eitaa logo
@yavarantajali
65 دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
7.5هزار ویدیو
628 فایل
ارتباط با هادیان سیاسی جهت پرسش پاسخ سیاسی @mamellateemamhoosinim @jah670 @haji_1413911
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ یکی از تصاویر خیلی تلخ از جنایت یهودیان صهیونیست 😢 وای بر شیوخ عرب حاشیه خلیج که با قاتلان سر میز مذاکره می نشینند و صلح می کنند!! ✅ یاوران تجلی https://eitaa.com/yavarantajali
🔴 پوستر| فلسطین تنها نیست ✅ یاوران تجلی https://eitaa.com/yavarantajali
🚨به‌صورت زنده و تلویزیونی 🔰سخنرانی رهبر انقلاب ساعت ۱۴:۳۰ روز قدس انجام خواهد شد 🔻رهبر انقلاب اسلامی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مصادف با روز قدس خطاب به امت اسلامی و ملت ایران سخن خواهند گفت. 🔸این سخنرانی ساعت ۱۴:۳۰ روز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکه‌های داخلی و برون مرزی صداوسیما و سایت و حسابهای KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد. https://eitaa.com/yavarantajali
🔴 تدبیر یا جرم؟!! غربگرایان بنا داشتند کوچکترین همراهی آمریکا در وین را به عنوان پیروزی دیپلماسی جا زده و گشایش ساختگی بعد از آن را به عنوان پیروزی سازش جار بزنند. ‌ ولی آمریکای مستکبر ، داغ کمترین همکاری با همراهان ایرانی تاریخ مصرف گذشته شان را بر دلشان گذاشت. اما عجیب اینجاست که غربگرایان بدون کمترین خجالتی ، حتی بدون توافق صوری با آمریکا در حال پول پاشی و پایین آوردن قیمت طلا و ارز هستند تا با اعلام دروغین پیروزی دیپلماسی ذلت ، در به نوایی برسند. حالا نکته مهم این است که وقتی دولت می تواند با یک تدبیر ! ، قیمت دلار و طلا را کاهش دهد چرا این چندسال اخیر اقدامی نکرده است و آیا این همان جرم " ترک فعل" توسط مسئولین نیست ؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🌀موضوع: واکنش فرمانده کل سپاه درمورد کاندید شدن برخی از نظامیان 🍃🌻🍃 🔻سرلشکر سلامی: طبق قانون اساسی نظامیان هم می توانند در انتخابات شرکت کنند اما این یک انتخاب شخصی است و هیچ حمایت و تشویقی از سوی برای او وجود نخواهد داشت. 🔺در سپاه هیچ جریانی برای رای دادن یا ندادن به اشخاص وجود نخواهد داشت.
تحریم داخلی،حباب ساختگی ✅ یاوران تجلی https://eitaa.com/yavarantajali
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۷) 🍃🌻🍃 👌 دولت ضد فساد 🌀 در امر مبارزه با فساد، گام آخر با قوه قضاییه است، اما پیشگیری که به مراتب هزینه کمتری دارد، با دولت است و اگر دولت اراده لازم را در مبارزه با فساد داشته باشد و تصمیم های خلق الساعه ای مانند دلار ۴۲۰۰ تومانی و امثالهم را نگیرد، و گلوگاهای فسادزا را ببنددو نظارت و کنترل کافی بر زیرمجموعه خود داشته باشد، در گستره ای که اکنون با آن مواجهیم رخ نخواهد داد، اما وقتی نزدیکان رئیس جمهور و معاون وی و فرزندان برخی وزرا و مسئولان آلوده به فساد می شوند و هنگام محاکمه آنها، موضع منفی میگیرند، دیگر نمی توان انتظار چندانی برای مبارزه با فساد از چنین دولتی داشت.
سردار جوانی-1.m4a
44.52M
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💠 موضوع: آزادی قدس 🍃🌻🍃 💢 سخنان مهم سردار جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت روز قدس و اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ در نشست آزادی قدس در شهرستان ورامین
🔺️سردار باقری: محور مقاومت آماده برچیدن بساط اشغالگران قدس است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت : 🔹️انتفاضه‎ای که از سنگ به موشک رسیده و در مرز بازدارندگی است و بیش از هر زمان دیگر آماده برچیدن بساط اشغالگران است. 🔹نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران لحظه‌ای از اندیشیدن به آرمان بزرگ قدس شریف غفلت نخواهند کرد.
پویش تغییر عکس پروفایل بمناسبت روز قدس و جایگزین راهپیمایی روز قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣‏آیا همه جا دیپلماسی کاربرد دارد❓❗️ را از زبان دلها،شهید بشنوید👆 ⛔️