ضمـــــــیر
مقدمه مشترک بر تمام سبک های طراحی،خلق اثر و تولید یک محصول در دنیا: همه چیز ازخلقت خدای متعال و طبی
ماکسیمالیسم چیست؟
*maximalism
ماکسیمالیسم یا بیشینه گرایی دقیقا در نقطه مقابل مینیمالیسم و پیوریسم قرار داره.هر چقدر که مینیمال میخواد خودش رو کمرنگ و مخفی کنه ماکسیمال میخواد خودتمایی کنه!میخواد هنر و فن خودش رو به رخ بکشه و زیبایی رو در زیادت تغییرات و بالا بودن جزییاتش میبینه!
هم در سطح و هم در عمق!
آدم بیشینه گرا هر چیزی رو به شدت تغییر میده به شکل نویی درمیاره!
البته نمیشه گفت ماکسیمالیسم لزوما ضد طبیعته و بعضی ماکسیمال ها میگن طبیعت خودش به صورت وحشتناکی ماکسیماله و ماکسیمالیسم یه جورایی پیروی از طبیعت در پرداخت به جزییاته.ماکسیمال ها هم سبک خودشون رو یک برداشت از طبیعت میدونن!
ماکسیمال ها مینیمالیسم رو بی ذوقی، بی هنری و نماد رخوت ذهنی میدونن و از اون طرف مینیمال ها ماکسیمال هارو ریاکار،خودنما،زیاده گو،بی نظم و اعصاب خرد کن میبینن!
ماکسیمال ها به شدت به مصنوعی گرایی علاقه دارن! ماکسیمال ها خیال پر زرق و برقی دارن و از زرق و برق به معنای واقعی لذت میبرند.درست برعکس مینیمال ها اینجا سادگیه که ماکسیمال هارو اذیت می کنه.
جماعت ماکسیمال ایجاد حجم ها و شکستگی های زیاد،رنک های غیر طبیعی که معمولا در طبیعت دیده نمیشن یا اصلا وجود ندارن،جزییات بسیار زیاد در طراحی،تلالو و شکست زیاد نور و...رو بسیار دوست میدارن.
اگر مینیمالیسم اشتباه و ضعیف به سادگی ناشیانه شبیه بشه ماکسیمالیسم اشتباه به سفاهت کلاغ و دلقک گونه میرسه.یعنی صرفا استفاده دیوانه وار از هر ژرق و برق و رنگی که در دسترسه!
اما خب ماکسیمال حرفه ای هم به هدف خودش که چشم نوازی و سحر بیننده باشه دست پیدا می کنه!
@zamiirr
ضمـــــــیر
ماکسیمالیسم چیست؟ *maximalism ماکسیمالیسم یا بیشینه گرایی دقیقا در نقطه مقابل مینیمالیسم و پیوریسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نمونه مسحور کننده از ماکسیمالیسم بینهایت!
این معماری رسما بازسازی مصنوعی طبیعت حساب میشه و همینطور که میبینید پیچیدگی و جزییات بی نظیرش نه تنها زننده و گیج کننده نیست بلکه اغواگر و خنیاگره!
@zamiirr
نکته کاربردی!
مزاج خودتون رو بشناسید.دقت کنید و ببینید که مینیمال هستید یا ماکسیمال.البته مینیمالیسم و ماکسیمالیسم صفر و صدی نیست و طیف بندی و شدت و ضعف داره.
اما اگر نهایتا از بررسی انتخابهای جزیی سلیقه ذهن و روان خودتون رو شناختید حتما سعی کنید تا جای ممکن با همون الگو برید جلو.از لباس پوشیدن گرفته تا انتخاب پس زمینه گوشی،از انتخاب ساعت گرفته تا خرید کفش،از خرید مبلمان و فرش و...گرفته تا نقاشی منزل و...سعی کنید به ندای درونتون گوش بدید.
اگر محیط زندگی و کارتون با نگرش کلیتون هماهنگ نباشه معمولا دچار کلافگی و سردرگمی های به ظاهر بی علت میشید.و سرکوب طولانی مدت این تقاضا باعث افسردگی میشه!
از امروز شروع کنید تا جای ممکن محیط پیرامونتون رو از حیث مینیمال یا ماکسیمال بودن با روح و روانتون هماهنگ کنید.
البته دچار وسواس نشید که من مسئولیت وسواس در این موضوع رو به هیچ وجه بر عهده نمی گیرم.وسواس در این موضوع آدم رو به ocd میکشونه که اونهم بسیار خطرناکه و منجر به افسردگی میشه.
طبیعت بر مبنای تعادل خلق شده.پس اینجا هم باید نقطه ثقل خودتون رو پیدا کنید و تعادل رو حفظ کنید.
@zamiirr