. و همزمان در ، مدعی زعامت جهان‌ اسلام و حرمین، هفته مد ریاض را برگزار می‌کنند و مدل‌های لخت‌وعور اروپایی را برای رژه فحشا به‌خط می‌کنند و آب از لب‌و‌لوچه شهروندان عشرت‌طلب‌شان آویزان می‌کنند. امروز اسلام علاوه بر حاکمان بی‌غیرت، از تعدادی ملت‌های بی‌غیرت هم رنج می‌برد. امام( ره) به درستی فرموده بود که: «من با جرأت مدعى هستم که ملت ایران و توده میلیونى آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد و کوفه و عراق در عهد و حسین بن على مى‌باشند.»
⭕️ آشنایی با اعضای مجمع جعلی مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ♦️برخی از اعضای این تشکل افراد زیر هستند: سید حسین موسوی تبریزی، سید محمدعلی ایازی، محمود صلواتی، محمدتقی فاضل میبدی، سید ابوالفضل موسویان، محمدعلی کوشا، سید سراج‌الدین موسوی، اسدالله بیات زنجانی، مسعود ادیب، مهدوی آملی، داود فیرحی، ناظم زاده قمی، علی ظهیری، صادق کاملان، محمد رضا یوسفی، سید رضا برقعی مدرس، عبدالرحیم سلیمانی، سعیدیان فر، مقدم و دیگر اعضا. 🔺دبیر فعلی مجمع محققین و مدرسین حوزه که در قم فعالیت می‌کند، سید حسین موسوی تبریزی است. 🔺این افراد از روحانیون جناح چپ و اصلاح طلب می باشند که از هاشمی ، خاتمی، روحانی و پزشکیان در انتخابات های گذشته حمایت کرده اند.
خدایا! از گریه های ما که کاری برنیامد، به لبخند معصومانه این کودک زخمی لبنانی راه ظهور را هموار کن 📌 حساب رسمی در : virasty.com/Man_yek_Basiji_hastam