eitaa logo
@yavarantajali
66 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.4هزار ویدیو
628 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری از بازداشت عوامل موساد که قصد داشتند تاسیسات صنعتی اصفهان را منفجر کنند
🔴آمریکا: تمرکز ما اكنون بر چگونگی کمک به معترضان در ایران است نه مذاكرات احياى برجام
🔴 غارتگران خارج نشین 🔺‏«مهرانگیز کار» که شوهرش سال۹۰ تو خونه خودش خودکشی کرد؛ از ایران شکایت کرده و گفته "ضربه عاطفی" خوردم! ▪️حالا آمریکا قراره ۳۴میلیون دلار از پولای بلوکه شده مردم ایران رو بهش بده!! ▪️اما حجم عوضی بودنش اونجا مشخص میشه که بدونید سال ۸۱ از ایران رفته بود و اصلا با شوهرش زندگی نمی کرده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقای دستگاه قضا، 🔹آیا با روشن شدن جزییات مرگ مرحومه ⁧ ⁩ و اعلام نظر نهایی کمیته پزشکی قانونی آیا نمیخواین با ایشون برخورد کنید!؟ 🔹محمود صادقی و پزشکیان اولین نفراتی بودند که دست به شایعه پراکنی کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥"دن کوالیک" فعال حقوق بشر آمریکایی و استاد دانشگاه ایالت پنسیلوانیا: 🔹"واکنش غرب به مرگ مهسا امینی یک دروغ شاخدار بزرگ است، اگر شما غربی‌ها نگران زنان ایرانی هستید باید تحریم‌های کشنده علیه آن‌ها را متوقف کنید!"
واکنش وزارت خارجه سعودی به سخنان بایدن 🔹وزارت خارجه عربستان سعودی در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد هرگونه اظهارات درباره جانبداری ریاض در نزاع‌های بین‌المللی پس از تصمیم اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت را رد می‌کند. 🔹ریاض تأکید کرد دیکته نمی‌پذیرد و هرگونه اقدامی برای تغییر اهداف عالی که در راستای حفاظت از اقتصادی جهانی است را رد می‌کند. 🔸پیش‌تر رئیس‌جمهور آمریکا گفته بود اقدام اوپک برای کاهش تولید نفت عواقبی برای روابط واشنگتن و ریاض در پی خواهد داشت.
🔴اخطار آغاز جنگ جهانی سوم: ⏪روسیه: الحاق اوکراین به ناتو، شروع جنگ جهانی سوم است 🔹معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه با تاکید بر اینکه مسکو از راهکار دیپلماتیک برای حل مناقشه اوکراین استقبال می‌کند، تاکید کرد که عضویت اوکراین در ناتو جنگ جهانی دیگری را آغاز می‌کند.
🔴 وقتی خواص میدان را به نفع دشمن خالی می‌کنند.... ⏪سال ۸۸ وقتی فضای سیاسی کشور ملتهب شد، چهره های سیاسی_ فرهنگی مختلفی از جبهه انقلاب دانشگاه به دانشگاه میرفتند تا منطق جریان انقلاب را تبیین کنند. 🔺نکته مهم در آن برهه این بود که بخش مهمی از افرادی که در دانشگاه ها حاضر بودند نمایندگان مجلس بودند. دقیقا خاطرم هست که حداقل یک سوم از  نمایندگان تهران در مجلس هشتم کسانی بودند که کف دانشگاه ها حاضر بودند و در تبیین شرایط کشور و منطق جبهه انقلاب نقش داشتند؛ از جمله مرحوم حسینیان، مرحوم زارعی، علیرضا زاکانی، حمید رسایی، حاج اسماعیل کوثری، الیاس نادران، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه، حداد عادل، حسین نجابت و... 🔺اما در اتفاقات اخیر یک خلاء جدی، عدم حضور مسئولان مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در کف دانشگاه هاست. با اینکه میانگین سنی نمایندگان تهران در دوره فعلی به نسبت ادوار گذشته کمتر است و برخی از آنها کسانی هستند که در همین سالهای نه چندان دور جزو فعالان دانشجویی بوده اند اما در ۲۰ روز گذشته حضور پررنگی در دانشگاه ها نداشته اند. 🔺یک علت آن شاید این است که متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی از جمله نمایندگان تهران نیز بر اساس زد و بندهای پشت پرده احزاب و بده بستانهای سیاسی وارد مجلس شده اند و اساسا  قدرت تحلیل خاصی نیز ندارند که به تبع آن بخواهند در دانشگاه ها با دانشجویان و افکار عمومی تخاطب کنند و فقط یک صندلی را در مجلس اشغال کرده اند تا طبق خواسته پدرخوانده ها رای مثبت و منفی بدهند اما از سایر نمایندگان جوان تر و انقلابی که تحلیل و قدرت بیان خوبی دارند انتظار میرود این روزها علیرغم همه مشغله ها، دانشگاه به دانشگاه حاضر شوند تا هم حرف همه دانشجویان را بشنوند و هم با قدرت منطق جبهه انقلاب را تبیین کنند.
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مقصران حوادث اخیر چه کسانی‌اند؟ 🔹نوجوانان و جوانان حدود ۲۰ساله‌ای که خودشان هم نمی‌دانند چه می‌خواهند، چقدر مقصرند؟ 🔸یا آموزش و پرورش که میدان آموزش را به دلال‌های تست‌زنی سپرده و میدان پرورش را یکسره رها کرده؟ 🔹یا بیش از ۴۰نهاد عریض و طویل فرهنگی چقدر مسئولند؟ 🔸یا عده‌ای شارلاتان مدعی هنر که بدنبال دم‌تکانی برای سفارتخانه‌های خارجی‌‌اند؟ 🔹یا بیشعورهای به‌اصطلاح روشن‌فکری که ایران را کشوری سیاه، دل‌مرده و زندان نشان دادند؟ 🔸یا شبکه‌های اجتماعی که برای ما یک نسل فورواردکنِ بیگانه با تفکر و تحلیل را پرورانده؟ 🔻این کلیپ تولیدی برنامه ، جامع‌ترین محتوایی است که بخوبی ریشه‌ها را واکاوی کرده است؛ پیشنهاد میکنم چندبار ببینید و منتشر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 موشن گرافیک 💢 خسارت های اقتصادی اغتشاشات اخیر رهبر انقلاب: هدف این اغتشاش ها توقف است. https://eitaa.com/roshana_zanjan https://rubika.ir/roshana_zanjan •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💢 پخش زنده نشست روشنگری 📌 دشمن شناسی و استکبار ستیزی 👤 با سخنرانی سردار طهماسبی جانشین محترم سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان 🕰 شنبه ۲۳ مهرماه؛ ساعت ۱۶ https://basijnews.ir/00dhWD 📺 پخش از: https://rubika.ir/roshana_zanjan
رسُولُ اللَّهِ (ص‏) : نِعْمَتَانِ‏ مَجْهُولَتَانِ‏ الْأَمْنُ‏ وَ الْعَافِيَةُ؛ دو نعمت، ناشناخته اند: و سلامتی (روضة الواعظين ، ج‏2، ص: 473). عَن الصَّادق(ع)‏: لَا تَنْظُرُوا فِي عُيُوبِ النَّاسِ كَالْأَرْبَابِ وَ انْظُرُوا فِي عُيُوبِكُمْ كَهَيْئَةِ الْعَبْد؛ ارباب گونه به عيوب ديگران ننگريد، بـلكه چـون بنـده اى متـواضع، عيب هاى خود را وارسى كنيد (مستدرك الوسائل ، ج‏11، ص: 314). 🌺 سالروزمیلاد نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت را گرامی می داریم.🌺