36.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حاج حسین یکتا: دهه هفتادی، هشتادی و نودی دلش پاکه، عاشق کشورشه، عاشق ملتشه، عاشق میهنشه؛ اگه من تحویلش نگیرم، یکی دیگه تحویلش میگیره. اگه من راهش ندم تو بازی، یکی دیگه به بازیش میگیره!
ولی اگه به من بگید چه خبره؟
میگم زمزمی در راه است که دیدنیست؛
خبری در راه است...
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
جبرئیل و جنود او چنان که جنود جبرائیل بر آنها از همان ابتداء موکّل اند که آنها را تربیت به علم و مع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرگ و فرآیند آن
حق سبحانه و تعالی آناً فآنا از اغذیه و اشربه به توسّط میکائیل بدل او را میرساند، چون شعله چراغ که آنچه از روغن او به تحلیل رود باز بدل او را برسانند، نهایت جنود میکائیل موکّله بر بدن در عمل خود در جلب بدل ما یتحلّل از ابتداء در ازدیاد و قوه اند، و بعد کم کم در نقصان به مقتضای: « وَ مَنْ نُعَمِّرْهُ نُنَکِّسْهُ فِی الْخَلْقِ [۲] » بخلاف اعوان ملک الموت که از ابتداء خلقت دائماً در قوه و تزایدند، تا آخر غلبه برطرف مقابل خود نموده، و غلبه او موت است.
چنانکه مشهود است که آن قوّه در جلب و اخذ بدل ما یتحلل در طفل. « إذ ابتدأ » در تزاید است یعنی آنچه از بدن او به تحلیل میرود بدل او را اخذ مینماید
و به اعضا میرساند، و مازاد او را صرف نموده و تا انتهای سنّ شباب نمو میدهد در اقطار ثلاثه، یعنی در طول و عرض و عمق، تا انتهای سنّ وقوف ؛ و در سنّ وقوف آن قوه غاذیه قدرتی ندارد که زیاده از همان بدل ما یتحلّل چیزی اخذ نموده، و نامیه بر اقطار بدن بیفزاید.
----------
[۲]: ۲ - سوره مبارکه یس، آیه ۶۸.
و بعد از سنّ وقوف سن شیخوخیت و کهولت است که آن قوّة ضعیف شده که علاوه بر آن که نمی تواند بر بدن اضافه نماید و نمو بدهد، قادر بر همان اخذ بدل ما یتحلّل هم کما هو حقّه نیست، این است که بدن کم کم از طراوات افتاده، زرد و لاغر میشود، تا بالأخره خیلی ضعف پیدا نموده، نهایت ضعف و وقوف او و غلبه قوه محلّله روحی که در تمام بدن مادام الحیاة در انبساط و انتشار است، نزع و موت است
و چون تمام این قوی و ملائکه به منزله آلات و ادوات اند در انجام مأموریت ؛ لهذا جائی فعل ملک الموت را حق تعالی نسبت به خود دهد که: « اللَّهُ یَتَوَفَّی الاْءَنفُسَ حِینَ مَوْتِهَا [۱] »، و از همین نظر است که داعی علیه السلام در فقره دعا که گذشت عرض مینماید: « قضیت علی جمیع خلقک الموت »، یعنی تو امر و حکم نموده بر عموم خلایق ذی حیات خود موت را، کما قیل:
الموت لا والداً یبقی و لا ولداً [هذا السبیل إلی أن لاتری أحداً [۲] ]
[إن لم تمت غبطة تمت هرما ]للموت کأس، و کلّ الناس ذائقه [۳] پس ثابت شد که جنود عزرائیل از همان ابتداء ولادت انسان موکّل و متصرّف
در اخذ و قبض ارواح اند تا انتهاء اجل مسمیِ کما قال صدر المتألهین قدس سره:
ز آغاز کار جانب جانان همی رویم مرگ ار پسند نفس نه جان راست صد شعف [۱]
و قال علی علیه السلام:
أیّ یومین (۵) من الموت أفرّ یوم ما قدر أو یوم قدر
یوم ما قدر لم أخش الردی و اذا قدّر لم یغن الحذر (۶)
و چون فرض و وجوب موت برای انسان بلوغ او است الی کماله و غایة وصوله الی لقاء اللّه لهذا قال الداعی علیه السلام:
----------
[۱]: ۱ - سوره مبارکه زمر، آیه ۴۲.
[۲]: ۲ - مناقب آل ابی طالب، ج ۱، ص ۲۳۸ ؛ بحارالانوار، ج ۲۲، ص ۵۲۳.
[۳]: ۳ - تفسیر القرطبی، ج ۴، ص ۲۹۷ ؛ فیض القدیر، ج ۱، ص ۷۸: «للموت کأس و المرء ذائقها».
[۱]: ۴ - حکیم سبزواری. ۵ - اصل: یومین. ۶ - دیوان امام علی علیه السلام، ص ۱۹۳ ؛ بحارالانوار، ج ۴۲، ص ۵۸ ؛ مناقب آل ابی طالب، ج ۳، ص ۸۴.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پند امام علی علیه السلام میفرماید: وقتی شکم از مباح پر شد، چشم از اصلاح کور میشود. هرگاه سختیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعتقادات جاهلی
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: عدوی و هامه و طیره و صفره صحیح نیستند، عدوی عبارت است از تصور خیالی واگیر بودن بیماری. هامه عبارت است از اعتقاد جاهلیت به فریاد کردن مرده ای که خونبهایش گرفته نشده در قبر که مرا سیراب کنید. طیره همان فال بد است که از چیزی چون صدای کلاغ و... به ذهن خطور میکند. صفره اعتقاد به وجود ماری در شکم که گاه گرسنگی به انسان لطمه میزند و بیمار میکند.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_248
و قال عليهالسلام
مَنْ ظَنَّ بِكَ خَيْراً فَصَدِّقْ ظَنَّهُ.
امام عليه السلام فرمود:
كسى كه به تو گمان خوبى دارد گمانش را (با عمل) تصديق كن.
شرح و تفسير
حُسن ظن مردم را با عمل، تصديق كن
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه اشاره به نكتۀ لطيفى در مورد حسن ظن مردم نسبت به انسان مىكند، مىفرمايد:«كسى كه به تو گمان خوبى دارد گمانش را (با عمل) تصديق كن»؛ (مَنْ ظَنَّ بِكَ خَيْراً فَصَدِّقْ ظَنَّهُ) .
اشاره به اينكه، بسيار مىشود افراد به سبب خاطرۀ خوبى كه از كسى دارند و او را باسخاوت و خيّر و مثبت مىدانند گمان مىبرند حل مشكل آنها - خواه مشكل مالى باشد يا جز آن - به دست اوست و به سراغ وى مىروند. امام عليه السلام مىفرمايد: در اينگونه موارد بايد به حل مشكل آنها پرداخت و حسن ظن آنها را عملاً تصديق كرد.
اين كار از يكسو سبب حل مشكلات مردم مىگردد و از سويى ديگر بر شخصيت انسان مىافزايد و گمانى را كه مردم در حق او دارند تثبيت مىكند و اصولاً اينگونه حسن ظنها نوعى توفيق اجبارى است كه براى نيكوكاران حاصل مىشود.
بعضى از دانشمندان گفتهاند:«هر گاه نقطۀ مقابل آن براى انسان رخ دهد؛ يعنى كسى به او سوءظن پيدا كند كه مثلا آدمى بخيل و تندخو و بداخلاق است در اينجا با اعمال نيك بايد سوء ظن آنها را تكذيب كرد، همانگونه كه با اعمال نيك، حسن ظن را عملاً تصديق مىكند». اين كلام حكيمانه - همانگونه كه در بحث سند اشاره شد - پيش از اين در لابهلاى نصيحت امام عليه السلام به فرزند دلبندش امام حسن عليه السلام آمده است. در آنجا گفتيم: اشاره به اين است كه اگر كسى مثلاً تو را اهل خير و بذل و بخشش و سخاوت مىداند و از تو چيزى مىخواهد به او كمك كن تا گمان او را تصديق كرده باشى و بزرگوارى تو تثبيت شود.
اينگونه رفتار دو مزيّت دارد؛ هم خوشبينى و حسن ظن مردم را تثبيت مىكند و هم با اين خوشبينىها انسان به راه خير كشيده مىشود.
بسيار اتفاق مىافتد كه افرادى نزد انسان مىآيند و مىگويند مشكلى داريم كه گمان مىكنيم تنها به دست تو حل مىشود. انسان بايد در حل مشكل چنين افرادى بكوشد و حسن ظن آنها را به سوءظن تبديل نكند.
نكته
بلاى سوء ظن و بدبينى
مسئلۀ تشويق به حسن ظن و برحذر داشتن سوءظن در آيات و روايات اسلامى بازتاب گستردهاى دارد و به تعبير ديگر، اسلام نهتنها براى مسلمانان بلكه براى تمام انسانها، حفظ آبرو در عمل و زبان خواسته است، بلكه در منطقۀ فكر و روح نيز چنين امنيتى را براى آنها مىخواهد و مىگويد: هيچكس به ديگرى سوءظن پيدا نكند، زيرا بعضى از گمانها گناه است و مىفرمايد: «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ». ١
امام اميرمؤمنان عليه السلام يكى از آثار سوءظن را ارتكاب گناهان خطرناك مىشمارد و مطابق نقل غرر الحكم مىفرمايد:
«مَنْ ساءَتْ ظُنُونُهُ اعْتَقَدَ الْخِيانَةَ بِمَنْ لا يَخُونُهُ؛ كسى كه به مردم، بدگمان است معتقد به خيانت كردن به كسى مىشود كه به او خيانت نكرده است». ١ در حديث ديگرى از آن حضرت عليه السلام كه در همان منبع آمده مىخوانيم:
«مَنْ لَمْ يَحْسُنْ ظَنُّهُ اسْتَوْحَشَ مِنْ كُلِّ أحَدٍ؛ شخص بدگمان از همه مىترسد». ٢ همان حضرت عليه السلام در مقابل، به حسن ظن دعوت مىكند و طبق روايتى مىفرمايد:
«وَ لا تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَخيكَ سُوءاً وَ أَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِي الْخَيْرِ مَحْمِلاً؛ هرگز نسبت به سخنى كه از برادر مسلمانت صادر شده گمان بد مبر در حالى كه محمل صحيح نيكويى براى آن دارى». ٣
در حديث ديگرى از آن حضرت عليه السلام، حسن ظن از بهترين خصلتها و برترين نعمتها شمرده شده است:
«حُسْنُ الظَّنِّ مِن أحْسَنِ الشِّيَمِ وَ أفْضَلِ القِسَم» .
براى حفظ حسن ظن مردم، در كلام حكيمانۀ مورد نظر دستور مىدهد كه اگر كسى به تو حسن ظن داشت و انتظار كمك، بخشش، خدمت و مانند آن را از تو دارد مطابق آن عمل كن تا همچنان حسن ظن وى، پايدار بماند.
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه
گلدان من🌳🌳🌳🌳
با ما همراه باشید👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
💐 گل سرخ / گل رز (گل محمدی/ گل سوری)
🌹گل رز یکی از محبوبترین و دوست داشتنیترین گلهای زیبای تمام دوران است و معنی زیبای آن را تقریبا همه در سطوح مختلفی میدانند. گلهای رز، با ترکیب ساقههای خاردار و غنچههای معطر، اغلب به عنوان نماد کامیابی، کمال و تکامل ارزش بسیاری دارد. رز یک گیاه سالپای است که بیش از ۱۰۰ گونه دارد. بعضی از آنها گلبرگهایی فشرده و نزدیک به هم دارند در حالی که بعضی دیگر برگهای از هم باز و گشاد دارند. گل رز مرسوم و شناخته شده در بین مردم، معمولا رنگ قرمز تیره و ساقهای بلند و خاردار دارد. رزهای مختلف نماد چیزهای مختلفی هستند؛ رز زرد نماد دوستی، عشق به تکامل رسیده و شادمانی است در حالی که رز سفید نماد تقدس، پاکی، و صلح است. رز سرخ نماد عشق و علاقهی جاویدان و رز صورتی نشانهی شفا، بیگناهی و عشق اول است.
#گل_رز
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۶ اذيت و آزار مردم: اسلام روابط مسلمين را بر اساس مسالمت و رفق و مدارا با ديگران قرار داده و همگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹ گناهان كبيره
كه نوعاً حق الناس هم هست شامل عاق والدين، اسراف، … ميباشد كه از حوصله اين مقاله خارج است كه بعضي گفته اند گناهان همگي كبيره اند چون نافرماني خداوند متعال است و اصلاً گناه صغيره وجود ندارد و بعضي گفته اند گناهاني كه وعده عذاب
داده شده گناه كبيره و بقيه گناهان صغيره است. بهرحال هر چه عقل كاملتر و ايمان تكامل يافته تر باشد دوري از گناه بيشتر است تا حدي كه از گناه متنفر ميشويد و حتي حسنات ابرار سيئات المقربين خواهدشد.
راه توبه حق الناس:
مال و جان و ارز مسلمان حرمت خاصي دارد و اگر تضييع شود. با ندامت و پشيماني جبران نمي شود و بايد حقوق از دست رفته مردم جبران شود.
حضرت علي (ع) ميفرمايند: يكي از شرايط توبه اين است كه حقوق مردم را بپردازي تا خدا را به گونه اي ملاقات كني كه پاك باشي.
انسان اگر بخواهد واقعاً توبه كند بايدحقوق مردم را بپردازد.
لذا آنچه از حق الناس، خمس و زكات، ربا و رشوه خورده بايد به صاحبش برگرداند.
و اگر آبروي كسي را برده بايد حلاليت بطلبد و …
و اگر دسترسي باو امكان ندارد بايد به عنوان رد مظالم باندازه اي كه از حقوق مردم تضييع كرده به فقرا بدهد. پيامبر (ص) فرمودند: كسي كه ظلمي به كسي كرده بايد از او حلاليت بطلبد قبل از آنكه به ديار ديگر منتقل شود كه دينار و درهمي در آن وجود ندارد و اگر دسترسي به او ندارد براي او طلب استغفار نمايد.
خلاصه المکاسب📚
نويسنده: عباسعلي حقيقي زاده✍
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔊 فایل صوتی برنامه آفتاب شرقی 👤 #حجت_الاسلام_تراشیون 📚 موضوع: #تربیت_فرزند 🔹 قسمت اول #فرزند #خا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تربیت فرزندان.mp3
34.77M
🔊 فایل صوتی برنامه آفتاب شرقی
👤 #حجت_الاسلام_تراشیون
📚 موضوع: #تربیت_فرزند
🔹 قسمت دوم
#فرزند
#خانواده
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
⛔️ مگه غیر از اینه که زن و شوهر در زندگی مشترک، مُرشد یکدیگر هستند؟ ⭕️ قسمت دهم 🔹 جلسه پرسش و پ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ یکی از بهترین روش های انتقاد از همسر، انتقاد از طریقه نوشتن و نامه نگاری است...
⭕️ قسمت یازدهم
🔹 جلسه پرسش و پاسخ مهارت های ارتباطی زوجین (قم، مسجد و حسینیه بقیة الله عج)
🔺محسن پوراحمد خمینی، روانشناس
🌼 #ادامه_دارد...
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📆 امروز یکشنبه
☀️ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ هجرے شمسے
🌙 ۲۳ شوّال ۱۴۴۴ هجرے قمرے
🎄 ۱۴ می ۲۰۲۳ میلادے
📿 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه:
🎗«یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام»🎗
🎗«ای صاحب جلال و بزرگواری»🎗
☀️ رویدادهای مهم امروز در تقویم خورشیدی:
🔹داور وزیر عدلیه نام چهل و یک وکیل دعاوی را انتشار داد که حق قبول وکالت دارند و می توانند به محاکم مراجعه کنند. بقیه وکلای عدلیه تا رسیدگی به سوابق آنها حق قبول دعاوی ندارند (1306ش)
🔸وزیر امور خارجه در مورد سابقه تاریخی رود هیرمند و اختلاف ایران و افغانستان در مجلس توضیحات مفصلی داد.(1327ش)
🔹لیاقت علیخان نخست وزیر پاکستان وارد تهران شد.(1328ش)
🔸کارخانه اتومبیلسازی (ایران ناسیونال) افتتاح شد. محصولات این کارخانه عبارتند از: اتوبوس، وانت و سواری. دولت قیمت هر دستگاه اتومبیل سواری را 149.000 ریال تعیین کرد (1346ش)
🔹پروفسور برنارد جراح معروف قلب وارد تهران شد.(1347ش)
🔸پایان حاکمیت چند قرنی ایران بر #بحرین با رأی مجلس شورای ملی ؛ ادعای چند قرنی ایران نسبت به حاکمیت بحرین بدست زمامداران ایران از بین رفت.(1349ش)
🔹ارتحال عالم بزرگوار و محقق و مولف معاصر، حکیم "مهدی الهی قمشهای" (1352ش)
🔸حاکم شارجه برای یک دیدار چند روزه وارد تهران شد (1353ش)
🔹شهادت شهید تقی جمالی (1361ش)
🔸درگذشت استاد "حبیب یغمایی" محقق و شاعر معاصر (1363ش)
🔹رحلت عالم ربانی "سیدعلی نقی فیض الاسلام" مترجم و شارح نهجالبلاغه (1364ش)
🔸درگذشت استاد حجتالاسلام "کاظم مدیرشانهچی" عالم شهیر حدیث و روایت (1381ش)
🔹درگذشت آیتالله سید عزالدین زنجانی از علمای برجسته مشهد (1392ش)
🌙 رویدادهای مهم امروز در #تقویم هجری قمری:
🔹تصرف آمل توسط "داعی کبیر" از نوادگان حضرت علی(ع) (250ق)
🔸تولد "ابنساعد انصاری" دانشمند مصری (749ق)
🔹درگذشت سید نعمت الله جزائری (1112ق)
🔸درگذشت میر محمد حسین خاتون آبادی (1151ق)
🔹شهادت "رئیس علی دلواری" سردستهی دلاوران تنگستان (1333ق)
🔸ولادت سید محمدجواد فضل الله (1357ق)
🔹درگذشت میر سید علی فانی اصفهانی (۸ خرداد ۱۳۶۸ش) (1409ق)
🎄 رویدادهای مهم امروز در تقویم میلادی:
🔸اشغال سرزمین آنگولا در افریقا توسط استعمارگران پرتغالی (1575م)
🔹انجام اولین واکسیناسیون آبله جهان در انگلستان (1796م)
🔸روز ملی و استقلال "پاراگوئه" از استعمار اسپانیا (1811م)
🔹بمباران وحشتناک بندر روتِردام هلند توسط آلمان در جریان جنگ جهانی دوم (1940م)
🔸آغاز اولین جنگ اعراب و اسرائیل پس از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی (1948م)
🔹اشغال سرزمین فلسطین توسط صهیونیسم جهانی و اعلام موجودیت اسرائیل (1948م)
🔸امضای پیمان "ورشو" میان کشورهای کمونیستی اروپا (1955م)
🔹درگذشت دکتر جو فارمن ، کاشف لایه ازن (2013م)
🔸روز نکبت ؛ سالگرد بیرون راندن صدها هزار فلسطینی و اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی
#خبر
@zandahlm1357
🔷اعتراف پسر هاشمی به بی عرضگی دولت روحانی!
🔹تو دولت روحانی هر وقت ما از استفاده دولت از تجربه نیروهای نظامی در دیپلماسی و پیشرفت صنایع کشور حرف می زدیم همینا مسخره می کردن و دوگانه دیپلماسی و میدان رو به وجود آوردن. الان چی شده و سرشون به سنگ کجا خورده خودش سواله!
#خبر
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 افتتاح فرودگاه سراوان
🔹معمولاً در رسانههای زرد این اخبار را نمیشنوید. شبکهها و کانالهای وهابی، تجزیهطلب و معاند اینگونه اخبار را منتشر نمیکنند و گویا اصلاً چنین اتفاقی در کشور رخ نداده است؛ حتی برخی از امامان جمعه در همین بلوچستان که مدافع همه کس و همه چیز هستند و به انتقاد مداوم میپردازند، اشاره کوچکی به این وقایع نمیکنند.
🔹این فیلم را ببینید که قرارگاه سپاه قدس چگونه با فعالیت جهادی در عرض ۳ سال این فرودگاه عظیم را ساخته و آماده پرواز کرده است. این فرودگاه روز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ افتتاح شد.
#خبر
@zandahlm1357