‼️جا به جا گفتن ذکر رکوع و سجده
🔷س 5540: اگر #ذکرهای_رکوع و #سجده را به جای یکدیگر بگوییم، اشکال دارد؟
✅ج: در صورتی که سهواً باشد اشکال ندارد، همچنین اگر عمداً و به #قصد_مطلق_ذکر خداوند (عزوجل) بگوید، نماز صحیح است اما #ذکر_مخصوص_رکوع و یا سجده را نیز باید بگوید.
#احکام_نماز #اذکار_نماز
#سلامت_زنان
نجات از #افسردگی
🔸 افسردگی در خانمها حدودا ۲ تا ۳ برابر آقایونه، پس خانمها این نکات رو باید بیشتر رعایت کنن و آقایون هم باید بیشتر حواسشون به خانمشون باشه.
1⃣ سبک زندگیتون رو تغییر بدید، از کارهای راحتتر و کوچیک شروع کنید. مراقب اینکه دچار روزمرگی بشید باشید. تنوع بدید به زندگی.
2⃣ به جای کارهای تکراری که هیچ پیشرفتی ندارید، مهارت جدیدی یاد بگیرید. الآن هم کلی آموزش آنلاین وجود داره.
3⃣ فعالیتهای روزانهتون رو مشخص و منظم کنید، برای کارهای فردا، شب قبلش اونا رو توی کاغذ یادداشت کنید.
4⃣ نوشتن،یه معجزه برای کاهش افسردگیه،هم نوشتن متنهای کوتاه و بلند و هم خود خطاطی کردن.
5⃣معمولاً کارهای نیمهتموم، همیشه جلوی چشمتونن و تموم نکردنشون استرس میده. مثل لباسهای شستهشدهای که پهن نشدن،این استرسهای کوچیک و بزرگ هیچ وقت تموم نمیشن،رهاشون کنید.
6⃣ بجای گشتن تو اینترنت با خانواده همنشینی کنید،با دوستانتون حرف بزنید.
7⃣ نور آفتاب، نگاه کردن به باغ و سبزه، نگاه به صورت همسر و بچهها، پوشیدن لباس تمیز و … برای دوری از افسردگی خیلی توصیه شدن.
فراموش نکنید یاد خدا آرامش میده ❤️
#پامنبری🌱
از-شیخانصآرۍ"پرسیدند↓
چگونہمیشودیڪساعت"فکرکردن"
برترازهفتادسال"عبادت"باشد ؟!
فرمودند↓
«فڪرۍمانندفکرِ
جنابِحُردرروزِعآشورا💔»
اولویت سوال و عمل
برخی از مردم در اثر سهل انگاری وظایف خود را به گونه ای ناصحیح انجام می دهند و پس از گذشت مدت زمانی به فکر سؤال می افتند.
در حالی که باید از ابتدا با کسب آگاهی لازم وظایف خود را صحیح انجام دهند.
در اینجا به چند نمونه از آن ها اشاره می شود:
1. پولی که به عنوان امانت در اختیارش بوده خرج نموده و پس از مدت ها به فکر سؤال از مشروعیت عملش افتاده است.
2. روزه داری که از روی فراموشی چیزی خورده و فکر کرده روزه اش باطل شده، بدون سؤال از حکم مسئله روزه خود را باطل نموده و بعد از آن به فکر سؤال افتاده است.
3 یابنده ای که مالی را پیدا کرده ابتدا آن را استفاده می نماید و بعد از مدت ها به فکر حکم مسأله می افتد.
🌱
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #پادکست
💠 نماز اول وقت بر سایر کارها حتی زیارت نیز اولویت دارد.
🔷 گزیده سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
امیرالمؤمنین علیه السلام:
اوج نادانى این است که آدمى به نادانى خود ببالد
غایهُ الجَهلِ تَبَجُّحُ المَرءِ بِجَهْلِهِ
غررالحکم حدیث۶۳۷۱
🆔 @hadisgraph
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
زندگی ما آدم ها مثل ربات است. تمام زندگی مان از قبل تعیین شده چون خدا گذشته و آینده ما را می داند و اگر نداند نعوذبالله خدا نیست. پس دیگر بهشت و جهنم برای چیست؟
قسمت اول:
🌺 پاسخ:
اين که از يک طرف مسئله تقدير الهي مطرح است و از طرف ديگر اختيار انسان، به اين معنا است که خداوند مقرّر کرده که انسان با اختيار و ارادة خود، يکي از راهها را انتخاب کند و آن راهي که انسان با ارادة خود انتخاب کرده، همان است که مقدّر است. به عبارت ديگر:خداوند به قضا و قدر مقرّر کرده که انسان با اختيار خود، آن راهي که خداوند از ازل ميداند، انتخاب کند.
☘️پس تقدير خداوندي اين است که بشر افعال خود را از روي اختيار انجام دهد، نه اين که تقدير او را به انجام يک طرف مجبور سازد. انسان به هر سو که رو آورد، همان قضا و قدر او است که با دست خود آن را انتخاب ميکند.
🌸انسان فقط يک نوع سرنوشت ندارد، بلکه سرنوشت هاي گوناگوني در پيش دارد که ممکن است هر کدام از آنها جانشين ديگري گردد، مثلاً اگر کسي بيمار شود و معالجه کند و نجات پيدا کند، به موجب سرنوشت و قضا و قدر است. نيز اگر معالجه نکند و رنجور بماند و يا بميرد، آن نيز به موجب سرنوشت و قضا و قدر است.
🌼اميرالمؤمنين(علیه السلام) از کنار ديوار شکسته و کجى برخاست. پرسيدند: از قضاى الهى فرار مى کني؟ فرمود: «از قضاى الهى به قدر او پناه مى برم.(1) »يعنى درست است که تا قانون عليت که منتهى به فرمان خداست، نباشد، ديوار شکسته سقوط نخواهد کرد، اما همان خداوند به من عقلى داده که آن خود يک حلقه از سلسله قانون عليت است و يک عامل بازدارنده در برابر اين گونه حوادث. البته ديوار عقل و شعور ندارد و بدون اعلام قبلى سقوط مى کند. اما من مى توانم به قدر الهى پناه ببرم؛ يعنى با عقل خود چنان محل نشستن را اندازه گيرى کنم که اگر ديوار سقوط کند روى من نيفتد.(2)
🍃در قرآن آيات زيادى وجود دارد که به صراحت اختيار انسان و نقش اراده او را بيان داشته است؛ مانند آيه: «ليس للانسان الا ما سعي؛ براى انسان چيزى جز حاصل سعى او نيست».(3)
و مانند آيه: «ان الله لا يغير ما بقوم حتى يغيروا ما بانفسهم؛ خداوند سرنوشت هيچ قومى را تغيير نمى دهد مگر خودشان آن را تغيير دهند».(4)