موضوع: #راههای_شناخت_دوست_واقعی
سلام علیکم- بسم الله الرحمن الرحیم—
امام صادق ( عليه السلام ) مي فرمايند :هيچ کس را به دوستي مشناس, مگر آنکه در سه چيز او را بيازمايي : او را به خشم آوري و ببيني که آيا اين خشم او را از حق به باطل مي کشاند؛ در درهم و درينار و در سفر با او.( امالى طوسى، ص 646)
برخی از راه هاي شناخت دوست واقعی را خدمت شما عرض می کنیم:
1- هنگام گرفتاري و نياز : بهترين زمان ارزيابي دوست خوب, هنگام مشکلات و گرفتاريهاست. در اين چنين مواقعي دوستان حقيقي و وفادار و دلسوز از افراد دوست نما مشخص مي شوند. امام علي (علیه السلام) در می فرمايند: در کشاکش روزگار افراد با ارزش و دوستان خوب شناخته مي شوند(نهج البلاغه، حکمت 208)
2- هنگام خشم و ناراحتي : امام صادق ( عليه السلام ) مي فرمايند : اگر کسي سه مرتبه بر تو خشم گرفت – يعني تو موجبات عصبانيت و ناراحتي او را فراهم کردي و او خشمگين شد – اما سخن زشتي نگفت, او شايسته ي رفاقت است. (امالى صدوق، ص 532)
3- از دست رفتن قدرت ومال:برخي از افراد به نام دوستي و به طمع پست و مقام و مال شخص, گرد او را مي گيرند. امام علي ( عليه السلام ) مي فرمايند :در هنگام از دست رفتن قدرت است که دوست از دشمن, شناخته مي شود (ميزان الحكمه ،ح 10323 )
4- هنگام سفر:يکي از بهترين راههاي شناخت افراد, سفر کردن با آنها است. در سفر بسياري از رفتارهاي ناپيداي انسان, آشکار ميشود. فراز و نشيبهاي سفر, عکس العملهاي درست يا نادرست انسان را در برابر مشکلات, نمايان مي کند و از طرفي ارتباط شبانه روزي که در سفر ايجاد مي شود, بهترين زمان براي شناخت اخلاق و روحيات دوست است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جبران نمیشوی...
#شهید_جمهور
رهبر عزیز انقلاب:
یکی از بهترین انسان های زیر این آسمان را از دست دادیم😭😢
نثار ارواح طیبه شهدای پرواز اردیبهشت صلوات
#تنفیذ
کاش با معجزه ای برگردد... 💔
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود
هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود
#رئیسی_عزیز
رهبر عزیز انقلاب:
یکی از بهترین انسان های زیر این آسمان را از دست دادیم😭😢
نثار ارواح طیبه شهدای پرواز اردیبهشت صلوات
#تنفیذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️این صحبتهای حضرت آقا رو گوش کنید دلتان آرام بگیرد 🇮🇷
#ولایت_فقیه
#روشنگری
#جهاد_تبیین
#حضرت_آقا❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: شهید رئیسی اهل کار جهادی بود واقعاً شب و روز نمیشناخت. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
دعای پایانی رهبر معظم انقلاب مدّظلّهالعالی در مراسم تنفیذ
خداوند ما را هم به کاروان شهیدان ملحق کند....
30.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای پایانی رهبر معظم انقلاب مدّظلّهالعالی در مراسم تنفیذ
خداوند ما را هم به کاروان شهیدان ملحق کند....
🔆 حسادت شیطان به کسی که ...
💎إِذَا قَامَ اَلرَّجُلُ إِلَى اَلصَّلاَةِ أَقْبَلَ إِبْلِيسُ يَنْظُرُ إِلَيْهِ حَسَداً لِمَا يَرَى مِنْ رَحْمَةِ اَللَّهِ اَلَّتِي تَغْشَاهُ
از أمیرالمومنینعلیهالسلام منقول است:
🔶 هنگامی که کسی به نماز بر می خیزد، شیطان می آید و به نظر حسادت به او نگاه می کند، زیرا می بیند که رحمت خدا او را فرا گرفته است.
📚الخصال ج ۲، ص ۶۱۰.
#اللهمعجللولیکالفرج
#نماز
#حسادت
#شیطان
موضوع: #حقوق_کودک_بر_والدین
سلام علیکم- بسم الله الرحمن الرحیم—
امیرالمومنین(علیه السلام) می فرمایند: حَقُّ الْوَلَدِ عَلَى الْوالِدِ اَنْ یُحَسِّنَ اسْمَهُ، وَیُحَسِّنَ أَدَبَهُ، وَیُعَلِّمَهُ الْقُرآنَ; حق فرزند بر پدرش این است که نام نیک برایش انتخاب کند، و خوب تربیتش نماید، و قرآن را تعلیمش دهد».( نهج البلاغه، کلمات قصار، ش 399)
در اسلام ؛کودکان ، حقوقی بر والدین دارند که به برخی اشاره میشود:
1-انتخاب اسم خوب: علّت سفارش نام نیک براى فرزندان این است که تکرار نام، اثر تلقینى در فرزند دارد. مثلا وقتى نام پسر عبدالله باشد و این نام تکرار شود، فرزند به این فکر مى کند که بنده خدا باشد، و در مقابل خداوند وظیفه اى دارد. و هنگامى که نام دخترى را فاطمه بگذارند و او را با آن نام صدا کنند، تلاش مى کند که از حضرت فاطمه (سلام الله علیها)پیروى نماید
2-ادب نیکو: ادب به کتک نیست،بلکه به این است که کودک کار صحیح را در اعمال و رفتار والدین خود مشاهده کند. مثل این که در برابر فرزندان بددهانى ننمایند، دروغ نگویند، و خلاصه این که به بچّه ها درس عملى بدهند. زیرا اگر خودشان آلوده این اعمال زشت باشند و به بچّه ها سفارش به کارهاى خیر کنند، هیچ اثرى ندارد. پس بهترین راه تأدیب، ادب عملى است.
3- تعلیم قرآن و تحصیل علم: فرزندانشان را از کودکى با قرآن آشنا کنند که هر چه با قرآن آشناتر شوند از انحرافات و مفاسد اخلاقى بیشتر فاصله خواهند گرفت
4- حقّ ازدواج; پدر و مادر وظیفه دارند هنگامى که فرزندشان (چه پسر و چه دختر) به سنّ ازدواج رسید وسایل ازدواجش را آماده کنند. پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) مى فرمایند:«اگر جوان بر اثر سخت گیرى بى دلیل پدر و مادر موفّق بر ازدواج نشود و به گناه بیفتد پدر و مادر نیز، در گناه این فرزند شریکند!»( تفسیر نمونه، ج 14، ص 464)
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ ایستگاه مترو در ترکیه و اقدام تحسین برانگیز در توصیف جنایات و کودککشی اسرائیل در غزه ▪️
#روایت_بدون_مرز
توصیههای حضرت آیتالله حاج سیدمحمدصادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی به زائران پیاده اربعین حسینی🌱
#امام_حسین
#اربعین