May 11
🔶هر روز با کتاب
📗 عنوان کتاب : بررسی تاریخ عاشورا
👤 نویسنده : مرحوم حجت الاسلام دکتر محمدابراهیم آیتی
شهیدمطهری:
به جرات می توانم بگویم در همه ی کشور کسی نداریم که به تاریخ صدساله ی اول اسلام مانند آیتی؛ احاطه داشته باشد و سخن او در مورد هر گوشه ازتاریخ اسلام، سند است.
🔻 شماره تلفن جهت دریافت کتابها
۰۲۵۳۷۷۴۳۷۰۵ ( ۸ صبح تا ۱۵ )
💳 لینک خرید:https://b2n.ir/616297
💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
حالت اعتياد به گوشي موبايل و يک نرم افزار مجازي پيداکردم.مدام الکي و بيهوده گوشي را دردست گرفته و پيامهاي قديم و جديد را نگاه ميکنم. با اينکه هيچ چيزخاص و خبر خاصي نيست. از دست افراط در اينکار کلافه شدم چکنم؟
🌺پاسخ:
گفتيد که استفاده بيش از اندازه از گوشي باعث شده که وقت زيادي در زندگي صرف اين مسائل شود. اين نوعي وابستگي و ضعف است. اعتياد به گوشي يا فضاهاي مجازي يکي از مشکلات شايع امروز است.
🔹البته دامنه پيامدهاي آن به کم خوابي، افت تحصيلي و دگرگوني در روابط خانوادگي و اجتماعي منجر خواهد شد.
📌قدم اول براي کساني که تصميم دارند بدون کمک روانپزشکان و روان درمانگران، خود راساً به کم کردن ساعات استفاده از گوشي يا اينترنت اقدام کنند شناخت عمق وابستگي به اين فضاها است. در اين مرحله انکار اعتياد نقش عمدهاي در ترک آن بازي خواهد کرد. پس از آن بايد به قول و قرارهاي شخصي پرداخت و مدت و زمان استفاده روزانه از گوشي را بطور جدي محدود کرد.
🌸قدم بعدي يافتن جايگزين مناسب جهت گوشي است. بازگشت به گذشته و مقايسه آن با حال نشان خواهد داد که کدام فعاليت خانوادگي و اجتماعي و شخصي مانند گذراندن وقت با همسر و فرزندان، دوستان، ورزش، مطالعه و خواب جاي خود را با اينترنت تعويض کردهاند.
🌱مقابله با مشکلاتي مانند خاطرات بد گذشته، جدايي، مسائل مالي، تنهايي و استرس هاي ناشي از کار با روي آوردن به اينترنت و چت از بين نخواهند رفت.
👈شناخت نقاط ضعف و قدرت هر شخص جهت ترک اعتياد کاملاً به آمادگي روحي وابسته است و مراجعه به مشاور و در ميان نهادن مشکلات شخصي و خانوادگي با وي کاملاً ضروري به نظر مي رسد و نبايد از آن غفلت کرد.
🌸سعي کنيد براي خودتان محدوديت هايي قرار دهيد. گوشي را دور از دسترس خود قرار دهيد.
🌱سعي کنيد برنامه ريزي مفصلي براي روز خود داشته باشيد و هميشه کاري براي انجام دادن داشته باشيد. بيکاري خود عاملي براي رفتن به سمت گوشي است.
🌸سعي کنيد تفريحات جايگزين براي خود داشته باشيد. تفريحاتي سالم که از آنها لذت مي بريد.
📌هر وقت احساس کرديد دوست داريد به سراغ گوشي برويد به سراغ تفريحات از قبل تنظيم شده برويد و احساس لذت را از فعاليت هاي مفيد و البته لذت بخش بدست آوريد.
#حساب_کتاب
✍ ترازوی دکّان تو، آینهی خود توست!
آنچه در کفّهی ترازوی تو میگذرد،
و آنچه در تعریف اَجناسَت، از دهان تو خارج میشود، چیزی خارج از تو نیست!
- این ترازو، این حرفها، این تعریفها، این قسم و آیههای راست و ناراست... همه در حال تصویرسازی درون تواَند... تصویرسازی باطن تو!
▪️برای کسی که در دایرهی قوانین خدا زندگی میکند؛ #اعتمادِ مردم "امانت" است.
و بدترین انسانها در نگاه همین خدا، خائنینِ در امانتاند...
💥حواست به کلماتت،
حواست به ترازویت هست؟
@ostad_shojae
📣📣مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران با همکاری مرکز بانوان سازمان فضای مجازی سراج برگزار می کند:
🌸🍃نخستین دوره برخط تربیت مدرس کنشگری مؤثر در شبکه های اجتماعی🍃🌸
🌹ویژه طلاب، اساتید و دانش آموختگان مدارس علمیه خواهران استان تهران🌹
🥀شامل دوره های مقدماتی و تکمیلی
🔷سرفصل های دوره مقدماتی و تکمیلی عبارتند از:
🔹ضرورت کنشگری در شبکه های اجتماعی، آشنایی با رسانه های اجماعی، تاریخچه شبکه ها، راه اندازی و امنیت کاربر، فن بیان و زبان بدن
🔹شبکه سازی، نویسندگی خلاق، یادداشت نویسی، کمپین سازی، روش تدریس رسانه
🔹جنگ روایت ها، تبلیغ نویسی، زیست مجازی، مهارت افزایی در شبکه
🍃زمان برگزاری دوره مقدماتی : آبان و آذر ماه 1399
🍃مدت دوره مقدماتی : 28 ساعت
🍃مهلت ثبت نام: پایان مهر ماه 1399
🍃با ارائه گواهی نامه
🌺🍃علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آیدی زیر پیام دهند.
@t.banaee
⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️
☑️پرسش:
آیا امام حسین (علیه السلام) را خود شیعیان نکشتند و حالا بخاطر کردار بد شان عزا داری میکنند؟
◾️ پاسخ:
این هم یکی از سخنان ناجوانمردانه ای است که نظیر آن در دوران ما زیاد به گوش می خورد و گویی عده ای می خواهند به هر شکل و روشی به حق و حقیقت حمله کنند، بدون آنکه اندک ارزیابی ای از محتوای سخن خود داشته باشند.
📌۱-شیعه به کسی می گویند که پیرو و مطیع ائمه باشد، پس چگونه می توان قاتلان ائمه(علیهم السلام) را شیعه خطاب کرد؟
📌۲-وقتی در هیچ جا امثال شمر، خولی، سنان و ... شیعه خوانده نشده اند، چگونه می توان چنین سخنی گفت حال آنکه شیعه نظیر حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه، زهیر بن قین و ... بودند که نهایت فداکاری و دلاوری را در رکاب امام حسین (علیه السلام) به نمایش درآوردند.
📌۳-امام حسین (علیه السلام) در سخنان خود، لشگر یزیدیان را پیروان ابوسفیان و عده ای بی دین می خواند و می فرمایند: واي بر شما اي پيروان أبو سفيان! اگر دين نداريد و از روز معاد نمي هراسيد، لا اقل در دنيا آزاد مرد باشيد و آن گونه كه مي پنداريد به حسب و نسب خود كه عرب هستيد باز گرديد.(1)
📌۴-اگر منظور از شیعه خواندن قاتلان این است که به امام حسین (علیه السلام) نامه نوشته بودند، شبث بن ربعي و حجار بن أبجر و عمرو بن حجاج و ... از نویسندگان معروف نامه بوده اند که هیچ جا ادعای شیعه بودن آنها نشده است.
📌۵-لشگر مقابل امام حسین (علیه السلام) کسانی بودند که در دلیل کینه ها و دشمنی هایشان به امام (علیه السلام) موج می زد و خودشان می گویند: « إنما نقاتلك بغضاً لأبيك» يعني: ما از روي بغض و كينه اي كه با پدرت علي بن ابي طالب داريم با تو به جنگ و نبرد برخاسته ايم.(2) آیا می توان کسانی که خود را دشمن حضرت علی (ع) می دانند، شیعه خواند؟
📌۶- اگر این ادعا بدان خاطر مطرح شده که کوفیان شیعه بوده اند، باید بگوییم در زمانی عده ای از کوفیان شیعه بودند، که قطعا در دوران امام حسین (علیه السلام) عده قابل توجه شیعه در کوفه وجود نداشت. ابن أبي الحديد معتزلي در اين باره مي گويد: (در زمان معاویه) سخنرانان در هر كوي و برزن و بر فراز هر منبري علي را لعن كرده و از او بيزاري مي جستند و به او و اهل بيت او دشنام مي دادند؛ و بيچاره ترين مردم در آن زمان، مردم كوفه بودند؛ زيرا شيعه علي عليه السلام در آن شهر زياد بود؛ معاويه، زياد بن سميه را حاكم كوفه و هم زمان شهر بصره را نيز تحت امر او ساخت. و او به دنبال شيعيان مي گشت ـ او شيعيان را مي شناخت، زيرا در زمان خلافت علي عليه السلام از طرفداران او بود ـ پس ايشان را حتي زير هر سنگ و كلوخي هم كه بودند مي يافت و به قتل مي رساند و يا تهديد به قتل مي كرد؛ و دست ها و پا ها را جدا كرده و چشم ها را كور مي كرد؛ و ايشان را بر تنه هاي درخت خرما به دار مي كشيد؛ و يا از عراق بيرون مي كرد؛ تا جايي كه كسي از شيعيان شناخته شده در عراق باقي نماند. (3)
پی نوشتها:
1. الفتوح، ابن اعثم، دارالاضواء، بیروت، لبنان، تحقیق علی شیری، ج5 ص117.
2. قندوزی، سلیمان بن ابراهیم، ینابیع المودة لذوی القربی، قم، اسوه، ۱۴۲۲ق. ص۳۴۶.
💢به مناسبت فرارسیدن سالروز رحلت جانسوز پیامبر مکرم اسلام(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) معاونت فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با همکاری اداره کل روابط عمومی برگزار میکند...
💢ویژه برنامه زنده اینترنتی
"در مدار مهربانی"
💢سه شنبه تا پنج شنبه
ساعت 16 تا 17
پخش از live.whc.ir
✅ سه شنبه – 22 مهر
زن از منظر پیامبر اسلام(ص) – کارشناس: خانم طیبی
✅ چهارشنبه – 23 مهر
نقش زن در تعالی خانواده با نگاه به سیره امام حسن مجتبی(ع)/ کارشناس: خانم یاسینی
✅ پنجشنبه – 24 مهر
سبک زندگی اسلامی از نگاه امام رضا(ع)/ کارشناس: خانم ظهیری
https://eitaa.com/joinchat/3728801837C49d47ebf93
🎭 #ادبی_هنری
🔹 رونمایی از کتابی که به سفارش حاج قاسم سلیمانی نوشته شد
🔸 کتاب «صبح شام» که از آن بهعنوان اولین روایت ایرانی از بحران سوریه یاد میشود، روز گذشته با حضور جمعی از شخصیتهای جبهه مقاومت و فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.
امیرعبداللهیان، نویسنده این کتاب ضمن تشکر از تیم مصاحبه و نگارش کتاب، گفت: ابتکار تدوین این خاطرات به توصیه قهرمان بینالمللی مبارزه با تروریسم، سردار حاج قاسم سلیمانی بازمیگردد که یک سال قبل از شهادت و آسمانی شدن، در دیداری تأکید کرد که برای انتقال پیام رشادتها، شهادتها، شجاعتها و حتی جنایات و خیانتها در سوریه و منطقه غرب آسیا، بخشی از خاطرات خود را مکتوب و منتشر کنم. سردار با وجود مشغلههای فراوانی که داشت، هیچ وقت از مسایل ریز و جزیی هم چشمپوشی نمیکرد و من با تأکیدشان کار روی خاطرات را شروع کردم. البته خودشان هم وقایع دوران مسئولیت خود را در دفترهایی نوشتهاند و در زمان مناسبی منتشر خواهد شد.