🎭 #ادبی_هنری
🔹 رونمایی از کتابی که به سفارش حاج قاسم سلیمانی نوشته شد
🔸 کتاب «صبح شام» که از آن بهعنوان اولین روایت ایرانی از بحران سوریه یاد میشود، روز گذشته با حضور جمعی از شخصیتهای جبهه مقاومت و فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.
امیرعبداللهیان، نویسنده این کتاب ضمن تشکر از تیم مصاحبه و نگارش کتاب، گفت: ابتکار تدوین این خاطرات به توصیه قهرمان بینالمللی مبارزه با تروریسم، سردار حاج قاسم سلیمانی بازمیگردد که یک سال قبل از شهادت و آسمانی شدن، در دیداری تأکید کرد که برای انتقال پیام رشادتها، شهادتها، شجاعتها و حتی جنایات و خیانتها در سوریه و منطقه غرب آسیا، بخشی از خاطرات خود را مکتوب و منتشر کنم. سردار با وجود مشغلههای فراوانی که داشت، هیچ وقت از مسایل ریز و جزیی هم چشمپوشی نمیکرد و من با تأکیدشان کار روی خاطرات را شروع کردم. البته خودشان هم وقایع دوران مسئولیت خود را در دفترهایی نوشتهاند و در زمان مناسبی منتشر خواهد شد.
🌍 #بین_الملل
🔹 آزادی بیان به سبک فیسبوک؛
اهانت به ادیان آسمانی آزاد، انتقاد از افسانه هولوکاست ممنوع
🔸 شبکه اجتماعی فیسبوک اعلام کرده نظراتی را که موضوع آنها «انکار یا تحریف» رویداد ادعایی «هولوکاست» باشد را حذف خواهد کرد!
در حالی که توهین به مقدسات آسمانی در بسیاری از کشورهای غربی آزاد است اما پرسش و انتقاد (بله درست شنیدید انتقاد) از هولوکاست در همین کشورها نه تنها آزاد نیست بلکه جرم است. در همین راستا شرکت فیسبوک روز دوشنبه اعلام کرده نظراتی را که موضوع آنها «انکار یا تحریف» رویداد ادعایی «هولوکاست» باشد را حذف خواهد کرد.
در حال حاضر در ۱۶ کشور جهان، زیر سؤال بردن هولوکاست از نظر قانونی ممنوع است. این کشورها عبارتند از: اتریش، بلژیک، کانادا، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، مجارستان، لیختناشتاین، لیتوانی، لوگزامبورگ، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی و سوئیس.
این در حالی است که بسیاری از این کشورها، اهانت به اسلام و مقدسات اسلامی را جزو مصادیق «آزادی بیان» می دانند.
🌐📝🌐📝🌐
✅پرسش:
حر قبل از ملاقات با امام حسين(علیه السلام)،چگونه شخصيتي بود؟
🌺پاسخ:
در طول تاريخ انسانهاي زيادي زندگي مي كردند كه هيچ نامي از آنها د رمنابع تاريخي نيامده است، نبايد از منابع و كتابهاي تاريخي اينگونه توقع داشته باشيم كه زندگاني تمامي افراد بشر را ذكر كرده باشند،در تاريخ غالباً در رابطه با فرادي سخن رانده شده است كه شهرتي داشته و در يك حادثه مهمي نقش آفريني كرده اند،بسياري از شخصيتهاي تاريخي هستند كه در رابطه با زندگي آنها تا قبل از رسيدن به شهرت هيچ مطلبي وجود ندارد،در مورد جناب حر بن يزيد رياحي هم همينگونه است،شهرت اصلي وي مربوط به حادثه عاشوراست از آن زماني كه بعنوان اولين فرمانده سپاه كوفه براي مقابله با امام حسين(عليه السلام) روانه مي شود،و در منابع هم فقط از اين زمان نام حر مطرح مي شود،هر چند وي قبل از آن در كوفه زندگي مي كرد و در بين مردم شناخته شده بود و شهرتي هم داشت كه از لابلاي سخنان و حوادث مربوط به حضور وي در حادثه عاشورا بدست مي آيد.
🔻قرائني وجود دارد كه حر بن يزيد رياحي انسان سلیم النفسى بود که قلباً به خاندان نبوّت ارادت داشت، احترام و ادب خاصی كه به نام حضرت صدیقه طاهره نشان داد، و به امام(عليه السلام) گفت: من نمی توانم از مادر شما جز به نیکی و پاکی یاد کنم. از طرف دیگر وقتی هم که حضرت امام حسین علیه السلام می خواستند نماز بخوانند، به حر گفتند : بروید با اصحابتان نماز بخوانید، و ما هم با اصحابمان نماز می خوانیم. حر گفت: نه، وقتی شما نماز بخوانید ما پشت سر شما می ایستیم، و با اصحابش پست سر امام ایستادند، و نماز خواندند(1 ).
🔸يا در روز در عاشورا یاران حر دیدند که بدن حُرّ می لرزد، از او پرسیدند : چرا می لرزی؟ ما گمان نمی کردیم که از تو شجاع تر در این لشکر وجود داشته باشد. حر پاسخ داد: من خودم را بین بهشت و جهنم می بینم.(2)
🔹«شیخ ابن نما» گزارش کرد: هنگامی که حر از قصر ابن زیاد در کوفه خارج شد تا به استقبال امام بیاید، ندایی را شنید که از پشت سر میگوید: ای حر! تو را به بهشت بشارت باد. او به پشت سر نگریست و کسی را ندید. با خود گفت: به خدا قسم، این بشارت نیست در حالی که من اسیر به جنگ با حسین هستم. او پیوسته این خاطره را در ذهن داشت تا هنگامی که خدمت امام رسید و آن داستان را بازگو کرد. امام به او فرمودند: تو به واقع به پاداش و نیکی راه یافتهای.
امام در یکی از خطابههای کوتاه خود اینگونه حر را آگاه کرد: آیا آزادمردی نیست که واگذارد این ریزه غذای داخل دهان را (ته مانده منافع دنیا را که شبیه به ریزه غذای داخل دهان است) برای اهل آن؟(3)
🌱همه اینها حکایت از یک دیانت و ایمان حقیقی می کند. دیانتی که در عمق جان حر نشسته است.بنابراين هر چند از زندگاني حر بن يزيد رياحي تا قبل از حادثه كربلا اطلاعات چنداني در دست نيست،ولي با اين قرائن مي توان به ايمان و ديانت وي پي برد،چرا كه اگر سابقه پسنديده اي نداشت بعيد بود چنين توفيق عظيمي نصيب او شود و به سعادت شهادت در ركاب سيدالشهدا(عليه السلام) رسيده و براي هميشه تاريخ با نامي خوش ياد شود.
پي نوشتها:
1- تاريخ طبري، ج5، ص 402- 401؛ کتاب الفتوح، ج5، ص78- 76/ ابصارالعین، ص205.
2- ترجمه ارشاد مفید ج 2 / ص 102 - 104، اعلام الورى: ص 239.
3- تحت العقول، ص 292/ الانوار البهیة، ص 101. ترجمه از کتاب المنجد، ترجمه محمد بندرریگ، ج2، ص 1712 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
#حقایق_انقلاب
💥 پرداختن به ماهیت قدسی انقلاب و سابقهی طرحریزیِ الهی آن، و نیز نقش آن در برچیده شدن امپریالیسم جهانی، برای دشمنان که [بیش از دوستان ناآگاه، باورش دارند]، سنگین است ...
✨اما : والله غالبٌ علیٰ أمره ؛
خداوند امر خویش را تمام خواهد نمود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
💥چرا افشای #حقایق_انقلاب که سالها مهجور مانده، اینقدر برای دشمن هولناک بود؟
👓 پیشگوئیهای نوستراداموس ،
و مبلغان صهیونیستی، درمورد خاتمهی انقلاب اسلامی ایران، به انقلاب آخرین پسر پیامبر اسلام را ببینید💫 ...
#حقایق_انقلاب
به فکر حل مشکلات مردم باشید
نه تحریف تاریخ
حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور دیروز چهارشنبه و در آستانه فرا رسیدن ایام رحلت پیامبر اکرم(صلواتاللهعلیه) و شهادت امام حسن مجتبی(علیهالسلام) در نشست هیئت دولت، از امام حسن(ع) بهعنوان امام صلح و پیوند که با ایجاد وحدت برای حفظ اساس اسلام گام برداشت، نام برد و افزود: امام حسن(ع) در پاسخ به اعتراض برخی از اصحاب خود درمورد پیمان صلح ایشان، فرمود جامعه اسلامی که فقط شما ۱۰-۲۰ نفر نیستید. من در مسجد رفتم برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع صلح میخواهند، صلح را انتخاب میکنم.
روحانی در ادامه افزود: امام مجتبی(ع) به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.
تحریف تاریخ همراستا با رفتار دولت!
البته این اولین باری نیست که رئیسجمهور تاریخ را به نوعی تحریف میکند و روایت دیگری از آنچه اتفاق افتاده ارائه میدهد. این روایتها که بیشتر همخوان و همراستا با رفتار دولت مطرح میشود، متأسفانه بارها بهعنوان یکی از روشهای رئیسجمهور برای اقناع افکارعمومی در راستای اهداف و اعمال دولت استفاده شده است. روحانی پیشتر نیز همین روایت تحریفشده را از صلح امام حسن(ع) ارائه کرده بود. وی در سال 94 در ضیافت افطار استانداران گفته بود: «زمانی که امام مجتبی(ع) تصمیم به صلح میگیرند یکی از یاران امام علی(ع) پیش ایشان آمد و گفت:ای کاش من مرده بودم و این منظره را نمیدیدم و امام در پاسخ وی گفت وقتی دیدم اکثریت مردم این را میخواهند نخواستم چیزی که مردم نمیخواهند بر آنها تحمیل شود. امام حسن(ع) میخواهند به ما یاد بدهند که باید به مصلحت امت و خواست مردم و جامعه توجه کرد و به نفع امت و جامعه اسلامی تصمیم گرفت.»
رئیسجمهور همچنین پیشتر نیز با تحریف واقعه عاشورا و قیام سرخ حسینی(ع) درباره درس کربلا نیز بیان داشته بود: «درس کربلا برای ما درس تعامل سازنده و مذاکره در چارچوب منطق و موازین است. شما میدانید که امام حسین(ع) خیمهای را به پا کرد و عمر سعد را دعوت به مذاکره کرد. شب تاسوعا ساعتها با عمر سعد مذاکره کرد تا مسئله به جنگ پایان نیابد.»
آیا خسارتهای برجام
با تحریف صلح امام حسن(ع)
قابل جبران است؟!
روشن است که بحثهای جناب روحانی درباره صلح امام حسن(ع) مربوط به سرنوشت مذاکرات هستهای است و رئیسجمهور چندمینبار است که اصرار دارد صلح
امام حسن(ع) را مصادره به مطلوب کند و به خیانت برخی خواص و فرماندهان لشکر در این صلح تحمیلی نپردازد؛ اما چرا؟! آیا فصل خیانت یارانی مانند عبیدالله بنعباس، مطالعه نکرده یا تعمدی برای کتمان این فصل مهم وجود دارد؟! عبید الله بن عباس، فردی با نفوذ و فرمانده لشکر امام حسن(ع) بود، اما به نصایح و هشدارهای امام(ع) هنگام مذاکره با معاویه و عمروعاص تمکین نکرد. معاویه، هم او را فریب داد و هم با رشوهای هنگفت خرید! عبیدالله به همراه هشت هزار نفر، همان وسط جنگ، به جبهه دشمن پیوست! اگر صلح و نرمش قهرمانانه، برای امام حسن(ع) تدبیری شجاعانه محسوب میشود، برای ابنعباسها که در اطراف امام(ع) فراوان بودند، خیانت و ننگ و عار ابدی است.
این در حالی است که رویکرد روحانی و مدعیان اصلاحطلبی در معرفی نسخه سازش بهعنوان راه رونق اقتصاد کشور، بیتردید خطای خسارتباری بود که با تحریف صلح امام حسن(ع)، یا ادعای اینکه «درس کربلا، درس مذاکره بود»(!) جبران نخواهد شد.
خواست مردم
توافق خسارتبار برجام بود؟
همچنین نیاز به تأکید مجدد ندارد که اگر منظور رئیسجمهور محترم از بازخوانى عصر امام مجتبى(ع) تطبیق تاریخى با شرایط امروز کشور ما باشد، این تطبیق به لحاظ مفهوم تاریخى اساساً نادرست و به نوعى ظلم به ملت بزرگ ایران است. چرا که انتظار مردم از رئیسجمهور کار کردن و حل مشکلات کشور است نه بیان غلط و تحریف شده مسائل تاریخی است، ضمن اینکه آنچه موجب رضایت مردم به انجام مذاکره با آمریکا شد، ابتدا سیاهنمایی او از وضعیت کشور و گرای «خزانه خالی» به دشمن در ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید بود و در ادامه وعدههای که با فریبکاری برای بزک مذاکرات به مردم داده شد. از زمانی که روحانی در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ با کلید به برنامه گفتوگوی خبری آمد و گفت باید چرخ تولید و کارخانهها بچرخد و چرخ سانتریفیوژها هم بچرخد، شعارهای دیگری هم مانند اینکه کاری میکند «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد شود و آنچنان مردم را از درآمد سرشار کنیم که دیگر مردم به یارانه نیازی نداشته باشند» سر داد؛ او البته بعدها در حالی گفت که تمام وعدههایش برای زمان صلح بوده نه جنگ! که برجام را مهمترین برنامهاش برای برداشتن سایه جنگ از کشور و رونق اقتصادی به مردم معرفی کرده بود!
روحانی همچ
نین در سال 96 برای اقناعسازی افکارعمومی برای ماندن در خسارت محض برجام و تن دادن به تعهدات یک طرفه این توافق در حرم مطهر امام خمینی(ره) مقابل دوربینهای خبرنگاران به مردم قول و وعدههای دیگری هم داد. و عدههای رنگارنگی که رونق اقتصادی، تقویت گردشگری، ایجاد اشتغال، جلوگیری از قاچاق و تقویت صادرات، جذب سرمایهگذاری خارجی، دولت الکترونیک و حتی برداشتن سایه جنگ از سر کشور از جمله آنها بود. همچنین معروفترین تصاویر از حسن روحانی در 7 سال مسئولیت او در پاستور به صحبتهایش درباره وعدههای او به مردم بازمیگردد.
وضعیت مردم قبل از برجام
با وضع امروز آنها قابل مقایسه است؟
این در حالی است که بنا به آمارهای رسمی و اذعان همه کارشناسان اقتصادی و افکارعمومی، زندگی و معیشت مردم پیش از انجام مذاکره و سازش با آمریکا با وضعیت امروزشان به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و هر روز که از تحمیل این توافق خسارت بار از سوی دولت به مردم میگذرد آثار گرانی و تورم و آشفتگی در بازار ارز و سکه و خودرو و مایحتاج عمومی در کشور بیشتر و بیشتر میشود، بهطوری که بازار ارز و سکه از فروردین امسال تاکنون شاهد افزایش قیمت بیسابقه و ثبت رکورد تاریخی بوده.
سکه از مرز یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به بیش از 16 میلیون تومان رسیده و دلار با قیمت حدوداً سه هزار تومان از مرز باورنکردنی 31 هزار تومان عبور کرده است! قبل از برجام پراید نزدیک به ۱۲ میلیون تومان بود و بعد از این توافق در سه سال اخیر به بیش از 140 میلیون تومان رسید که نشان میدهد افزایش قیمتها بسیار برای کشور مشهود است و این افزایشها در کوچکتر شدن سفر معیشتی مردم نیز دیده شد و از طرفی مشکلات مانند بیکاری و عدم پرداخت چندماهه حقوق کارگران از جمله مشکلات دیگر بعد از سازش با آمریکا و برجام است.
قطعا صلح بر جنگ ترجیح دارد؛ اما زمانی که دشمن بنای زورگویی و تعدی و باجخواهی نداشته باشد. در مقابل دشمن متخاصم باید ایستاد و جنگید. پرچم صلح را در چنان شرایطی بالا بردن، عین خیانت و حماقت است. در چنین موقعیتی، خواص و صاحبمنصبان و تریبون داران هستند که میتوانند مردم را به مقاومت - با سرانجام عزت و پیروزی- فرا بخوانند، یا در اثر آلودگی به دنیاطلبی و اشرافیت و نفوذ، نسخه تسلیم را تجویز کنند.
به فکر حل مشکلات مردم باشید
نه تحریف تاریخ
بنابراین از سوی مردم دیگر مسموع نیست که رئیسجمهور نسخه غلط سازش با دشمن را دوبار تجویز کند بلکه باید پاسخگوی خسارتهای حاصل از تجویز سال 92 باشد و از فرصت باقیمانده عمر دولت تدبیر و امید برای حل مشکلات متعدد معیشتی مردم استفاده کند. ضمن اینکه فریب افکارعمومی و تحمیل صلح به امام جامعه، رفتاری طاغوتی و عین خیانت است.