فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ حسین انصاریراد، نماینده ادوار مجلس و #اصلاح_طلب: این وضعیتی که کشور ما تا به امروز تجربه کرده معلول سیاستهای اصولگرایان است؛ یعنی شرایط فعلی کشور چه از نظر سیاسی و اقتصادی و چه از نظر فرهنگی و اجتماعی همه و همه محصول مدیریت اصولگرایان است. اصلاحطلبان در دوران ریاستجمهوری آقای روحانی اختیارات کامل نداشتند و به نوعی کارگزار و تدارکاتچی بودند. به هر صورت چشمانداز امیدبخش و روشنی از نتیجه و حاصل سیاستهای اصولگرایان دیده نمیشود.
💠 پاسخ محسن هاشمی به انصاری راد
🌵🌵🌵
⛔️ روحانی (۲۳ تیر ۹۴): در روز اجرای توافق (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها، حتی تحریمهای تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتیکه در قطعنامه بوده، #لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق.
⛔️ روحانی (یکم مرداد 94): شاید فکر کنید توفیقی که با حصول توافق بهدست آمده فقط حقوق هستهای ملت ایران را به رسمیت شناخته و یا با تصویب قطعنامه ۲۲۳۱، ایران از زیر عنوان خطرناک بودن برای صلح و امنیت جهانی خارج شده است، یا فقط ۶ قطعنامه قبلی شورای امنیت علیه ایران #لغو شده است و تحریمهای اقتصادی برطرف شده.
⛔️ روحانی (۲۷ دی ۹۴): امروز، با اعلام رسمی اجرای برجام، از پرونده هستهای ایران، «امنیتزدایی» شد، قطعنامههای ظالمانه علیه ملت ایران، #لغو شد، طومار تحریم در هم پیچیده شد، حقوق هستهای ایران تثبیت شد و اقتصاد ایران در مدار اقتصاد جهانی قرار گرفت. میدانم در طول سالهای تحریم و فشار، بر شما چه گذشته است اما اکنون که زنجیرهای تحریم از پای اقتصاد ایران گسسته شده و عزت و استقلال کشور نمایان شده است، اکنون زمان ساختن و بالیدن است.
⛔️ روحانی ( ۲۷ دی ۹۴): از امروز، پولهایی که متعلق به بانک.های کشور بود و بهواسطه تحریم در خارج مسدود شده بود در اختیار ملت قرار میگیرد. در روز ۲۶ دی ماه که مصادف است با سالروز برداشته شدن سایه حاکم تحمیلی از سر ملت، تحریمها نیز از سر این ملت برداشته شد.
⛔️ روحانی ( یکم بهمن ۹۴): شاهد آن هستیم که تمامی تحریمهای بانکی، بیمه، کشتیرانی، نفتی و غیره که در ارتباط با پرونده هستهای ایران وضع شده بود، #رفع شدهاند.
⛔️ روحانی (۱۹ بهمن ۹۴): شکسته شدن و ترک برداشتن دیوار تحریم را دو سال پیش اعلام کردم و امروز این ساختمان تحریم و دیوار بیاعتمادی در برابر دیدگان جهانیان #فروریخت و افتخار آن از آنِ جناح، حزب، دولت و فرد خاصی نیست بلکه از آنِ ملت بزرگ ایران است.
⛔️ روحانی (۱۶ اسفند ۹۴): در روز ۲۶ دی ماه هم برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به تصویب نهایی رسید که در آن چارچوب همه تحریمهای اقتصادی، مالی و بانکی که در رابطه با برنامه هستهای ایران بود، #لغو شد.
⛔️ حسن روحانی (۲۶ اسفند ۹۴): ما در سال ۹۵، بهاری را آغاز میکنیم که در آن بانکها و بیمههای ما تحریم نیستند و میتوانیم با کشورهای مختلف تجارت داشته باشیم و سرمایهگذاریها در کشور ما آغاز شده و قراردادهای بسیار مهمی در سطوح مختلف با کشورهای دنیا به امضا رسیده است.
⛔️ حسن روحانی (یکم فروردین ۹۵): ملت ما با همدلی برجام را به فرجام مطلوب رساند، زنجیرهای تحریم را #پاره_کرد و زمینه را برای فعالیت در زمینههای اقتصادی مهیا نمود.
⛔️ حسن روحانی (۳۱ فروردین ۹۵): امروز، زنجیرهای تحریم را #گسستهایم و رابطه خوبی بین بانکهای ایرانی و جهان برقرار است و گشایشها یکی پس از دیگری انجام میشود.
⛔️ روحانی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰): به مردم اعلام میکنم تحریم #شکسته شده
💠 تختروانچی (۹ تیر ۱۴۰۰): کشوری که برای برجام هزینههای هنگفت داد و بهرهای از آن نبرد، ایران بود.
🌵🌵🌵
💠 میوهفروشی که هم جنس فروخته شده را پس میگیرد و هم نسیه میدهد و هم به اندازه وسعش وجه دستی پرداخت میکند.
دلی به وسعت یک دریا
#اینجا_ایران_است
🌸🌸🌸
⛔️ پروانه سلحشوری: گویی آقایان مسئول جان مردم نیستند. لعنت به آنهایی که زندگی مردم را به سودای قدرت خود به بازیچه گرفتهاند. #کرونا بیداد میکند و مردم رها شده اند، بی پناه.
میگویند دنیا دار مکافات است. تاوان این همه بی مسئولیتی گریبانتان را رها نمیکند.
💠 سرکار خانم #اصلاح_طلب_ابن_الوقت!
تاوان بی مسئولیتی گریبان کسی را رها نمیکند که چهار سال پیش به دروغ گفت:
«اصلاح طلبان عوام فریب و دروغگو نیستند. #اصلاح_طلبان عکس مار نشان نمی دهند و راست راست در چشم مردم دروغ نمی گویند. شما همیشه نشان داده ایدکه مدافع اصلاحت بوده اید و هستید و این بار آقای روحانی را با اکثریت آرا به پاستور خواهید فرستاد. ما رای میدهیم که ان شاالله پس از آرامشی که در جامعه میبینیم شاهد #رونق_اقتصادی با همت شما و مسئولان خواهیم بود. ما به کسی رای میدهیم که سید اصلاحات او را تایید کرده است. ما گرامی میداریم یاد هاشمی را، درود میفرستیم بر خاتمی عزیز و سلام میکنیم به روحانی» (پروانه سلحشوری، اردیبهشت 96)
🌵🌵🌵
💠 مسئول محترم!
اینکه در شهرهایی که در #وضعیت_قرمز هستند فقط 30 درصد کارکنان دستگاههای خدماتی در محل کار حاضر شوند؛
یعنی تجمع سه برابری مراجعه کنندگان در بخشهای حاضر،
یعنی طول کشیدن کار و تجمع بیشتر،
یعتی #گسترش_بیشتر_کرونا.
دقت دارید؟
💉🩺💉
⛔️ مصطفی تاجزاده: فقر و گرسنگی، گرانی و بیکاری، قطع برق و نبود واکسن، اعتیاد و حاشیهنشینی، بحران آب و محیط زیست، آلودگی هوا و ریزگردها، فرسایش خاک، پیری جمعیت، مهاجرت نخبگان و سرمایهها، تحریم و بیاعتمادی فزاینده به نظام، #رهبر را به #تجدیدنظر در استراتژی کشور مجاب نکرده است؟
💠 جناب تاجزاده!
آنچه از فقر و گرسنگی، گرانی و بیکاری، قطع برق... میفرمایید حاصل نحوست حلقوم هایی است که میگفت:
اگر شرایط عادی بود و حساسیتهایی که به آنها اشاره خواهم کرد نبود؛ بازهم #رأی_من_حسن_روحانی بود و برای او تبلیغ میکردم و میگفتم ایران امروز به #رئیسجمهوری_مانند_روحانی نیاز دارد اما امروز کشور ما حساسیتی دارد که لزوم انتخاب روحانی را بیشتر میکند. (تاجزاده، 18 اردیبهشت 1396 در مراسم افتتاحیه کمیته هنرمندان ستاد #اصلاح_طلبان)
🌵🌵🌵
⛔️ #حسن_فریدون ۹۹/۰۶/۲۳: علت اینکه مردم به ما اعتماد دارند این است که میبینند در شرایط تحریم در تابستان برقشان قطع نمیشود.
🌵🌵🌵
⛔️ مسیح مهاجری: آقای هاشمی #اهل_ریا نبودند اما #متشرع بودند. سالهای آخر عمرشان من گاهی وقتها میدیدم علیرغم نظر دکتر، روزه هستند.
💠 توصیه امام خمینی (ره) به برادر بزرگشان آقای پسندیده نسبت به #رعایت_دستورات_پزشک و متخصص امر:
بسمه تعالی
برادر بزرگوارم، قربانت شوم
شما را به خدای متعال قسم می دهم به حرفهای دکتر ترتیب اثر دهید. چرا موجب نگرانی همه می شوید؟ خداوند لازم نموده است که در مواقع احتمال ضرر، انسان از آنچه موجب است اجتناب کند، اگرچه ترک حج و صوم و صلاة باشد.
شما می خواهید موافق حکم خدا عمل کنید، کاری نکنید که خداوند نعوذباللّه از شما ناراضی باشد. این احتیاطات شما برخلاف شرع است و لازم است از آن اجتناب فرمایید. والسلام.۶۵/۱/۱۳
روح اللّه الموسوی الخمینی/ صحیفه امام، ج 20 ص30
💠 شریفی صابر (عضو تیم پزشکی حضرت امام خمینی (ره): در سال 67 پزشکان و تیم درمانی تلاش زیادی کردند تا بتوانند امام را درمان کنند اما بیماری سرطان ایشان بدخیم بود و تنها در دنیا چند نفر به سرطان نایاب مبتلا شده بودند و به همین دلیل کنترل آن بسیار سخت بود.
امام بسیار مقید بودند که دستورات پزشکان را به دقت اجرا کنند همانطور که امام مجتهد بودند و بر مقلدان واجب بود که از دستورات ایشان در امورات دینی تبعیت کنند امام نیز خود را مقید میدانستند از دستورات پزشکان مانند یک مقلد تبعیت کنند.
به عنوان مثال وقتی به ایشان میگفتیم که این دارو را باید رأس ساعت مشخصی بخورید امام دارو را دقیقا رأس ساعت و بدون لحظهای جابجایی مصرف میکردند این در حالی است که بسیاری از ما مقید به عمل به دستورات پزشکان نیستیم در شرایطی پزشکان به امام میگفتند که بر اساس شرایط جسمانی صلاح نیست نمازتان را در اول وقت بخوانید هر چند که این توصیه برای امام که سالها نمازشان را اول وقت میخواندند بسیار سخت بود اما با این حال ایشان به توصیه عمل میکردند و در امور پزشکی خود را #مقلد_پزشکان میدانستند.
💠 جناب مهاجری! نظرتان را هم در مورد حضرت امام بفرمایید.
🌵🌵🌵
⛔️ روزنامه جمهوری اسلامی، 31 اردیبهشت 1396، ص 7
💠 در روزهای آخر #دولت_روحانی، #دولت_منتخب_اصلاح_طلبان یادی کنیم از جناب ظریف که راجع به قیمتها فرمایش فرمودند و روحانی را تا 1400 #تکرار!!
🌵🌵🌵
💠 روایت دکتر علی شمسی پور دانشجوی وقت دانشگاه تهران از حضور #تاجزاده در #فتنه_18تیر_78:
نزدیک صبح بیستم تیر دم در کوی دانشگاه، اراذل و اوباش کماکان آتش را بپا داشته بودند. از ناجا هم خبری نبود. ناگهان #تاجزاده را دیدم که بیسیم به دست بدون واهمه از اراذل وارد معرکه شد. به سرعت دوره اش کردند. آقای شمس الواعظین هم بین آنها بود و صحبت میکرد! جالب بود که بغیر از من و تاجزاده و #شمس_الواعظین کسی را یادم نمی آید که صورتش را با پارچه نپوشانده باشد!! تاجزاده چند ساعتی تا صبح بین آنها بود. عین جملاتش یادم نیست اما مضمون جملاتش چنین بود: «آرام باشید. خشونت نکنید. به داخل کوی بروید. اگراینجا بمانید به شما حمله میشود و با شما برخورد میکنند اما اگر داخل کوی باشید میتوانید ادامه دهید!!!!»
به وضوح به #اراذل خط میداد و راهکار ادامه اعتراضات را ارائه میکرد. بعد از نماز صبح دیگر ندیدمش اما جمعیت به داخل منتقل شد. تا اینکه سخنرانانی مثل عبدالله نوری و سحابی و دیگران آمدند و فضای داخل را دست گرفتند.
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵
💠 نقش حزب مشارکت و #تاجزاده در #فتنه_18تیر_78:
اعضاء #حزب_مشارکت به عنوان همدلی و هم نوایی با دانشجویان و تظاهرکنندگان به کوی دانشگاه میرفتند، اما با سخنرانی های تند و تحریک بیشتر و ملتهب کردن جو، در راستای اهداف سیاسی از آنان بهره میبردند. تاج زاده دراین تجمع گفت : «باید ازاین فرصت به دست آمده بهترین استفاده را کرد، اگر ما یک مؤمن کیس و با سیاست باشیم می توانیم از این اتفاق و حادثه پیش آمده حداکثر استفاده را ببریم.»
تاج زاده مورخ 17/4/78 یک روز پیش از واقعه کوی دانشگاه در سخنانی در جمع اعضای دفتر تحکیم وحدت، از روزنامه سلام به عنوان خط قرمز یاد می کند و از اعضای این تشکل دانشجویی میخواهد که برای رفع توقیف از این نشریه اقداماتی را صورت دهند. تاج زاده در روز ۱۸ تیر در جمع اغتشاشگران حضور یافت و با استفاده از جو ملتهب، مطالب تحریک آمیزی را بیان کرد، وی گفت: «مردم طی دو سال اخیر هزینه انتخاب بجا و به حق خود را می پردازند.» (حاشیه یا متن؟ چشم انداز ایران، ویژه نامه ۱۸ تیر تابستان ۱۳۸۴)
با وجود تفویض اختیار اداره نیروی انتظامی به وزیر کشور توسط رهبر انقلاب، تاجزاده در این جمع مدعی می گردد که: «بالاخره این نیرو یا باید فرماندهی وزارت کشور را بپذیرد و یا تکلیف آن مشخص شود تا ما بدانیم در این گونه موارد چه باید کرد.»
بعدها نقل شد که تاج زاده خود #هدایت_میدانی_اغتشاشات غائله ۱۸ تیر ۱۳۷۸ را نیز برعهده داشته است، روزنامه جوان در ویژه نامه «پتک جمهوریت» یک سال بعد از اغتشاشات سال ۱۳۸۸ به این موضوع این گونه می پردازد: «خیلی ها معتقدند تیر ۱۳۷۸ محصول طراحی تاجزاده بوده است. جالب اینجاست وقتی که روز ۱۸ تیر جمعیت به سمت بیت مقام معظم رهبری رفتند و مسئولان امنیتی گفتند که خیابان جمهوری خط قرمز ما است، خود تاج زاده سوار بر موتور می آید و جمعیت را به جای دیگر هدایت میکند.»
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵
⛔️ واکنش علی کریمی به حواشی قبض برق نجومی اش:
"من عذر خواهی میکنم اگه پول برق من بالاست.
نمیدونستم که دزدیها و اختلاسهای کشور از پول آب و برق من کمتره!
اگه میدونستم حتما مبلغ فیشو هم منتشر نمیکردم؟!
💠 وقتی بجای دزدی و اختلاس و دربدر شدن، میتونی #سوبسید مملکت رو هورتی بکشی بالا و راست راست راه بری و دو قورت و نیمت هم باقی باشه عذرخواهی چرا؟!!
🌵🌵🌵
⛔️ روز 23 تیرماه 1394 توافقنامه برجام به امضاء رسید. وندیشرمن مذاکرهکننده ارشد آمریکایی: «روز قبل، رئیسجمهور روحانی توئیت کرده بود که معامله در حال انجام شدن است. با وجود اینکه او به سرعت توئیت خود را پاک کرد، اما کارتهای ایران را در نهایت نمایش داده بود. آنها نمیتوانستند بهراحتی در این لحظه زیر معامله بزنند. کریس بکمیر (از مسئولین تحریمهای ایران در وزارتخارجه آمریکا) فهرستی از افراد و شرکتهایی را در دست داشت که میتوانستیم به فهرست تعلیق تحریمها اضافه کنیم. در هر مذاکرهای، هوشمندانه است که برخی از امتیازات کوچک را همچنان پیش خود نگه دارید تا در پایان کار بدون اینکه هزینه زیادی بپردازید، بتوانید از آنها استفاده کنید. کریس برگهای به دست کری داد و او لنگانلنگان به سمت اتاق بازگشت. چند دقیقه بعد، کری دوباره در آستانه در ظاهر شد و گفت که کار تمام شده است.»
💠 #گرا_دادن_به_دشمن اشکال مختلفی دارد:
میتوانی بگویی "خزانه خالی است"
یا بگویی "اگر برجام نبود نمی توانستیم حتی یک بشکه نفت بفروشیم"
یا در قالب تهدید توئیت کنی که "به جای ۵۲ به عدد ۲۹۰ فکر کنید"
و یا...
#سرطان_اصلاحات
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ روحانی (۲۳ تیر ۹۴): در روز اجرای توافق (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها، حتی تحریمهای تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتیکه در قطعنامه بوده، #لغو خواهد شد.
💠 و اینگونه بود که تحریمها بالمره لغو شد
آخرش رو حتماً ببین
😂😂😂
⛔️ روحانی: می گویند طرف مقابل مذاکره را می شکند؛ خوب پیمان پیامبر را هم می شکستند.
💠جناب روحانی! بله پیمان پیامبر را هم می شکستند اما آیا پیامبر(ص) همچنان پایبند پیمان با پیمانشکنان میماند؟!
1- عمرو بن عبدالله جمحی شاعری از قریش بود که در جنگ بدر به دست مسلمانان اسیر شد. او که سابقه دوستی با رسول خدا داشت، از رسول خدا خواست از او درگذرد تا همسران و فرزندانش در مکه بیکس و سامان نشوند. پیامبر اکرم پذیرفت به این شرط که وی دیگر هیچ گاه در جنگی بر ضد پیامبر و مسلمانان شرکت نکند. عمرو قسم خورد و پیامبر آزادش کرد و او نیز در ستایش این بزرگواری پیامبر اکرم شعری سرود که برای اهل ادبیات عرب معروف است.
سال بعد که مشرکان برای جنگ احد بر ضد مسلمانان مجهز میشدند به سراغش رفتند و خواستند که همراهشان برود. او امتناع کرد و گفت محمد به من نیکی کرد و بر من منت نهاد؛ سزاوارش نیست که بر ضدش به جنگ دوباره بروم. اما دو تن از سران مشرکان، صفوان بن امیه و ابی بن خلف، بسیار بر وی اصرار کردند و تضمین کردند که در صورتی که اتفاقی برای او رخ دهد، مخارج خانوادهاش را به عهده گیرند. او نیز پذیرفت و علاوه بر این، به نزد قبایل مختلف میرفت و با سرودن شعر، آنان را تحریک میکرد که در جنگ بر ضد مسلمانان شرکت کنند. از قضای روزگار عمرو در همان جنگ احد در مقطعی که پیروزی با مسلمانان بود، اسیر شد. او را به نزد پیامبر بردند. عمرو خدمت ایشان عرض کرد: ای محمد بر من منت بگذار! در این جا بود که پیامبر اکرم آن سخن زرین خویش را که در تاریخ ماندگار شد بیان کرد: ان المؤمن لایلدغ من جحر مرتین؛ #مومن_از_یک_سوراخ_دو_بار_گزیده_نمیشود. سپس به عمرو فرمودند: آیا میخواهی به مکه بازگردی و دست به ریشت بکشی و بگویی محمد را دوبار گول زدم؟! سپس حضرت به یکی از یاران خویش به نام عاصم دستور داد این پیمانشکن را به درک واصل کند.
2- پیامبر اکرم (ص) در سال ششم هجری، مهمترین پیمان خویش را که معروف به #صلح_حدیبیه است با مشرکان مکه منعقد کرد که طبق آن صلحی ده ساله بین قریش و مسلمانان برقرار میشد؛ اما ۲۲ ماه بعد، قریش این صلحنامه را #نقض کرد.
ماجرا از این قرار بود که در سال هشتم، نبردی بین قبیله بنیخزاعه که با مسلمانان همپیمان بود و قبیله بنیبکر که همپیمان قریش بود درگرفت. قریش با ورود به این درگیری و کشتن افرادی از بنیخزاعه، پیمان حدیبیه را زیر پا گذاشت. آن چه جالب است واکنش قریش در ادامه ماجراست. هنوز پیامبر اکرم اقدامی انجام نداده بود اما قریش ـ که بر خلاف آقای روحانی، به خوبی پیامبر را میشناخت ـ میدانست که این اقدامش بیپاسخ نخواهد ماند. از این رو ابوسفیان به عنوان بزرگ مکه برای عذرخواهی و جبران به مدینه رفت.
هیچ کس به سخنان او کمترین توجهی نکرد و کسی با او همسخن نشد و پاسخی نداد. در نهایت ابوسفیان به پیشنهاد یکی از مسلمانان شوخطبع به میان مسجد رفت و دو دستش را به نشانه بیعت دوباره به هم گره کرد و فریاد زد که هم از جانب قریش و هم از جانب مسلمانان اعلام میکند که پیمان صلح همچنان برقرار است! کاری که بعداً همه مشرکان مکه بدان ریشخندش کردند. اما در قاموس منطق و اقتدار سیاسی رسول خدا، سزای تخلف از پیمان، تنبیهی بازدارنده و کیفری در خور میطلبید که یک عذرخواهی هر چند به طور رسمی و با قبول مسؤولیت از طرف بلند پایهترین شخص طرف مقابل، برای آن کافی و پذیرفته نبود و این شد که مدتی بعد رسول اکرم با لشکری بزرگ شهر مکه را فتح کرد و پاسخ خردکننده و قاطع این عهدشکنی را با #فتح_مکه داد.
🌵🌵🌵