بانوی مکزیکی مسلمان:
#حجاب احساس #امنیت فوقالعادهای به من میدهد - ۱
سوخی اینوخوسا کولین بانویی مکزیکی که ۲۰ سال پیش مسلمان شده است در گفتوگو با فارس، در خصوص دلایل تشرف به دین #اسلام، اظهار کرد: در یک خانواده مذهبی #کاتولیک بزرگ شدم و از ابتدا به خواندن کتاب مقدس انجیل علاقه داشتم اما همه جوابهای خود را پیدا نمیکردم. از سویی مشاهده میکردم مسیحیها دستورات مختلف #انجیل از جمله حلال و حرامها را رعایت نمیکنند. حجاب هم در انجیل آمده بود، اما مسیحیها آن را رعایت نمیکردند.
وی افزود: من سؤالات خود را میپرسیدم و جوابهای مختلف میشنیدم. به سراغ ادیان مختلف رفتم، کتابهایشان را خواندم و در مجالسشان شرکت کردم، اما جوابهایی که میگرفتم منطقی نبود تا اینکه تصمیم گرفتم #راهبه شوم اما به دلیل آنکه باید از خانواده دور میشدم و هرگز اجازه ازدواج کردن نداشتم، مادرم این اجازه را به من نداد و با راهبه شدن من مخالفت کرد.
🌺 @zanan_enghelaby
سوخی ادامه داد: بعد از اینکه با همسرم آشنا شدم، اخلاق متفاوت و نرم او و رفتارهای متفاوتش مثل نماز خواندن و با زنان دست ندادنش باعث شد به او متمایل شوم. برخی سؤال هایم را مدام از او میپرسیدم و او هم با حوصله به من جواب میداد. مثلاً عصرها برای من #قرآن ترجمه میکرد و در مورد دینش با من سخن میگفت. همسرم یک ایرانی بود که سالها در مکزیک درس خوانده بود. با مطالعه قرآن، مفاتیح، رساله امام خمینی (ره) و چند کتاب شهید مطهری به دین اسلام علاقهمند شدم؛ دینی که سؤالهایم را جواب میداد. در سفارت ایران در #مکزیک مسلمان شده و همانجا با همسرم ازدواج کردم.
این بانوی مسلمان شده مکزیکی اضافه کرد: مادرم در برابر مسلمان شدن من مقاومتی نکرد با وجود اینکه بسیاری از مردم به مادرم ایراد میگرفتند که چرا اجازه داده است با یک ایرانی ازدواج و با حجاب رفت و آمد کنم، اما مادرم میگفت هر چیزی که اسلام میگوید نیک و پاک است، چرا باید با این دین مخالفت کنم. البته مادرم خوبیهای مسلمان بودن را در رفتار همسرم میدید و به این دلیل هیچ مقاومتی در برابر مسلمان شدن من و ازدواجم با یک مرد مسلمان ایرانی نداشت.
ادامه دارد…
#حجاب
#امنیت
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
بانوی مکزیکی مسلمان: #حجاب احساس #امنیت فوقالعادهای به من میدهد #حجاب #امنیت 🌺كميته زنان #
بانوی مکزیکی مسلمان:
#حجاب احساس #امنیت فوقالعادهای به من میدهد - ۲
سوخی که کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی را ۲۰ سال پیش در #مکزیک گرفته است، با اشاره به اولین تجربه محجبه شدنش گفت: شهری که در آن زندگی میکردم خیلی گرم بود و اولین بار که روسری سر کردم خیلی عرق کردم و احساس کردم مردم خیلی متفاوت به من نگاه میکنند. اما چون #حجاب را کاملاً باور داشتم به رعایت آن ادامه دادم. کمکم تجربه کردم و هر روز بهتر و بهتر شدم.
وی ادامه داد: اینکه با رعایت #حجاب نگاه جنسی و زنانه به من نمیشد، احساس امنیت فوقالعادهای به من میداد. خیلی از مردم میگویند #حجاب زنان را محدود و محروم میکند، اما من معتقدم حجاب باعث محرومیت و محدودیت مردان میشود.
🌺 @zanan_enghelaby
این بانوی مسلمان شده مکزیکی با بیان اینکه ۴ فرزند دارد که سه تای آنها در مکزیک به دنیا آمده اند، خاطرنشان کرد: سالهاست در #ایران زندگی میکنم و تلاش میکنم در ایران با افرادی که رفتارهای دینی خوبی ندارند هم معاشرت کنم زیرا احساس میکنم آنها به کمک من احتیاج دارند. تاکنون هم موفق شدهام افراد #بیحجاب و دور از نماز متعددی را به دین #اسلام علاقهمند کنم.
وی تصریح کرد: بهترین تبلیغ دین این است که اول خودمان را اصلاح کنیم، من نمیتوانم دیگران را امر به خوب بودن کنم در حالی که خودم اخلاق بدی دارم یا کسی را به رعایت دستورات اسلامی امر کنم در حالی که خودم به این دستورات عمل نمیکنم.
#حجاب
#امنیت
منبع: فارس
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
لزوم توجه به تفاوتهای دختر و پسر در امر #تربیت
#محمدرضا_شرفی، مدرس دانشگاه و عضو هیأت علمی #دانشگاه_تهران، در گفتوگو با فارس، در باب تفاوت تربیت دختر و پسر اظهار کرد: نحوه #تربیت دختران و پسران با توجه به نقشی که در آینده برعهده میگیرند تفاوتهایی با یکدیگر دارد و دختران با توجه به ایفای نقش مهم #همسری و #مادری و روحیات حساسی که دارند نیازمند توجه و محبت ویژهتری هستند.
وی افزود: #تربیت فرزندان باید بر مبنای عدالت باشد و نباید در توجه به دختران دچار افراط شد زیرا همین افراط باعث میشود پسر خانواده مورد غفلت قرار گیرد و دچار اختلالاتی شود.
شرفی بیان داشت: با تعریف دقیق سن و جنس فرزند میتوان هدیه و تشویقهایی را برای آنها تعریف کرد و نکتهای که در دین اسلام به آن سفارش شده این است که اگر فرزند دختری دارید او را در دریافت هدیه مقدم کنید و این نکته ظریف نشاندهنده اهمیت دادن اسلام به روح حساس دختران و ظرفیتهای عاطفی آنهاست.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه مادران الگو برای تربیت دختران هستند، اظهار کرد: دختران معمولا برای الگوگیری در رفتارها و مهارتهای زندگی به مادران خود نگاه میکنند اما نباید از بُعد ارتباط دختر و پدر غافل شد زیرا دختران در عین حال که بیشترین لحظات خود را با مادران سپری میکنند و صمیمیت بیشتری با آنها دارند، اما پدران اولین قهرمان زندگی دختران هستند و برای یک دختر مظهر مدیریت و #اقتدار پدر اوست.
🌺 @zanan_enghelaby
وی ادامه داد: پدر میتواند با استفاده از ظرفیت خوب شنیدن، ارتباط عاطفی مناسب و احترام به دختر خود، اعتماد او را جلب کند تا دختر به جای آنکه به خارج از خانه پناه ببرد تنها پدر و مادر خود را مأمن حرفهای دل و رازهای خود بداند.
شرفی با بیان اینکه نقش تربیتی پدر در #تربیت دختر بسیار مهم است، اضافه کرد: زمانی که دختران وارد مرحله نوجوانی و جوانی میشوند نیاز به ایجاد بینش و دانشهایی برای #جامعهپذیری دارند که در این زمینه پدران بهتر از مادران میتوانند این بینش را در اختیار دختران قرار دهند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به توانایی یک مادر برای جبران کاستی نقش پدر، خاطر نشان کرد: مادری که با فهم و درایت باشد و متوجه کوتاهی پدر در ایجاد یک رابطه درست با دختر شود، میتواند تا حدودی اثر روانی نداشتن یک رابطه خوب بین دختر و پدر را جبران کند.
وی تصریح کرد: پدر میتواند در #مسئولیتپذیر کردن و آموزش مهارت زندگی به دختر خود در کنار مادر مؤثر باشد و آموزش برخی مفاهیم توسط پدران مؤثرتر است.
شرفی با بیان اینکه نداشتن رابطه عاطفی مناسب بین دختران و والدین آسیبزاست، گفت: دخترانی که با والدین خود ارتباط خوبی ندارند هم در مخاطرات اجتماعی #آسیبپذیری بیشتری دارند و هم ممکن است گرفتار مشکلات روحی بیشتری شوند.
#تربیت
#جامعهپذیری
#مسئولیتپذیری
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی 🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby