31.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کلیپی از دستگیری سارقان مسلح زاهدان
🔹 سارقان مسلح چه اعترافاتی داشتند؟
🔹 مالک موبایل فروشی چه نکاتی بیان داشت؟
🔹 سرهنگ " نصیری " رئیس پلیس آگاهی استان س و ب در هنگام بازسازی صحنه سرقت مسلحانه موبایل فروشی خیابان شهید بهشتی زاهدان چه گفت؟
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از محل اصابت پهپاد حزب الله به مجدل الشمس که باعث کشته و زخمی شدن ده ها صهیونیست شد.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 تصاویری از دستگیری عوامل موساد توسط وزارت اطلاعات که کارگاه تولیدی وسایل پزشکی را آتش زده بودند.
📌 #امنیتی_اطلاعاتی
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
۷ مرداد هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمیشود
🔹معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: دفاتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق روز یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ در سراسر کشور تعطیل هستند.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ عبادت گوساله سامری در مراسم افتتاحیه المپیک پاریس!
🔹️ حضور همجنسبازان در کنار شیطان پرستان و مخالفین خدا و انبیاء در مراسم افتتاحیه پاریس، نشان از آغاز علنی یک جنگ تمدنی و آخرالزمانی است که منشأ آن بازیهای المپیک و سرگرم کردن مردم برای رسیدن به این مساله است.
ابلیس، همه لشکریان خود را برای مقابله با لشکریان خدا، به صف کرده است.
📌 خبر
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_296
و قال عليهالسلام
لِرَجُلٍ رَآهُ يَسْعى عَلى عَدوٍّ لَهُ، بِما فيهِ إِضرارٌ بِنَفْسِهِ:
إِنَّما أَنْتَ كَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِيَقْتُلَ رِدْفَهُ.
امام عليه السلام مردى را ديد كه بر ضدّ دشمنش سعايت و سخنچينى مىكند، اما از طريقى كه به خودش ضرر مىزند. به او فرمود:
تو به كسى مىمانى كه نيزه بر خود مىزند تا كسى را كه پشت سرش سوار شده به قتل برساند.
شرح و تفسير
به خودت ضرر مىزنى
امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه، اشاره به نكتۀ جالبى مىكند كه بعضى از افراد احمق و نادان مرتكب آن مىشوند: امام عليه السلام به كسى كه بر ضد دشمنش سعايت مىكرد؛ ولى در عين حال به خودش ضرر مىزد فرمود:«تو مانند كسى هستى كه نيزه بر خود مىزند تا كسى را كه پشت سرش سوار شده به قتل برساند»؛ (لِرَجُلٍ رَآهُ يَسْعى عَلى عَدوٍّ لَهُ، بِما فيهِ إِضرارٌ بِنَفْسِهِ: إِنَّما أَنْتَ كَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِيَقْتُلَ رِدْفَهُ) .
«طاعِن» از ريشۀ «طَعْن» شخصى است كه نيزه مىزند.
«رِدْف» به معناى كسى است كه پشت سر ديگرى بر اسب يا شتر سوار مىشود.
منظور اين است كه نيزه را در شكم خود فرو كند كه از پشت در آيد و به شكم دشمنش كه پشت او سوار است برسد. اين نهايت بىعقلى و حماقت است كه براى صدمه زدن به ديگرى، خودش را از ميان بردارد.
در افسانههاى قديمى آمده است كه شخصى به همسايهاش بسيار حسادت داشت. به غلامش گفت: سر مرا از تن جدا كن و به پشتبام همسايه بينداز و بعد مأموران را خبر كن كه او قاتل است تا او را به عنوان قاتل تعقيب كنند و بگيرند.
انگيزۀ اينگونه كارها گاه حسادت است و گاه حماقت و گاه هر دو و گاه ممكن است انسان، به دست ديگرى چنان گرفتار شود كه از زندگى سير گردد و جز اين راهى براى نجات خود نبيند.
در عصر و زمان ما گروهى از وهابىهاى سلفى انتحارى كه از احمقترين انسانها هستند، مواد منفجره به خود مىبندند و در ميان جمعيتى بىگناه، آن را منفجر مىكنند، خودشان بيش از همه متلاشى مىشوند تا ديگران را هم به قتل برسانند و از حماقت آنها اين است كه آن را وسيلهاى براى قرب الى اللّه و جاى گرفتن در بهشت جاويدان مىدانند.
سلفىهاى متعصب و خونخوار معمولاً به سراغ افراد عقبماندۀ ذهنى مىروند و آنها را در جلساتى شستوشوى مغزى مىدهند كه اگر صبح، دست به چنين كارى بزنيد، عصر در آغوش پيغمبر خدا صلى الله عليه و آله هستيد. آن سبك مغزان هم باور مىكنند و به سراغ چنين جنايت هولناكى مىروند و مصداق بارز كلام مولا على عليه السلام مىشوند. انگيزۀ سلفىهاى تكفيرى در اين كار، تعصب، حسادت و حماقت است. آنها فكر مىكنند شيعه در اين عصر و زمان با سرعت در دنيا پيشروى مىكند و كشورهاى اسلامى را يكى پس از ديگرى تحت تأثير خود قرار مىدهد و در خارج نيز معارف مكتب اهلبيت عليهم السلام برجستهتر از ساير گروههاى مسلمان جلوه كرده و اين امر حسادت آنها را برانگيخته است.
در زمانى كه اين بخش از سخن مولا را مىنويسيم، حكومت اسلامى شيعه با كمال قدرت بر ايران سلطه دارد، عراق نيز تحت سلطۀ حكومت شيعى است، در لبنان نيز به بركت پيروزى شگفتانگيز حزب اللّه بر دشمنان، شيعيان و پيروان مكتب اهلبيت عليهم السلام عظمت و قدرت فوقالعادهاى پيدا كردهاند و در اين اواخر، در تركيه نيز آثار پيشرفت افكار شيعى ظاهر و آشكار گشته است.
مرحوم علامۀ شوشترى، داستانى از جنگ جمل كه مىتواند يكى از مصداقهاى كلام امام عليه السلام باشد نقل مىكند، وى مىگويد:«عبد اللّه بن زبير» در روز جنگ جمل مهار شتر عايشه را در دست داشت.«مالك اشتر» براى جنگ با او آماده شد. ابن زبير مهار ناقه را رها كرد و به سوى مالك آمد. آنها با هم به جنگ پرداختند و هر دو بر زمين افتادند؛ ولى مالك اشتر گلوى ابن زبير را گرفته بود. ابن زبير فرياد مىزد: بياييد من و مالك، هر دو را به قتل برسانيد. اشتر مىگويد: من از اين خوشحال شدم كه نام مرا به عنوان «مالك» برد (كه مردم چندان با آن آشنا نبودند) اگر گفته بود «اشتر»، مردم مىريختند و ما هر دو را مىكشتند. به خدا قسم از حماقت «ابن زبير» تعجب كردم كه فرياد مىزد: من و او هر دو را به قتل برسانيد؛ در حالى كه قتل هر دو نفر سودى به حال او نداشت.
من او را رها كردم و فرار كرد در حالى كه زخم عميقى در يك طرف از صورت خود برداشته بود