کتاب ایرانی ها آمدند
کتاب «ایرانیها آمدند»، دو روایت از آزادسازی نبل و الزهرا، است و مخاطبان می توانند با اتفاق های جدیدی از کشور سوریه و کاری که مدافعان حرم در آنجا انجام دادند، آشنا شوند.
این کتاب دارای دو بخش است که هر بخش روایت جداگانهای دارد.
بخش اول را احمد حاج محمدطاهر روایت کرده است و روایت بخش دوم را سردار محمدعلی حقبین به عهده گرفته است.
کتاب همانطور که در ابتدای متن گفته شد در مورد آزادسازی نبل و الزهرا دو شهر شیعهنشین سوریه است که ایرانیها در آزادسازی این شهرها نقش پررنگی داشتند.
نویسنده کتاب امیرمحمد عباسنژاد است که با نثری روان و خواندنی وقایعی را که دو راوی کتاب گفتهاند، به رشته تحریر درآورده است.
#معرفی_کتاب
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
♦️نکات تربیتی آیۀ هشتم:
«إِذْ قَالُواْ لَیُوسُفُ وَأَخُوهُ أَحَبُّ إِلَى أَبِینَا مِنَّا وَنَحْنُ عُصْبَهٌ إِنَّ أَبَانَا لَفِی ضَلاَلٍ مُّبِینٍ»؛ «هنگامى که [برادران او] گفتند:”یوسف و برادرش نزد پدرمان از ما، که جمعى نیرومند هستیم دوستداشتنىترند. قطعاَ پدر ما، در گمراهى آشکارى است.»
اگر فرزندان احساس تبعیض کنند، آتش حسادت در میان آنان شعلهور میشود؛تفاوتگذاشتن میان فرزندان، عشق و محبت آنان را نسبت به پدر، کم میکند؛زور و قدرت، محبت نمیآورد؛حسادت، مرز ابوّت و نبوّت(پدری و پیامبری) را میشکند و فرزندان نسبت انحراف و بیعدالتی به پدرشان که پیامبر نیز هست، میدهند؛علاقه به محبوبشدن، در نهاد هر انسانی وجود دارد. طبیعت انسان از کمتوجهی و بیمهری رنج میبرد.
♦️نکات تربیتی آیۀ نهم:
«اقْتُلُواْ یُوسُفَ أَوِ اطْرَحُوهُ أَرْضًا یَخْلُ لَکُمْ وَجْهُ أَبِیکُمْ وَتَکُونُواْ مِن بَعْدِهِ قَوْمًا صَالِحِینَ»؛ «[یکى گفت] یوسف را بکشید؛ یا او را به سرزمینى بیندازید؛ تا توجه پدرتان، معطوف شما گردد و پس از او مردمى شایسته باشید.»
فکر خطرناک، انسان را به کار خطرناک میکشاند؛حسادت، انسان را تا برادر کشی سوق میدهد؛شیطان؛ راه محبوبشدن را برادرکشی ترسیم میکند؛حسود خیال میکند با نابودکردن دیگران، نعمتها به او داده میشود؛شیطان با وعدۀ توبه در آینده، راه گناه امروز را باز میکند؛علم و آگاهی، همیشه عامل دوری از انحراف نیست.
♦️نکات تربیتی آیۀ دهم:
«قَالَ قَآئِلٌ مَّنْهُمْ لاَ تَقْتُلُواْ یُوسُفَ وَأَلْقُوهُ فِی غَیَابَهِ الْجُبِّ یَلْتَقِطْهُ بَعْضُ السَّیَّارَهِ إِن کُنتُمْ فَاعِلِینَ»؛ «گویندهاى از میان آنان، گفت: “یوسف را مکشید، اگر کارى مىکنید، او را در نهانخانۀ چاه بیفکنید تا برخى از مسافران او را برگیرند.»
ـ اگر نمیتوان جلوی منکر را بهطورکلی گرفت، هرمقداری که ممکن است باید آن را پایین آورد.
#نکات_قرانی
#سوره_یوسف