#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
نور در حال کسوف و خسوف در نهایه آمده است: اگر قسمتی از خورشید منکسف شود، و نور هلال باقیمانده آن در
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرزو
آرزو، رفیق و مونس انسان است. انسان اگر این دوست را نیابد، نابود میشود.
احسان خدا
در یکی از کتابهای آسمانی آمده است: ای پسر آدم! اگر همه ی دنیا از آن تو باشد، از آن جز غذای تو برای تو نخواهد بود. وقتی من قوت تو را به تو دادم و محاسبه اش بر غیر تو گذاردم، آیا من به تو احسان کردهام یا نه.
گریه فضیل
عارفی گوید: فضیل عیاض را در عرفه هنگام تضرع مردم دیدم که مانند بچه مرده میگریست و میسوخت. نزدیک غروب خورشید دست به محاسن گرفت و سر به آسمان کرد و به خود گفت: وای بر تو هرچند هم آمرزیده شوی، سپس با مردم از عرفات بیرون رفت.
پذیرش مسؤلیت
احیاءالعلوم آورده است: وقتی عثمان، ابن عباس را والی نمود؛ یاران پیامبر به او تبریک گفتند. ابوذر با اینکه سابقه ی دوستی با ابن عباس داشت نزد او نرفت. ابن عباس ناراحت شد و او را مورد سرزنش قرار داد. ابوذر گفت: از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم وقتی انسان ولایتی را بپذیرد، از ولایت خدا دور میگردد
ان الرجل اذا ولی ولایة تباعداللّٰه عنه.
تفسیر آیه انه کان للاوابین غفوراً
در تفسیر واژه «اواب» آمده است: اواب کسی است که گناه میکند و سپس توبه مینماید، بار دیگر گناه میکند و باز توبه میکند.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_277
و قال عليهالسلام
لَا وَ الَّذِي أَمْسَيْنَا مِنْهُ فِي غُبْرِ لَيْلَةٍ دَهْمَاءَ، تَكْشِرُ عَنْ يَوْمٍ أَغَرَّ،
مَا كَانَ كَذَا وَ كَذَا.
امام عليه السلام فرمود:
نه، سوگند به كسى كه ما را در بقاياى شب تاريك نگه داشت؛ شبى كه لبخند سپيدهدمش از روزى روشن پرده برداشت، كه چنين و چنان نبوده است.(هدف از ذكر اين عبارت تنها بيان سوگند زيبا و جالب امام عليه السلام است)
شرح و تفسير
سوگندى بسيار زيبا
هدف جناب سيّد رضى رحمه الله از ذكر اين سوگند، نشان دادن فصاحت و زيبايى كلام امام عليه السلام حتى در سوگندهاست. اما اينكه اين سوگند براى چه جارى شده است؟ يا مرحوم سيّد رضى به آن دست نيافته است و يا اگر دست يافته ذكر آن را لازم نمىدانسته است.
به هر حال امام عليه السلام مىفرمايد: نه، سوگند به آن كس كه ما را در بقاياى شب تاريك نگه داشت؛ شبى كه لبخند سپيدهدمش از روز روشن پرده برداشت، كه چنين و چنان نبوده است»؛ (لَا وَ الَّذِي أَمْسَيْنَا مِنْهُ فِي غُبْرِ لَيْلَةٍ دَهْمَاءَ، تَكْشِرُ عَنْ يَوْمٍ أَغَرَّ، مَا كَانَ كَذَا وَ كَذَا) .
امام عليه السلام در اين تشبيه جالب، نخست اشاره به تاريكى شبهاى ظلمانى مىكند ( «غُبْر» به معناى باقيمانده و «دَهْماء» به معناى سياه و تاريك است) كه به دنبال آن، روز روشنى است. گويى همانند انسانى است كه به هنگام لبخند، لبهاى او كنار مىرود و دندانهاى زيبايش آشكار مىشود.( «تَكْشِرُ» از ريشۀ «كَشْر»(بر وزن نشر) به معناى كنار رفتن لبها براى خنديدن و «أغَرّ» به معناى روشن و سفيد است).
اينكه امام عليه السلام اين قسم زيبا و فصيح را براى چه موضوعى ياد كرده، روشن نيست. شايد براى مرحوم سيّد رضى روشن بوده؛ ولى چون هدفش بيان زيبايى قسم بوده از ذكر آن صرف نظر كرده است. اين احتمال نيز هست كه بر سيّد رضى رحمه الله نيز روشن نبوده و آنچه را او به آن دست يافته اصل سوگند بوده است؛ ولى مىتوان به قرينۀ قسمى كه امام عليه السلام ياد كرده حدس زد كه قسم، اشاره به ظهور اسلام و محو آثار شرك و كفر و بتپرستى و انتقال مردم از دوران تاريك جاهليت به دوران نورانى اسلام بوده و جملۀ «ما كانَ كَذا و كَذا» در واقع اشاره به نفى بعضى از بدعتهايى بود كه در اسلام گذاشته شد و در زمان پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله وجود نداشت.
مرحوم «مغنيه» در شرح نهج البلاغۀ خود مىگويد: جملۀ (ما كان كَذا وَ كَذا) ممكن است اشاره به مطلب باطلى بوده كه امام عليه السلام آن را از كسى شنيده بوده و در مقام انكار آن برآمده است؛ ولى آنچه ما ذكر كرديم مناسبتر به نظر مىرسد.
در اينكه «لا» در آغاز اين قسم و مشابه آن در كلام عرب زائده است يا نافيه، در ميان مفسران و دانشمندان، گفتوگو است؛ جمعى آن را زائده نمىدانند؛ مانند آنچه در قرآن مجيد در آيۀ ٦٥ سورۀ «نساء» آمده است كه مىفرمايد: «فَلا وَ رَبِّكَ لا يُؤْمِنُونَ ...». و معتقدند مطلبى قبلاً ذكر شده، آن را نفى مىكند سپس به مطلب ديگر مىپردازد؛ ولى جمعى ديگر عقيده دارند كه «لا» زائده است و براى تأكيد نفيى است كه بعداً مىآيد (و مىدانيم كه بسيارى از كلمات زائده براى تأكيد است).
در تفسير فخر رازى نيز در آيۀ شريفۀ بالا دو قول نقل شده است: يكى «لا» ى زائده و براى تأكيد و ديگرى «لا» ى مفيده و براى نفى مطلبى بوده كه پيش از اين آمده است؛ ولى در تفسير جوامع الجامع،«لا» زائده گرفته شده است.
سینگونیوم
❌گرما ، تشنگی ، خشکی هوا ، نور زیاد ❌
باعث میشه برگهای سینگونیوم مثل عکس لک خشکی بیوفته
این برگها دیگه خوب نمیشن😢
🤓👈باید هر وقت چند سانت خاک رویی خشک شد گیاه سیراب بشه
⬅️محیط روشن ولی سایه تو خونه بزاریدش
❌آب اسپری نشه به گیاه
✔️دما براش نرمال حدود ۲۲ تا ۲۵ بمونه
تا برگهای دیگش سالم بمونه ✅
#سینگونیوم
🌸@zandahlm1357
توصیه های زمستانی برا نازیخی 💥💥
هرفردتازه کار تو تراس خونش یا حیاط میتونه نازیخی رو همه سال غرق گل داشته باشه🌺😍
👌نازیخی حتما فضای باز میخواد واگه ببریدش تو خونه از گلدهی میوفته و بیحال میشه
(پشت پنجره جنوبی هم مناسبه)
☃تو زمستون تا یخبندون نشده بزاریدش بیرون واخرپاییز هرسش کنید و خاکشو نو کنیدتا جون بگیره
🌨وقتی خیلی سردشد و دما به منفیه پنج رسید یه نایلون ضخیم بکشید روش
به ابیاریه زیادی هم تو زمستون احتیاج نداره هر ده روز ابش بدید💦
#نازیخی
🌸@zandahlm1357
یکی از گونه های زیبای سانسوریا مدل سانسوریا پاکوتاه هست که مثل بقیه گونه های سانسوریا گیاه مقاومیه ،برای رشد و پاجوش زدن شرایط زیر رو باید براش مهیا کنید👇✅
👈نور سایه و ملایم دور از آفتاب ،
👈گلدان کوچک،
👈خاک مناسب با زهکشی خوب (۶۵درصد رس,۳۰درصد ماسه و پنج درصد مواد آلی مثل ورمی کمپوست) یا خاک کاکتوس
👈 و مهمترین مسئله آبیاری بموقع و صحیح این گیاه هست
💧هر وقت خاکش خشک شد آب میخواد اگه دفعات آبیاری زیاد باشه ریشه هاش میپوسه و برگهاش زرد میشن و گیاه از بین میره
دمای ۲۰درجه براش ایده آله و
❌گرمای زیاد باعث سوختگی نوک برگاش میشه
❌☃️سانسوریا در دمای زیر صفر درجه خراب میشه ،پس تو سرما نمونه
🦋✅هر ماه از بهار تا زمستون با کود سه بیست و کود ریشه زا تقویت شه
#سانسوریا_پاکوتاه
🌸@zandahlm1357