💠 «آنچنانِ» عبدالعلی زاده (رئیس ستاد پزشکیان) مثل «اونچنانِ» روحانی پشت آدمو میلرزونه!
😳😳😳
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻چرا «آری به جلیلی»؟ -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. جلیلی، اهل نظرورزی و فهم و تحلیل است و نامسئولانه و خاماندیشانه، امور مردم را به دیگران – بهاصطلاح، کارشناسان – ارجاع نمیدهد و از خود، رفعتکلیف نمیکند. او با «طرح» و «برنامه» و «نقشه» و «راهحل» به میدان انتخابشدن است و ذهنش و دستش از راهکار و نسخۀ علاج، تهی نیست. او همچون پزشکیان، در «نقطۀ صفر» قرار ندارد و نمیخواهد تازه پس از انتخابشدن، به سراغ کارشناسان برود و راهچاره را بیابد. او این راهها را در طول دهۀ گذشته رفته و مسألهها و گرهها و چالشها را شناخته، و نظریهها و نسخهها و مسیرها را به محک تجربه نهاده است. او در دولت رئیسی، سایهنشین بود، اما بود؛ در همانجا، نسخهها را بهصورت تدریجی و تکهتکه، ارائه کرد و کارآمدی و کارآیی آنها را سنجید. پس او، از نظر «رسمی» در سایه بوده، وگرنه در «عمل»، میدان و تجربه و عینیّت را درک کرده است. اما پزشکیان، هیچ در دست ندارد؛ جز خطابهخوانیهای کلّی و شعاری و کلاسی و انتزاعی. ذهن او، هنوز با مسألهها و واقعیّتها درگیر نشده و او در مرحلۀ «پیشادولتمردی» قرار دارد؛ یعنی در مرحلۀ جنینی است و چهبسا هیچگاه متولّد نشود؛ چه رسد به اینکه وی را بالغ و رشدیافته بدانیم. جلیلی، سالها خود را برای این معرکه، ساخته و آماده کرده و میداند که چه میخواهد و چه نمیخواهد.
[دوّم]. جلیلی، خودش است و جمعی از اصحاب عقلانیّت و فکر و مطالعه و تدبیر و اجرا و اقدام. او سیاستزده نیست و در جناحها و حزبها، آشیانه نکرده است، بلکه مستقل از نیروهای سیاسی، خویش را برای مدیریّت کلان، ساخته است. به عبارت دیگر، «خودساخته» و «خودبنیاد» است و نان کفایت و کاردانیاش را میخورد. اما پزشکیان، «دنبالۀ اصلاحات» و «امتداد اعتدال» است و از این و از آن، وام میگیرد و تا کاستیها و ضعفهای عیانِ خویش را بپوشاند. در ستاد و حامیان جلیلی، جوانانِ مؤمنِ انقلابی و دانشجویانِ آزاداندیش و نخبگانِ متعهد و پیرانِ باتجربه و عقلای عاقبتاندیش قرار دارند، اما در جریان پزشکیان، اصحاب قدرت و متنفّذانِ سرمایهسالار و سیاستبازانِ کهنهکار به چشم میخورند که بدنام و بدسابقه هستند. بخش زیادی از مردم، از مناسبات و معادلات قدرت، بیخبرند و نمیدانند که در پشتصحنۀ این نمایش، چه میگذرد، و اگر میدانستند، از قدرتگیری کسی چون پزشکیان میهراسیدند. آنان که باید حقایق پنهان را به جامعه میگفتند و علّتها و ریشهها را با جامعه در میان میگذاشتند، سکوت کردند. اما امروز، باید نشان داد که ائتلافِ پیرامون پژشکیان، «اتئلاف ثروت و قدرت» است. در مقابل، جلیلی که اندک تبلیغی دارد، هزینهاش را از مردم خواسته و به آنها نیز گزارش داده است. او نه کیسۀ پُر زر و سیم دارد و برای قدرت، کیسه دوخته؛ و نه در آینده، به کسی اجازه خواهد داد که در دولتش، دکانداری و کاسبی کند.
[سوّم]. جلیلی، «خویشتنِ حقیقی»اش را عرضه کرده است؛ دروغ نمیگوید و تظاهر نمیکند و در پی عوامفریبی نیست. هرچه هست، همان است که میبینید. لایۀ پنهان و سخن نهان ندارد و نمیخواهد پس از ریاستجمهوری، چهرۀ واقعیاش را آشکار کند؛ چون هماینک، همۀ واقعیّت و باطن و قصد خودش را در معرض انتخاب و ارادۀ مردم قرار داده است. سیاستمدار است، اما سیاسیکاری نمیکند و با خدعه و نیرنگ، مردم را اغفال نمیکند. یکرنگ و یکرو و بیپیرایه است و کاسهای زیر نیمکاسۀ او نیست. اما پزشکیان، مسیر صداقت و راستی را در پیش نگرفته است؛ به رهبر انقلاب و سیاستهای کلّیِ ایشان ارجاع میدهد، اما هم سخنانی میگوید که در تضاد آشکار با ایشان است و هم با کسانی مینشیند و مصاحبت میکند که اصحاب فتنه و استحاله و توطئه و ساختارشکنی هستند. نمیتوان پذیرفت که نمیداند و دچار «تناقض ناآگاهانه» شده، بلکه باید گفت او در پی «بازیسازیِ سیاسی» است و در انتخابات، «دکانِ دونبش» گشوده است. اما پس از انتخابات، خودِ واقعیاش را آشکار میسازد و میکوشد و با ارجاعدهی به رأی مردم، پرچم مخالفت و تقابل و اصطکاک بلند کند و موضع خودش را بر کرسی بنشاند. او با صراحت، موضعاش را دربارۀ فتنه و اغتشاش و کنشگران اصلی آنها نمیگوید و اغلب، میانه را میگیرد تا در این مرحله، گزند نبیند، اما آن هنگام که در قدرت، تثبیت شد، تعارف و مماشات را کنار میگذارد و به آن سو میغلتد. او «سیاست» نمیداند – همچنان که هیچچیز جز طبابت نمیداند و ذهنش ابتدایی و ساده است – اما «سیاسیکاری» و «سیاستبازی» را میداند و میکوشد با وسطنشینی و مبهمگویی، از این مرحله عبور کند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
#افراط_و_تفریط_اصلاح_طالبان
💠 ویدیو، نماد غربزدگی
#محمدطه_عبدخدایی، از مدیران فرهنگی دهه ۶۰ که در مقطعی معاون سیدمحمد خاتمی در وزارت ارشاد بود، روایتهای جالبی از دیدگاه و نوع مدیریت اصلاحیون رادیکال امروز ارایه کرده است.
یکی از اقدامات طیف «چپ» حاکم بر حوزه فرهنگ، ممنوعیت وارادات و نگهداری دستگاه پخش «ویدیو» بود که به واسطه جرمانگاری ازآن، مشکلات و معضلات دامنهداری در حوزه اجتماعی ایجاد شد و بیهوده به تقابل دستگاههای انتظامی با بخشی از بدنه جامعه دامن زد.
جالب این که همین ویدیو که تحت مدیریت چپهای آن زمان(و #اصلاح_طلبان امروز) چیزی در حکم مواد مخدر و ابزار فحشاء بود، در دوران مدیریت یک مدیر از جریان راست(یعنی علی لاریجانی) که جایگزین خاتمی در ارشاد شد، آزاد گردید. به هر حال عبدخدایی خاطرهای در همین زمینه تعریف کرده است:
"ببینید، در این کشور #دستگاه_فیلم_ویدئو ممنوع شد، چه کسی ممنوع کرد؟ آقا ممنوع کرد؟ #امام ممنوع کرد؟ #حوزه_علمیه ممنوع کرد؟ چرا ممنوع شد؟ دادستانی موظف بود برود داخل خانهها آن را بهعنوان اشیاء ممنوعه بگیرد و بیاورد و بعد میداد ارشاد و دوباره با برگ سبز وارد میشد.
یادم هست رفته بودم اجلاس توریسم در پاریس، داشتم برمیگشتم در هواپیما برگههایی میدادند که چه چیزهایی در ایران ممنوع است، مثلاً مواد مخدر، ورود اسلحه، ورود مشروبات الکلی و دستگاه و #فیلم_ویدئو و... یک آقایی به مهماندار میگوید "من دوربین ویدیو دارم با آن چه کنم؟ "، مهماندار میدانست من معاون گردشگری هستم گفت "از آن آقا بپرس"، آن آقا با لهجه صحبت میکرد و گفت "با این چه کنم؟ " من هم نمیدانستم چه بگویم! گفتم "بیایید فرودگاه راهنمایی میکنند که چه کنید".
من آمدم در جلسۀ معاونین این را مطرح کردم که "چرا ما این کار را میکنیم؟ "، آقای #تاجزاده روبروی من بود، گفت "آقا رفته فرنگ متجدد شده"! و یک سری آقایان ما را هو کردند که چنین سخنی را گفتیم. بعد آقای #خاتمی گفت "پس مواد مخدر را هم آزاد کنیم! " من گفتم: "مواد مخدر ماهیتش مشکل دارد. پس شما دوربین عکاسی را هم ممنوع کنید چون ممکن است با دوربین عکاسی عکسهای مستهجن گرفته شود."
#طالبان_بودند_وقتی_هنوز_طالبان_نبود
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ مسعود پزشکیان، ۶ آذر ۹۳: اول انقلاب مسئول پاکسازی و بازسازی بیمارستانها و دانشگاهها شدم هنوز بحث حجاب نشده بود با دادگاه انقلاب هماهنگ کردم حجاب را در بیمارستانها و دانشگاهها اجباری کردم حجاب قانون نشده بود به همه بخشنامه کردیم که باید در این چهارچوب بیمارستان بیایین؛ همه باید روسری و مانتو و لباس آستینبلند بپوشید.
دانشگاه را ما بستیم. انقلاب فرهنگی را ما شروع کردیم.
⬅️ آذری جهرمی (1403): نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد.
💠 جناب آذری جهرمی! تکلیف خودت را روشن کن. خواهی گذاشت یا نخواهی گذاشت؟
🌵🌵🌵
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دکتر عرب مازار (استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی در رشته برنامهریزی سیستمهای اقتصادی): فرض کنید #برجام همین الان درست شد! همه تحریم ها هم لغو شد! مشروب خوری هم آزاد شد! #مرگبرآمریکا هم تعطیل شد! بعدش چی؟
📚📚📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نطق جناب پزشکیان وقتی پای انتخابات در میان نبود!
😳😳😳
💠 آیا بنزین 25 هزار تومانی واقعیت دارد؟ چه کسی آن را طرح کرده است؟
😳😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بنزین50هزارتومانی؟!!!
فکر کنم جناب عبدالعلی زاده (رئیس ستاد جانب پزشکیان) ملت را به مرگ گرفته تا به تب راضی شن؟
😳😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حسن روحانی: برای رشد اقتصادی ۱۴٪ به پزشکیان رأی بدهید
🔻 پزشکیان: رشد 8٪ شدنی نیست، جلیلی رو اعدام کنید!
💠 جناب پزشکیان! هنوز هم اعدام میکنید؟!!
😂😂😂
💠 درس اخلاق
کمک جلیلی به پزشکیان در یادآوری فرازی از نهجالبلاغه
📚📚📚
💠 در مجلس نهم وقتی زنگنه برای وزارت معرفی شد یکی از نمایندگان بانی شد تعدادی در منزل مرحوم سید مهدی طباطبایی واعظ مشهور حاضر شدیم آقای زنگنه و چند وزیر دیگه آمده بودند خیلی زور زد که قانع مساله کرسنت حل شدنی است باورم نشد.
دو روز بعد دم در کمیسیون تلفیق پرسیدم بحث کرسنت همچنان بی پاسخ است به شخص بنده با عبارات غلاظ و شداد گفت من پیر کار به محض انتخاب به وزارت قول می دم با استفاده از تجربه ظرف ۱۵ روز مساله کرسنت را حل کنم . گفتم با پیچیدگی پرونده همین نوع حرف زدن دلیل عدم اراده برای حل موضوع است.
من به او رای ندادم اما مثل سایر وعده های دولت یازدهم نشد که نشد! چه شد که امروز سعیدخان حجاریان جای متهم و شاکی را عوض می کند ؟! البته این جماعت تا بوده دأبشان این بوده.
(قاسم جعفری، نماینده دوره نهم مجلس)
📚📚📚
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 یادی کنیم از اعتراض اکبر اعلمی (نماینده سابق مردم تبریز در مجلس) به اسحاق جهانگیری، وزیر وقت صنایع در دوران اصلاحات، که به مدیران زیرمجموعه خود پاداش های نجومی (۳۱ میلیارد تومان در سال ۸۱) پرداخت کرده بود.
🌵🌵🌵
💠 عبدالله مومنی، #اصلاحطلب: امروز کالبد بیروح و خسته جریان اصلاحات بیش از همیشه در معرض سوال است و این موضوع نشان دهنده این است که جریان اصلاحات بیش از کاهش و زوال سرمایه سیاسیاش و کاسته شدن از حضور موثرش در جامعه با #سقوط و #زوال و #انحطاط_اخلاقی نیز مواجه شده است.
افراد و حتی جریانات سیاسی هیچ واهمه و نگرانی به خاطر تزلزل و عدول از مواضع اصلاحطلبی و نیز چرخش و غلتیدن در دامن #رانت و #فساد نداشتند و می دانستند که از سوی جریان اصلاح طلبی بازخواست و حساب کشی نمیشوند.
📚📚📚
💠 «ادعا میکنند دولت سوم روحانی نیستند اما وقتی میشنوند تورم آن زمان تا ۸۰ درصد هم بالارفته پریشان میشوند!
جهت اطلاع، تورم تولید کننده تا ۱۰۳درصد هم بالا رفت!
شهید رئیسی این وضعیت را تحویل گرفت، اما برای حفظ آرامش مردم دم بر نیاورد.
با جهاد شهید رئیسی، همین نرخ به ۲۳ درصد کاهش یافت.»
(علی بهادری جهرمی)
📚🗳📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 پاسخ سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب به آمار دروغ جناب پزشکیان در مناظره در مورد شرایط اقتصادیِ دوران ریاستجمهوری شهید رئیسی
📚🌷📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کاندیدایی که زن یا دخترش را برای مصاحبه همراه نبرد کار خوبی کرد! این نشانه طالبانی بودن نیست! بقیه اشتباه کردند که بردند!
زن در مکتب انقلاب اسلامی خودش با ارزش است؛ طفیلی مرد نیست. ذیل پدر یا شوهر رئیس جمهورش معنا نمی شود.
پیامد این طفیلی بودن، فردا آقازادگی است!
#زن_انقلاب_اسلامی
📚📚📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 فتاح:
- اطمینان دارم با آمدن آقای جلیلی راه حاج قاسم و مقاومت ادامه پیدا خواهد کرد.
- به آذربایجانیها، اردبیلیها و زنجانیها میگویم دل آقای جلیلی با شماست. یاشاسین آذربایجان.
🇮🇷🗳🇮🇷
💠 جناب پزشکیان!
قبلا دروغ میگفتید یا الان بخاطر چهار تا رأی بیشتر؟
🌵🌵🌵