ما میراث دار کسانی هستیم که در راه دفاع از مکتب جانفشانی کرده و حماسه آفریدند.
دلیرمردان و شیرزنانی که برخلاف نظرات لیبرالیستی جهان مدرن که اعتقادات را به سمت منافع شخصی جهت میدهد،برای حفظ آرمان و برافراشته ماندن پرچم اسلام ایستادگی کرده و #شهید شدند.#روز_دزفول #چهارخرداد
🔹 #پل_باستانی_دزفول با قدمتی بیش از۱۷۰۰ سال قدیمی ترین پل استوارجهان است.
🔸 این پل درسایه ی بی توجهی نه تنها هیچ جذابیتی برای #توریست نداشته ومقصد #گردشگران نیست،بلکه بدلیل نبود #یگان_حفاظت بارها به دیواره ی آن تعرض می شود.
🔹سالها به حال خود رها بودن این میراث ارزشمند کافی نیست؟
🔹 نکته ی اصلی عدم استعفای #پرآور این است که باید منتظر آرایش جدیدی از داوطلبین باشیم که از حالت پوششی خارج شده و به عنوان نفر اصلی وارد میدان خواهند شد.
🔸 همچنین احتمالا افرادی که تا این لحظه پرآور را رقیب اصلی دانسته و #استعفا را بازی دو سر باخت تحلیل کرده اند، تجدید نظر خواهند کرد.
🔹 البته هنوز فرصت باقیست و بعید نیست نظر #رئیس_شورای_شهر تغییر کند!
@yotupia
🔰دزفول شهری با پیشینه ی فرهنگی به وسعت تاریخ، فاقد سینما و رویداد فرهنگی!
📝 سعید نصیرگلی
🔹شاید اگر خواننده ی این متن ساکن دزفول نباشد، برایش تعجب آور باشد که این شهر چندین سال هست #سینما نداشته و فیلم های سینمایی در آن اکران نمی شود.
🔸دومین شهر استان با جمعیتی بیش از پانصد هزار نفر دارای یک #مجتمع_سینمایی است که تنها یک بخش آن فعال بوده و فضایی برای پخش فیلم های روی پرده سینما ندارد بطوریکه شهروندان برای تماشای فیلم های سینمایی باید به سالن های سینمای شهرهای همجوار مراجعه کنند.
🔹 سوال اساسی از متولیان امر این است که مگر تعمیر و آماده سازی یک سالن سینما چقدر زمان می برد که از قبل شروع کرونا تا بحال این شهر فاقد سینماست؟ چرا از ظرفیت بخش خصوصی استفاده نشده و یا اگر امکان آماده سازی سالن اکران مجتمع سینمایی وجود نداشته، به چه دلیل از سالن های اجتماعات ادارات که بعضا دارای شرایط اکران فیلم هستند به عنوان جایگزین استفاده نمی شود؟
🔸 به جهت سلامت بحث ذکر این نکته حائز اهمیت است که #مجموعه_ی_مردمی_سینما_وارثین در حال حاضر تنها مرجع اکران فیلم در شهرستان است که البته مربوط به فیلم های خاص با سانس های بسیار محدود و به صورت مقطعی است، در مواجهه با شهرهای هم سطح که بعضا دارای چندین سالن و اکران همزمان چندین فیلم می باشند این سوال باید پرسیده شود آیا چشم اندازی برای حمایت از این مجموعه ها جهت بهره وری بیشتر و حمایت از پتانسیل های #بخش_خصوصی وجودارد؟ اگر هست چرا تاکنون اجرایی نشده؟
🔹 این پایان موضوع نبوده و مدتهاست در این شهر خبری از گالری های هنری و یا رویدادها و جشنواره های فرهنگی که قدرت جذب مردم علاقمند را داشته باشد، نیست.
🔸 دزفول شهری با پیشینه ی تاریخی نه هزار ساله (اگر گذرتان به تپه ی باستانی رها شده ی #چغامیش بیفتد همچنان بقایای اقلام کشف شده قابل مشاهده بوده و به گواه باستان شناسان خواستگاه موسیقی و هنر در ایران باستان است.) و تعداد زیادی هنرمند شاخص نباید به چنین شرایطی دچار شود که البته به گمان نگارنده دلیل اصلی اجرایی و پویا نشدن مسائل مطرح شده فوق، وجود ادارات و نهاد های تصمیم گیر موازی و تقلای بعضی مجموعه ها برای مصادره ی کار انجام شده است که پیشنهاد می شود #فرماندار و #شورای_فرهنگ_عمومی با درخواست برنامه های مجموعه های اداری، برای هر مجموعه ماموریتی تعریف کند تا بروکراسی و کاغذ بازی اداری مانع به سرانجام رسیدن برنامه ای نشود و همچنین بتوان از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه ی فرهنگ استفاده برد.
@yotupia
دانشگاه علوم پزشکی دزفول در نظر دارد جهت تامین کادر پرستاری (27نفر مرد و زن) جهت بیمارستان گنجویان و کارشناس هوشبری 4 نفر مرد جهت مرکز شبانه روزی سردشت دزفول از طریق آزمون کتبی بصورت پیمانی اقدام نماید. جهت ثبت نام از تاریخ 1402/03/26 لغایت 1402/03/30 از طریق لینک زیر اقدام نمائید.
https://www.dums.ac.ir/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C
امروزی ها تازه به این نتیجه رسیدن که از برنامه ها و اهداف تون تا وقتی که به اسرانجام نرسیده حرف نزنید؛چون انرژی منفی آدما مانع تحقق اهداف تون میشه!
همین مفهوم رو امام جواد (ع) ۱۴۰۰ سال پیش فرمودن : آشکار کردن چیزی پیش از استوار شدن، مایه تباهی آن است.
#یا_جواد_الائمه_ادرکنی
@yotupia
#نذر_فرهنگی
🔹 برای امثال بنده که پاتوقمون گعده های بچه های مساجد و حضور در دانشگاه هست و علاقمند به کتاب هستیم، کتاب خواندن نه یک تفریح و سرگرمی که وظیفه و حکم است.
🔸 طبق روال جلسه ی اول کلاس دانشگاه را به سمت بحث های درسی نبرده و معمولا از برنامه ریزی و رشد فردی و هدف بعد از فارغ التحصیلی سخن می گویم، چیزی که کسی برایمان ترسیمش نکرد و بسیاری از همفکرهایمان یا آرمان زده شدند یا چهارگوشه ی زمین تلاش برای ارتقاء زندگی اجتماعی را بوسیدند و گذاشتند کنار.
🔹 البته هیچ زمانی قائل به چارت نبوده و معتقد بوده ام وقتی که دانشجو برای تحصیل می گذارد مغتنم است و نباید با چهار نظریه ی انسان غربی و آنگلوساکسون که هیچ تقارنی با محیط اجتماعی ما ندارد، تلف کرد و این نیازمند خواندن است.
🔸اعتقادی به وجود کتابخانه در خانه ندارم، چرا که کتابی که خوانده شد، دیگر سراغش نخواهیم رفت، مگر اینکه مرجع باشد، همان حین خواندن کتاب نکته هایش را یادداشت می کنم، به همین دلیل تا بحال هر کتابی که خریده ام و یا به دستم رسیده را بعد از مطالعه هدیه داده ام.
🔹 الغرض کتابهایی را که در دو سه ماه اخیر خوانده ام برای وقف در گردش به دوستانی که تمایل دارند، تقدیم می کنم.
〰 پی نوشت 1: تصاویر کتاب ها را بعد از این پیام میگذارم.
➿ پی نوشت 2: هر چه قدر وجود کتاب های بی استفاده در خانه مغضوب است، وجود کتابخانه های عمومی در شهرستان ضروری است که طبق آخرین مصاحبه به ازای هر ۲۱۰۰۰ نفر یک کتابخانه وجود دارد که اکثرا در مرکز شهر قرار داشته و مناطقی مانند پیام نور یا زیباشهر با وجود تعداد زیادی نوجوان و جوان فاقد کتابخانه هستند.( از تعداد کتابخانه ها در بخش ها و شهرهای اقماری اطلاعاتی در سایبر نبود یا من نیافتم.)
➰ پی نوشت 3: کتابخانه های مساجد هم قصه ی پر غصه ای دارند و اغلب کتاب ها در آن خاک می خورند.
➖ پی نوشت 4: بدلیل پروژه ای اکثر کتاب های مطالعه ی اخیرم در حوزه ی سبک زندگی شهدا بوده که در ادامه می آید.
@yotupia